icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

europa00
1. lis 2016

@levana33 ahoj já jsem to měla .- po revizi se mi zblbly hormony a bohužel jsem začala spinit cca 7 dní před menses po sexu..je to nižší hladinou progesteronu..dříve se mi to nestávalo..když jsem naposled otěhotněla tak mě prave zarazilo to že už nekrvacím pred menses..takže jsem mela tucha ze jsem v tom a fakt jsem byla bohuzl jsem tyden po vynechane menses potratila )zdrejme nasledek blbe hladiny progesteronu, ktera ikdyž se zvedla nebyla asi tak dotatecna aby plod udržela....
TAKŽEEE POKUD NEŠPINÍS JAKO OBVYKLE MÁS VYSOKOU ŠANCI ŽE SES V TOM....🙂 test už by jsi mohlamít i slabě pozitivní..nevím jestli si dríve měla problem nejaky hormonální...ale ja po kyretaži ano...ale některe zeny to tak proste maji normalne že před menses spini a normane maji tu hladinu progesteronu nizsi

markethy235
2. lis 2016

@brambora28 asi tak, já ted zrovna resim, jak vyrobit zimni venec na dvere a hlavne jak ho na ne pridelat 😂 no jo, asi mam "malo" prace 😂 jinak ti chlapi dokazou ty nase cykly skvele pojmenovat, co? Dobry plan, budu drzet palce at mu ten narozeninovy darek vyjde 😉

brambora28
2. lis 2016

@markethy235 určitě to zvládneš 😉 No právě to nevyjde na jeho narozky, ale to je jedno, tulit se můžeme stejně 🙂 jinak když mám menzes, takže ted, říká že dojela ta paní, a ať už se mu vrátí jeho Terezka 😀

markethy235
2. lis 2016

@brambora28 je, to je pekny 😍 mne zase rika, ze haram jako fenka 😂 taky jsem ted rikala, ze ani nechci vedet, kdy ma ovu byt, proste nekdy bude a bud se trefime nebo ne ☺

brambora28
2. lis 2016

@markethy235 No já mám v mobilu aplikaci menstruační kalendář, tak zhruba vím, ale určitě to není přesný 😉

levana33
3. lis 2016

@europa00 ja jsem mela mit ms dneska, spinila jsem bohuzel predevcirem a vcera dneska uz nic, neco ze me vyteklo a bylo to svetle nezbarvene, ale kdyz jsem si merila bt tak mi z 36,8 klesla na 36,5 coz je o 0,3 stupne a citim v brise uz to bublani jako tesne pred ms. Tak nic, dalsi snazeni uz bude iui...nechci cekat do 40 :/

europa00
3. lis 2016

@levana33 hmmmm..hele já nechci být negatvni nebo tě děsit to vubec ne..někdy to tělo prostěš vyloučí nebo jsi těhu ani nebyla...když jsem měla mimodel tělo vyloučilo takovy pruhledný výček jakoby kapku takové pruhledné konzistene..předcházelo tomu zašpinení právě...
tim nechci ríct ze mas mimodeložní to vubec ne...tehotná si byt mohla..jako většina žen tady..jelikož asi vice jak 30 % těhu odchazí s menses..je to bežné a normální...
nebo si těhu vubc nebyla...
Ale co ti doporucuji vzhledem k tomu predmenstruacnimu špineni..opravdu to znací hladinu progesteronu, kterou mas asi nizsi..a je velmi dulezitas k udrzeni tehu...
nech si ji zjistit z krve..zjistuje se ca 6-8 dni po ovulaci...abys mela jistotu ze se ti progesteru tvori dostatecne a v pripadnem tehu nebudes mit problem ho udrzet...
ale jak rikam nic s toho co pisu nemusi bt fakt...jen ten test je prkotina udela ti ho gyndar bez problemu a jako samoplatce stoji asi 160 kč...a budes vedet..hodne zdaru přeji

levana33
3. lis 2016

@europa00 ja si myslim, ze jsem ani tehotna nebyla, jen hledam nekoho kdo to tak mel :D myslim ten pokles..no s tim progesteronem si to myslim uz nejaky cas. Musim na gyn trochu asi zatlacit, prisla jsem tam jako nova jednou a rekla ji o snazeni a sestricka mi po telefonu rekla vysledky testu co mi delali z cipku a na to mi rekla naschle za rok

europa00
3. lis 2016

@levana33 aha no testy z čípku jsou jedna věc..a hormonální profil druha věc...nema duvod ti ho neudelat...a když bude krava a řekne at to neřešíš bež jinam...jak rikam progesteroun jako samoplatce 160 kč...pokud bys totiž hladinu mela dost nizkou, tak ikdyž se ti vajičko oplodní tak s nizkym progesteronem zanikne...norma pro vubec udržení tehu je 29.6 a to je ta nejnizší kriticka norma...když otěhotníš měla by se zvedat ta hladina...ja normálně netehotna mam ted hladinu kolem 46..což je ok..v těhu se ti musí zvednout nejlepe až kolem 80 -100...aby byla záruka zdarnéhu udržení těhu...

markethy235
3. lis 2016

@brambora28 jo, to ja mam take, ale chtela bych, aby odpadlo takove to prvoplanove snazeni, kdyz se na zacatku cyklu podivam, ze ten a ten den mi zacinaji plodne dny. Jo, to si tak maluji, jenze stejne prijde chlap zvedavej, kdy pry do toho zase ma dat maximum 😂😂

levana33
3. lis 2016

necham si to tedy vysetrit 🙂 hele s tym poklesem ja tak studuju grafy a zahranicni diskuze a ta poklesla teplota ma byt pod horizontalni linii ne? me to sice kleslo z 36,8 na 36,5 ale porad je to moje lutealni teplota...nic necham to byt :D porad spekuluju :D

bibianne
6. lis 2016

@brambora28 jeee,to je hezky..🙂 ja mam tricet 12.11.,tak doufame,ze se nam kolem toho data zadari zplodit ditatko 😀

bibianne
6. lis 2016

@brambora28 ja mam taky kalendar na plodny dny a ms a zkousela jsem,jestli podle ovu testu mi to sedi a ovu prisla i den a pul pozdeji a pak preste o tu dobu dorazila ms a kalendar si to presne dopocital...takze ja cca vim,ale snazim se tomu nepropadat

bibianne
6. lis 2016

@markethy235 😀 to je hezkyy 😀 mne chlap rekl,ze kdyz si dal nejaky alkohol,tak tim zabil ty pomaly nebo spatny spermie,aby ted,az se zacnem naplni snazit,mel jenom samy ostry a poradny naboje,takze se nemusim bat nezdaru 😀 my ty chlapy nemit takovyhle,tak bysme asi stresovaly vic,co 😀

brambora28
7. lis 2016

Ahoj holky, tak mě zase už asi 4 dny bolí děloha.. Tak jako před tím měsícem, dvěma.. Takže jsem se na příští pondělí objednala k soukromému gynekologovi a jsem zvědavá, co mi řekne.. Ve zkratce od poloviny července bolesti dělohy a levého vaječníku, nejdřív mírně jen při nějakém náročnějším pohybu, pak větší i při chůzi, sezení nebo i na pohmat.. Dr. mi řekla že mám nějak moc prokrvený vaječník, dala mi ATB a měla jsem dojít za 2 menstruace.. Bolest ale neustoupila, došla jsem po první menzes s tím, že mě její zástup poslal na operaci, že nic na vaječníku nevidí, ale mám 40ml tekutiny v Douglasově prostoru.. Na operaci jsem nešla, protože mi přišlo blbost jít hned na operaci, při menzes ze mě vytekly 3 veliký kusy sražené krve, potom asi měsíc ok - tak jsem volala mojí Dr. a vše jí zopakovala, ta řekla, že když nemám problémy, že operace nic a že nemusím ani k ní.. a teď už to zase začíná.. no snad to nebude nic vážnýho..☹

Jak se jinak máte vy..? Snad lépe jak já, protože v práci opět a stále naprd, už rozesílám životopisy jinam...

markethy235
7. lis 2016

@brambora28 ahoj, koukam, ty mas pomalu polovinu cyklu bolesti, nejdriv s MS a kdyz odejde tak tohle, ach jo 😞 udelala jsi dobre, s objednanim k dr. kdyz tvoje to neresi. Drzim moc palce, aby vse bylo v poradku a tohle byla jen nejaka prkotina 😉 Jinak ja mela ted cyklus taky nejaky zvlastni, pred ovu jsem i spinila, coz se mi nikdy nestavalo. Cetla jsem, ze to obcas byva, kdyz vlastne vajicko praskne, ale ja to tak mela prvne. A potom to zpozdeni. Tak uvidim tento cyklus. V unoru bych mela jit na preventivku, tak bych se kdyz tak objednala na drive.

jade85
7. lis 2016

@markethy235 hodně štěstí do dalšího měsíce ;) já teď napjatě čekám na svoji první MS bez HA. Pokud dobře počítám, měla by přijít někdy tenhle týden. Tak uvidím. Mám to teď tak 50 na 50, na jednu stranu bych moc chtěla, na druhou teď rozjíždím nějaké pracovní aktivity plus o víkendu jsem báječně zapařila se svojí nej kámoškou (single a bezdětnou), tak si říkám, že by miminko mohlo ještě chvíli počkat 🙂 ale ve snažení nepolevujeme 🙂

markethy235
7. lis 2016

@jade85 dekuji a taky preji hodne stesti 😊 jsem zvedava, zda ti MS dorazi, a asi urcite nejen ja 😃 my se ted hodne pustili do te rekonstrukce, musim rict, ze vice nez jsem osobne cekala, coz jsem samozrejme rada, protoze se strasne tesim na nove 😂 pozitri si jdu pro papiry do nove prace, ale jak rikas, ve snazeni nepolevujeme 😍

lenulinka10
8. lis 2016

Ahoj holky,vcera jsme byli na kontrole a milacek krasne vyrostl 😍 ukazal nam jak se krasne umi hejbat,byl az moc divoky :D jsme 10+4 a mame uz i prukazku ☺

jade85
8. lis 2016

@markethy235 hele jako my to máme fakt podobný 🙂 u nás rekonstrukce pomalu vjíždí do poslední fáze před nastěhováním (pak bude chvíli pauza a zbytek až na jaře). Zítra mám už asi třetí schůzku kvůli nový práci, tentokrát s generálním ředitelem, takže šance už jsou celkem velký 🙂 nebýt modrého koníka, tak fakt ani na to snažení nemyslím, i když se snažíme 🙂

medulinek
9. lis 2016

chjo,holky musím neplanovane na gyndu skrz ten spodek,dneska mne to zacalo vystrelovat do podbrisku,tak pry at dojdu. Mam hrozny strach,ze mi rekne,ze je zle :,-(

bibianne
9. lis 2016

@medulinek Neboooj, to bude dobrý, dá ti nějaké léky a bude dobře..držím moc pěsti :-*

medulinek
9. lis 2016

Ja myslim,ze jestli je to od kosti,ze max vitaminy a jinak vydrzet,jen se modlim at je to "jen" tohle. Doufam,ze mimco zkontroluje,aspon poslechem.

markethy235
9. lis 2016

@medulinek neboj, bude to dobry, zkoukne te a budes v klidu, uvidis ☺ dej potom hned vedet, at nas tu vsechny uklidnis.

markethy235
9. lis 2016

@jade85 páni, my to mame opravdu hodne podobne 😃 my tohle chceme stihnout do Vanoc, tedy zalezi na podlaze a podlahar nam to slibil do 20.12. coz snad bude drive. A na jare zacneme dal, jen nevime zda loznici a nebo kuchyni, ovsem vzhledem k tomu, ze mame uz pomalu rozmontovanou starou loznici, tak bych rada to 😂 kuchyne mame dve a ta spodni nam zatim postaci. Jeste resime horni koupelnu, proste muj by to nejradeji hned vse zacal delat 😂 drzim palce na schuzce s generalnim, to uz vypada opravdu velmi dobre ☺ a hlavne dej vedet, jak MS 😉

bibianne
9. lis 2016

@medulinek to musí zkontrolovat, jestli je miminku fajn, kdy tam jdeš?

medulinek
9. lis 2016

uz jsem zpatky,tak je to opravdu ta stydka spona,nastesti tam neni rozestuop,jen se rozvolnuje a je to hodne prekrveny,dostala jsem neschopenku a klid (vzhledem k tomu,ze polohy,kdy to boli nejmin je stoj nebo leh na zadech,tak mam vybrano). Zkontroloval i mimco,roste dobre,uz je starsi jen o jeden den oproti ms,tak se jeste nakonec srovna a vyresily se i leky,takze od ted mi pisou vsechny bez kecu.

demikett
9. lis 2016

Ahoj holky 🙂 tak se k vám přidávám. Pročetla jsem si dnes ceĺu diskuzi a byla úplně unešená, jak se postupně na dalších a dalších stránkách objevovaly pozitivni testy 😊 my se s pritelem snazime od zari. Jednu menstruaci jsem uz mela a ted a za tyden ma prijit dalsi, ale nic necekam, nemam zadny priznaky ani trochu. 😄 prvni mesic co jsme to zkouseli jsem byla uplne posedla. Udelala jsem si snad 5 testu uz pred ms 😄 magor no, ale ted ma to nemyslim uz tolik, protoze mame jine starosti ohledne koupe domecku, prace a pejska, takze se zabavime a bereme to tak, ze az to prijde, tak to prijde. Navic jsem pomerne mlada (20), takze casu mame na zkouseni dost 😄

medulinek
9. lis 2016

@demikett jeje casu habadej,pohoda klidek 🙂,kde chcete kupovat domecek a jakeho mate psa?

demikett
9. lis 2016

@medulinek my jsme oba hodně rodinné typy a vubec se nebranime miminku takhle brzo 😍 domecek na vesnici 2 km od pritelovych rodicu- znacka ideal. Mam je hrozne moc rada. 😊 a budeme mit fenecku nemeckyho ovcaka. Milujeme je 😄 v nedeli a nebo az za tyden si pro ni jedeme. Ted bydlime v byte, ale pocitame ze snad koncem listopadu/zacatkem prosince se budeme stehovat 😊

Strana