icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
9. lis 2016

@demikett to mas super,ze s nima vychazis,hlavne at vam to vydrzi,mne tchyne nevadi,tchan super,ale nevadi mi,ze jsou pres celou republiku,tyden dvakrat do roka staci 😀 ovcaci jsou super,to chtel manzela,ale nakonec mame aplika z utulku. Takovy tele,bud rve plot a zdrha nebo se nas snazi zvalet v bahne 🙂

demikett
9. lis 2016

@medulinek hele, maji svy mouchy, ale neni to vubec nic, na co bych si mohla stezovat 😊 ja jsem prave rada, ze budou blizko az budeme nekdy potrebovat pohlidat deti a nebo psa 😄 aplik? To neznam 😄 a nebo jsi se přepsala. Já chci mít naši Kyru hodně dobře vycvičenou protože jsem se hodne poucila ze psa, kterymu se nikdo nevenuje a je celej zivot jen zavrenej na zahrade. 😖

medulinek
9. lis 2016

@demikett nespletla je to appenzelsky salasnicky pes,takovy velky tele,sice ma zakladni vycvik,ale je hrozen nevycvalana,byla odebrana ze smecky psu na malem dvorku,takze proste porad sili

demikett
9. lis 2016

@medulinek už jsem koukla na google jak vypada😊 moc sympatickej pejsek 😊 tak snad se postupem casu zklidni 😊

medulinek
9. lis 2016

@demikett no v to doufame,budou ji dva roky

anicka2104
9. lis 2016

Ahojky. Já sice snažilka nebo těhulka nejsem. Ale nějak se přítelovi podařilo to do me "narvat" 😀 všechno. Po několika dnech me začali bolet prsa a bolest jen víc a víc sílí. Takže me nezbývá nic jiného než cekat na dostavení ms 😉

markethy235
9. lis 2016

@demikett ahojky ☺ casu dost, hlavne netestovat tak brzy pred MS, ja vim, je to jako droga 😂 ja si prvni mesic snazeni koupila uplne obyc testy z netu, bylo jich asi 10 v baleni, no to vis, do dalsiho mesice mi zustaly jen 3 😂

markethy235
9. lis 2016

@medulinek uf, jeste ze to dopadlo takhle, tak radne odpocivat, maminko 😘

markethy235
9. lis 2016

@anicka2104 tak to bude napeti kdy ma prijit MS? ☺

demikett
9. lis 2016

@anicka2104 ty se máš! 😄 my se snažíme obden 😄 a prostě nic 😄 kezby me bolely prsa 😄😄

anicka2104
9. lis 2016

@markethy235 prave MS má prijit až 21.11 ☹

demikett
9. lis 2016

@markethy235 já vím 😄😄 teď už se držím a zatím ani jeden 😄 ale minuly mesic jsem si hlavne vsugerovala vsechny mozny priznaky, takze proto jsem testovala porad. Ted to nechavam nahode a nechci testovat ani v den vynechani. Popravde už se vidim, jak to vydržim 😂

medulinek
9. lis 2016

@markethy235 budu se snazit,ono se to moc neda,bala jsem se sester,ale jedna byla moc mila a druha se aspon tvarila 🙂

medulinek
9. lis 2016

@demikett no,k tem priznakum - u dcery jsem mela bolavy prsa par dni po vynechani,ale jinak potom treba az od sedmeho tydne

anicka2104
9. lis 2016

Ale bojím se ze jsem si to vsugerovala ale vsugerovat si strašnou bolest prsou? Blbost no

demikett
9. lis 2016

@medulinek je to hodně individuální no 😒 ale třeba zrovna já budu případ bez všech příznaků a budu koukat na pozitivni test 😊 jsem zvedava 😄
Kazdopadne jsem tak prdlá, že jsem si koupila jeden test, který si schovávám, až budu opravdu těhotná, abych ho hezky zabalila priteli jako darek. Je to takovej ten masivnejsi plastovej a ne jenom papirek. 😄
Ten si setrim na to, az mi papirkovy testy ukazou // 🙏🏻😄

medulinek
9. lis 2016

@demikett a ja to chapu,ja treba prvni // necekala,spinila jsem u zahnizdeni,tak jsem si myslela,ze to byla predcasna menzes a neresila to a az kdyz me dva dny bolely prsa jak pred explozi,tak jsem to zkusila a to uz bylo davno po terminu 25.12.,takze manza dostal opozdeny darek k Vanocum,tenkrat to jeste obrecel radosti,pak nas zivot poucil

demikett
9. lis 2016

@medulinek taky bych mu to nejradsi dala pod stromecek, ale kdyz ne, darecek to bude i tak 😊 a je mi to moc lito... tyd toho prozila hrozne moc a ne zrovna hezky zkusenosti. Ale ted uz bude lip a verim ze toto mimi se udrzi 💋

medulinek
9. lis 2016

@demikett taky se mu snazim verit prckovi,leky uz ma vsechny,co muze 🙂

carries
9. lis 2016

Ahoj holky, teď jsem se chvilku neozvala. Máme tu nějakou novou těhulku?
@medulinek jak se daří v těhu, doufám, že fazolka pěkně roste? Kdy se chystáš na kontrolu?

demikett
9. lis 2016

@medulinek to zvladne a bude to malej uzasnacek 💖

medulinek
9. lis 2016

@carries no dneska jsem necekane byla a uz jsem zneschopnena - zlobi me stydka spona,bez bolesti muzu leda stat nebo lezet na zadech. Ale prcek v poradku,takze vydrzim a v patek na screening. a ty?

carries
9. lis 2016

@medulinek tak to už bude nejrizikovější část těhu za Tebou. Stydká spona vůbec nevím co je, abych řekla pravdu. Budu se muset dovzdělat 🙂 Já byla na kontrole včera, jsem doma na rizikovém. Čekáme dvojvaječná dvojčátka 🙂 Nezapomeň dát v pátek info jak zas prcek povyrostl 🙂 A kam jedete na screening? Já jsem nás dneska objednávala na FN do Olomouce.

medulinek
9. lis 2016

@carries stydka spona je uprostred stydky kosti,takovy prouzek,ktery neni zkostnately,pred porodem se roztahuje,aby panvi prosla hlavicka,normalne muze bolet ke konci tehu,ale holt si to vyberu driv. Dvojcatka,to je krasny,kdysi jsme je chteli,ale ted jsem rda za 1+1 😀 na screening jdu k apolináři,u nas uz nemeli misto.

carries
9. lis 2016

@medulinek Já jsem vždycky chtěla dvojčátka, tak jsem čučela, že se nám fakt podařila 😀 Sice to bude mazec jak těhu, tak potom, ale mám radost 🙂 Hlavně ať jsou zdravé 🙂

brambora28
9. lis 2016

Ahoj holky, zdravím a vítám nové členy, doufám, že se Vám tu bude líbit, protože pro mě nejlepší skupina a skoro jediná kam přispívám :D

Jinak vy těhluky: @medulinek Doufám že bude vše ok, ty mě umíš tak vystresovat, když vidím, že sem píšeš, tak se úplně bojím co zase :D Ale pevně věřím že vše bude dobré! A @carries Tyjo dvojčátka, wow! Jak se vám to povedlo? Bude to záhul, ale zase to budeš mít za sebou při jednom :D

Jinak já teď pořád dělám věnce a vánoční srandy, přidávám ukázku :D Takže mám pořád co na práci a to je dobře 🙂 Jinak kolem mě to ted všechno těhotní - dneska to oznámily 2 spolužačky ze střední.. Njn, už jsme v letech...

medulinek
9. lis 2016

@brambora28 pardon,ja nerada,nevim proc jsem zila v presvedceni,ze si tohle tehu uziju. No je dakt,ze jsem nerekla jakym smerem. Tady bych tvorila,uz jsem vybalila krabici,ale proste mi zase chybi veci,tak budu muset do obi 😁

brambora28
9. lis 2016

@medulinek Já kupuju furt a nejsem schopná spotřebovat to, co mám doma 😀 Doporučuji KIK maji tam krásný a levný věci na tvoření 😉

medulinek
10. lis 2016

jj,já taky nakupuju pořád,ale když chci pak něco dělat,tak zjisuju,ze nemám to pravé,v Kiku jsem ted byla,ale jeste nemeli vybaleno,tak jsem vzala jen malicke ozdubky a OBI toho ma hodne,ale o dost drazsi teda,ale letos si asi dopreju,at nezblbnu 🙂

markethy235
10. lis 2016

@carries je, dvojcatka 😍 to mooooc gratuluji ☺ kolem me je to take sama tehotna nebo s malymi detmi, ale nikdo v okoli nema dvojcatka. Sice to bude zahul, ale vrati te to dvojnasobne 😍

Strana