Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 to by byla asi hodne velka nahoda, ovsem take bychom byli radi, kdyby to vyslo a ja uz resila kdy se objednat poprve 😊 kdo vi, treba jste ten minuly tyden opravdu dobre zapracovali a budou hezke Vanoce 👶
@markethy235 Tyjo byla bych strašně ráda, protože jsem byla rozhodnutá, že když se do prosince nezadaří, tak dám výpověď na konci prosince, a leden-únor si budu hledat jinou práci.. Ovšem teď mi dal doktor naději, a budu asi chtít počkat ty 3 měsíce, než nedoberu tu kůru.. Protože bych nerada nastoupila do jiné práce a hned šla na mateřskou nebo aby mě vyhodili ještě ve zkušebce že...
Ahoj holky, tak co, nějaké novinky? Já jsem 2-3 DPO tak zase začíná období čekání 😀 Jinak jsem si zaplatila kurz power jogy, jsem pozvána na pohovor a mám pomalu do prosince tolik srazu s kamarádkami a práce na vyrabeni apod., že není čas myslet na blbosti 🙂
@brambora28 drzim palce na pohovor a hlavne se tesim, jak tu za 10-12 ukazes pozitivni testik 😉 jinak ja dnes koupila korpus na venec a po vikendu se na nej vrhnu, trochu jsem se nechala inspirovat tvym fotem o par stranek dal 😃 nechci totiz delat klasicky z jehlici a aby nam pred Vanoci cely opadal. A jsem objednana na pristi tyden k nove kadernici, tak se moc tesim, co vymyslime a hlavne ze mi ostriha 💇 😂
@markethy235 super, tak pak hod foto. A mimochodem jak se prosím jmenuješ?
Ja jsem teď dotvorila pro změnu z jídla. Je to pro manzela do práce, má zítra 30 😉
@brambora28 ty jooo, klobouk dolu, jsi fakt moc sikovna a je videt, ze zvladnes vse, nejen tvorit dekorace, ale i gastronomicke tvoreni ☺ Manzelovi vse nejlepsi 😉
Ja mit tak krasny venec asi jako ty nebudu, bude to muj prvni, tak uvidime zda bude vubec vhodny na fotku 😂
Jo a jsem Markéta 😉
@carries jen problém je že už ted mám teplotu 37.4 není sice bazální..ale pochybuji že by byla bazální 36.4 takový skok tam nebude..takže to nechápu..teplota značí že ovulace už davno přoběhla a v den toho pozitivního testu byla 37.1...takže fakt nevím...jsem zmatena protože jsem byla pred tydnem na meření a byl tam folikul 1.6 cm..ale na strane kde nemám vejcovod a žádny pozitivní test ovu se mi neukázal...až v pondelí začly brutal bolesti v deloze a na druhe strane (ne na te kde mi bylo řečeno že mám ten folikul..) takže nevím...a je vube možné otěhotnět když už mam tak ysokou teplotu uˇvnitř? no někdy je to fakt zmatek
@medulinek díky a prosímte nevíš si rady s tou teplotou?? neměřím sice bazálku...ale i tak dneska už 37.4...v pondelí 37.1...to všchno značí že ovu už proběhla...jsem z toho jelen..už mě to nebaví .-( testy i bolrst značí že by to bylo ted..ale bazálka ž už mám tak dva tři dny po...prostě co je to za blbost .-(
@tammm ahoj ne, vím že bazálka se meří v klidovem rezimu..ale i tak ikdyž se prijdu nebo měřím odpoledne neuděla ti to tolik stupňů nahoru přeci.....kdybych klidovou měla 36.4 tak kolik muze byt v neklidovem 36.6, 36.8 ?? ale ne 37.4...nebo se pletu? nemela jsem to možnost zmeřit maly mi 2 dny v noci zvracel takže jsem nespala ani hodku v kuse natož 4-5 hodin v klidu...
@tammm ahoj nemám..já se v to nevyznám nedelám grafy a doted jsem neřešila ani ovu testy...ale tím že se mi splasilo telo jsem chtela vedet jak to teda vubec funguje....a všechno mi dava rozpoluplne signaly...jo a čípek jsem tky ještě nenahmatala tvrdy a zavřeny..včera teda dnes jsem to nezkoušela..fakt nevím .-( jsem nějakej divnej ukaz nebo co
@tammm ty nemás pod 37 an v první půlce cyklu??? já když to zkoušela minuly měsíc i během dne tak mi normálně ukázal 36.4 a nebylo to ráno ale za normálního chodu...no a čípek jsem ted zkoušela jestli to bylo ono teda..faakt brutál v zadu a uz tvrdý...ted valstně nevím t předchodí dny jestli jsem na něj vube dosahla ha ha jestli to byl vubec on...kurec kdo se tam má vyznat .-)
@tammm aha no od pulky cyklu je to přece normál mít nad 37 ne?, ale myslí první pulku pred ovulací..to je někde na 36.4...a to ti určitě nanaskočí na 37.4 jenom proto že to není meřeno za klidoveho stavu ne?...no jo no už to tady někdo říkal s tím čípkem..ale ber to tak když máš sex atd..tak tam můžeš něco zanest .)..mě spíše štve že minuly mesíc probíhal v podobném duchu..nachystany folikul..vše ok...test negativní..v době kdy mela ta ovulace nastat tak to sedelo podle teploty...jeden den 36.4..druhy už 36.9 pak nad 37..ale testy negativní....pak cely tyden po te jakoby ovulaci bolst v deloze...a slabě pozitivní ovu test...předtím byl uplne negativni..a vše se mi posunulo...potom 4 dny zpožděná menses...myslela jsem že to byla nějaká vyjímka....ale mám pocit ž ted se to opakuje...proste bolest a pozitivni ovu testy pozdeji než odpovida teplota...takže divneeeeee...
@jade85 klidně může být, moc bych Ti to přála...🙂 když se zadaří tak rychle, tak se ani ženská nestihne stresovat a tolik sledovat a moc číst o všem možným, tím pádem je v pohodě a to je pro otěhotnění to nejlepší...vidím to sama na sobě, jak už teď podruhé mám dostnačteno měřím teplotu, mám ovu testy atd...vím, že to není úplně nejlepší, ale nechci to nechávat náhodě...hlavně mám bolavou dušičku po ZT, tak bych ráda měla důvod myslet víc pozitivně 🙂... držím pěsti..dělala jsi testík? Teď už by mělo být vidět, jestli jsi těhu nebo ne...pak písni, ju 🙂
Ahoj holky, tak co, jak jste na tom, těhulky, snažilky??? Nějaké nové zprávičky? Nemáte nějaké hezké fotky??? Testíky, rostoucí bříška? Pochlubte se nám 🙂 🙂 🙂
Já jsem měla včera ovu a dnes i podle testu už slabá druhá čárka, oproti včerejším jasným dvěma...chudák přítel celý den pracoval a večer jsme na to ještě vlítli, aby byla větší šance na úspěch, tak budu doufat...
...ale chtěla jsem se zeptat, proč mě až dnes bolí podbříšek a tak jako nalevo, jak kdyby mě píchalo v boku po běhu? Dá se nějak vypozorovat,jestli třeba došlo k oplodnění na ovu nebo i o pár dní dříve?

@demikett Tak to pak nechápu, a fakt je to asi tím, že jeho malá holčička už má v plánu být velká, a on na to není připravenej...