icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

monib66
18. lis 2016

@monib66 na foce je špatné číslo 😀

radunkap
18. lis 2016

Ahoj nastávající maminky!🙂 Máte někdo zkušenosti z ovulačníma testama? Dělala jsem si včera večer, testovací byl slabší ten "základní" a dneska ráno byl testovací ještě slabší než včera. Pobolívá mě levý vaječník a hlen se taky objevuje (nejspíš - moc to nepoznám). Jsem 9DC. Děkuji za každou odpověď a přeji všem hodně štěstí, ať se co nejdříve objeví //🙂

bibianne
18. lis 2016

@monib66 juuu, to je krása 🙂 🙂 🙂 tak to už máte první screening zdárně za sebou, že? A pohyby už by měli být taky každou chvilkou, coo? :D používala jsi angelsounds?

bibianne
18. lis 2016

@radunkap ahojky, já zkušenost mám...když ovu přichází, tak testovací čárka musí postupně sílit. při ovu by měl být i bílý hlen, který je ještě i další den, u někoho i dýl..
jak ovu odchází, čárka slábne. Já jsem minulý měsíc poctivě testovala, abych věděla :D a dva dny před ovu už byla vidět slaboučká čárka co sílila, při ovu jasné dvě // a po ovu další den slabá čárka a dva dny po ovu už téměř žádná čárka

radunkap
18. lis 2016

@bibanne Díky za odpověď. No já jsem z toho zmatená, v návodu je napsané, že když jsou 2 silné čárky, tak 24-48 hod po by měla přijít ovu. Chtěla jsem začít testovat až od neděle, 9 DC mi přišlo brzo, ale nedalo mi to a včera večer tam byla jedna silná a jedna slabší (podle letáku negativní), od včera mě bolí vaječník. Tak snad ovu vydrží do odpoledne a ještě to stihneme🙂 Nenapadlo mě, že bych měla ovu tak brzy. Hlen stále je, tak snad i ta šance!

jade85
18. lis 2016

@bibianne No ja jsem se zarekla, ze to nebudu vubec resit a stresovat se, ze je mi to v podstate jedno, jestli otehotnim ted nebo za rok (oboji by melo vyhody i nevyhody), ale co myslis, prvni mesic bez HA a myslim na to porad 🙂

Pres obed skocim do lekarny pro testy a otestuju se zitra rano, nejspis. Ale musim rict, ze jsem k tomu trochu skepticka, kdyz jsem pred par lety vysadila HA (ne proto, ze bych chtela tehotnet, ale byla jsem zrovna sama a nechtela jsem se zbytecne cpat praskama), tak mi MS taky chodila pozde a nakonec se ukazalo, ze za to muze cysta (ktera se podle doktora mohla udelat prave kvuli vysazeni HA). Ted je samozrejme trochu jina situace, uz proto, ze se s muzem poctive snazime, ale vis jak... 🙂

Drzim ti moc palce, at se brzo zadari , nic se nema prehanet, ale mit informace taky neni na skodu. Clovek ma aspon pocit, ze pro uspech dela neco navic... 🙂

bibianne
18. lis 2016

@jade85 přesně tak, jak říkáš...člověk má pocit, že pro to něco dělá, můj chlap teda včera chutě neměl a spíš mi přišlo, že to dělá pro moje potěšení, ale i to se počítá, říkám si, že když mě dneska tak bolí spodek, jestli to není tím, že ovu ještě neskončila..tak nevím, jestli se ještě snažit, ale pochybuju, že chlap bude chtít, když od rána maká na bytu, na podlahách v obýváku a v pokoji...
Držím palce i tobě, doufám, že testík bude pozitivní a pošleš nám fotečky se dvěma // :-*

markethy235
18. lis 2016

@jade85 jeeee, jsem nervni za tebe 😊 bude testovani ☺ hlavne nas zitra dlouho nenapinej 😉

monib66
18. lis 2016

@bibianne jj,screening dopadl dobře. No měly by,snad už budou brzy a nebudu se o mimčo tolik strachovat. Angelsound nemám,dlouho mě lákalo ho koupit,ale vydržím to i bez něj 🙂

brambora28
18. lis 2016

@ms.neomagic tadyyy 🙂

tornadolu
18. lis 2016

Ahoj holky tak jsem 41Dc a MS stále nikde..jsem nějaká nervózní z toho...😓

monib66
18. lis 2016

@tornadolu testy pořád negativní?

ms.neomagic
19. lis 2016

@brambora28 uz jsem tuuuu 😀

carries
19. lis 2016

@tornadolu a co testík?

tornadolu
19. lis 2016

@carries dělala jsem před 4dny a bili

tornadolu
19. lis 2016

@monib66 dělala jsem.si jen jeden

carries
19. lis 2016

@tornadolu tak zkus další 🙂

pipiala
19. lis 2016

@tornadolu Ahojky, mě taky vyšel test, až když jsem byla ve 43 DC

tornadolu
19. lis 2016

@carries no asik zkusím
@pipiala a vysel pozitivní ?

markethy235
19. lis 2016
markethy235
19. lis 2016

@tornadolu a jak dlouhe mas cykly normalne? Jak pisou holky, udelala bych dalsi test, staci aby byla OVU dele 😉

ms.neomagic
19. lis 2016

@markethy235 nesmej se,ty jeste nevis co jsem zac,ja jsem totiz strasne neprejici,zla a ba i zavistiva,protoze neomdlivam u kazdyho ulovenyho ducha co zeny do diskuzi davaji 😀 takze pro vsechny..je mi 35let,snazime se rok,v cervenci biochem.v 5tt,od te doby nic,presla jsem sem z vedlejsi skupinky,kde se davaji fota testu a loveni duchu a pozvala me sem @brambora23 ktere timto dekuju 😉 jinak jsem snad normalni 😀

tornadolu
19. lis 2016

@markethy235 ja mam nepravidelnou MS právě udala jsem si test digi a nic bohužel v pondělí jdu na gynekologii k novému doktorovi

carries
19. lis 2016

@tornadolu tak to bych počkala už na kontrolu 🙂

pipiala
19. lis 2016

@tornadolu Dělám je třetí ráno a pokaždé mám druhou slabou, ale malinko zesiluje ;)

markethy235
19. lis 2016

@tornadolu tak to nech na pondeli, bud do te doby prijde a nebo ne 😉

markethy235
19. lis 2016

@ms.neomagic a jéjej 😮 ne, delam si srandu 😉 uplne chapu, nektere jsou schopne testovat pomalu od 1DPO a resit kdo tam neco vidi a beda jak ne 😂 jinak preji hodne stesti a verim, ze tady s nami brzy najdes // ovsem ty skutecne 😉

bibianne
19. lis 2016

Ahojky,tak uz jsme se tento tak moc nasnazili,ze uz jsme oba ko 😀 ale tak snad to k necemu bude a je zadelano..s testovanim pockam az pokud ms nedorazi...kezby neprisla...a co nase novopecene tehulky,jak se citite??? 🙂

carries
19. lis 2016

@bibianne budu držet palce ať ms nedorazí!!!

bibianne
19. lis 2016

@carries dekuju,budu doufat ve dve //,jen to cekani nemam rada...je to nekonecny 🙂 😀

Strana