icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
19. lis 2016

@bibianne Taky držím palce, já jsem 22DC, a asi 6-7DPO, takže taky ještě pár dní přede mnou :D Snad nám to dobře dopadne 🙂

carries
19. lis 2016

@bibianne to čekání znám ☹ já teď pro změnu čekám na kontrolu 😀 nezapomeň dát vědět 🙂

pipiala
19. lis 2016

Holky, nevím jak se zeptat, ale jak poznám mimodelozni těhotenství z příznaků?

brambora28
19. lis 2016

@pipiala tak to neporadim, ale článek tady na MK říká tohle: https://www.modrykonik.cz/mimodelozni-tehotenstvi/

tornadolu
19. lis 2016

@carries to je pěkný 😉
@markethy235 jen mam strach co to muze byt za příčinu 😢

jade85
20. lis 2016

Holky, jsem blázen, nebo je tam svetloučká druhá čárka? Já já ji tam prostě vidím. V pondělí to na tom testu nebylo, tím jsem si jistá.

markethy235
20. lis 2016

@jade85 je tam, ja ji vidim ☺ tohle uz podle meho neni duch, ale krasna rysujici se carecka 😍

jade85
20. lis 2016

@markethy235 nějak tomu nemůžu uvěřit. Ještě nejásám, uvidím, jak budou čárky vypadat v příštích dnech. Ale jako hustý 🙂

brambora28
20. lis 2016

@jade85 to určitě není duch, ale pěkná carečka. Za dva dny bude určitě silnější! Moc gratuluji, to je přesně ten přístup, nemyslet na to! Tak se nám to začíná pěkně rýsovat 🙂

carries
20. lis 2016

@jade85 to uz je pekna carka.🙂 potichu gratuluji!!!

pafity
20. lis 2016

Dobre nedělní odpoledne snazilky a maminky v očekávání. Mám na vás prosbu. Řekněte mi vlastní názor na to, zda se snažit o mimi ve 42 letech. Děti mám a po rozvodu i nového přítele, který vlastní děti nemá, ty mé má moc rád a oni jeho taky. Co myslíte? Není to pozdě? Děkuji za názory a všem přeji kupu štěstí ve snažení.

yelowangel
20. lis 2016

@pafity Pokud se na to oba cítíte, oba to chcete a počítáte s tím že když bude maturovat budete spíš bráni jeho spolužáky za prarodiče než rodiče, jděte do toho. Nevím jestli si partner dokáže představit co všechno obnáší péče o malé dítě a asi bych se já osobně bála aby mě to potom nevyčetl že už je to starej a nemá na to sílu. Ale vy ho znáte nejlíp.

monib66
20. lis 2016

@jade85 jj,taky ji vidím 🙂 uvidíš,že bude zesilovat každým dnem♡

brambora28
20. lis 2016

Holky já jsem už asi od středy nachlazena (v pondělí jsem byla na power joze a pak vencila psy, tak jsem asi prochladla, a peacuji v Kometě, takže jsem se v úterý na zapase dodělala).. v pátek už to bylo k nevydrženi, tak jsem si koupila ACC a od včera se mi trochu ulevilo.. No a dnes jsem pracovna na MS v Nohejbale v hale, kde je šílená zima a hlavně vstup ven kam chodí všichni kouřit.. a v te hale je jak v popelníku, takže ne bolí v krku, kašlu, je mi zima a do toho se mi chce zvracet z těch cigaret. Jestli jsem v tom tak chudák ten plod 😀
Jo a v úterý mám pohovor pres Skype, tak snad budu úspěšná. Nemá někdo zkušenosti s pohovorem přes Skype? Přijde mi to hodně neosobní..
Snad se vám ostatním daří lépe 🙂

bibianne
20. lis 2016

@brambora28 drzim nam pesti...jsem jen tri dny po ovu,nemam priznaky,asi si neco vsugeruju aspon pro ten pocit 😉 😀ne,vazne,akorat citim podbrisek jinak nic. kdy budes testovat? Mas nejake tuseni,priznaky?

markethy235
20. lis 2016

@jade85 to verim 😊 gratuluji a tesim se na dalsi testik, urcite bude uz silnejsi 😉

bibianne
20. lis 2016

@carries drzim moc pesti,aby bylo na kontrole vsechno v poradku 🙂 urcite bude 🙂

bibianne
20. lis 2016

@jade85 je to taaam!!! Gratuluju,za chvilku tam budou dve dalnice 😀 😉

markethy235
20. lis 2016

@pafity zalezi, jak se na to oba citite, nekdo ma rad svuj klid uz v 35 a nekdo je akcni a aktivni o 10 let dele. Zvazte svou situaci, financni i zdravotni, rozhodnuti bude na vas. Ja rozhodne nejsem proti, nakonec moji rodice me meli taky dele (33 a 40) a dobrym prikladem je muj partner (42 a 53) 😉

carries
20. lis 2016

@bibianne dekuji 🙂 snad vsechno bude v poradku. Lezim doma na rizikovem - mam dva hematomy. Ale verim, ze se vstrebaji 🙂

brambora28
20. lis 2016

@bibianne hele já nemám vůbec nic, jen dnes občas trochu cítím podbřišek, ale mám průjem tak je to možná spojené s tím. Testovat budu až pokud to nedostanu, nemám doma naštěstí ani test. Každopádně mám predplacenej kurz jogy a ve středu jdu na tetování, na který jsem objednaná přes 3 měsíce...

jade85
20. lis 2016

@markethy235 Dekuju 🙂 Zkusim treba pozitri, zas to nechci moc hrotit. Vtipny je, ze zitra se asi dozvim, jestli me vybrali do novy prace nebo ne. Jsem ve finale, rozhodujou se mezi mnou a jeste jednou kandidatkou. Takze jestli mi to daj, tak to bude celkem dilema :D

@bibianne Dikyyy, tyjo, kdyz jsme se o tom bavily pred tremi dny, bylo to uplny sci-fi a najednou se to deje 🙂

evikkk13
20. lis 2016

Ahoj holky, tak už týden tady pročítám různé diskuze a teď se zapojím. Před týdnem jsem objevila slaboulinkou čárku na těhotenském testu. Začala jsem hledat, co znamená slaboulinká čárka a zjistila, že jí tady říkáte "duch" 😀 Takže jsem měla ducha a trochu zmatek v hlavě, protože mi nic nedávalo smysl. Test jsem si udělala jen proto, že mě začaly bolet prsa, ale byla jsem asi 4 dny po ukončené MS, která přišla na termín - byla sice kratší, slabší a bolestivější, ale vůbec mě nenapadlo, že když přišla MS, mohlo by na testu něco být. Duch ale v průběhu týdne sílil a včera jsem si udělala digitální test Clear Blue a teď už jsem přesvědčila sama sebe, že teda asi jo 🙂 Možná ta MS prostě nebyla MS, ale něco jako hnízdění, jak jsem se tady taky dočetla. Nicméně už 3 dny slabě špiním, takže zítra budu volat k doktorovi, abych se domluvila, kdy mám přijít na kontrolu. Pokud moje poslední MS nebyla MS a já skutečně otěhotněla už předtím, musela bych být dle data MS předtím někde zhruba v 6. - v 7. týdnu. Jsem trochu vyděšená z toho špinění, ale holt budu muset počkat na doktora...Každopádně vám všem moc děkuju, že takové diskuze existujou, protože mi to v průběhu týdne pomohlo a udělalo jasno v několika věcech 😉

carries
20. lis 2016

@evikkk13 držím palce ať u doktora dopadne všechno v pořádku 🙂 jestli si 6-7 týdnu. Tak už bude vidět srdíčko 🙂

markethy235
20. lis 2016

@jade85 zase kdyz te to nedaji, tak nemusis smutnit, budes mit to nejlepsi zamestnani - jako maminka 😉

markethy235
20. lis 2016

@evikkk13 mela jsem na kolegyni, sla normalne na kontrolu a dr ji rekl, ze je cca v 8-9 tt, a to i kdyz mela MS. Pry se to obcas stane, ale ze uz to neni klasicka MS. Drzim palce at to dopadne dobre a tesim se na fotku z utz ☺

markethy235
20. lis 2016

@brambora28 ty jo, ty jdes na tetovani? A co si nechas tetovat? Jestli to neni tajne 😉 mne se tetovani libi treba na lýtku a nebo na ruce z vnitni strany, ale asi neseberu odvahu 😂

pafity
20. lis 2016

@yelowangel je mladší než já 😉,ttakže za babičku bych byla já 😀. Ale jen o trochu. Ještě mu není 40. Děkuji za názor. Asi to necháme přírodě.

evikkk13
20. lis 2016

@markethy235 Tak to rada slysim, ze nejsem jedina. Nebyt bolesti prsou, zrejme bych se testovala ted pri spineni a nebo mozna az kdyz by neprisla ta dalsi MS 🙂 Zitra zavolam a sestricce to nejak popisu, urcite sama vyhodnoti, kdy je vhodna doba na navstevu lekare. Jen to spineni me trochu znervoznuje, ale ja jsem casto spinila i v pulce cyklu, i kdyz jsem brala HA, jsem asi trochu citlivejsi, tak se zatim nechci zbytecne plasit...

pafity
20. lis 2016

@markethy235 děkuji, necháme to na přírodě a uvidíme. Naštěstí tři už máme, tak starostí azaz. Přítel je mladší než já (39). Když přijde na věc, budu šťastná, když ne, nic se neděje. Dekuju a držím pěsti.

Strana