icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

kackacka37
20. lis 2016

@pafity drzim palce 😉

pafity
20. lis 2016

@kackacka37 dekuju 😀

bibianne
20. lis 2016

@brambora28 ja taky jen podbrisek a prujem mam taky uz od vcerejska ☹ ale tak treba to je znameni?! 🙂 na jakke tetovani,kam? Taky bych chtela,jen to odhodlani mi schazi 😀

bibianne
20. lis 2016

@carries to je bohuzel taky docela bezna vec,musis hodne odpocivat,nic netahat a ony se vstrebaji,uvidis,ze bude dobre 🙂

brambora28
20. lis 2016

@markethy235
@bibianne
Holky tentokrát (mám už 4tetovani), to budou 2 pivoňky (jedna větší bude symbolizovat manžela, a jedna menší mě - jsou to květiny naší svatby), společně s datem svatby 🙂
Právě jsem tam objednaná už přes 3 měsíce, jdu 24. A MS mám dostat 27...
No nebudu Vám lhát, dala jsem si první v 16, pak v 18, ve 20, ve 22 a teď další 🙂

medulinek
20. lis 2016

@jade85 tohle dilema jsem mela u druhyho nepovedenyho tehu,vybrali me na super jo,do toho jsem zjistila,ze jsem tehu,chtela jsem nastoupit,tak jsem jim to rekla,oni si vzali cas na rozmyslenou pak mi volali,ze i tak me berou,super,pak mi doktor rekl,ze bych mela lezet,tak jsem musela praci odmitrnout a nakonec jsem potratila a nemela ani jedno ani druhy :-/ ale to je holt blby pribeh

jade85
20. lis 2016

@medulinek to je mi líto :( a přesně něčeho takového se bojím. Ty první měsíce jsou vždycky strašně nejistý. Ale je super, že tě vzali i těhu, asi bych v případě, že mi to nabídnou šla taky s pravdou ven, než bych to přijala a dala výpověď v současné práci. Skoro si přeju, aby mi to nedali a já to nemusela řešit 🙂 A to je to pro mě téměř práce snů a polepšila bych si i finančně...

medulinek
20. lis 2016

@jade85 jj,vůbec jsem s tím nepočítala,říkala jsem si k čemu jim bude ženská,která muze jit za 14 dni na rizikáč,postavili se k tomu pěkně. A co to má být za práci u Tebe?

dolly82
20. lis 2016

Hezký večer. Prosím o pomoc, nemáte někdo na prodej léky clostilbegyt a Utrogestan, nebo nevíte o někom? Moc děkuji 🙂

tammm
20. lis 2016

@dolly82 doktor ti ho nenapíše?

jade85
20. lis 2016

@medulinek no, nechci zabíhat moc do detailu, ale minimálně ze začátku by to zahrnovalo velké nasazení, komunikace, organizace, vytváření vztahů, cestování za vedením do Německa. Podle mě by se to ale časem zaběhlo a dalo by se to v pohodě zvládat i v těhotenství a případně pak částečně při mateřský. Ale to je moje optimistická vize 🙂

jade85
20. lis 2016

@petuliee Ještě že jsi mě nahlodala a udělala jsem si ten test 🙂 Díky!

petuliee
20. lis 2016

@jade85 a jak dopadl? 😊

jade85
20. lis 2016

@petuliee Ještě že jsi mě nahlodala a udělala jsem si ten test 🙂 Díky!

jade85
20. lis 2016

@petuliee fotka je pár příspěvků zpátky 🙂

petuliee
20. lis 2016

@jade85 tak parada doufam ze te budu nasledovat 😂 ale rekla bych ze jo 😊

medulinek
21. lis 2016

@jade85 ty optimisticky vize 😂 ale kez by ti to chtelo vyjit 😊

europa00
21. lis 2016

holky míváte normálně hodně hustý bílý hlen po ovu??? já si to nedokážu vybavit...vím že konzistence se mění...zhoustne..ale myslím že ne až tak a tolik...vím, že má chránit dělohu před infekcí atd...ale ted ho mám nějak více...ale může to způsobovat i duphaston ktery beru ze...

brambora28
21. lis 2016

@europa00 přisuzovala bych to tomu Duphastonu. Mám ho brát od příštího měsíce, tak jsem zvědavá.

tammm
21. lis 2016

@europa00 mám po ovu bily hustý hlen 🙂

europa00
21. lis 2016

@brambora28 hlen se spustil už ráno ten den a první přášek duphastonu jsem vzala až večer...ale určitě to pak nadale s tím může souviset..třeba minuly mesíc jsem měla spíše takový suchy..že ten hlen nebyl... no uvidíme, uvidíme...dnes jsem 6 dni po uvu .-) ale zadne zmeny necitím..jen ten hlen..plus jsem nachcipana .-)

brambora28
21. lis 2016

@europa00 třeba je to tehu 🙂

europa00
21. lis 2016

@brambora28 na to je brzy .-) u syna jsem poznal hnizdení zimnicí, bylo mi spatne atd trvalo to jen den...jenže ted když nejsem uplně ok..je mi zima furt .-) nastestí mi není tak blbě abych do sebe musela rvat paraleny nebo neco podobneho..davkuji se bečkem a doufam že to rozchodím...

brambora28
21. lis 2016

@europa00 Taky jsem teď nachcipana.. tak se brzy uzdrav 😉

europa00
21. lis 2016

@brambora28 ty taky .-) tak snad už nám to vyjdeeee...ne že by mě nebavilo to snazení..ale nejsem moc zvykla byt bez antikoncepce...uplne se mi zmenilo telo atd...pribrala jsem asi 2 kila...citim v tele kazdou kravinu..ovulace masakr...takže už bych rada byla těhu....a pak se dala zase dokupy .-) vim ze ntikoncepce je asi zlo..ale diky ni jsem se citila fakt v rovnovaze..sice umele..alev pohode...ted bez ni je to telo uplne silene .-)

brambora28
21. lis 2016

Holky trošku mimo, ale moje 60leta bývalá sousedka se asi zbláznila. Koupila si reborn panenku (https://www.facebook.com/rebornky/), ale co, ona ji pořizuje retro vybavicku - kočár, odsavacku na sopel!atd.a až prý našetří, tak ji koupí i košík, kterej si da k posteli aby ji měla u sebe a mohla pohodlne kojit! Dokonce než ji přišla tak psala ze ma první dobu porodní atd. Jinak má normálně 3 děti, 4 vnoučata, manžela, 2 psy..
No mám pocit ze ji fakt hrablo a nechápu smysl těchto panenek (krom terapeutického např.u osob s demencí který mají treba pocit že mají vlastní dite, případně jako hračka pro dítě atd.)..
Třeba se sem taky časem přihlásí, aby ji tu s něčím poradili..
Co si o tom myslíte?

markethy235
21. lis 2016

@brambora28 za me je to masakr. Jako chapu treba zeny, ktere prijdou o male miminko a z toho jim preskoci, ze maji tohle, pripadne jako hracka pro holcicky, ale dospela zena co ma jiz vnoucata? Nejak to nechapu. Co na to treba jeji okoli, manzel a deti?
Jinak koukala jsem na te strance na fotky, za me jsou nektere kousky celkem povedene, ale je tam par "kousku" ktere maji naprosto hruzostrasny vyraz v tvari a silene oci, ja bych se jich skoro bala 😕

europa00
21. lis 2016

K ZAMYŠLENÍ .-) spousty z nás tady utrácíme dost penez za těhu testY..kupujeme jich několik...a dokonce i ty drahé..lovime duchy 8-9 dní dpo..a proč...
LEVNÁ A SPOLEHLIVÁ METODA NA URČENÍ TĚHU JE TEST PROGESTERONU...
vyjde na 150 kč z krve...a máme jistotu už snad 6 nebo 7 dní po ovulaci...nebo den po uhnízdění...pokud bude hodnota pod 30 ngmol těhotenství nemuze ani existovat..pokud bude kolem 50 ngmol je sance ze se udrží ( ale lepsi podpoit duphastonem) pokud bude kolem 80 ngmol je to jasne těhu..a máme klid .-)
dyobry neeee

amisska
21. lis 2016

Ahojky děvčátka 🙂)

přidám se moc ráda k Vám. S přítelem plánujeme od ledna 2017 miminko, tak pár slov o nás 🙂

Je mi 22, od svých cca 16 letech se podotýkám s gynekologickými problémy, před rokem jsem podstoupila kryoterapii pro CIN III, a teď v srpnu 2016 jsem byla znovu ale na KONIZYCI CIN III + kritický stupeň, na sál jsem v ten samý den během dopoledne byla 2x + 1 v malém zásahovém salónku, protože mi zjistili deficit faktoru XI (To až později po odběrech),takže jsem jim málem zůstala na sále pro velkou krvácivost, po nějaké době zjistili, že je to Won Willebrandova choroba - špatná srážlivost, kterou jsem podědila po mamince, ačkoliv jsem to anesteziologovi uvedla - napsal pouze - matka něco s krví, a jelikož jsem byla po narkóze zmatená, nebyla jsem moc schopná říct co maminka vlastně za nemoc má, čili v tu dobu volali mé mamince a hematologovi, o pomoc protože se s tímto případem setkávají zřídka, nasadili mi ihned plazmu a pak už to bylo dobré. Ale o co mi jde, chtěla jsem se zeptat, zda někdo trpí podobnou nemocí + ještě podstoupil konizaci, a protože jsem byla na šití 2x čípek mám zjizvený a bojím se že nebude průnik malých mimušek bezproblémoví. I tak mi bylo doporučeno těhotenství, po cca 4-6 měsících od operace protože! už jsem podstoupila kryoterapii i konizaci a čípek se mi zkracuje a pokud bych šla znovu nedejbože na operaci, čípek by byl kratší a kratší a já ti pádem bych měla problém s donošením nebo s potratem, což už mám i teď a k tomu ještě Willebranda. Přítel má taktéž 22 let, a jsem hrdá na to, že to je můj přítel, děti jsme plánovali kolem 30 let, a popravdě jsem mu o doporučeném otěhotnění moc říci nechtěla, protože o tom nechtěl nic moc slyšet - ještě předtím, než jsme zjistili co mám za problém, ale rodina, která byla u toho mě podpořila a řekla ať si s ním o tom promluvím a také promluvila. A holky, reakce mě více než překvapila, vzal to zodpovědně a dospělácky, je to kluk, kterého miluji nadevše, s kterým chci strávit zbytek svého života a vím, na 10000% že žádného jiného nechci, takže od ledna jdeme do toho, dokonce má už i připomínky že se těší, jeho rodiče i moje mamka o tom ví, a právě jeho rodiče nám nabídly bydlení u nich, kde je místnost + koupelna, kuchyňská linka a vše, abychom si mohly šetřit, těhotenství aby probíhalo v klidu, a my vyhlíželi pozemek a nový dům, doteď bydlím ještě přítelem v podnájmu, ♥ do té doby než jsem ho potkala, se na mě lepila smůla, epilepsie, samé operace, anorexie/bulímie, šikana v dohlednu rakovina, Willebrand, prostě hrůza, a teď? jakoby se mi otočil svět, mám skvělého kluka, dobrou práci na dobu neurčitou, jsem Štastná a veselá. Jediné co, tak musím skočit ještě na gynekologii na testy a případné těhotenství pořád hlídat, a snad to bude dobrý a jdeme na to 🙂 budu ještě obíhat Hematologa - to bohužel musím, a taky štítnou žlázu, kde moje sestřička i mamka prodělali též operaci, takže i to budu muset zkontrolovat ale víte co? Těším se strašně moc a to jsem měla moc velké obavy a hlavně mě těší že přítel se zapojuje do všeho se mnou, chce brát vitamíny a pomoct tomu co nejvíce - ale říká hlavně se neupínat ať pak nejsme zklamaní 🙂 ale asi to znáte už z přítelovi strany slyšíte že bude budoucí táta apod., Plánujeme už i svatbu a to vše kvůli tomuto, během chvíli se nám otočil život o 360° a věřím, že to už snad vše bude dobré.

Omlouvám se jestli jsem se hodně vypsala, ale asi jsem to potřebovala a je mi lépe, moc moc Vám děkuji a Vám přeji moooooc štěstíčka a radosti, ať se brzy ukáží 2 čárky a máte pod srdcem to, čemu se říká dar a budoucnost ♥ Budu tu s Vámi ♥ 😲

jade85
21. lis 2016

@europa00 no jako dobrý, ale lítat kvůli tomu do laboratoře na odběr krve je přeci jen časově a organizačně náročnější, než si prostě v lékárně koupit pár testů. 🙂

Strana