icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

europa00
21. lis 2016

no já mám polikliniku kde chodím k doktorovi a je tam i lékarna stejně daleko...a má to tak většina měst...plus gynekolog to taky napíše a je to zdarma...nic náročné mi na tom nepříjde...a hlavně to vyřěší nedočkavost mnohých žen...furt se tady řeší kdy nejdříve můžou testovat atd..a tohle je řešení...

bibianne
21. lis 2016

@brambora28 tedaaa, jsi odvážná, máš můj obdiv...já na to i jeden rok dostala penízky na narozeniny a stejně jsem tam nešla :D Teď se mi v peněžence už asi půl roku vysmívá vizitka od jednoho tatéra, co u nás pracoval a dělám mrtvýho brouka :D

tornadolu
21. lis 2016

Ahojky holky tak jsem dopadla v pohodě předepsal mě Gynprodyl uz mam začít brat dneska 1tabletku na 10dni a pak by mela dorazit MS.jen ted nevím kdy pak zas brat prášky nějak jsem to opomela.ma s tim někdo zkušenosti?

bibianne
21. lis 2016

Holky, když bych si koupila ten nejcitlivější digi test, kde to ukazuje čísla, ve kterém týdnu těhule je namísto čárek, může to být viditelné už po7 dni po oplodnění ne? Ptám se jen ze zvědavosti...u nás tento měsíc asi nic,...jsem 4DPO a kde nic tu nic,...už se asi moc pozoruji,ale když jsem byla těhu, tak jsem už po pár dnech cítila prsa a měla hlen :/ chjo, jestli nám to teď nepůjde,tak mě asi raní :(

tammm
21. lis 2016

@bibianne a jaký hlen jsi měla po zjišteni těhu? Díky

evikkk13
21. lis 2016

Tak vcera jsem tady postovala pozitivni testy a rano jsem volala doktorovi. Mluvila jsem se sestrickou, kdy mam prijit na kontrolu a ze spinim a ta me hned poslala do nemocnice a tady si me nechali. HCG 700, na UTZ nic, tak se ceka, zda se ukaze a nebo zda je to mimo a nebo, kdyz krvacim, muze byt ranny potrat. Dalsi vysetreni ve stredu...achjo

tornadolu
21. lis 2016

Jedte koukám na krabičce mam napsaný od 15dne do 24dne 3cykli

pafity
21. lis 2016

@amisska ahoj, držím palce, ať vše dáte. Nemáš to jednoduché, ale moje zkušenost: ve 21 letech konizace čípku pro IV stupeň s!, pak tehu, kdy mě strasili že nedonosim nebo porodim dříve, mimi se drželo o 14 dní dyl, pakdruhadruhá konizace a následovaly dvě těhotenství, opět obě děti prenosene. Musíš být více sledovana, popřípadě při problémech s udrzenim udělají steh, ale dopadne to 😉. Držím moc palce

petuliee
21. lis 2016

@evikkk13 ach jo 😞

amisska
21. lis 2016

@pafity To jsi mě moc uklidnila, děkuju 🙂)), je pravda, že to dopadá vše na mou psychyku, ale snažím se to regulovat 🙂)

medulinek
21. lis 2016

@brambora28 obcas je nekde vidim ke koupi a uprimne - me ty panenky proste desi

medulinek
21. lis 2016

@bibianne Bibi 7dpo se vajicko sotva zacina uhnizdovat,to bych moc necekala,pri ty cene bych pockala do toho 10dpo

medulinek
21. lis 2016

@evikkk13 na UTZ je neco videt az pri 1000 a vice jednotkach,takze opravdu ve stredu by to melo byt videt,aspon jestli je to uvnitr a urcite ti budou brat i krev a zjisti co dela hcg,pokud bude spravne stoupat,tak mas velkou sanci,dali ti nejaky utrogestan a ascorutin?

jade85
21. lis 2016

@europa00 já mám asi tak tři lékárny jen po cestě do práce, na polikliniku už bych si musela kousek zajet a navíc otevírací doba se taky nedá srovnat. Ale máš pravdu, že zas tak složité to není 🙂 Každopádně já k těm netrpělivým nepatřím, testovala jsem až víc než týden po dni očekávané MS 🙂

bibianne
21. lis 2016

@tammm husty bily...a bylo ho vice a jeden den takovy naruzovely,kdyz se uhnizdovalo a pak jeste jednou cca za dva dny taky naruzovely...mas nejake priznaky?

bibianne
21. lis 2016

@medulinek ja pockam, spis me zajimalo jestli,kdyz se tam ukazuje 1-2, tak jestli je to od cca jednoho tydne nebo spis pozdeji...🙂 cekani je muj nepritel,jsem hrozne netrpelivy clovek a kdyz to nijak nemuzes ovlivnit,tak to je neco na me 😀

evikkk13
21. lis 2016

@medulinek Dekuju za podporu, zitra bude asi jen cekaci den a ve stredu znovu krev a UTZ, tak uvidime. Spineni se obcas zvrhava ve spise jasne cervene krvaceni, tak nevim...a neco mi davaji - jedno je Ascorutin a to druhe ani nevim :(

ms.neomagic
21. lis 2016

Holky jak jsem stara tak jsem blba..mela jsem mit ovulku min.tyden..ale jak tak pozoruju tak se mi soupla na dnes (hlen,bolest podbrisku),je dnes teda ten spravny den na to hupsnout? 😉

tammm
21. lis 2016

@bibianne já to bohužel dostala ☹

tammm
21. lis 2016

@ms.neomagic hupsnite na to,pro radost 🙂

brambora28
21. lis 2016

@evikkk13 Moc držím pěsti ať vše dobře dopadne!

@amisska Tyjo nemáš to jednoduchý, ale věřím že díky tvymu pozitivnímu přístupu a podpoře rodiny se vám zadari aspoň 5deticek 🙂

bibianne
21. lis 2016

@tammm to me mrzi :'( ale snad to uz pri dalsim cyklu vyjde, budu na tebe myslet a drzet vsech deset 😉

bibianne
21. lis 2016

@evikkk13 drz se,snad to nebude nic vazneho a jen se s tim teli vyrovnava,jak uz tu bylo xkrat zmineno,kazda jsme jina a mame jiny prubeh...hodne stesticka preju 🙂

jade85
21. lis 2016

@evikkk13 tedy, to je mi lito, ze se to takhle zvrtlo. Drzim palce, aby to dobre dopadlo. A divim se, ze si te nechali v nemocnici? Bych cekala vysetreni, leky a termin dalsiho vysetreni?

jade85
21. lis 2016

@ms.neomagic vzdy je spravny cas na to hupsnout, nedelame to prece jen kvuli plozeni deti, ne? 🙂

evikkk13
21. lis 2016

@bibianne dekuju moooc, kez by 🙂

evikkk13
21. lis 2016

@jade85 Musim rict, ze me to taky prekvapilo. Spinit jsem zacla ve ctvrtek a cetla jsem ruzne diskuze, ze se to proste nekdy stava, tak jsem se snazila neplasit. Dnes rano jsem volala svemu lekari, ten me ihned poslal do nemocnice a tady rekli hned hospitalizace. Zakazali mi jist a pit, kdybych musela na sal, ale po prohlidce dalsi lekarkou rekla, ze kdyz nemam bolesti, at se klidne najim. Mozna je to proto, ze na UTZ byl videt utvar, zrejme cysta, pry pomerne velka, ale jiste to nevi. Asi je ve vejcovodu a boji se, ze se u ni embryo mohlo zachytit. Nezbyva nez cekat a i kdyz jsem hospitalizaci vubec necekala, tak jsem vlastne docela rada, ze jsem alespon pod dohledem.

jade85
21. lis 2016

@evikkk13 to je fakt, radsi zbytecna hospitalizace a byt pod dohledem, nez pak doma resit nejakou akutni situaci. Tak si hezky odpocin a snad pro tebe budou mit ve stredu dobry zpravy! 🙂

evikkk13
21. lis 2016

@jade85 dekuju! 🙂

jade85
22. lis 2016

Dobré ráno, dámy, tak dneska druhá čárka malinko silnější, ale rozhodně žádná dálnice se zatím nekoná. Tak si říkám, kdy je ten správný čas se objednat ke gynekologovi? Nechci být zklamaná, že není nic vidět, současně už bych to ráda měla aspoň trochu potvrzené, abych se mohla pochlubit aspoň svému muži. Zatím nikdo nic neví 🙂

Strana