Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 tedaaa, jsi odvážná, máš můj obdiv...já na to i jeden rok dostala penízky na narozeniny a stejně jsem tam nešla :D Teď se mi v peněžence už asi půl roku vysmívá vizitka od jednoho tatéra, co u nás pracoval a dělám mrtvýho brouka :D
Ahojky holky tak jsem dopadla v pohodě předepsal mě Gynprodyl uz mam začít brat dneska 1tabletku na 10dni a pak by mela dorazit MS.jen ted nevím kdy pak zas brat prášky nějak jsem to opomela.ma s tim někdo zkušenosti?
Holky, když bych si koupila ten nejcitlivější digi test, kde to ukazuje čísla, ve kterém týdnu těhule je namísto čárek, může to být viditelné už po7 dni po oplodnění ne? Ptám se jen ze zvědavosti...u nás tento měsíc asi nic,...jsem 4DPO a kde nic tu nic,...už se asi moc pozoruji,ale když jsem byla těhu, tak jsem už po pár dnech cítila prsa a měla hlen :/ chjo, jestli nám to teď nepůjde,tak mě asi raní :(
Tak vcera jsem tady postovala pozitivni testy a rano jsem volala doktorovi. Mluvila jsem se sestrickou, kdy mam prijit na kontrolu a ze spinim a ta me hned poslala do nemocnice a tady si me nechali. HCG 700, na UTZ nic, tak se ceka, zda se ukaze a nebo zda je to mimo a nebo, kdyz krvacim, muze byt ranny potrat. Dalsi vysetreni ve stredu...achjo
Jedte koukám na krabičce mam napsaný od 15dne do 24dne 3cykli
@amisska ahoj, držím palce, ať vše dáte. Nemáš to jednoduché, ale moje zkušenost: ve 21 letech konizace čípku pro IV stupeň s!, pak tehu, kdy mě strasili že nedonosim nebo porodim dříve, mimi se drželo o 14 dní dyl, pakdruhadruhá konizace a následovaly dvě těhotenství, opět obě děti prenosene. Musíš být více sledovana, popřípadě při problémech s udrzenim udělají steh, ale dopadne to 😉. Držím moc palce
@brambora28 obcas je nekde vidim ke koupi a uprimne - me ty panenky proste desi
@europa00 já mám asi tak tři lékárny jen po cestě do práce, na polikliniku už bych si musela kousek zajet a navíc otevírací doba se taky nedá srovnat. Ale máš pravdu, že zas tak složité to není 🙂 Každopádně já k těm netrpělivým nepatřím, testovala jsem až víc než týden po dni očekávané MS 🙂
Holky jak jsem stara tak jsem blba..mela jsem mit ovulku min.tyden..ale jak tak pozoruju tak se mi soupla na dnes (hlen,bolest podbrisku),je dnes teda ten spravny den na to hupsnout? 😉
@ms.neomagic hupsnite na to,pro radost 🙂
@ms.neomagic vzdy je spravny cas na to hupsnout, nedelame to prece jen kvuli plozeni deti, ne? 🙂
@jade85 Musim rict, ze me to taky prekvapilo. Spinit jsem zacla ve ctvrtek a cetla jsem ruzne diskuze, ze se to proste nekdy stava, tak jsem se snazila neplasit. Dnes rano jsem volala svemu lekari, ten me ihned poslal do nemocnice a tady rekli hned hospitalizace. Zakazali mi jist a pit, kdybych musela na sal, ale po prohlidce dalsi lekarkou rekla, ze kdyz nemam bolesti, at se klidne najim. Mozna je to proto, ze na UTZ byl videt utvar, zrejme cysta, pry pomerne velka, ale jiste to nevi. Asi je ve vejcovodu a boji se, ze se u ni embryo mohlo zachytit. Nezbyva nez cekat a i kdyz jsem hospitalizaci vubec necekala, tak jsem vlastne docela rada, ze jsem alespon pod dohledem.
Dobré ráno, dámy, tak dneska druhá čárka malinko silnější, ale rozhodně žádná dálnice se zatím nekoná. Tak si říkám, kdy je ten správný čas se objednat ke gynekologovi? Nechci být zklamaná, že není nic vidět, současně už bych to ráda měla aspoň trochu potvrzené, abych se mohla pochlubit aspoň svému muži. Zatím nikdo nic neví 🙂

no já mám polikliniku kde chodím k doktorovi a je tam i lékarna stejně daleko...a má to tak většina měst...plus gynekolog to taky napíše a je to zdarma...nic náročné mi na tom nepříjde...a hlavně to vyřěší nedočkavost mnohých žen...furt se tady řeší kdy nejdříve můžou testovat atd..a tohle je řešení...