icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
22. lis 2016

@jade85 idealne 2 tydny po vynechani, kdyz brnknes doktorovi,tak ti rekne

jade85
22. lis 2016

@medulinek Díky. Tak jdu přesně za týden, což bude 47 dní od poslední MS 🙂 Uaaa, jsem děsně zvědavá!

europa00
22. lis 2016

holky potřebuji zkušenost..vy které máte zkušenost a braním duphastonu nebo utrogestanu...ja dnes byla na testech a mám hladinu progesteronu 112 nmol/l ...je to vysoko..ale beru duphaston rano a večer..myslíte že dve tabletky dokázou vybičovat ten hormon až tak vysoko nebo můžu být těhu a moje tělo vytvaří navíc vlastní progesteron??? díky

petuliee
22. lis 2016

ja se budu objednavat za 3 týdny tj +- 7tt 🙂

amisska
22. lis 2016

@brambora28 Děkuji 🙂) no 2 bychom určitě rádi 🙂 a přeji jinak hodně štěstí 🙂)

petuliee
22. lis 2016

@jade85 u nas to stejne čarka taky sílý ale taky to neni dálnice a já to do 13tt nebudu nikde moc rikat chlap to dostane jako darek k valentýnu 🙂

jade85
22. lis 2016

@petuliee tak já jsem teď podle kalkulačky podle MS 6tt, takže příští by měl být právě 7tt. Jako za normálních okolností bych asi vydržela až aspoň do toho 8tt, ale ráda bych věděla, na čem jsem před koncem měsíce, kvůli případným rozhodnutím ohledně práce a dalších věcí 🙂 Muži to řeknu hned, jak to doktor potvrdí, on to podle mě stejně už tuší, ale zas mu nechci mávat před nosem testem s nenápadnou čárkou 🙂

medulinek
22. lis 2016

@petuliee to vydrzis? se mnou lita po kazdy navsteve na gynde 🙂

petuliee
22. lis 2016

@medulinek jasně 🙂 protože má jen raní od 6:30 do 15:00 a je ve zkušebce :D navíc ví že mam na konrtolu 🙂 když sme přišli o malýho byl na tom pomale hůř než já..... tak o to radostnejsi to pak pro nej bude.... pokud se opravdu zadařilo 🙂

medulinek
22. lis 2016

@petuliee jj manzel to taky nesl spatne,poprvy ani ne,to se to tvarilo blbe od zacatku,ale podruhy a hodne pak i potreti to bral hodne spatne,ale tim,ze chodime na IUI tak to neutajim 😀

petuliee
22. lis 2016

@medulinek no to ja "naštěstí" jo 🙂 🙂 ono se Vám to podaří a muž bude štastny 🙂

medulinek
22. lis 2016

@petuliee ono se podarilo,ale uz se radsi nevyjadruje

jade85
22. lis 2016

@petuliee do Valentýna je fakt daleko 🙂 a já řeším, jak to vydržet do příštího týdne. Mimochodem asi bych teď neměla pit alkohol, co? A zrovna mám v pátek i v sobotu akce, které jsou hodně o pití. V pátek s nej kámoškou a v sobotu s mužem a našimi přáteli. Všichni vědí, že se snažíme. Tak nevím, jak se zúčastnit, nepít a nic neprozradit. 🙂

brambora28
22. lis 2016

@jade85 taky jednou budu řešit úplně stejně dilema 😀 Jinak před kamarády to svést na nemoc, ATB, případně když tam bude i manžel říct, ze prostě nemáš chuť.. a když řeknou ze jsi v tom, tak řekni že o ničem nevis ale vzhledem k tomu, ze se snažíte je to možné.. a nebudou spekulovat..

jade85
22. lis 2016

@brambora28 no, rict ze nemam chut, tak muj muz okamzite pozna, ktera bije, protoze normalne je spis on ten, kdo se me snazi presvedcit, ze uz nemam chut, kdyz chci objednavat ve 2 rano dalsi drinky 😀 To samy s nej kamoskou, jakykoliv vymluvy prokoukne. S ostatnimi je to ok, presne jak rikas, kdyz reknu, ze je to mozny, ale ze nevim, nebudou do toho rejt. Ale o ne mi ani tak nejde, chci to svymu muzi rict, az kdyz bude neco na ultrazvuku a chci mu to rict hezky a v klidu, ne behem nejaky hromadny spekulace v hospode. Normalne zvazuju, ze obe ty akce zrusim 😒

medulinek
23. lis 2016

@jade85 to bys mela asi nejjednodussi,vymluvit se,ze na tebe neco leze. To muzes i pred muzen

medulinek
23. lis 2016

* muzem

petuliee
23. lis 2016

@jade85 to ano ale do sceningu to vydržet musím, taky bych se vymluvila na nejakou chorobu coz by u me ted klaplo stale angína jako prase :D

tornadolu
23. lis 2016

Dobré ranní ženy tak se můžeme s přítelem snažit znovu 😉

jade85
23. lis 2016

@petuliee jeee, tak ať tě angína brzo opustí 🙂 nějak to vymyslím podle aktuální kondice a nálady... 🙂

demikett
23. lis 2016

Zdravim holky 😊 ja už mám taky po MS. Přišla minulý týden pěkně na čas, takže snažení bude znovu. Tento týden se stěhujeme do domečku, tak to musíme řádně oslavit 😈😄

tornadolu
23. lis 2016

Mete některá zkušenosti z Gynprodyl

medulinek
23. lis 2016

@tornadolu ma fungovat stejne jako utrogestan,ne?

petuliee
23. lis 2016

@jade85 děkuju už s ní bojuju od soboty rano a v noci je to teror pres den uz je to celkem dobry ale sem věčně KO nevím jestli je to angínou nebo // a nebo obojím :(

tornadolu
23. lis 2016

@medulinek ano je to tak 😉

tornadolu
23. lis 2016

@medulinek za jak dlouho žena otěhotni?

medulinek
23. lis 2016

ten ale neni primo na podporu otehotneni,ale na pripadny udrzeni uz vzniklyho tehu,na podporu rustu foliku a ovulace se dava clostilbegyt

yelowangel
23. lis 2016

@tornadolu Tak ono to není úplně jako podpora pro otěhotnění spíš je to na srovnání cyklu. Měla jsem po něm těhotenský příznaky a těhotná jsem nebyla. Změny nálad, nafouklá jsem byla jak balon, a mlsná jak kočka. S menstruací to odeznělo.

tornadolu
23. lis 2016

@yelowangel ja to nam na srovnání Ms právě tak uvidíme jesli ro pomůže 😉

medulinek
23. lis 2016

@tornadolu tak na to by melo, utros mi fungoval tak,ze po vysazeni cca za 3-5 dni dosla ms

Strana