icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
29. lis 2016

@jade85 tak potom hned podej info 😉

markethy235
29. lis 2016

@bibianne vypada to vice nez dobre ☺ nezkousela jsi rano dalsi test? Jestli zesilil.

jade85
29. lis 2016

Holky, tak palce pustit, pul hodky predem mi pise sestricka, ze je doktor nemocnej a ze dnesek rusi! Preobjednala me na zitra. To jsou teda naschvaly, mam taky nervy jen jedny 😝

llenka_li
29. lis 2016

@jade85 🙈

bibianne
29. lis 2016

@jade85 myslím na tebe a držím pěsti 🙂 pak dej vědět 🙂 hodně stěští..🙂

bibianne
29. lis 2016

@jade85 jaaaj, jestli jsi stejně netrpělivej člověk jak já, tak tě z toho musel trefit šlak :D ;) ale zítra je taky dobrý, to už se dá vydržet 🙂

@markethy235 to víš, že zkoušela :D a čárka včera ráno byla jen pro ostré oko, po dlouhém zkoumání, večer už byly ty co jsem posílala a dnes ráno jsem už nijak nmusela papírek naklánět a ikdyž je ještě slabá, tak je vidět hned.. 🙂 pokračování zase večer :D já mám totiž málo příznaků, tak tomu nemůžu pořád uvěřit. Ale možná je to i tím, že nedávno bylo tělo těhotný, pak zase naráz ne a teď třeba jen navazuje, proto prsa povyrostly, ale nebolí..

jade85
29. lis 2016

@bibianne no jako uz jsem se bala, ze me preobjedna na pristi tejden, to by me asi fakt trefilo, do zitrka to vydrzim, akorat jsem si kvuli tomu zbytecne preorganizovavala praci, abych si mohla vzit home office, ale co uz, aspon muzu jeden den pracovat v klidu doma v pyzamu 🙂

jade85
29. lis 2016

jo a jak jsem chtela dat fotku z utz svymu muzi k svatku, tak to jsem se spletla, ma ho az zitra, takze je vlastne vsechno ok 🙂😎

carries
29. lis 2016

Pěkné dopoledne 🙂 tak kontrola za mnou obě bublinky jsou v pořádku, srdíčka krásně bila. Jen byly tak schoulení, že je doktorka ani neměřila. Chvíli se mi zdálo že tam jsou místo dvou tři. Nakonec mi dr. řekla, že je to hematom, takže pokračuje můj klidový mód 🙂

jade85
29. lis 2016

@carries Parada! 🙂 Hezky odpocivej, at se bublinkam v brisku libi 🙂

markethy235
29. lis 2016

@jade85 je, to jsou nervy tohle 😂 ale takovy prijemny 😉

markethy235
29. lis 2016

@carries to jsou dobre zpravy ☺ hlavne bud v klidu, at maji mrnouskove v brisku utulno 😉

markethy235
29. lis 2016

@bibianne to je fajn, lepsi nez kdyby si priznaky mela a potom odeznely 😉 zase nam dalsi test vyfot, rada na ty testy a fotky z utz koukam 😊

carries
29. lis 2016

ještě přikládám fotku 🙂

bibianne
29. lis 2016

@carries Juu, dve fazolky zachumlaný do sebe, tak to je paráda, tak pěkně nožky nahoru a dej si řádný odpočinek 🙂

bibianne
29. lis 2016

@markethy235 pošlu 🙂 taky se na ty fotky a utz ráda koukám, když to sem někdo přidává 🙂 a taky se ráda testuju, když je co :D

markethy235
29. lis 2016

@carries to je nadhera 😍

bibianne
29. lis 2016

@carries takže dvojvaječná dvojčátka? 😇

petuliee
29. lis 2016

@carries tyjo nadhera 🙂 taky sem chtěla 2jčátka 🙂 krááásný bobíšci <3

trrr
29. lis 2016

Ahoj holky jsem tu nova zkusim se vas na neco zeptat pokud neva.Mam dve deti 2kluky a tak zkousime treti (preju si holcicku,ale to jedno hlavni je zdravi)a ted ma otazka pred 18dny jsem dobrala HA a zacla zobat vytaminy po dobrani HA prisla ms byla normalni pak po 14dnech sem zacla spinit hnedym vytokem a pak to preslo v krev a pak to skoncilo zase hnedym vytokem trvalo to 3dny jela sem na gyndu a dr mi rekl,ze nevi z ceho krvacim ze mam silnou ovulaci mam tam zrala vajicka tudiz me boli vajecniky sexovali jsme obden od konce ms od te prvni od zitra mam brat duphaston 2x denne 10dni a pak bud prijde ms nebo // ale nezdala se mu sliznice jinak podle vajicek by mohli dopadnou dvojcatka.Mela jste to nektera takhle?uprostred cyklu"ms"a pak jste byla tehu?ja na to nejak nespecham ale bylo by to pekne na leto 😁diky

petuliee
29. lis 2016

ano mě se to stalo u druhe dcerky 🙂

trrr
29. lis 2016

@petuliee vazne?takze jsi krvacela 2x v mesici?a kdy ti vysel test?nechci testovat zbytecne

trrr
29. lis 2016

@petuliee ty se snazis take o treti?

petuliee
29. lis 2016

@trrr jjj taky o tretakto u nas zas kluk :D mame 2 holky no testovala sem az pozdeji ale jinak jak pises 2x v mesici :( ale mala je zdrava tak to byla jen jina zkusenost 🙂

trrr
29. lis 2016

@petuliee ty jo tak at vam ten kluk vyjde 💚ja musim cekat do 10.12to ma prijit ms tak sem zvedava😕kolik je holkam?

petuliee
29. lis 2016

@trrr 3 a 2 🙂 nam uz jednou vysel ale byl nemocny :( budu drzet palce at to tam po 10. je 🙂 ja jdu 12. na prvni poradnu 🙂

trrr
29. lis 2016

@petuliee poradnu?jako aby skontroloval jestli je vse ok a muzes jit do toho?ja mam kluky 5 a 2roky 😉dekuji take drzim palecky😙

petuliee
29. lis 2016

@trrr nene my uz mame zadareno 🙂 meli sme dovoleno po 2 cyklech tak sme to nechali nahode

trrr
29. lis 2016

@petuliee je teda vy jste rychlici kolikaty tt?gratuluju!a holky mas samostatne?bez plenek a nemusis je tahat?

petuliee
29. lis 2016

@trrr starsi uz je ve skolce tam zlobi oblikani jinak vse zvlada mala zlobi s plenama ale jinak se umi i oblect :D

Strana