Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holky, tak mě pozvaly na další (poslední) kolo výběrovýho řízení do té práce, o kterou se ucházím.. Já mám asi velký štěstí, protože zatím jsem v zaslaných žádostech o práci docela úspěšná.. Pravda je, že jsem se hlásila celkem na 5-6 pozic, z toho 2 jsem vzala, 2 odmítla a ve 2 mě nevzali.. a pravda taky je, že se hlásím na pozice, kde mám už jen z životopisu vysokou šanci, protože odpovídám všem požadavkům, který na danou pozici chtějí..
No a teď před tím pohovorem mám strašně rozporuplný pocity.. řekla jsem si, že pokud do prosince neotěhotním, jdu 100% pryč ze současné práce - buď do nové práce pokud budu mít nebo dám výpověď a ve výpovědní lhůtě si budu hledat něco jiného.. Jenže to jsem neveděla, že právě v prosinci začnu brát ty hormony (Clostilbegyt a Duphaston), kde je pravděpodobnost otěhotnění přeci jen větší.. A dítě je u mě stále na 1. místě..
Ale prozatím je to pořád ještě pohovor, neznamená to, že mě vezmou, ale stejně....
@brambora28 ja resila neco podobneho, prosla jsem 4 kolama az do uplneho finale, kde se rozhodovali mezi mnou a dalsi kandidatkou, nakonec to neklaplo, coz jsem se dozvedela par dni po tom, co jsem mela pozitvni test, takze jsem byla celkem rada 🙂 Na pohovor urcite bez, je to vzdycky zajimava zkusenost, dozvedet se, jak to funguje jinde, co by po tobe chteli a tak. A k nicemu te to nezavazuje. Co a jak se muzes rozhodovat az kdyz budes mit nabidku 🙂
@bibianne my mame teda hypo obrovskou no,takze ty zbytky se taky delaji,kdyz nahodou neco zbyde 😀 a ty dveře úplně chápu - ve starém jsme měli takový ty plastový bílý šílený,navíc na nich bylo všechno vidět,teď už máme konečně normální i jsme si dopřáli luxus soupacek - kvuli uspore mista. Holky nechybí někomu dlažba do malýho prostoru?
@bibianne je tam! Slabounja carka, ale je ☺ potichu gratuluji a prosim prosim, prehod na nas tenhle krasny "bacil" 😇
@brambora28 drzim palce a rekla bych, ze budes uspesna 😉 ja nastupuji do nove prace od 1.12., tak uvidime.
@markethy235 doufaaam,ze tentokrát bude uz vsechno v pořádku a *tfuj tfuj* to plivu ten bacil 🙂,urcite se brzy zadari..ver mi 😉 🙂 chtela bych vydrzet a nikomu ani pritelovi nic nerikat a dat mu darek k Vanocum...pockat na vysetreni,aby nebyl nateseny a pak kdyby to nevyslo,tak zklamany. Ale tentokrát uz verim,ze to bude dobrý 🙂
@brambora28 budu na tebe myslet a drzet moc pesti🙂 🙂 pak nam dej prosím vedet,jak jsi dopadla a jak to na tebe pusobilo 🙂
@medulinek Moc gratuluji, ze je vse ok, myslela jsem na Tebe! Mam radost 🙂
Holky, rano hcg nizsi (patek 870, dnes 730), tak jsme se s doktorkou dohodly pro nejakou akci, na 1000 se nevysplham. Bohuzel, ze klesa, neznamena vubec nic. Jen to, ze neprosperuje, ale ne KDE. Takze mi dnes udelali revizi a pro jistotu jsem predem podepisovala souhlas i s laparkou, kdyby se jim neco nezdalo. Bylo domluvene, ze pri kyretazi udelaji punkci z nejakeho Douglasova prostoru nebo neceho takoveho, a v pripade potreby udelaji rovnou i tu laparku. Rano mi vubec nemohli nabrat krev, 2 sestry, 4 pokusy. To same se odehravalo na sale pri snaze o zavedeni kanyly. Pak uz jsem tak vzlykala, ze jsem si dobre nabirala rajcak plnymi dousky 🙂 Na laparo zatim nedoslo! Pri prvnim vstavani jsem se sesunula na zem, ale uz je mi dobre. Citim jen trochu prave trislo, ale netusim, co to muze znacit. Nejvic me vlastne boli ty rozpichane ruce. Rano musime nejak zvladnout odber a uprimne se modlim, aby hcg rapidne kleslo. Znova uz to nedam. A kanylu uz nemam, ukecala jsem sestru, at mi ji vynda, ze me to tak boli, ze se jinak nevyspim! Radeji absolvuju rano 4 pokusy, ale potreju odpocinout. DEKUJU MOC ZA PODPORU! A MODLIM SE V "DOBRY" KONEC 🙂
@evikkk13 super Evi,ze uz to resi,myslim,ze je to dobry pristup,snad bude rano hcg o dost nizsi a ulevi se ti. Ten douglasuv prostor je myslim jakesi misto za delohou,kde muze byt volna tekutina,ale z ceho nevim 😊 zkus se vyspat, snad to bez te kanyly pujde. U me maji taky problemy s odbery a kanylu jsem mivala ve hrbetu ruky,taky hnus,ale vzdycky ji vyndavali az pri propusteni. Ted jen se dat dobre dohromady a za chvili se muzete snazit znova. Dobrou.
@jade85
@markethy235
Holky díky, no sama jsem zvědavá, jak to dopadne 🙂
@bibianne Jinak tobě teda velká gratulace, vypadá to, že už to začíná 🙂
@brambora28 kéž by, bojím se radovat, aby se zase něco nepo....jinak, asi bych se měla přítelovi omluvit, když jsem říkala, že ho přejmenuju na Netrefil :D protože co střela, to do černýho :D 🙂
Držím pěsti s pohovorem, kdy tam jdeš? 🙂
Damy, za chvili vyrazim k doktorovi, drzte palce 🙂 Rano jsem pro jistotu jeste testovala, hned vyskocila krasna silna carka, takze v tomhle smeru je to v poradku, ted jen aby vse bylo na svem miste 🙂
@bibianne Nejspíš v pátek odpoledne, ještě mi dají vědět, dali mi na výběr 2 termíny..

@medulinek já bych taky nejraději měla všechno hned, ale naše konto mluví jasně..říká nám: Tak se zase uklidníme!....:D :D ono jsou to všechno předelávky už za hodně peněz..celá koupelna, celá kuchyň....nehcem si brát žádný půjčky, přítel chce teď šetřit až se nám zadaří mimi 🙂 ta šolicháme takový ty podlahy, a koberce a poličky a tááák 🙂 :D