icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

petuliee
28. lis 2016

akorat nevím jestli už je tohle konecna carka protoze se mi zda ze moc nesili :( 1 z dneska 2 ze soboty a 3 z patku

europa00
28. lis 2016

@brambora28 Vím jak to myslíš, ale ja dřívě takto neuvažovala vůbec..u prvního jsem ani testy neřešila až když se ukázalo že je mimoděl tak jsem chytla prvního stršáka..krátce na to hned otěhotněla a jediné co mě zajímalo bylo jestli je v děloze..jakmile ho videl na ultrazvuku opadl veškerý strach..ani by mě pak nenapadlo řešit jestli bude tlouct srdíčko atd.. prostě jsem to brala že je to jasný proč by se mělo něco podělat...když jsem ted otěhotněla s novým přítelem moc jsem na to nemyslela nic si nepřipouštěla..trochu strach z mimodel ale tot vše..nějaké zamlklé těhu?? co to je?? to vůbec neznám..ale řekla jsem si náhoda prý se to děje...další těhu, krása testy sílily a já se radovala, protože tím pádem to neblo zamlklé..ale koho by napadlo že potratím??? mě ne..a potratila...pak 7-8 měsíců pauza at se mi srovnají hladiny hormonu..a ted jsou v porádku ale v hlavě 3x strašák mimodel, zamlklé, potrat...dokupy totalni stres a strach od druhé půlky cyklu...
práce mám až nad hlavu bohužel se na ni nedokažu soustředit jen když mám menses nbo před ovulací, když vím ž mi nic nehrozí...jak dlouho bych to musela oddalovat aby se psychika zpravila?? ty spatné zkušenosti nevymažu..pokaždé co se o mimi pokusíme už ve mě budou...bude mi 34 přítelovi 43..to není dobrý věk na to se moc rozmýšlet a dávat si na čas...
když ty teda víš že máte takové veliké riziko proč rovnou nejdete do umělého, kdy vyselektují jen ty geneticky zdravé spermie a vytvoří geneticky zdravé embrio a máte klid..já se umělému zatím vyhýbám, ale jsem ráda že tahle možnost dneska je a nechava tak člověku nějakou poslední možnost...

europa00
28. lis 2016

@markethy235 ahoj jenže vás stresuje to že to nevyšlo...jenže na tom mi až tolik nezáleží..respektivě kdybych čekala na mimi rok asi bych to řešila...ale mě stresuje to že otěhotním a dopadne to zase blbě...že se tam něco podělá..že mi zase bude hrozit výškrab nebo co huře odejmutí zbylého vejcovodu...to mě přivádí k šílenství, co bycvh ted dala za pořadnou menses jen at se spustí...a ne ducha na testu a špinění na čípku..sliznici 13 mm..takže tam prostě nějaké těhu zase proběhlo...ale asi tam být prostě nemá nebylo silné nebo geneticky dobré..tak at prosím odejde s menses...ale bože at me už nikdo nikdy nenutí jít na výškrab a podobné věci...

jade85
28. lis 2016

@llenka_li já 32 DC taky na testu ještě nic neviděla. Za dalších cca 5 dní už ano 🙂 Pár dní vydrž a pak si udělej test hned ráno 🙂 držím palce

llenka_li
28. lis 2016

@jade85 a kolikaty jsi ted tyden? Holt musim vydržet, no. Moc dík za podporu, to čekání a věcne pozorování je na palici...🙂))

jade85
28. lis 2016

@llenka_li podle poslední MS jsem 7tt, ale zítra jdu poprvé na ultrazvuk, tak uvidím 🙂

carries
28. lis 2016

@jade85 taky držím palečky na zítra!!! 🙂

jade85
28. lis 2016

@carries dekuju 🙂 jsem celkem pozitivne naladena, tak nejak citim, ze by mohlo byt vse v poradku. Uz jsem vymyslela, jak to oznamim, muz ma zitra shodou okolnosti svatek, tak dostane knizku 🙂 https://www.melvil.cz/kniha-ahoj-tati/ A doufam, ze mu do ni budu moct dat nejakou hezkou zalozku, treba fotku z ultrazvuku 🙂

jade85
28. lis 2016

@petuliee to jsou ty GS mamatesty? nerikal tu nekdo, ze ukazujou slabsi carky?

llenka_li
28. lis 2016

@jade85 Jee, tak to moc držím palecky a dones fotecku 🍀

medulinek
28. lis 2016

@europa00 hele,ja se tech strachu nezbavila,tak nejak s nima ziju,snazim se prckovi verit a ac neverici,spoleham i na babicku a dalsi,co uz mame nahore.Porad mu slibuju,jak se bude mit dobre 🙂 Ale pokud ti to dela az tak zle,tak se na to proste na nejakou dobu vyprdni

medulinek
28. lis 2016

@petuliee sílí úplně krásně i na špatný fotce ty rozdíly vidím

medulinek
28. lis 2016

jinak holky drzim palce vsem u kontrol a u čekani,ja mam kontrolu za sebou dneska,fotku nemam,prcek byl natoceny hlavickou,ale i tu ma krasnou 😀 a taky velkou - stejne jako u dcery se hlavicka predbiha o tyden 😀,ale ty zaostavaly nozky o tyden,tenhle je ma o den napred,takze doktor zprumeroval vsechny hodnoty a vychazime porad o den starsi. Mám hroznou radost,ale protože mi další kontrolu dal až v lednu,zkusím se objednat na 3D,5 týdnů bez zprávy o mimču nevydržím.

bibianne
28. lis 2016

@markethy235 jj, to bude naše kuchyn...ale děláme to postupně, kdybys viděla, jak ten byt vypadal, když jsme se tam šli prvně podívat...zatuchlý, špinavý, smradlavý od kouření, hnus...už jsme tam udělali kusanec práce, ale bohužel zatím nezbývá na novou kuchyňskou linku:( s tou výzdobou jsme docela na štíru díky těm našim kusanům kočičím..ale koupím jim kočičí trávu a stejně si tam kytky dám, nastříkám je a bude :D

carries
28. lis 2016

@jade85 knížka vypadá pěkně 🙂 já obdobnou objednala manželovi k vánocům 😀

bibianne
28. lis 2016

@petuliee ty už jsou hezkýýý 🙂 a jak dlouho testuješ? Kdy jsi měla prvního ducha? Ještě před ms nebo až po?

markethy235
28. lis 2016

@europa00 vis co, tobe ted prijde, ze nas stresuje jen to, ze to nevyslo. Ale i nam az to vyjde naskoci v hlave to stejne - at je tehotenstvi v poradku, at je miminko zdrave, at bude v poradku porod .. Ale ten stres preci bude porad, az pujde do skoly az bude mit ridicak, .. atd. Proc se tedy predem stresovat, ze kdyz otehotnim, ze to zakonite dopadne spatne? Proste si to nepripoustej, ona psychika opravdu udela hodne, ver mi 😉

brambora28
28. lis 2016

@europa00 Hele ty vlastně ani radu, ani podporu nechceš ani nic jinýho nechceš.. ty chceš jen argumentovat na jakoukoliv odpověď všema svýma špatnýma zkušenostma.. A to je přesně to, co jsem ti psala minule.. Proč se vlastně pořád dokola ptáš, když sama odpovědi dávno znáš?
Nikdo z nás tu nemá zaručený, že bude mít zdravý dítě (a některý holky tady mají dost podobnou zkušenost jako ty), některý z nás prozatím nemají zaručený ani to, že to dítě vůbec budou mít..
Ale nikdo z nás se tady nehroutí a neustále neopakuje ale já jsem měla to a já jsem zažila to, a já to nedávám, a já to nechci zažít.. Tak buď to dítě chceš a budeš myslet pozitivně i přes to všechno, co máš za sebou, budeš se snažit být v pohodě, a nekontrolovat každou hodinu veškerý svoje FF, hladiny hormonů a já nevím co.. Nebo to dítě nechceš, protože víš, že jsi ve stresu, protože vlastně víš, že to zase dopadne špatně, a protože se bojíš snad úplně všeho..
Co se týče mého problému, nevím, proč bych měla chodit na umělé oplodnění.. Ano, riziko tu je, ale pořád je tu těch 50% a já pevně věřím, že ta dobrá polovina se popere s tou špatnou a všechno dobře dopadne 🙂 A ano, asi kdybych uvažovala jako ty, tak už jsem půl roku těhotná po umělém oplodnění a čekám pravděpodobně zdravé dítě.. Ale já takhle nepřemýšlím..
Každá z nás se tě tu snaží podpořit, buď svými nebo jinými zkušenostmi, radami nebo jen slovy povzbuzení.. Ale ty jsi nikdy nenapsala děkuji holky že se mě snažíte podpořit, budu doufat a věřit, zkusím to a to.. Tvoje odpověď je vždycky: Ale já já já..
No nic, asi raději nebudu reagovat, nechci být hnusná, myslela jsem to dobře, chtěla jsem tě podpořit, ale o to ty evidentně nestojíš. Tak přeji hodně úspěchů 😉

markethy235
28. lis 2016

@bibianne to bude hezka a vesela kuchyne ☺ tak linku poridite pozdeji, neda se nic delat, vse nemuze byt hned. My uz tady taky udelali kus prace, ale v pomeru toho co zbyva je to jen zlomek. Ale uz ted se tesim, az budeme na jare vylepsovat zahradu, vymyslela jsem si velkou skalku, muj chce vyrovnat travnik a porazit spatne stromy, ted jsme treba nasli i takovy stary dreveny vozik a pry mi ho opravi a prelakuje a dame do nej truhliky 😃 no, mame planu hrozne 😂
S kocickama uplne rozumim, mela jsem pres 14 let v byte kocourka, taky vse zkoumal, ale urcite na neco prijdes 😉

bibianne
28. lis 2016

@markethy235 já si s nimi nějak poradím, při nejhorším je omotám přes Vánoce izolepou :P :D jéé, to bude krásný starý dřevěný vozík v zahradě a na něm rozkvetlý kytičky <3 to vidím úplně v barvách 🙂 a jakmile máte ještě kromě domu i zahrádku, tak nikdy nebude hotovo, viď 🙂 ale mě to taky baví, vymyslet si co kde a jak udělat 🙂

jade85
28. lis 2016

@europa00 pokud se s tim strachem opravdu chces poprat, zkus psychologa. Z nekterych traumat se holt na netu nevypises. A pozitivni mysleni je pulka zdravi, ne-li vic.

medulinek
28. lis 2016

bibi a market - ja vas s tema rekontrukcema obdivuju,ja bych na to nemela nervy,ja jsem z tech,co chteji mit vsechno hned a hezky 🙂 uz jen,kdyz manzel delal plot,tak jsem trpela,ze to trva dlouho (kdybych vedela,ze nam tam pes bude pravidelne delat diry,aby mohla na vylet.....),zahrada me trochu poucila,tam to proste rychle nejde a fakt se jede kousek po kousku a bude to jeste na dlouho,ale zase ma clovek praci na materskou - aby se pri ni nahodou nenudil 😀

europa00
28. lis 2016

@brambora28 víš jak vůbec uvažuje vyděšený a dojebaný člověk?? myslíš že smajlíkama a tíž že budě děkovat za každé neřeš to nebo vyprdní se na to?? tím nechci říct že by to tady každý takto formulaval..ale prostě přemýšlím nad sebou nad svými pocity kterých se potřebuji zbavit..je na tom něco nelogického?? já samozdřejmě jsem ráda za radu i podporu, ale musím argumentovat to, že nejsem typ člověka který se děsil a aniž neveděl čeho, který myslí hned negativně aniž by prožil tu blbou zkušenost...píšete tady že se tady většina bojí a vlastně ani nemá důvod, nemá za sebou potrat nic a je pro ni těhu strašák..tomu zase nerozumím já..ale chápu že každý je jiný...a chápu ty které si prošly blbými zkušenostmi a testují se snad už 6 dpo...nesoudím žádnout..a obdivuji ty které maji tolik sily aby i po blbých zkušenostech se nenechali ovladnout strachem a neuspěchem a bojovali dále...ale asi nejsem tak silná..a dovolila jsem se tady vypsat a zkusit popsat jak to cítím..ale opet je to blbe a jsem vlastně nevdečná nepoděkuji...tak ted dekuji tobě, že radeji už nebudu davat žádné příspěvky a řešit tuhle tématiku, možná že i to pomůže..mějte se tady hezky, přeji krásné snažení a doufám, že jsem se někoho nedotkla.

europa00
28. lis 2016

@jade85 děkuji, silně o něm uvažuji..mějte se hezky

jade85
28. lis 2016

@medulinek hihi, "chteji mit vsechno hned a hezky" tak to mam uplne stejne 😀 My rekonstruujeme baracek, stehovat se budeme snad do konce roku a uz ted vim, ze vsechno hned a hezky nebude. Treba muz odmita dat zrenovovat interierovy dvere, ze to pry neni dulezity a finance jsou potreba na jiny veci. Coz ma urcite pravdu, ale ja trpim, jen si predstavim, ze na tech krasnych novych zdech budou hnusny dvere s bakelitovou klikou 🙂

brambora28
28. lis 2016

@jade85
@medulinek
Taky mám ráda všechno hned :D Ale manžel naštěstí stojí nohama na zemi, takže taky nemáme všechno a hned :D Třeba půda, dílna, kotelna a sklep jsou v naprosto šíleným stavu, plným bordela a to mě úplně šíleně štve, ani tam nechodím :D Ale prostě se to musí uklidit, ale nějak na to není čas...

petuliee
28. lis 2016

@bibianne až po no vlastne v den MS byl 1 duch pak sem zkousela az za 2 dny pak za den a dnes od stredu 🙂 uvidime 12.12
@medulinek blbej mobil.... teda mobil dobrej ale fotak naprd :( jdou videt no, tak hlavne by bylo vse v poradku

petuliee
28. lis 2016

@jade85 nee jiny ale taky 10tkovy.... ja uz netestuju MS nedosla carky "jsou" tak pockam na gyndu a tam se ukaze 🙂

medulinek
28. lis 2016

@evikkk13 tak co? Myslim na tebe?

jade85
28. lis 2016

@evikkk13 taky jsem si dneska rano vzpomnela, dej vedet! 🙂

Strana