icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
27. lis 2016

bibi ten obklad je naprosto luxusni!!!

eviku urcite to s nim prober,jako vzhledem k tomu,ze to neprosperuje,tak na co cekat,tu 1000 to prelezt ani nemusi - nechci aby to vyznelo hnusne,jen jsem proste uz po tom vsem ponekud realisticka pesimistka nebo obracene? Ja jdu zitra na kontrolu,tak na sebe muzem myslet navzajem a nebudem myslet na svy nervy 🙂

medulinek
27. lis 2016

holky,co myslite - od posledni ms v srpnu jsme spolu prakticky nespali,dneska rano jsem konecne dostala chut a opadl trochu strach,no a potom se mi udelala na brise - zhruba druha dlan pod pupikem na strane - takova jakoby tvrda boulicka zhruba o velikosti dlane bez prstu - rikam si - mohla to byt deloha? Rika se,ze mimco se snazi tlaku zevnitr uhnout,ze by se tak natlacilo na jednu stranu,ze by byla ta deloha citit? Pro ty,co uz deti maji - bylo to jako kdyz se v pozdejsim stadiu vyspuli treba zadecek. Co myslite,chvili na to v leze to opadlo a bricho zase cele zmeklo.

carries
27. lis 2016

Holky omlouvám se, ale musím na slečnu dotyčnou zareagovat.

@lucie594 měla by ses nad sebou zamyslet jak se prezentuješ v různých skupinám. Tady ze sebe děláš bezcitnou mrchu, která se skora raduje z cizího neštěstí a osočuješ se, že zbytečně stresuje ty co miminko čekají. Přitom v jiné skupině píšeš, že ti odezněly těhu příznaky a bojíš se jestli srdíčko ještě bije. V čem se teda lišíš od toho co tady kritizuješ?
Jsme tady normální skupina holek, které se umějí radovat ze štěstí jiných, ale taky dokážou napsat milá a povzbuzující slova, když má někdo splín.
Je mi tě strašne líto, že dokážeš být tak zlá a netoleratní k bolesti jiných. Ale na každou ***** se voda vaří.

carries
27. lis 2016

Přeji všem krásnou první adventní neděli!!! Posílám fotku našeho věnce, který jsem dělala minulý rok. Všechny ty věnce máte užasné 🙂 Já ležím doma na rikovém, tak jsem ráda, že jsem mohla vytáhnout aspoň ten z minulého roku 🙂

carries
27. lis 2016

@brambora28 tak ten tvůj větvičkový věnec je naprosto úžasný. Větvicky si nasbírala venku? A něčím nastříkala?

lucie594
27. lis 2016

Carries taky jsem řekla, ze jsem normální člověk ;) mimochodem psala jsem před chvíli o vymizení tehu příznaků a čekala jsem az to někdo o komentuje 🙂 nezklamala 🙂)))))😅

lucie594
27. lis 2016

Okomentuje 🙂 aby si pro změnu neříkala ze ani neumím psát :D :D

lucie594
27. lis 2016

A když už to mas tak zmakle, tak sis určitě všimla, ze se tam podporujeme navzájem :D slečně nebo paní jsem pouze řekla svůj názor, normálně jsem se ji zeptala na to, v kolikatem je týdnu apod ;) poslala me někam s tím, ze není blba, takže jsem usoudila, ze je opravdu divná a frustrovaná ženská 🙂 tímto koncim s odpovídáním na vaše šílené chytré reakce 🙂 😅😅🙏

lucie594
27. lis 2016

Jo a ještě jen dodam, ona tu píše jak se modli aby ji vyskočila hladina hCG a pak mi napíše, ze neví jestli potratila nebo je to mimoděložní :D bud jsem tak narvrdla, nebo ona fakt divná když ani neví kdy naposledy mela menzes ;) už fakt koncim..

europa00
27. lis 2016

holky 12 dpo...je tam duch..ale na mamatestu..normálně kupuji maxe...ale tento jsem koupila nahodou abych se ujistila že fakt těhu nejsem pač v patek na maxovi niic...a dneska ne z raní moči mi hodil ducha....tady ty testy všichni kritizují tak nevím...raději jsem si opět vzala duphaston když jsem to uviděla..co myslíte?? menses měla byt asi za 1 nebo 2 dny...
druhé foto kde jsem ubrala světlo,,,

medulinek
27. lis 2016

ono kdyz mas misto ms jen spineni,tak opravdu nevis,jestli to byla ms nebo ne,protože jen špinění se za ms považovat nedá. Moje normální ms se jen tak z ničeho nic změnila na 7mi denní špinění a jeden den krváccení,cyklus tedy zacinal az po sedmi dnech,když už jsem chodila s vložkou. A neboj,nepíšu blbosti,mám to vše potvrzené ultrazvuky z CARu,ale nechodit tam,tak si taky nejsem jistá a 7 dní už ti udělá dost. A víš proč řeká až ji vyskočí Hcg - protože když bude přes 1000,na UZ už bude vidět,jestli je v děloze a stačí revize nebo není a bude muset na laparku a to je taky sakra rozdíl.

brambora28
27. lis 2016

Holky nějak mi blbne mobilní verze tak mi nejde vás označovat. Každopádně nedá se tady ten narušitel bloknout? Reagovat na ni nehodlám, ale nechce se mi číst její komentáře 😀 Narušuje naší pohodovou atmosféru 😀
Jinak moc děkuji za pochvalu. Věnec je z polinek který máme na topení 🙂 není to ničím nastrikane, ozdoby koupene a do toho zamotaný světelný řetěz. Vy máte taky moc hezké věnce, důležitý je být o svátcích s rodinou a blízkými 🙂 Já mám hrozně ráda světýlka a svíčky, tak mám všeho plno 🙂
Ještě jsem udělala dekorací na parapety z venčí, a chci dát ven jeste světýlka 🙂

jade85
27. lis 2016

@brambora28 ty jsi tak vzorna, s tou vyzdobou 🙂 ja jdu aspon utrit prach, kdyz se na to tak divam 🙂 Jinak ta osoba mi tu taky vadi, ale myslim, ze ji to brzo prestane bavit a bude klid 🙂

lucie594
27. lis 2016

Co me ma přestat bavit vy chytrolinky? Já jsem reagovala na slečnu ne na vas..vy jste se do toho začali cpat a já vám pouze odoovidam ;) pokud mi nebudete pokládat otázky a mluvit o me tak nemám důvod sem něco přidávat,takže spíše čekám já az to přestane bavit vas 🙂..opravdu IQ vypnuté pračky... zdar frustrovaným snazilkam!😅

carries
27. lis 2016

@brambora28 tak ty ozdoby na okna jsou taky luxusni. Tise zavidim. Ja jsem měla tolik plánů na vanoční výzdobu a nic z toho. V posteli toho moc neudělám. Ale jsou důležitější věci 🙂 a co tetování už nebolí?

brambora28
27. lis 2016

@carries zdraví je důležitější 😉 Tetování bolí pořád, protože teď se to hojí, dělají se stroupky a odlupují se 🙂 ale úplně v pohodě, akorát to pne a člověk to cítí..

carries
27. lis 2016

@brambora28 tak hlavní je ať se to pěkně hojí 🙂 zachvilku o něm nebudeš vědět a bude dělat jen parádu 🙂

markethy235
27. lis 2016

@brambora28 ty mas ty dekorace opravdu krasne ☺ podle meho gusta kde na to kupujes zbozi? Klidne nam sem jeste par fotek dej, ja se rada necham dale inspirovat 😉 ja ted vyvesila svetylka na balkon, tak uz to ma docela ten nadech a az pritel dorazi z nemocnice od taty, tak si zapalime konecne venec ☺

medulinek
27. lis 2016

holky,mně taky nejde označovat,já včera tvočila s dcerou,ted jeli s manželem do Ikey pro svíčky,až je dovezou,tak vam hodim fotku jako tip na tvoreni s mrnousama,jinak hura,manžel včera připravil 3 těsta a mám upečené perníky,snad dám ještě medvědí tlapky.Jen to byl nářez - vyválet,lehnout,vykrojit,sednout.....zase mi bylo slabo,ale už dobrý. Jak jste na tom s pečením vy?

jade85
27. lis 2016

@medulinek K tomu oznacovani - nefunguje to automaticky, ale kdyz normalne napises @ a nick, tak to oznaci 🙂

brambora28
27. lis 2016

Tak holky fakt poslední, pak až stromeček 😀
Markétko, materiál na výrobu kupuju tak různě, nejčastěji KIK, pak i levné knihy nebo různé po květinářstvích když na něco narazim 🙂
Jinak se jmenuji Tereza, kdyby to někoho zajímalo. Možná jste myslely, ze Barbora, když mám nick brambora 🙂

carries
28. lis 2016

Holky tak já se chystám zítra do poradny a na odběry. Do poradny po třech týdnech, mezitím jedna pohotovost. Strašně pomalu ten čas utíká ☹ držte nám prosím palečky, ať jsou oba prcci v pořádku 🙂

jade85
28. lis 2016

@carries moc držím všechny palce, určitě bude vše v nejlepším pořádku 🙂

llenka_li
28. lis 2016

V jakem DC nebo kolik dnu po vynechane MS jste měli //, je možné, ze 32DC, 4 dny po vynechání MS stále nic?

llenka_li
28. lis 2016

Jinak moc krásné věnce a vyzdobky...vánoční výzdoby jsou úžasné 🙂)

europa00
28. lis 2016

holky potřebuji se trochu vykecat, jsem strasně psychicky vyčerpana a zdeptaná ze snažení se..každá ten podělaný měsíc pod brutálním tlakem..už nevím co stím totálněš mě to paralizuje, ten strach z opakovaného mimoděložního pc už by mi nezbyl žadny vejcovod..strach z potratu pač mám jedno amlkle a jeden potrat za sebou...jsem s toho uplne v hajzlu...a nevím jak se dát do pohody avbch se nebála...včera ducha na testu ddnes taky uplně napatrného..nesili..na gyndě jak mě vyšetřoval už jsem začala špinit..takže doufám, že se menses normálně spustí a nebude v tom žádný zádrhel...nejraději bych se na to vyprdla...oba s partmnerem už díte máme...ale chteli jsme jeste spolu..jen pro mě je to brutál stres..on to jako chlap nikdy nemuze pochopit..s jeho tělem se nic neděje..všechno odnese ženská...jak já zavidím těm holkám co se snaží a nemají sebemenší strach že by se něco mohlo podělat...prostě but to za měsíc dostanou nebo nedostanou tečka...a né myslem na to jestli to neuvízne kde nemá, jestli se neuchytí co nemá a neodejrde to samo...Ted se modlim ast se mi normalne spusti menses a odejde to co tam nemá být...JAK SE VY ZBAVUJETE VAŠICH PŘEDESLÝCH STRACHŮ A ŠPATNÝCH ZKUŠENOSTÍ ABY VÁM PORAD NENIČILY PSYCHIKU??? mě to nejde ☹

brambora28
28. lis 2016

@europa00 Hele, sice za sebou špatný zkušenosti nemám, ale nikdo nikdy neví, jestli moje těhotenství (pokud nějaký bude) bude bezproblémový, takže ten strach mám taky.. A myslím, že ho má každá holka, jestli bude vše ok nebo ne, a ne jak píšeš, že jediná starost jestli to dostanu nebo ne.. navíc třeba u nás 50% riziko dědičného postižení ze strany manžela, což taky není žádná hitparáda vědět, že tvoje dítě má 50% riziko, že bude postižený.. Takže u mě bude třeba to, že otěhotním jen hodně malá výhra..
Každopádně pokud jsi z toho tak strašně ve stresu, jak popisuješ, a sama píšeš, že už děti máte, tak doporučuju se na to prostě vykašlat.. Buď tomu nechat volný průběh nebo prostě pár měsíců počkat, uklidnit se, a pak to zkusit znovu.. Osobně věřím na osud, kterej to všechno řídí.. Nechci říkat, že možná už nemáš mít dítě, to vůbec, nejsem zastánce toho, že když se někomu nedaří, že by neměl mít děti, ale možná to chce čas.. nebo se prostě potřebuješ dát psychicky do pořádku (užít si Vánoce s rodinou, nějaká dovolená, najít si nový koníček...).. A pak bude všechno třeba jinak, včetně toho tvýho pohledu, kterej mi teď připadá tak, že stejně vlastně víš, že to nedopadne dobře..
Držím palce, ať to dobře dopadne ať se rozhodneš jakkoliv, ale tenhle stav určitě neprospívá nikomu - tobě, přítelovi, ani dětem...

markethy235
28. lis 2016

@carries neboj, bude to dobre 😉 samozrejme budu na tebe myslet a doufam, ze bude i fotecka ☺

markethy235
28. lis 2016

@llenka_li bohuzel nedokazu poradit, nikdy jsem nemela ani ducha 😞 kazdopadne pokud MS jeste nedorazila, neves hlavu, co jsem cetla treba i tady v diskuzich, ukaze to treba i po tydnu a vice 😉

markethy235
28. lis 2016

@europa00 hlavni bude, dat se jakymkoliv zpusobem do klidu. Doporucuji az dorazi MS to vice neresit a nestresovat se, neni to k nicemu, naopak to na cloveka pusobi spatne. Uzivej si advent a Vanoce, vyrazte nekam mimo domov, na hory, na navstevu, kamkoliv.. Nikdo z nas tu opravdu nevi predem, kdyz otehotnime, ze bude vse v poradku, takze se stresujeme vsechny, jen to mozna tolik nevnimas 😉
Mne vcera dorazila MS a odmitam to resit, jasne, zamrzelo mi to, ale nenadelame nic. Uzivam si to, ze jsme s pritelem spolu, ze jsme se sli vecer projit ke stromku a zapalili si svicku na venci. Nechci se proste stresovat, ze to zase nevyslo. A verim, ze kdyz mate s partnerem deti, privedou vas oba v tomhle case na jine myslenky 😉

Strana