Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Každého zajímá především jen své těhotenství, akorát tu stresujete ty, které miminko čekají... Všichni berou antikoncepce a pak se divej ze nejsou v pořádku...chlapi jsou pro vás jen "inseminatori" protože jste frustrovaný..nikdy jsem nebrala antikoncepci, nikdy jsem nebrala žádný léky na podporu těhotenství, ani jsem skoro nevěděla, kdy jsem měla ovulaci.. s přítelem žijeme normální sexuální život a stalo se...přijde mi to ujety uz.. Když víte ze to embryo už není tak tu nebrecte ostatním maminkam, pokud chcete něco vědět tak od toho jste v nemocnici ..
Pokud te zajima jen tve tehotenstvi, tak proc sem tedy chodis a vyptavas se na me hcg? 🙂 A je naprosto fantasticke, s jakou jistotou vis, ze my jsme braly antikoncepci a sledovaly ovulaci a jsme frustrovane...nevis take nahodou, kdy jsem mela tu posledni MS??? Ja jsem sem pred par dny napsala duvod, proc tady svuj pribeh popisu az do konce. Kdo ho nechce cist, nemusi. A toto je ma posledni reakce na jakykoliv tvuj dalsi prispevek, protoze nekdo, kdo ma IQ tykve a jeste k tomu je zlej,mi za to fakt nestoji. Jednou narazis...to poznas casem sama
Ja zas prasky brala od 15 prvni dcerka se nam povedla hned druhha 4m po porodu pres HA maly se nam povedl taky ne bohuzel to nedopadlo a mame andilka ted se nam (^asi)mimi pobcedlo taky hned ale nad nekohose tu ohanet zesem pise ze je v nemocnici a sttresuje maminky? Kde to sme???? Ze sem ted tehule neznamena ze za mesic,pulrok nebudu lezet v nemocnici... To nikdo neovlni Evi drzim palce at to dopadne co nejlip a nemusis na zadny zakrok a na chytry rec i pec 😉
Ja nechapu jak muzou byt nekteri lidi tak zlí 😞
Evo, hodlas urážet někoho o inteligenci protože ti napíše vlastni názor a nebreci tu nad tvou situaci? To je smutný...šla jsem sem protože jsem chtěla, to mi snad nezakazes :D a ano, myslím si, ze jsi frustrovaná ženská posedlá těhotenstvím 🙂 měj se 🙂))
Petuliee - možná ti přijde, ze jsem zla, ale pouze jsem vyjádřila svůj vlastní dojem z ni a názor který jsem si na ni mohla udělat...👍
@lucie594 myslím, že vyjádřit soucit, pochopení a pokusit se podpořit někoho, kdo je zrovna v těžké situaci je úplně normální. Nevím, jak moc jsi pročítala tohle fórum, já sama jsem tu relativně krátce, ale sdílíme tady hezké i zlé a chováme se k sobě s respektem. Ano, svým způsobem jsme tu všechny "posedlé těhotenstvím", jinak bychom tady asi nebyly. Proč jsi tady ty? Aby sis kopla do holky, co se zrovna trápí v nemocnici? Je mi z tebe zle, dámo.
Nevim,jak jsi prisla na to,ze je tu nekdo posedly nebo frustrovany? Mne to tu prijde uplne normalni,nekdo jiy antinu,jiny ne,nekdo otehotni i pres ni nekdopo ivf,nekdo po lecbe,kazdy ma zasebou jinou zkusenost.jinak bude bat tehu holka,co ji staci se otrit o trenky a je v tom a jinak treba ja ktera o mimco 3x prisla a otehotnet ssms nemuzu a ne nemuze za to antina. Nemyslim,ze tvuj prispevek byl zrovna uple stastny.
Eviku,jestli hcg klesa i u mimo,to nevim. Kdz meli to podezreni u me bylo to jak pises. Udelali revizi a po ni me pustili az kdyz videli ze hcg klesa - tedy byl zdroj v deloze. Porad mi revize prijde mensi zlo nez laparka,tu muzou udelat kdykoliv potom. Osobne si myslim,ze to mimo nebude a revize pomuze. Ono i kdyz zacne klesat,tak to nemusi znamenat,ze se pusti samo bohuzel.
@lucie594 Nikdy neztracim cas s lidmi, kteri za to vubec nestoji, no ted udelam vyjimku. K tvym prispevkum ti reknu, holka, jen jedno: KARMA JE ZDARMA, a pokud chces hodnotit lidi na zaklade par vet, tak v tom pripade nechtej ani vedet, jak podle tech tvych par vet vypadas sama. Ono nazor a uprimnost vypada malinko jinak, tohle je az trapne vysmivani se stylem "hehe, heč, a ja mam neco, co vy ne" a navic na hodne hodne spatnem miste. A tve x-te pouziti "mej se 🙂))"...Kdyz se jednou rozloucis, tak uz opravdu odejdi, treba klidne delat selfie nekam ke skrini, tam udelas vice uzitku nez zde. Take muj nazor 🙂
Ahoj holky. Trošku me mrzí že se to tu díky jednomu člověku tak "narušilo", ale doporučuji nereagovat a jet si dal naši jednu z mála normálních skupin 🙂
Jinak všem tehulkam přeji všechno zdraví světa, všem snazilkam všechno štěstí světa!
Užijte si dnešní 1.adventni neděli hlavně v klidu a pohodě! Posílám snad poslední fotecku meho výtvoru (příště už snad foto // na TT) - adventni věnec, tentokrát konečně můj 🙂
@lucie594 Teda já nestačím zírat. Jestli ses přišla vysmívat cizímu neštěstí stačí říct a napíšu správci a ten tě vyleje, Taky jsem s prvním otěhotněním neměla problém, po 8 letech antikoncepce jsem otěhotněla po 3 měsících po vysazení, takže tím to asi nebude milá zlatá. Buď ráda žes otěhotněla přirozeně a po nikom se nevoz. Že máš těhotenský nálady tady nikoho nezajímá. Chudák tvůj chlap a ještě větší tvoje dítě podle toho cos tady předvedla.
@brambora28 vau! Nádhernej věnec. Já si na tyhle věci vůbec nepotrpím, natož abych je vyráběla, ale ten tvůj je super, hodně originální. Asi se nechám inspirovat 🙂
@medulinek No moc krásný, ty barvy jsou moc hezky 🙂 akorát bych mela strach že mi ty nitky chytnou 😀 A ty sáňky mám taky, úplně jsem na ne zapomněla, tak asi budu ještě muset neco vytvořit 🙂
Tak můžeme dnes zapálit první svíčku 🙂
@jade85 Moc děkuji, taky se mi moc líbí. Byla to teda fuska spojit ty dřeva - nejdřív tavnou pistolí - nedrželo, pak hřebíčky - nešlo probít, tak provázek a nakonec to ani nevypadá špatně 🙂
Já tvořím už přes měsíc a hrozně mě nebaví když si někdo něco objedná a pak se mu to nelibi, a letos jsem se přesvědčila jako loni o tom, ze pro me bude lepší tvořit prostě to, co mě baví, ať si každý vybere z toho co je. Vím ze by mělo být můj zákazník můj pán, ale když si někdo na mysli a má nějakou představu, tak mi to pak prostě nejde.. a tahle cesta těch věnců že dřeva je docela dobrej nápad 🙂
jj,je to sisal,musim davat pozor,ale my moc nepalime,jen tak symbolicky
Yelowangel to klidně udělej, já to tu chci stejně cele bloknout :D ženský jsou blby... :D
Makymj pokud je karma zdarma, tak te to brzy čeká :D já jsem naprosto hodnej člověk, to ze si "kopnu" do holky jak rikas, tak to by bylo vše fakt nespravedlivý kdybych ji chudince ani nemohla říct vlastní dojem 🙂 a ver, ze je mi fakt jedno jakej mas názor ty na me, mas na to právo 😀 vim, ze v dnešní době když člověk nepodlejza ale ma svůj názor tak je hned špatnej :D
Holky, co jste mi radily, jsem vam jeste nenapsala, jak jsem zvladla patek a sobotu nepit a pritom se neprozradit 🙂 V patek to bylo v pohode, s kamoskou jsme se shodly, ze jsme unaveny a ze to nechame na jindy, takze jsem sla spat v deset a nic resit nemusela. Vcera to bylo vtipny, byli jsme v hospudce, kterou jsme meli asi s 30 kamaradama a znamyma jen pro sebe, tak jsem iniciativne chodila svymu muzi pro piti na bar (se asi divil, ze ma takovej servis, ale byl rad, pracuje uz nekolik tydnu skoro nonstop na rekonstrukci, tak si rad posedel) no a protoze pil morgana s colou, tak jsem si nechala diskretne nalejt jen samotnou colu a dat si do ni limetku, takze to pusobilo jakoze mam normalne drink 🙂 Vic, nez dve coly fakt nevypiju, tak jsem pak pila jen mattonku, ze nemam chut a nechci se opit, nejaky vyznamny pohledy byly, ale pak se vsichni opili a nikdo to moc neresil 🙂 Tak snad v utery bude neco na ultrazvuku a budu mit co oznamovat 🙂 To mlzeni uz me nebavi 🙂
jade85 tak paráda 🙂
Holky, nenechte se zbytecne vyprovokovat a nereagujte na ni, ono to uzivatelku brzy prestane bavit.
Naopak si ja osobne myslim, ze nase skupina je super, ze jsme se tu skvele sesly a podporujeme se od zacatku ve vsem a ke kazdemu uspesnemu testu si uprimne gratulujeme ☺
Preji vam krasnou adventni nedeli 😉 mate krasne vence, take se mi moc libi proutene, chtela jsem ho puvodne na dvere. My mame takovy obycejnejsi venec, davam foto 😉
@brambora28 to me mrzi ☹vypadalo to tak nadejne,ale neboj ,to se uz brzy zmeni a budem se radovat z // carek 🙂
markethy235 @brambora28 jinak holky,mate krasny vence,tise zavidim,my kvuli kockam muzeme mit akorát neco,co je nebude lakat...navic mame rozbombardovanou kuchyn,takze i uklidy jsou jako bych nic nedelala :'( 😀
@evikkk13 drzim moc palce a snad se zitra dozvis co a jak bude. Dej nam sem zase hned vedet, at na tebe muzeme porad myslet 😉
@jade85 to muselo byt super a jsi dobra, ze jsi se nijak neprozradila, hlavne pred muzem, to smekam 😉 ja bych se asi neudrzela 😂
@bibianne dekuji a nahodou to mas taky moc krasne, v jednoduchosti je preci krasa 😉 a abych pravdu rekla, taky jsem se puvodne rozmyslela nad necim takovym 😉
Mimochodem, takhle budete mit barevnou kuchyn? Vypada to zajimave ☺ ja zase nechtela, abychom meli do Vanoc vsude jehlici z vence a navic ve ctvrtek prijdoy vysterkovat podlahu a jelikoz diky nerovnostem ji bude opravdu hodne, tak bude taky vsude prach z toho, takze dekorace taky volim at jdou lepe oprasit 😂
@markethy235 jako jeste nez jsme sli, tak jsem zvazovala, ze mu to reknu v klidu doma, pze jsem mela strach, ze se to prokecne v nejaky situaci, ktera nebude podle mych predstav, ale pak jsem si z toho udelala takovou vyzvu a vlastne me to celkem bavilo, sirit lehke desinformace. Jeste vtipnejsi bylo, ze asi pred mesicem vykladal jinym kamaradum, ze se snazime otehotnet a ja jsem ho za to trochu sepsula, ze to nemusime vsudes sirit. Jenze mezitim jsem to prokecla ja sama, coz on nevedl, takze kdyz na nej jeden kamarad dorazel, ze se teda snazime, tak zacal uplne mlzit, jakoze o nicem nevi 😀 Proste komedie. Tak snad mi to po vsech tech zmatkach nakonec uveri a bude mit radost 🙂

Jo tak v tom případě nechapu proč tu brecite 🙂) mějte se 🙂 😀