Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Brambora28 ja jsem cetla,ze vytok muze byt i nahnedly.....ja bych ti to tak prala🙂❤ vsak za par dni uz budes vedet vic. Hlavne!!! Hlavne- se mi hned tady ozvi,jak budes otestovana 😉 jsem od prirody zvedavej clovek a cekani na cokoli me zabiji😀 😉 drzim pesti🍀
Brambora28 wau,to tetovani je krasny..to datum je datum svatby nebo si to pletu? 🙂
@bibianne ano, datum svatby, a pivoňky naše svatební květiny 🙂
@brambora28 ty joooo, to vypada nadejne 😊 kdy ma vubec prijit MS? Je, to nam musis hned zahlasit 😇
Tetovani je moc pekny ☺ nebolelo te to na tomhle miste? Mne by se taky nejaky maly libilo, ale asi si netroufnu 😂 i kdyz kamoska si vzdycky udelala tetovani po narozeni ditete (ma 3 deti) a jedno ma nekaky partnersky s manzelem, tak kdo vi, treba se na to taky vrhnu 😃
@markethy235 tak naděje asi zhasla, pac mě začíná bolet břicho jako při MS, tak myslím, ze se rozjede. Jinak tetování bolelo, to víš ze bolelo, ale je to taková bolest ze ti za to stojí 🙂
Tak holky žádný radováni se, že špinění se stala úplně normální menstruace se vším co k ní u me patří. To znamená, že si jdu lehnout pod deku k TV protože je mi naprosto strasne. Ještě že jsem včera uklidili celej barák a dneska dopo udělala (konečně i nám) adventní věnec. Tak přeji všem čekajícím ať dopadnou lépe než já 🙂
Ahoj vsem, tak ze stredy na patek hcg stouplo z 830 na asi 870. Na utz stale nic. Primar mi nabidl, ze bud muzeme dal cekat a nebo mi muze zkusit udelat revizi delohy, jestli to neklesne. No ale pokud ne, budeme dal cekat a pak bude nasledovat laparoskopie. Pri predstave dvou operaci v brzke dobe za sebou jsem zvolila metodu vyckavani. Ptala jsem se ho, zda je mozne, ze by hcg zacalo klesat samo kdyz se rust zpomaluje a rekl, ze vyloucene to neni. Takze jsem 6. den v nemocnici a dalsi odber a utz v pondeli. Jsem unavena.
Ja se ani nebojim toho zakroku, jakoze spis bych byla rada, aby mi zustaly oba vejcovody i vajecniky :( Kyretaz take nebude nic hrozneho, ale hrnout se do ni, kdyz nevim, jestli pomuze...to se mi taky zrovna nechce. Doufam v pondelni zazrak, ze bud to nejakym kouzlem vyleti nad 1000 a bude to konecne videt a nebo ze to zacne samo klesat.
Chápu, no. Tak držím palce!
Eviku a proc te drzi ve spitale? Cekat muzes i doma a chodit na krev,ne?
Protoze podle nich mimodelozni tehotenstvi ohrozuje na zivote a proste me domu nepusti. Xkrat denne mi meri teplotu a tlak a mam nakazano hlasit, kdyz se zhorsi krvaceni nebo zacne bolet bricho ci motat hlava. Netusim, zda jinde s tim pusti domu, ale tady o tom nepadla ani zminka :(
Aha,u mě na to meli podezreni pr prvnim ZP a poslal me doktor domu s tim,ze kdyby se dostavila prudka bolest,tak na pohotovost.Asi jak kde. Ono chvili trva nez doroste do takovy velikosti,kdy muze prasknout.Ale asi jsou u vas poctivejsi
Co je to ZP? No, ja nevim, zda je to standardni postup nebo ne, ale cetla jsem pribehy holek, co dojely do nemocnice za 5 min 12. Mozna tu maji nejakou spatnou zkusenost, netusim. Ale od nemocnice bydlim kousek a nic, neexistuje.
HCG 870 v jakém tydnu?😉
Lucie 594 to netusim, kdyz doktori nic nevidi...
To je sileny 😞
eviku asi po 14ti dnech cca,uz je to rok a pul
lucko u nas v CARu rozlisuje bud ZT - zamlkle tehu - kdyz se neobjevi srdicko a tedy mimi jaksi nikdy nezilo a pak ZP a to,kdyz srdicko bilo a prestalo a mimi umrelo,jen ho deloha nevypudila
Tak děkuji za vysvětlení :D🙂)
Lucie, nevim...zrejme totiz uz neslo o menzes, musela jsem otehotnet tak tyden pred tim odhadem a brat to podle data menzes pred tim je nesmysl, nemam pravidelny cyklus.
Prý když to ob den nevyskoci dvakrát víc tak je to špatně...tak nevím..
A o co teda jde?
Lucie 594 - jde o to, zda se jedna o potrat nebo mimodelozni tehotenstvi. Neni treba poucovat me o tom, jak ma hladina hcg rust, lezim s tim uz 6.den v nemocnici a myslim, ze to tady vime vsichni, co ma hladina hcg spravne delat

Tak přidávám fotecku tetování 🙂