Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@llenka_li já se nevzrušovala vůbec, kvůli nějakýmu zpoždění, nějak se mi nechtělo uvěřit, že by se to v prvním měsíci bez HA podařilo, ten první test jsem dělala jen tak bez očekávání, spíš jsem byla přesvědčená, že mám prostě rozhozený cyklus, už jsem řešila, jak půjdu k doktorovi na vyvolání MS, pak mě holky tady nalomily, že klidně můžu být těhotná i po měsíci snažení a zatím to vypadá, že fakt jo 🙂
@bibianne
@markethy235
Vidím ze jsme na tom všechny stejně. Buď nemocný, nebo řešíme změnu/povyseni v práci, a bez tehu příznaků. Sakra už se nam musí zadarit. Ja testovat nebudu pac ani nemám test. Příznaky žádný a jak jsem psala bolí me už 2.den prsa a dnes trochu podbřišek - předpokládám ze to je blížící se menzes.
Jinak už mám po tetování a nateklou celou ruku, jsem KO, sla jsem dřív z práce a teď si chvilku zdřímnu. Neteř má dnes zakončenou tak tam večer jedeme. Ještě že mám zitra, pátek i sobota volní tak si pořádně odpočinu a uklidím 🙂
@bibianne zasadili, to je dobry, to pouziva i muj, vzdycky mi rika, ze on seminko sazel a ja ho musim poradne zalevat 😊 vetsinou malo piju, tak potom rika tohle 😂
@llenka_li s digi bych pockala, preci jen neni uplne nejlevnejsi. Zase je pravda, ze pry dokaze ukazat pozitivne jeste pred terminem MS..
@brambora28 ja doufam, ze se i brzy na nas usmeje stesti a krome zmeny prace budeme i tehotne 😊
a jak jsi s tetovanim spokojena? Krome natekle ruky.
@markethy235 to je prave taky prapuvodne od myho muzskyho 😀 a taky,ze jeho strely jsou ostry,vzdycky! 😀 pamatuj-vzdycky! 😀 😀 😀 tyhle jeho reci me vtdycky rozveseli 🙂
@brambora28 a kdy to mas dostat?V nedeli? Ja uz se nechci sledovat,ale nejak tomu nemuzu zabranit :-\ 🙂 a co tetovacka, uz sevbolest trosku mirni? Budem se tesit na fotecku 🙂
@jade85 moc gratuluju
@bibianne
@markethy235
Holky taky doufám ze brzo se ty ostrý náboje našich partnerů promění v lidské životy 😀
Jinak tetování, jsem moc spokojená, fotku dodám, ale teď to mám ve fólii, kde je mimo obrázku plno vytekle barvy, krve a je to hnus, tak fotku dodám později. V noci to pěkně bolelo a do toho jsem kaslala jak tubrak a několikrát z toho i zvracela ☹ snad to už dnes bude lepší...
@yelowangel
@carries
Diky moc, holky. Jdu v utery, to uz budu podle MS nejaky 7tt, tak doufam, ze uz bude neco videt 🙂
Holky snazilky. Mam dotaz. Stalo se vam nekdy, ze se objevila tenci carka hodne dlouho polimitu (3 hodiny)? Rano jsem testla, snehobilo, jakoue oprabdu snehobilo. Dala jsem test na okno a za 3 hodiny se vratila a jakoze hodne viditelna druha carka, ale tenci nez kontrolni. Zkusila jsem jeste dalsi test jine znacky, ale stejne citlivosti, a zase snehobilo. Dnes jsem 29DC (cykly prumerne 31 dni). Jsem z toho jelen...
@bibianne tak tak, vzdycky kdyz dorazi MS, tak mu rikam, ze zase strilel slepyma 😂 taky mi tim pobavi.
@brambora28 jasny, az se ti to trochu zahoji, tak nam sem dej fotku, jsem taky zvedava 😃 hlavne ze jsi spokojena 😉 ted jeste aby te bylo brzy lepe a bylas fit 😉
@makymj muze to byt ryska, pokud je takova svetlounka, skoro az bila. Taky jsem to na testech mela, kdyz jsem je nevyhodila hned a koukla na to treba za pul dne 😉
Nezbývá než počkat zda dorazí,držím palce ať se mrchy nedočkáš 🙂
Ahoj holky, takže... MS ma dojít za dva dny.. Dneska jsen šla na záchod ráno, a nic, odpoledne jsem měla na kalhotkách takový jakoby červený az nahnědlý výtok, tak jsem si dala intimku a zatím nic.. nezdá se mi, ze by to byla MS protože me tak vůbec nebolí břicho a vy víte jaký já mám šílený bolesti když to mám.. včera a předevčírem me trošku pobolival podbřišek, ale ja se to snažím nevnimat, protože si nechci dávat naděje že jsou to nějaký příznaky.. myslíte, ze by to mohli být uhnizdovani? Jsem asi 12DPO, to je pozdě ne? Nevím jestli koupit a dělat test, ale asi počkám jestli se mi nerozjede MS..
Raději počkej,naděje si nechceš dělat a mohlo by tě mrzet že není pozitivní.A těhu být můžeš.
@tammm zkusím to vydržet. Kdybych to do neděle nedostala normálně, tak pak udělám.. jen to musím vydržet 😀
@brambora28 ja nechci platit,holka,ale ty ses v tom! 😀 mas priznaku vic nez dost 🙂 :-*
Já když špinila jeden den,tak druhý se to rozjelo,takže si myslím,že těhu je víc než možné,vydrž.
@bibianne hele Nee, jedinej příznak je to špinění, a to nebyl jen narůžovělý výtok jak tu čtu ale prostě tmavě červená až hnědá.. pak mě bolí prsa, ale ty mě poslední asi 2 roky bolí vždycky při MS, pravda tentokrát je nemám tak nateklé. Ale to je tak vše.. ta bolest v podbřišku, tu mám od prázdnin tak nějak pořád některý dny v měsíci. No uvidíme. Ne ze bych nebyla nejstnejší člověk na světě, ale nechci si dávat plány naděje..

@markethy235 Dneska mi prisla várka testiku, takze kdyz v noci nedorazí nezvana MS, tak ráno...a jestli tam zase nic nebude 🙈 mam poprvé i digitální test...