icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
30. lis 2016

@medulinek skvěle napsáno 😂

jade85
30. lis 2016

@llenka_li Popravde jsem na jeho reakci dost zvedava, on je takovy ten typ, co je napovrch velky drsnak, ale uvnitr citliva dusicka, takze u nej clovek nikdy nevi, jak moc da city najevo 🙂

monib66
30. lis 2016

@bibianne ano,já jsem na pohlaví moc zvědavá 😀 Snad v pondělí se prcek ukáže. Já i s přítelem tipujeme kluka,ale třeba se pleteme 🙂 Jj,snad už brzy přijdou.
Tak ať Ti to čekání utíká a 16.12 samé dobré zprávy♡

llenka_li
30. lis 2016

@jade85 tak nám dej potom vedet, jak to probíhalo 🙂)

medulinek
30. lis 2016

@jade85 muj prvni obrecel 🙂 sice vim,ze je nekdy docela cita,ale tohle jsem necekala,ty dalsi uz ne,po tech zkusenostech,on na to nevypada,ale nekdy mam pocit,ze se boji vic jak ja

bibianne
30. lis 2016

@monib66 Děkuji moc, doufám, že bude všechno ok, bojím se mimoděl.,...tak doufám, že mě doktorka uklidní...Přeju Vám zdravé miminko a pohlaví bude pak úplně vedlejší,ale ať je to to, co si přejete;)

bibianne
30. lis 2016

@medulinek @jade85 já jsem se holky rozhodla, že to tentokrát nikomu neřeknu ani přítelovi, ani našim a ani v práci...dokud nebudu vědět, že je všechno ok,..chci je ušetřit zklamání, kdyby to nevyšlo...

bibianne
30. lis 2016

a taky bych to chtěla jako vánoční dárek pod stromeček ...🙂

jade85
30. lis 2016

@bibianne Ja to v praci to rikat nebudu urcite, dokud to nebude videt 🙂 Co se tyce rodicu, tak vaham, no, taky je chci usetrit pripadneho zklamani, ale na vanoce spolu nebudem a mame se videt tenhle vikend, tak by to byla dobra prilezitost...

bibianne
30. lis 2016

@jade85 hele tak když už teď aspoň víš a máš jistotu, že je tam, kde má, tak je to něco jinýho...já nevím zatím vůbec nic. Navíc bych to chtěla dát příteli pod stromeček, pokud bude vše v pořádku...jsem jinak hrozná slepičí prdelka a nechat si tohle jenom pro sebe je pro mě denní boj sama se sebou :D :D :D ale zase si říkám, o to víc budou všichni čučet...a nechci ostatní vystavovat stejné situaci jako když to minule věděli a když se nezadařilo, tak nikdo nevěděl, jak se ke mně má chovat...takže proto no :D

jade85
30. lis 2016

@bibianne To uplne chapu, no. Prave, u rodicu se bojim, co by bylo, kdyby to z nejakyho duvodu nevyslo. Zvlast moje mami je na vnoucatko desne natesena, uz se se mnou pomalu nebavi o nicem jinym, porad fnuka, ze uz chce miminko. Takze na jednu stranu ji uz hrozne chci potesit a rict, ze na miminko je zadelano, ale o to hur by se mi ji pak rikalo, ze to nevyslo. Tak nevim, asi jim to proste reknu tak, jak to je a budu se snazit mirnit jejich nadseni, stejne jako se snazim mirnit to svoje 🙂

evikkk13
30. lis 2016

@jade85 To je super, gratuluju! Dva týdny budeš sice napnutá, ale určitě to bude ok, když už byl vidět váček 🙂

jade85
30. lis 2016

@evikkk13 Dekuju 🙂 Doufam, verim, ze to bude ok 🙂

bibianne
30. lis 2016

@jade85 to bude asi nejlepší varianta,rict jim to,ale rict,ze musi jeste vsichni pockat jak dopadne utz. Bude to dobry,nebooj 🙂 doktor uvidi srdicko a bude dalsi duvod k radosti,moc ti to preju,zaslouzis si to 🙂

bibianne
30. lis 2016

Holky,cetla jsem,ze podle krve-hladiny hcg se da zjistit,jestli kde o mimodel. tehu,kdybych si zasla dvakrat na krev cca po tydnu,melo by byt videt,jestli hladina stoupa nebo klesa. Je to tak,nevite???

evikkk13
30. lis 2016

@bibianne I při mimoděložním těhu hladina může stoupat, i kolísat, či klesat. Z hcg se to právě nepozná. Max. se pozná, pokud hcg nestoupá tak, jak by mělo, že něco není v pořádku, ale to bys musela jít na odběry obden a ne po týdnu.

jade85
30. lis 2016

Tak slzičky nebyly, ani překvápko, prý jsem průhledná a ví to už týden 🙂 Ale radost samozřejmě velká 🙂 A jsem ráda, že už na to nejsem sama 🙂

bibianne
30. lis 2016

@jade85 😀 😀 a cim ses prozradila? 🙂 rekl ti? Jj,je to lepsi,kdyz jste na to dva 🙂 ja mam hrozny nutkani mu to rict a pak me zastavi to,ze mu chci dat darek a nebo co kdyby se nepovedlo..jsem jak na jehlickach 😀 a co ti rekl na to rict to vasim?

bibianne
30. lis 2016

@evikkk13 aha ☹ doufala jsem,ze by to mohl byt ukazatel,...bojim se toho jako cert krize....:-/

jade85
30. lis 2016

@bibianne prozradilo mě, že nemám ms a vůbec to neřeším, že mi nenabídli novou práci, na kterou jsem absolvovala náročný výběrko a vůbec mi to nevadí 😀 a takový podobný věci, no 🙂 s tim říct to našim je ok, jeho rodičům asi až na vánoce 🙂

medulinek
30. lis 2016

@bibianne ono zase to mimodelozni neni tak casty,jen se o nem vic pise,neboj

llenka_li
1. pro 2016

@bibianne taky je to muj velký strašák...

llenka_li
1. pro 2016

@jade85 to je hezky, ze vi i kdy to mas dostat, takze je mu to jasne 😄

jade85
1. pro 2016

@llenka_li To vis, ma v tom svy zajmy, nic romantickyho bych v tom nevidela 😀

llenka_li
1. pro 2016

@jade85 hihi, to nevadi, ale vedel 😄👍

monib66
1. pro 2016

@bibianne děkuji moc 🙂 a neboj se,věřím že mimoděložní to nebude a před Vánocemi budete mít ten nejkrásnější dárek 😉

bibianne
1. pro 2016

@monib66
@medulinek dekuju moc, dneska jsem uz klidnější..o trosku 😀 volala jsem doktorce,prohlidku mam 16.12.,ted budeme delat mzdy a fakturaci+zaucovani na novou pozici,tak DOUFAM,ze mi to utece. Ale

bibianne
1. pro 2016

...ale rekla jsem si,ze na krev nepujdu a vydrzim to ani nerikat...a carka stale sili,ms vcera neprisla,nasadila jsem utrogestan a anopyrin...tak snad kdyz se nebudu nejak resit,tak to bude fajn 🙂 🙂 🙂

jade85
1. pro 2016

@bibianne to utece 🙂 Ja jdu 14.12., prijde mi to tak vzdaleny, ze jsem si zakazala na to myslet a snazim se proste zit s tim, ze je vsechno jak ma 🙂

bibianne
1. pro 2016

@jade85 😀 😀 😀 tak to je dobrej,ze to tak vidi 😀 ja jsem prave vytahla tampony na wc,aby bylo videt jakoze uz dorazila a likviduju vsechny dukazy v podobe testiku,obalu atd 😀

Strana