Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
a taky bych to chtěla jako vánoční dárek pod stromeček ...🙂
@jade85 hele tak když už teď aspoň víš a máš jistotu, že je tam, kde má, tak je to něco jinýho...já nevím zatím vůbec nic. Navíc bych to chtěla dát příteli pod stromeček, pokud bude vše v pořádku...jsem jinak hrozná slepičí prdelka a nechat si tohle jenom pro sebe je pro mě denní boj sama se sebou :D :D :D ale zase si říkám, o to víc budou všichni čučet...a nechci ostatní vystavovat stejné situaci jako když to minule věděli a když se nezadařilo, tak nikdo nevěděl, jak se ke mně má chovat...takže proto no :D
@bibianne To uplne chapu, no. Prave, u rodicu se bojim, co by bylo, kdyby to z nejakyho duvodu nevyslo. Zvlast moje mami je na vnoucatko desne natesena, uz se se mnou pomalu nebavi o nicem jinym, porad fnuka, ze uz chce miminko. Takze na jednu stranu ji uz hrozne chci potesit a rict, ze na miminko je zadelano, ale o to hur by se mi ji pak rikalo, ze to nevyslo. Tak nevim, asi jim to proste reknu tak, jak to je a budu se snazit mirnit jejich nadseni, stejne jako se snazim mirnit to svoje 🙂
Holky,cetla jsem,ze podle krve-hladiny hcg se da zjistit,jestli kde o mimodel. tehu,kdybych si zasla dvakrat na krev cca po tydnu,melo by byt videt,jestli hladina stoupa nebo klesa. Je to tak,nevite???
Tak slzičky nebyly, ani překvápko, prý jsem průhledná a ví to už týden 🙂 Ale radost samozřejmě velká 🙂 A jsem ráda, že už na to nejsem sama 🙂
...ale rekla jsem si,ze na krev nepujdu a vydrzim to ani nerikat...a carka stale sili,ms vcera neprisla,nasadila jsem utrogestan a anopyrin...tak snad kdyz se nebudu nejak resit,tak to bude fajn 🙂 🙂 🙂

@medulinek skvěle napsáno 😂