Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@bibianne Jo, potahne, ale ja si to chci uzit i tak, samozrejme, prvni trimestr je nejnachylnejsi k tomu, aby se neco pokazilo, ale zase proc si tim kazit naladu predem, kdyz je minimalne stejne velka sance, ze vsechno bude naprosto v poradku, proste musime delat vse proto, aby se bobikum-plodikum darilo u nas co nejlip, k cemuz patri i nestresovat se. Pokud to i presto neklapne, aspon budem vedet, ze jsme udelaly maximum 🙂 Vcera me v tom strasne uklidnil muj muz, jsem na nej chrlila vsechny informace a spekulace o tom, co by se mohlo stat a on nad tim jen mavnul rukou a naprosto klidne a presvedcive rekl, ze to bude dobry 🙂
Ahoj holky,tak se hlasim po delsi dobe..dnes jsem 26DC a mrcha zatim nikde..prevazne ji mivam 23-24dc..ted nikde,ake test negativni..tak nevim..priznaky zadne ani na rehu ani na ms..obcas me zaboli podbrisek..jinak mi je fajn...tak ja nevim...co myslite? nejaka porucha?
@ms.neomagic Ahoj, myslím, že máme všechny tu poruchu, že nám schválně MS chodí jindy a jinak, než obvykle dřív chodila, abychom byly mnohem víc napjatý :D Já minule o dva dny dřív - to se taky skoro nestává, a první den jen špinění, což se taky nestává :D
@jade85 porad clovek spekuluje,co kdyby,ale co kdyz atd....dokud na utz nevidi jasne,ze je to dobry,uklidni se na par chvil,..a za par dni zase stres...🙂 je fajn,ze te pritel dokazal uklidnit,muj uz to bohuzel vi taky vcera me nacapal,jak davam test do krabičky a bylo po překvapení ☹ ale aspon je to venku 🙂
@bibianne Jéé, a jak reagoval? Nebuď z toho smutná, aspoň to budeš mít s kým (kromě s náma) prožívat, sdílet.. 🙂
@brambora28 no to mas pravdu..ale co kdyz nedorazi vubec a test bude stale negativni? jak dlouho mam cekat?
@ms.neomagic řeším totéž, jsem 36DC, zpoždění 8 dni, volala jsem na gyndu ve středu, kdyz byl test negativní, ze MS nedorazila, jestli muzu přijít na vyvolavacku, ze jsem asi rozhozena po vysazeni HA. A sestra se zeptala, jestli by těhotenství bylo dobre nebo spatne a kdyz jsem rekla dobre, objednala me az na 8.12. s tim, ze negativní test v případném 5tt nic neznamena a at tedy prijdu az takhle, ze kdybych těhotná byla, uz neco uvidi na UTZ a kdyz nebudu, začneme to resit co a jak a dostanu vyvolavacku...
@brambora28
@jade85 byl moc rad,objal me a rikal,ze jasa a raduje se v duchu,abychom to nezakrikli 🙂 nakonec jsem rada,ze to vi,jak rikate, aspon muzeme vsechno sdilet spolu,vidim,jak je spokojenej a ohleduplnej a to je fajn....jo a prave jsem se vratila z hcg odberu krve jako samoplatce..nedalo mi to 🙂
@jade85 Ví to už týden, to mě dostalo 🙂 Ti chlapi! Sama jsem teď přemýšlela o tom, že pokud zase někdy objevím 2 // na testu, jestli mu to řeknu a nebo budu vyčkávat, aby to zase nedopadlo jako teď. Ale obávám se toho, že mě chytí hysterie a můj muž je hroznej flegmatik a umí mě dokonale uklidnit 🙂
@llenka_li ja uz HA neberu pres rok,takze to u me nehrozi,zpozdeni jsem za svych 35let nemela,spis to vzdy dorazilo driv..timhle jste me potesila..tak si budem davat vedet jak pokracujem 😉
@ms.neomagic držím palecky, at se // objeví a urcite si dame vedet..me čeká posledni test v pondeli a jestli i ten bude bily, tak je to více nez jiste a budu doufat, aby alespon ta MS prisla.
Jeste me holky napadlo, ve 20 na prohlídce mi rekl dr., ze jeden z vaječníku shromažďuje větší množství vajíček a druhy naopak nefunguje uplne správně a at si s detmi pospisim, protoze ve 30 ( což mi ted skoro je) bych uz nemusela otěhotnět. A me otázky, je možné, ze bych mela MS jen jednou za 2 mesice, kdyz by fungoval jen jeden vaječník? A duhy dotaz, je možné mit ovulaci, kdyz nemam MS? Ma smysl nyní měřit BT? Díky, jestli mate některá podobnou zkušenost 😋
menzes mit budes,ale opozdenou,pokud nebude ovulka na tom druhem vajecniku. a jak dlouho nemas ms?
@medulinek Jsem 36DC. Od takového 15DC docela velké bolesti v podbrisku, nafoukla jako blazen, od 30DC strašně citlivé bolavé bradavky a ted uz asi třetí den nic. Nic nebolí, necítím, ze by se cokoli dělo. Jsem od 4.11. bez HA. A pred tim jsem ji cca rok brala vzdy tak 3 mesice v kuse, pak jedna MS a zase, akr vzdy MS prisla, kdyz jsem vysadila a někdy jsem spinila i kdyz jsem HA jedla bez pauzy (bez placebo tabletek) v termínu, kdy MS přijít mela. Ted je to poprvé v živote, kdy jsem to nedostala. Testy negativní, posledni dělaný ve středu, tedy 34DC.
@brambora28 ale musim rict,ze moct si tady s vama o vsem povidat, dozvedet se nazory nebo rady ostatnich,moct druhyho podrzet a povzbudit,kdyz ma z neceho obavy,za to jsem hrozne rada a vzdycky vas tady rada "vidim"🙂
@bibianne To i ja, každým dnem čekám co bude za novinky a jak už se tu psalo, upřímně se radují z každého pozitivního TT, UTz, screeningu atd 🙂 Já dnes byla na tom pohovoru, tak pondělí nebo úterý budu vědět.. 🙂

@jade85 zee??!!? 😀 ted se to zas potahne jak ......,ze 😀