icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

bibianne
1. pro 2016

@jade85 zee??!!? 😀 ted se to zas potahne jak ......,ze 😀

jade85
1. pro 2016

@bibianne Jo, potahne, ale ja si to chci uzit i tak, samozrejme, prvni trimestr je nejnachylnejsi k tomu, aby se neco pokazilo, ale zase proc si tim kazit naladu predem, kdyz je minimalne stejne velka sance, ze vsechno bude naprosto v poradku, proste musime delat vse proto, aby se bobikum-plodikum darilo u nas co nejlip, k cemuz patri i nestresovat se. Pokud to i presto neklapne, aspon budem vedet, ze jsme udelaly maximum 🙂 Vcera me v tom strasne uklidnil muj muz, jsem na nej chrlila vsechny informace a spekulace o tom, co by se mohlo stat a on nad tim jen mavnul rukou a naprosto klidne a presvedcive rekl, ze to bude dobry 🙂

medulinek
1. pro 2016

Holky tady recept na crinkels - prectete to?

ms.neomagic
2. pro 2016

Ahoj holky,tak se hlasim po delsi dobe..dnes jsem 26DC a mrcha zatim nikde..prevazne ji mivam 23-24dc..ted nikde,ake test negativni..tak nevim..priznaky zadne ani na rehu ani na ms..obcas me zaboli podbrisek..jinak mi je fajn...tak ja nevim...co myslite? nejaka porucha?

brambora28
2. pro 2016

@ms.neomagic Ahoj, myslím, že máme všechny tu poruchu, že nám schválně MS chodí jindy a jinak, než obvykle dřív chodila, abychom byly mnohem víc napjatý :D Já minule o dva dny dřív - to se taky skoro nestává, a první den jen špinění, což se taky nestává :D

bibianne
2. pro 2016

@jade85 porad clovek spekuluje,co kdyby,ale co kdyz atd....dokud na utz nevidi jasne,ze je to dobry,uklidni se na par chvil,..a za par dni zase stres...🙂 je fajn,ze te pritel dokazal uklidnit,muj uz to bohuzel vi taky vcera me nacapal,jak davam test do krabičky a bylo po překvapení ☹ ale aspon je to venku 🙂

brambora28
2. pro 2016

@bibianne Jéé, a jak reagoval? Nebuď z toho smutná, aspoň to budeš mít s kým (kromě s náma) prožívat, sdílet.. 🙂

jade85
2. pro 2016

@bibianne to je dobre, ze to vi, to sdileni je moc fajn a vis jak to s prekvapkem dopadlo u me 🙂

ms.neomagic
2. pro 2016

@brambora28 no to mas pravdu..ale co kdyz nedorazi vubec a test bude stale negativni? jak dlouho mam cekat?

llenka_li
2. pro 2016

@ms.neomagic řeším totéž, jsem 36DC, zpoždění 8 dni, volala jsem na gyndu ve středu, kdyz byl test negativní, ze MS nedorazila, jestli muzu přijít na vyvolavacku, ze jsem asi rozhozena po vysazeni HA. A sestra se zeptala, jestli by těhotenství bylo dobre nebo spatne a kdyz jsem rekla dobre, objednala me az na 8.12. s tim, ze negativní test v případném 5tt nic neznamena a at tedy prijdu az takhle, ze kdybych těhotná byla, uz neco uvidi na UTZ a kdyz nebudu, začneme to resit co a jak a dostanu vyvolavacku...

bibianne
2. pro 2016

@brambora28
@jade85 byl moc rad,objal me a rikal,ze jasa a raduje se v duchu,abychom to nezakrikli 🙂 nakonec jsem rada,ze to vi,jak rikate, aspon muzeme vsechno sdilet spolu,vidim,jak je spokojenej a ohleduplnej a to je fajn....jo a prave jsem se vratila z hcg odberu krve jako samoplatce..nedalo mi to 🙂

evikkk13
2. pro 2016

@jade85 Ví to už týden, to mě dostalo 🙂 Ti chlapi! Sama jsem teď přemýšlela o tom, že pokud zase někdy objevím 2 // na testu, jestli mu to řeknu a nebo budu vyčkávat, aby to zase nedopadlo jako teď. Ale obávám se toho, že mě chytí hysterie a můj muž je hroznej flegmatik a umí mě dokonale uklidnit 🙂

ms.neomagic
2. pro 2016

@llenka_li ja uz HA neberu pres rok,takze to u me nehrozi,zpozdeni jsem za svych 35let nemela,spis to vzdy dorazilo driv..timhle jste me potesila..tak si budem davat vedet jak pokracujem 😉

jade85
2. pro 2016

@evikkk13 Ja jsem zpetne mela dobrej pocit z toho, ze jsem si naplanovala, kdy mu to reknu a toho planu se drzela 🙂 Ze me prokouknul driv uz je druha vec, no 🙂 Ale ted jsem celkove klidnejsi, kdyz uz to vi 🙂

llenka_li
2. pro 2016

@ms.neomagic držím palecky, at se // objeví a urcite si dame vedet..me čeká posledni test v pondeli a jestli i ten bude bily, tak je to více nez jiste a budu doufat, aby alespon ta MS prisla.

llenka_li
2. pro 2016

Jeste me holky napadlo, ve 20 na prohlídce mi rekl dr., ze jeden z vaječníku shromažďuje větší množství vajíček a druhy naopak nefunguje uplne správně a at si s detmi pospisim, protoze ve 30 ( což mi ted skoro je) bych uz nemusela otěhotnět. A me otázky, je možné, ze bych mela MS jen jednou za 2 mesice, kdyz by fungoval jen jeden vaječník? A duhy dotaz, je možné mit ovulaci, kdyz nemam MS? Ma smysl nyní měřit BT? Díky, jestli mate některá podobnou zkušenost 😋

medulinek
2. pro 2016

menzes mit budes,ale opozdenou,pokud nebude ovulka na tom druhem vajecniku. a jak dlouho nemas ms?

llenka_li
2. pro 2016

@medulinek Jsem 36DC. Od takového 15DC docela velké bolesti v podbrisku, nafoukla jako blazen, od 30DC strašně citlivé bolavé bradavky a ted uz asi třetí den nic. Nic nebolí, necítím, ze by se cokoli dělo. Jsem od 4.11. bez HA. A pred tim jsem ji cca rok brala vzdy tak 3 mesice v kuse, pak jedna MS a zase, akr vzdy MS prisla, kdyz jsem vysadila a někdy jsem spinila i kdyz jsem HA jedla bez pauzy (bez placebo tabletek) v termínu, kdy MS přijít mela. Ted je to poprvé v živote, kdy jsem to nedostala. Testy negativní, posledni dělaný ve středu, tedy 34DC.

medulinek
2. pro 2016

@llenka_li no jo,tk po vysazení je to uplne normalni,nemusi prijit klidne pul roku,kdyz na to prijde,klidně bych tomu dala čas do konce roku at se telo nastartuje samo bez prispeni hormonu z vyvolavacky

llenka_li
2. pro 2016

@medulinek uz za sebou 2 tehu mam a vzdy po vysazeni jsem 1.mesic otěhotněla. Tak ted jsem trochu nesla co a jak, ale tak uvidime, co mi za tyden dr rekne. Ta vyvolavacka snad neni az takove svinstvo nebo se pletu?

carries
2. pro 2016

@llenka_li vyvolávačka je jenom hormon Progesteronu. Neuškodí, případné těhu podpoří 🙂

bibianne
2. pro 2016

@brambora28 ale musim rict,ze moct si tady s vama o vsem povidat, dozvedet se nazory nebo rady ostatnich,moct druhyho podrzet a povzbudit,kdyz ma z neceho obavy,za to jsem hrozne rada a vzdycky vas tady rada "vidim"🙂

medulinek
2. pro 2016

@llenka_li tak kazdy tehu je jiny a za dobu mezi nima se mohla zmeit spousta veci,nevim,jak moc je to velky dryak,ale pokud nespechas,nechala bych to,pokud bude na UZ vse ok

petuliee
2. pro 2016

@llenka_li i tak budu drzet palce

llenka_li
2. pro 2016

@medulinek uvidime, co se dozvím. Jasne, ze mohlo, je to skoro 8 let od posledního tehu 😏

llenka_li
2. pro 2016

@petuliee dekuju...🙂

llenka_li
2. pro 2016

@carries to jsem rada..v pondeli udělám jeste posledni test a jestli bude negativní, tak tehu urcite nejsem. A napřed se budu modlit za tu MS, abychom se vubec mohli začít snažit 🙂

carries
2. pro 2016

@llenka_li třeba budeš příjemně překvapena // 🙂 držím palečky

bibianne
2. pro 2016

@llenka_li taky drzim palecky at se ti ukazi dve // 🙂

brambora28
2. pro 2016

@bibianne To i ja, každým dnem čekám co bude za novinky a jak už se tu psalo, upřímně se radují z každého pozitivního TT, UTz, screeningu atd 🙂 Já dnes byla na tom pohovoru, tak pondělí nebo úterý budu vědět.. 🙂

Strana