Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
pred ovulaci a po bude zas nizší pri ovu taky okolo 37st
Ahoj holky, tak jak se dari? 🙂 Koukam, zadne nove dvoucarkove testiky nepribyly :( U me zatim zda se vsechno v poradku, v sobotu jsem se pochlubila rodicum, i kdyz jsem se snazila mirnit nadseni, ze zatim nemame srdicko atd, tak to naprosto nebrali v potaz a strasne se radovali a oslavovali a brali to jako hotovou vec, ze bude vsechno ok, ze v rodine zadne zamkle tehu ani potraty nemame, atd. Tak snad to nezakrikli. Jinak se teda citim velmi tehotne, mam pocit, ze mam strasne nizkej tlak, vcera jsem prospala cely odpoledne a dneska bych v tom nejradsi pokracovala, ale pracovat se musi. V ctvrtek jedu na 3 dny lyzovat do Rakouska, tak jsem svedava, jak to budu zvladat, ale kdyztak to jisti horka cokolada pod sjezdovkou 🙂 Mimochodem jak jste na tom byly v tehu s kafem? Ja jsem byla zvykla na kafe rano a pak tak jedno dve v praci, ted se mi z kafe delalo blbe od zaludku, ale rikam si, ze bych mohla zkusit jedno slabsi, ze by mi to trochu pomohlo na tlak? Nebo mam radsi zkusit sklenicku cervenyho? 🙂 Nemam chut ani na jedno, co je min skodlivy? 🙂
Ahoj, jen bych se chtěla zeptat, taky vám snažení se o miminko trochu rozhodilo cyklus? S manželem se o mimčo snažíme cca 3 měsíce a cyklus se mi od té doby krátí. Přes 10 let jsem ho měla 26-28 dní, minulý měsíc už jen 24 a dnes to je 21 a vzhledem ke špinění a bolesti hádám, že nejdéle zítra je tu zase MS, takže to by bylo 22. Nestalo se vám to někomu také? 🙂
@bramblerose jj,roky cyklus pomalu jak hodinky a jak jsme se zacali snazit,zacalo to hroze litat a celkove zlobit
@medulinek tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, trochu mě to zaskočilo. 🙂
Ta psychika je ale svinstvo 😂
Ahoj holky, sleduji a čtu, ale nemám čas psát 🙂 Výsledek pohovoru ještě nevím, ale jsem teda jak na trní.. Včera jsem dobrala poslední Clostík, teď by měla přijít ukázková ovulace, a já vzhledem k tomu, že nevím, jak na tom budu s tou prací, ani nevím, jestli máme mimi zkoušet nebo ne.. Ta pozice je tak zajímavá, že přemýšlím, že kdyby mě vzali, dítě odložím.. Na druhou stranu to pro mě byla priorita - odkládat jsem to nechtěla.. Tak jsem stále na rozpacích...
@jade85 Určitě bude vše v pořádku a budete se radovat ještě dalších 8 měsíců a pak vlastně ještě spoustu let :D
@brambora28 Dekuji 🙂
Jinak nova prace vs snazeni - zkuste i mimi 🙂 Preci jen kdyz uz jsi brala ten Clostik, tak by byla skoda to ted nevyuzit. Mne se to taky podobne krizilo, nova prace nakonec nevysla, i kdyz to vypadalo velmi nadejne, ale nebyla jsem vubec zklamana, protoze jsem v tu chvili mela uz testik se dvema carkama 🙂 Kdybych kvuli vyberku prerusila snazeni, asi by mi to bylo dost lito. Pokud by ti vyslo oboji, mimi stejne vsechno prevalcuje. Ja jsem treba pred tim byla celkem nespokojena v soucasny praci, ale ted jsem super stastna, ze tu jsem, blbosti, co me stvaly driv uz jsou mi tak nejak jedno 🙂
@jade85 No já se to mám právě dozvědět dnes nebo zítra.. A ovulace by měla být v tomto týdnu.. Kalendář ukazuje že v sobotu, ale je možné, že bude dřív, měla jsem minulý cyklus kratší.. I pro mě by bylo mimi nejdůležitější, ale to, jestli jsem nebo nejsem těhotná bych se dozvěděla až poté, co budu vědět, jak jsem dopadla u pohovoru :D
@brambora28 jasny, ale i kdyz to dopadne dobre a udelaji ti nabidku, tak vzdycky muzes rict, ze si to potrebujes rozmyslet, do konce mesice, kdy bys pripadne asi musela dat vypoved v soucasny praci, je jeste nejaky manevrovaci prostor, ale bylo by to asi dost tesny, no 🙂
Holky kdy se zacina uzivat kontryhel a jak se uziva?
@ms.neomagic od 1dc do ovu.Piji 3 měsíc.
@tammm nerozhazi mi to ms?
Kontryhel je v pohode,zlepsuje sliznici i vajicka,jen nekdo po nem ke konci cyklu spini,ale jinak je na upravu.
@medulinek je vhodne pit kontryhel i kdyz uzivam inofolic?
@uzivatelkapetra nevadí to 😉
@ms.neomagic ms ti to nerozhází,mě chodí přesně po 28 dnech a diky braní od 1 dc nemám křeče.
@uzivatelkapetra myslim,ze to nicemu nevadi
Holky,prosim pomozte mi...dr mi napsala anopyrin a po 5dnech uzivani jsem nasla krev ve stolici...je mozne,ze to je tim uzivanim?mate s tim nektera zkusenost? Vylekalo me to ☹
Redi krev a clovek je pak nachylnejsi ke krvaceni,tak bych rekla,ze to mozny je.
Ahoj holky 😊
Potřebuju radu, zkušenosti, podporu...
Minulý týden jsme se přestěhovali do baráku. Je tu opravdu dost práce, ale nic bez čeho by se nedalo přežít, ale chce to pořádně dodělat. Do toho už od říja rozjíždím druhou práci, která je na volné noze... chceme miminko, ale když jsem viděla spoustu práce na baráku a do toho ta práce, kterou si teda nejsem úplně jistá, tak mám pochyby. A co mě nejvíc trápí jsou řeči...ano, jsem mladá, ale každý to má nastavené jinak a každý se na rodičovství cítí jindy. Už mám po krk žvástů o tom, jak NESMÍME mít mimino, že musim budovat kariéru, dodělat dům, že mám plno času a že teď je doba, kdy mají žensyký dítě až ve 30. Ale já to tak nechci. Chci být mladá mamina, děti miluju, chci mít rodinu. Ale přesto mě tyhle řeči fakt dostávají a pokaždý jsem z tobo nešťastná. Pak mám stavy, že si říkám, že nemůžu být těhotná, co by mi na to všichni řekli a že mi budou říkat ať jdu na potrat a že je to tragédie. Ale dítě není tragédie. Je to dar... do toho ta nová práce a manžel mojí "šéfky" (je to moje známá, normálně si tykáme) tak mi dával přednášku o kariéře a že musíme dodělat barák a nesmíme mít děti. Je to fakt hrozný na psychiku. Dokonce jsme se s přítelem dohodli, že to teda od´ožíme, až budeme mít víc vybavenej dům, abychom to po finanční stránce zvládli. Je mi z toho fakt smutno.. máte nějakou radu nebo zkušenost? 😟
@demikett primárně záleží na tom co chcete vy a váš přítel, okolí vám může víte co. Samozřejmě je vhodné naplánovat prcka když víte, že nebudete třít bídu s nouzí.
Mě je 28 a říkám si, že jsme mohli začít dříve vzhledem k tomu, že to nemáme bez problémů. Akorát přítel ještě nechtěl a pro mě je zásadní ho do toho netlačit, aby to do budoucna nebylo zdrojem problémů.
@uzivatelkapetra
Já vím, že je důležité, co chceme my, ale přece jen to moc nepovzbudí, když každý den někdo řekne "hlavně nemějte dítě" a ty se o něj už 3 měsíce snažíš. Finančně na tom nejsme špatně, jen nás teď čekal víc výdajů kolem domu.
My jsme se na tom s přítelem normálně dohodli a nikdo nikoho netlačil. On to bere, tak jak nám to život přinese. Kdybych v této chvíli byla těhotná, tak by se z toho rozhodně nehroutil 🙂
Moc děkuju za odpověď 😊
@demikett nevím kolik vám je, každopádně kdyby mi někdo řekl hlavně neměj dítě, tak bych mu uraženě řekla, jak si může dovolit něco takového říct. Ono by to ty lidi odnaučilo.
Já bych se teda hanbou propadla něco takového někomu říct.

@petuliee a jaká teplota bývá pred ovulaci a po?