icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

bajuliss
18. srp 2016

@mirindad dekuju 🙂

cherry09
18. srp 2016

@bajuliss no vidíš, koukám, že je všechno v pořádku a ty si byla nervózní. Gratuluji

bajuliss
18. srp 2016

@cherry09 no hrozne....hlavne hodne holek melo zamlkle tehu a cetla jsem ze to holka na sobe sama nepozna.....a nevolnosti mi uz odchazeji, taxem schyzovala jestli je vse ok...njn...asi moc ctu...ale stejne mi to neda 😀

bibianne
18. srp 2016

@bajuliss taky jsem delala nenapadne svicku,abych nevypadala jak trapasnice,neodpustila jsem si to...musela jsem tomu pomoct 😀

bibianne
18. srp 2016

@bajuliss to je nadhera 🙂 moc gratuluju,fotka jako vymalovana 🙂

bajuliss
18. srp 2016

@bibianne ja prave myslela ze je to jen nejaky mytus, ale fakt to zabralo 🙂 tesim se na pondeli, to bude teprve fotecka a jeste videjko k tomu 😍😍😍 takze fotecku hned v pondeli prihodim 😉 ale jsem uz aspon po dnesku klidnejsi....hlavne doktorce se podarilo na jedne rucicce spocitat i prstiky...a je jich vsech 5 😍😍💜

markethy235
18. srp 2016

@bajuliss nadherna fotecka 😍 ani se nedivim tatinkovi, ze je z toho roznezneny 😉

markethy235
18. srp 2016

@mirindad jo jo, konecne bude par dni volna, uz se tesime 😊 jeste porad nevime kam vyrazime, ale hlavne ze budeme pryc a spolu 😍😍

bajuliss
18. srp 2016

@markethy235 podle me je celkem jedno kam, hlavne ze budete jen vy dva a nebudete muset resit zadne zalezitosti 🙂

bibianne
18. srp 2016

@bajuliss jeeeeee...to je proste to uplne nejkrásnější,co muze byt 🙂 tak moc uz bych chtela byt ve stejnem tydnu jako ty a aby i mne ty vysledky dobre dopadly..moc ti to preju🙂 ........a to je jako i videjo,jo? Jaaj,a das sem zase neco at nam zaplesa srdicko?

bajuliss
18. srp 2016

@bibianne dekuju mooc 🙂 neboj, taky se dockas 😉 ja byla dnes na kontrole po mesici a pul, a byla jsem hodne vystresovana. vetsina doktoru na scr. Nabizi video, co si muzou vzit mamulky s sebou. Akorat to neni zadarmo. U kazdeho doktora to pry ale stoji jinak. Ale fotka v pondeli urcite bude 😉

bibianne
18. srp 2016

@bajuliss uz ted se tesim s tebou 🙂 muzu se zeptat,kolik to tak stoji? 1000?ja jdu příští týden na krev,moc,hned rano..nevim proc to je,..to mi asi utz neudela,ze?

bajuliss
18. srp 2016

@bibianne no vsude to maji jinak...ja jdu do Zlina do nemocnice...a rikaji tomu OSCAR...rano vemou krev a odpo velky utz. Tam to stoji 800 a muzu jit s uctenkou na pojistovnu si to nechat proplatit

bajuliss
22. srp 2016

Holky slibila jsem fotecku 🙂 ...
Dnesni scr 13+0 dopadl suprove 😍 mame perfektni miminko a perfektni vysledky 😍🍀.... Tak a zas mame s tatuldou chvilicku klidu, ze je vse v poradkuuu 😍😍💜💜🚼

cherry09
23. srp 2016

@bajuliss No krásné 🙂 Já jdu dneska, jdu dříve, neboť v pátek odjíždíme na dovolenou, tak ať víme na čem jsme 🙂 Držte palce 😝

bajuliss
23. srp 2016

@cherry09 dekuju 🙂 taky drzim palecky 🙂 at vsechno dobre dopadne 🍀 a potom hezkou dovolenou 😉 🌞

cherry09
23. srp 2016

@bajuliss tak jak jsem rikala jsem mene tt nez dle ms. Takze za 14 dni znovu. Neboť tam byla jen tecka a zadna cinnost.

bajuliss
23. srp 2016

@cherry09 ale i to je dobra zprava 🙂

markethy235
30. srp 2016

Ahoj holky, tak jak to u vas vypada? Chystate se ted nektera v brzke dobe testovat?
My se v nedeli vratili z dovci, cca za tyden mi ma dorazit MS, tak uvidime.

mirindad
autor
30. srp 2016

@markethy235 ahoooj 😊 ja cekam na MS kazdou chvili, zatim nic...tak doufam ze ani nedojde 😢 ale chtela jsem se testovat zrovna dneska!

bajuliss
30. srp 2016

Drzim palecky holky 🙂 🍀

mirindad
autor
30. srp 2016

@bajuliss dekujiii 😊 a tobe krasny prubeh tehotenstvi bez problemku 😍

markethy235
30. srp 2016

@bajuliss dekujeme 😃 zrovna dneska jsem koukala na tve krasne fotecky z utz 😃

markethy235
30. srp 2016

@mirindad jeee, tak to moc drzim palce 😃 ja bych to nevydrzela a asi testla 😂

lenulinka10
30. srp 2016

@mirindad taky bych to nevydrzela 😀 a testla bych 😉 drzim palecky

mirindad
autor
30. srp 2016

@markethy235
@lenulinka10 no holky jak jinak to mohlo dopadnout net negativne 😀 ja uz snad ty testy vyhodim nebo mr z toho hraaaaavne 😡😡😡😡

lenulinka10
30. srp 2016

@mirindad 😡😡 tak to me mrzi.. Ale nic nevzdavat nam to minuly cyklus take nevyslo,tak jedeme dal 😉 jednou to prijit musi 🙂

markethy235
30. srp 2016

@mirindad ty uz jsi testla? Testuj rano, je tam vetsi koncentrace 😉

markethy235
30. srp 2016

Jinak holky, ja se ted v praci poprala se zlodejem o batoh 😠 ve finale na me postval cokla, palici jak meloun, tak jsem ho nechala jit.. fakt nejvyssi cas odejit, jinak tu prijdu k urazu, ani to nemuzu rict doma, byl by z toho akorat mrzutej 😞

mirindad
autor
30. srp 2016

@markethy235 ja bych nepremyslela ani vterinu, takove nervy ti vazne nepomohou 😬

Strana