Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@bibianne ja prave myslela ze je to jen nejaky mytus, ale fakt to zabralo 🙂 tesim se na pondeli, to bude teprve fotecka a jeste videjko k tomu 😍😍😍 takze fotecku hned v pondeli prihodim 😉 ale jsem uz aspon po dnesku klidnejsi....hlavne doktorce se podarilo na jedne rucicce spocitat i prstiky...a je jich vsech 5 😍😍💜
@bajuliss nadherna fotecka 😍 ani se nedivim tatinkovi, ze je z toho roznezneny 😉
@mirindad jo jo, konecne bude par dni volna, uz se tesime 😊 jeste porad nevime kam vyrazime, ale hlavne ze budeme pryc a spolu 😍😍
@markethy235 podle me je celkem jedno kam, hlavne ze budete jen vy dva a nebudete muset resit zadne zalezitosti 🙂
@bibianne dekuju mooc 🙂 neboj, taky se dockas 😉 ja byla dnes na kontrole po mesici a pul, a byla jsem hodne vystresovana. vetsina doktoru na scr. Nabizi video, co si muzou vzit mamulky s sebou. Akorat to neni zadarmo. U kazdeho doktora to pry ale stoji jinak. Ale fotka v pondeli urcite bude 😉
Ahoj holky, tak jak to u vas vypada? Chystate se ted nektera v brzke dobe testovat?
My se v nedeli vratili z dovci, cca za tyden mi ma dorazit MS, tak uvidime.
@markethy235 ahoooj 😊 ja cekam na MS kazdou chvili, zatim nic...tak doufam ze ani nedojde 😢 ale chtela jsem se testovat zrovna dneska!
Drzim palecky holky 🙂 🍀
@bajuliss dekujeme 😃 zrovna dneska jsem koukala na tve krasne fotecky z utz 😃
@mirindad jeee, tak to moc drzim palce 😃 ja bych to nevydrzela a asi testla 😂
@mirindad taky bych to nevydrzela 😀 a testla bych 😉 drzim palecky
@markethy235
@lenulinka10 no holky jak jinak to mohlo dopadnout net negativne 😀 ja uz snad ty testy vyhodim nebo mr z toho hraaaaavne 😡😡😡😡
@mirindad 😡😡 tak to me mrzi.. Ale nic nevzdavat nam to minuly cyklus take nevyslo,tak jedeme dal 😉 jednou to prijit musi 🙂
@mirindad ty uz jsi testla? Testuj rano, je tam vetsi koncentrace 😉
Jinak holky, ja se ted v praci poprala se zlodejem o batoh 😠 ve finale na me postval cokla, palici jak meloun, tak jsem ho nechala jit.. fakt nejvyssi cas odejit, jinak tu prijdu k urazu, ani to nemuzu rict doma, byl by z toho akorat mrzutej 😞
@markethy235 ja bych nepremyslela ani vterinu, takove nervy ti vazne nepomohou 😬

@mirindad dekuju 🙂