Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@cherry09 nadhera, mooooc gratuluji a preji uspesny prubeh 😘 a kdyz by jsi byla tako hodna, hod na nas tenhle krasny bacil 😍 😀
@misina01 tak ten je ukazkovy, moc gratuluji 😃
@mirindad ty, aby jsi ho neztrla, z toho "naporu" 😂😂😂
@markethy235 nezajem chcu mimi 😂😂😂
@mirindad vsak jo 😂😂😂 potom zahlasit, jestli byl ten maraton uspesny 😉
@markethy235 napodobne 😊😊😊
Zdravím 🙂
V kolikátém týdnu u Vás bylo na ultrazvuku něco vidět? A v kolikátém bylo vidět srdíčko?
Děkuji moc 🙂
@mirindad neboj, neboj 😂
@kkatee ja byla na utz nejak 5+3 byly videt dva vacky...jeden pekny a druhy hodne malicky... Tak mi doktorka rekla ze mam prijit za tyden, ze bud ten maly doroste, nebo se ztrati... Tak jsem prisla v 6+3 a maly vacek byl pryc a v druhem uz byla malilinka fazolecka se srdickem...ted mam kontrolu presne za tyden, budu 12+4 a pak 13+0 me ceka screening....no taxem uz ted hrozne nervozni, jestli je vsechno v poradku.... Fotka je toho 6+3
@markethy235 děkuji. Tak chytejte, 3.2.1 házím... 😁 Kéž by to šlo... 😩
@cherry09 to jo, kez by to slo, razem by bylo tehulek 😃
Ahoj ženy, tak jak se máte? Nějaké novinky? 😊
@cherry09 ja letela k doktorce druhy den hned, co jsem mela pozitivni 4 testy....jsem hrozne zvedava 😀 a doktorka mi potvrdila 4+2.... Sice jeste nebylo nic videt..ale aspon jsem to mela stoprocentni 🙂 no a od te doby to nejak hrozne leti 😀 nemuzu uverit ze jsem uz 12+2.... Ale prijde mi, ze do "konce" mam jeste hrozne daleko
Já jsem 6+4 a na kontrolu jdu až za 3 týdny 🙂 doktor má dovolenou, tak musím čekat 🙂
Ahoooj holky 😊 tak ja porad nic 😢 uz mam pyšťůrky vytahané jak sa snažíme, takže MS nechcu ani vidět 😂😂 doufám, ze uz sem brzy taky dam fotecku se dvema careckama 😢
@mirindad ja delal vzdy po aktu celkem komickou "svicku"....aby to tam lip "nateklo" 😀 nekde jsem to cetla 😀 a podarilo se za necele dva mesice 😉 ... @bibianne dekuju 🙂 porad se uklidnuji tim, ze pokud by neco nebylo v poradku a bylo by to treba zamlkle tehu, tak i kdyz priznaky jsou dal, tak ze by mi urco nerostlo brisko...coz roste 🙂 hned zitra dam vedet, co a jak 🙂
Ahoj holky, tak mne pomalu konci druhy krusny tyden v praci a od uterka budu mit dovcu, juchuuuu 😂 a vzhledem k tomu, ze mi to vychazi na OVU tak hlavni ukol dovci je jasny 😍 a vzhledem k tomu, ze v pondeli davam vypoved a tim padem ze me vsechno spadne, mohlo by se zadarit 😊
@bajuliss urcite dej vedet, vsechno bude v poradku neboj 😊 a pokud mozno fotecku 😍
@markethy235 konecne ppkoj z prace? 😁 jen si tu dovolenku izij, zaslouzis si pri tak namahave praci 😊 treba se podari zaroven a budem maminyyyyyyy 😁😊

@misina01 gratuluji, ja jsem taky +/- stejny tt, ale myslim, si ze budu méně