icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
10. srp 2016

@mirindad ja si taky myslim, staci citlivejsi nos a budeme premyslet, kdy byla ovu 😂

markethy235
10. srp 2016

@deli_lah neboj, tady sama urcite nebudes 😉

mirindad
autor
10. srp 2016

@markethy235 jak naschval ale vidim vside kocarky, v televizi jsou tehotne... Ted na netu ctu ze J.Lopez je tehotna... A to je ji 47! To se me snad zda 😁

markethy235
10. srp 2016

@mirindad ze jo, ja bych taky rekla, ze okolo me jsou posledni rok bud vsechny holky tehotne a nebo vozi kocarek. A ted jeste tohle, samozrejme ji to prejeme, ale uz aby se take dostalo na nas, ze 😂

europa00
10. srp 2016

@lenka253 to más tyden před menzes?? krásny duch já ho zřetlně vidím..tyden před menzes ani silnější být nemůže uvidíš zitra bude zřetelnější ...ted jen a všchno klaplo ale základ už maš tve telo vytvari hcg hormon...tk držím palce at vše dobre dopadne

lenka253
10. srp 2016

@europa00 6 dní před MS bylo v pondělí, úterní a dnešní test negativní ... Tak to tam asi toho HCG moc nebude :-/

europa00
10. srp 2016

@lenka253 aha tak to je divne...to už neporadím...ono možná tento byl citlivější...n testovani je ještě čas...já měla 3 dny pred nemzes ducha...ukaž testy z dneška...dr max pry má ok ty testy

mirindad
autor
10. srp 2016

Potvrzuju, ze od Maxe jsou spolehlive 😊 na ostatnich testech i s 10 citlivosti jsem mela duchy.. A u Maxe ani naznak, takze u me spolehlivost

deli_lah
10. srp 2016

Byvaly spoluzacky mama ne taky tehotna.. Je ji 46 😕 nespravedlnost.. 😀

europa00
10. srp 2016

@mirindad mi nikdy žádny test nevyšel falesne pozitivní...ani nevím jak je to možne u toho me napada jen to, že proste docházelo trba k hnizdení ale neuhnízdi se a pak už ti to ghodi další testy negativni...ono mnoho žen co se snažily a jsou bez ochrany mohlobyt"tehotnych" už několikrat jen o tom nevedel protože to odešlo normálne s menzes...více než 30 procent těhu tak končí....proto se to vlastne ani za těhoteství nepovazuje...

mirindad
autor
10. srp 2016

@europa00 taky me to uz napadlo.. Kolikrat jsem mela lehce pozitivni a nic z toho nebylo 😢 ja tu vidim hodne pripadu kdy snad kazda druha o to prisla a mela zamkle... Ale od te doby co testuju maxem jsem se s pozitivnim jeste nesetkala, treba to muze byt i testem..nebo ovulaci

europa00
10. srp 2016

@mirindad jj vím že oulační test dokáže zachytit pry i těhu..tda nektere holk to zkousely ze jim vysel pozitivni ovulační tesk když byly těhu..ale naopak nevím..no tk ovulace býva obvykle v půlce cyklu a to se snad žena ješte netestuje na tehu..plus než vajíčko docestuje do delohy a zahnizdi se taky trva cca ten tyden...nevím kdy se testovala..ale hlavne to neres..-) až budeš tak budeš, neupínej se na to, jsem upřímně rada že ten stres ted nemuím prožívat po mych blbych zkušenostech to stres bude...mužeme se snažit už v prosinci ale vykašlu se na to..protož ovulaci mám 12.12 cca a jestli jsem tehotna bych zjistla někdy na vanoce...a nedokážu si předstvit že by to zase nevyslo něco se mi pokazilo a ja musela něco špatneho prožívat o vanocích...takž to radeji odložím o novem roce...

mirindad
autor
10. srp 2016

@europa00 ani nevis jak me to ted rozesmutnilo 😢 vazne ti moc drzim palecky, dej mi vedet ze to vyslo!

cherry09
11. srp 2016

Dobré ráno děvčata, tak tady jsou moje dvě čárky druhatka 😆 neboli dalnice chceteli. Jen mam takove tušení, že se narodi ve stejný měsíc jako bráška. No nic, hlavně aby bylo zdravé. Tak teď jen čekat na potvrzení od dr. Sakra klepou se mi ruce 😁

europa00
11. srp 2016

@cherry09 gratulace dálnice to ještě není ale krásné čárky určitě .-) který den máš zpoždění? ted už jen ať se vše zavrtá vyvine jak má...potrvdit že seš těhu asi nepotřebuješ od doktora naopak šla byh tam až tak ža dva týdny...pokud by nebyl nějaký broblém, je zbytečné chodit dřívě..přeci jen každy zbytečný ultrazvuk je prostě zbytečny .-) gratulace

cherry09
11. srp 2016

@europa00 děkuji, 5. Den. Ne ja tam jit nechci, až tak koncem srpna/září . Asi jsem to blbě napsala a jinak myslela 😊

mirindad
autor
11. srp 2016

@cherry09 noo vidis ze jste to dokazali 😊 gratulace! Pak se s nama del opriznaky a prubeh 😊😊😊

cherry09
11. srp 2016

@mirindad děkuji 😊 No popravdě, s malým jsem žádné příznaky neměla, žádná nevolnost, zvracení nic... 😊Tak uvidíme, ale určitě budu psát a držet VÁM VŠEM palce 😉

terez93
11. srp 2016

@cherry09 juuuu! Tak to je moc super! Gratuluju! 🙂

misina01
11. srp 2016

Zdravím všechny 🙂 můj příběh byl asi takový, že jsem 28.2. 2016 vysadila HA a naivně si myslela, že to půjde jako po másle. MS jsem po vysazení dostala jako vždycky, bohužel tu další ne. Začala jsem na radu gynekologa měřit po vysazení bazální teplotu, křivku jsem měla jako na houpačce, ovulace nikde, vyplácala jsem pár ovulačních testů a nebylo to k ničemu, nikdy jsem neměla druhou čárku silnější. Tak jsem šla po 66 dnech bez MS na gyndu, tam mi píchli vyvolávačku a čekali, až to dostanu. Po 4 dnech přišlo slabé špinění, nasadili mi duphaston a šla jsem domů 🙂 první cyklus s duphastonem, ovulace nebyla, bazálka jako na houpačce. Tak jsem si načetla pár zkušeností a začala používat bylinky a inofolic. Brala jsem ho dvě balení, jednakrát denně pytlík, 15.7. díky němu přišla moje první ovulace půl roku po vysazení HA. a hned se nám to z té první ovulace povedlo. Těhotenský test už mám jako dvě dálnice a čekám na ultrazvuk a kontrolu na gyndě. 🙂 Všem vám strašně moc držím palce!!

misina01
11. srp 2016

Můj test teď vypadá takhle 🙂

cherry09
11. srp 2016

@terez93 Děkuji 🙂

europa00
11. srp 2016

@misina01 jj to už jsou krásdné dálnice gratulace .-)

deli_lah
11. srp 2016

Tak a hlásím, že já jsem dnes 1DC 😀 Doufám, že tento měsíc bude PLODNÝ 😀

mirindad
autor
11. srp 2016

@deli_lah taky zaciname na novo 😁 ani nebudu pocitam plodne dny, skaknem na to kazdy den a hotovo 😂😂

deli_lah
11. srp 2016

@mirindad Tak se na to musí 😀 já tenhle měsíc uvidím, jsme po práci vždy tak unavení, že doufám, že se vůbec k něčemu dostaneme 😀 😀 😀

bibianne
11. srp 2016

@cherry09 moc gratuluji!! 🙂 to je nádhera 🙂

bibianne
11. srp 2016

@misina01 gratuluji 🙂 🙂 , kolik dnů máš zpoždění ?

misina01
11. srp 2016

@bibianne už hodně, podle výpočtů jsem 5+5 🙂 ale dvě čárky my to ukázalo už 4 dny před termínem MS, jen slabší 😉 a děkuji

cherry09
11. srp 2016

@bibianne děkuji už se těším k dr, výjimečně 😁😁

Strana