Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@deli_lah neboj, tady sama urcite nebudes 😉
@markethy235 jak naschval ale vidim vside kocarky, v televizi jsou tehotne... Ted na netu ctu ze J.Lopez je tehotna... A to je ji 47! To se me snad zda 😁
@mirindad ze jo, ja bych taky rekla, ze okolo me jsou posledni rok bud vsechny holky tehotne a nebo vozi kocarek. A ted jeste tohle, samozrejme ji to prejeme, ale uz aby se take dostalo na nas, ze 😂
Potvrzuju, ze od Maxe jsou spolehlive 😊 na ostatnich testech i s 10 citlivosti jsem mela duchy.. A u Maxe ani naznak, takze u me spolehlivost
Byvaly spoluzacky mama ne taky tehotna.. Je ji 46 😕 nespravedlnost.. 😀
@mirindad mi nikdy žádny test nevyšel falesne pozitivní...ani nevím jak je to možne u toho me napada jen to, že proste docházelo trba k hnizdení ale neuhnízdi se a pak už ti to ghodi další testy negativni...ono mnoho žen co se snažily a jsou bez ochrany mohlobyt"tehotnych" už několikrat jen o tom nevedel protože to odešlo normálne s menzes...více než 30 procent těhu tak končí....proto se to vlastne ani za těhoteství nepovazuje...
@europa00 taky me to uz napadlo.. Kolikrat jsem mela lehce pozitivni a nic z toho nebylo 😢 ja tu vidim hodne pripadu kdy snad kazda druha o to prisla a mela zamkle... Ale od te doby co testuju maxem jsem se s pozitivnim jeste nesetkala, treba to muze byt i testem..nebo ovulaci
@mirindad jj vím že oulační test dokáže zachytit pry i těhu..tda nektere holk to zkousely ze jim vysel pozitivni ovulační tesk když byly těhu..ale naopak nevím..no tk ovulace býva obvykle v půlce cyklu a to se snad žena ješte netestuje na tehu..plus než vajíčko docestuje do delohy a zahnizdi se taky trva cca ten tyden...nevím kdy se testovala..ale hlavne to neres..-) až budeš tak budeš, neupínej se na to, jsem upřímně rada že ten stres ted nemuím prožívat po mych blbych zkušenostech to stres bude...mužeme se snažit už v prosinci ale vykašlu se na to..protož ovulaci mám 12.12 cca a jestli jsem tehotna bych zjistla někdy na vanoce...a nedokážu si předstvit že by to zase nevyslo něco se mi pokazilo a ja musela něco špatneho prožívat o vanocích...takž to radeji odložím o novem roce...
@cherry09 gratulace dálnice to ještě není ale krásné čárky určitě .-) který den máš zpoždění? ted už jen ať se vše zavrtá vyvine jak má...potrvdit že seš těhu asi nepotřebuješ od doktora naopak šla byh tam až tak ža dva týdny...pokud by nebyl nějaký broblém, je zbytečné chodit dřívě..přeci jen každy zbytečný ultrazvuk je prostě zbytečny .-) gratulace
Zdravím všechny 🙂 můj příběh byl asi takový, že jsem 28.2. 2016 vysadila HA a naivně si myslela, že to půjde jako po másle. MS jsem po vysazení dostala jako vždycky, bohužel tu další ne. Začala jsem na radu gynekologa měřit po vysazení bazální teplotu, křivku jsem měla jako na houpačce, ovulace nikde, vyplácala jsem pár ovulačních testů a nebylo to k ničemu, nikdy jsem neměla druhou čárku silnější. Tak jsem šla po 66 dnech bez MS na gyndu, tam mi píchli vyvolávačku a čekali, až to dostanu. Po 4 dnech přišlo slabé špinění, nasadili mi duphaston a šla jsem domů 🙂 první cyklus s duphastonem, ovulace nebyla, bazálka jako na houpačce. Tak jsem si načetla pár zkušeností a začala používat bylinky a inofolic. Brala jsem ho dvě balení, jednakrát denně pytlík, 15.7. díky němu přišla moje první ovulace půl roku po vysazení HA. a hned se nám to z té první ovulace povedlo. Těhotenský test už mám jako dvě dálnice a čekám na ultrazvuk a kontrolu na gyndě. 🙂 Všem vám strašně moc držím palce!!
Tak a hlásím, že já jsem dnes 1DC 😀 Doufám, že tento měsíc bude PLODNÝ 😀

@mirindad ja si taky myslim, staci citlivejsi nos a budeme premyslet, kdy byla ovu 😂