Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@mirindad ten testik mi mrzi 😞 co tento cyklus vyzkouset ty ovu testy? At vis, kdy mas ovu a jestli tedy vubec, preci jen telo nemusi byt po antine jeste nastartovane 😞 ja si je koupila na netu, uplne obyc znacka a ucel splní.
@markethy235 hned jak budu mit cestu do mesta si pro ne zajedu 😊 ja beru prasky i na stitnou zlazu... Treba i to brani, musim se objednat k tomu doktorovi. Kazdopadne dej vedet i ty, jak si na tom.. At mam radost aspon z ostatnich 😍😊
@mirindad mne vcera dorazila MS na den presne 😞 ovsem aspon vim, ze telo funguje dobre. Uz se tesime na dalsi snazeni 😍 jinak ovu mi ted bude vychazet na dovcu, coz by bylo bezva nacasovane 😃 a to vlastne uz budu mit podanou tu vypoved. U me si myslim, ze je problem ve fyzicke namaze z prace, ted navic zastupuju jeste do toho vseho manazera, takze nervy jako blazen a o prescasech ani nemluve. I muj rekl, ze jestli chceme opravdu miminko, ze fakt musim odejit, ted uz tedy nejen kvuli pripadnemu tehotenstvi..
@markethy235 urcite by sis mela najit neco mene narocneho.. Nikdx nevis kdy to muze vyjit a skrz spatny jeden pohyb by se neco mohlo stat... Ja si ted odpocivam doma, taky jsem mela praci, ktera by tehotenstvi neprospivala, takze ze dne na den bych musela odejit... Dovolena ti urcite prospeje 😍😊 hlavne klid a zadny stres 😊 a supky dupky do postylky si uzivat 😁😁
@mirindad presne tak, tohle rozhodne neni zamestnani pro planovani tehotenstvi, ono treba celkove jsme toho z leta moc nemeli, nejet jednou ze cele leto na vikend do Trebone 😞 ted se uz opravdu tesim, jak dam vypoved, coz jsem si teda nikdy nemyslela, a konecne si poradne odpocinu. Jeste resime, kam se za tech 14 dnu vypravime a ja furt, aby tam bylo neco zajimaveho v okolo a muj na to, ze stejne kdyz nebude pekne, budeme stejne v posteli 😂😂
@markethy235 odpocin si, jedine na cem se nadres je sex jasne??!! 😂😂😂
@mirindad provedu 😂 coz o to, je to cinnost prijemna, u toho se rada nadru 😂 jeste musime vybrat, kde se nadreme 😂😂
@markethy235 jestli vam to nevadi muzete i pres MS ne? 😁 ikdyz to k poceti nepomuze tak co by ne si zprijemnit dnesek 😁
@cherry09 my to zkousime da se rict kazdy den 😂 takze nevim v cem bude problem..je to hold telem, neni pripravene 😊
@mirindad nas to behem MS nelaka, takze to tech par dnu hrave zvladneme, ja treba jeste i den po jsem takova "nesva". Tak si pockame aspon do nedeleme, to zvladneme 😂
@cherry09 tak co, tak coooo? 😊
Ahoj holky, muzu se k vam sem nacpat? 😀 take rada koukam na testiky a doufam, ze se i ja dockam poradne dalnice 🙂
Ahoj holky,
V pondělí mi vyšel slabě pozitivní test, 6 dní před MS. Nevím proč, ale najednou jsem měla šíleně nutkavý pocit, že bych si ho měla udělat. Další den jsem si udělala digitální clearblue a nic. Dnes další, papirkový - a zase nic. Ale za to se mi dneska udělalo tak šíleně špatně, že jsem myslela, že vrhnu. A to se mi nikdy nestalo. Včera jsem dokonce odpoledne na 2 hodinky usla, a to se mi alespoň rok nestalo. Nesleduji se, až teď od toho testu si všímám některých věcí. V sobotu čekám MS... Myslíte, že je možné, že i když mi jeden vyšel slabě - podotýkám, že opravdu slabě, a další negativně, že to byla jen náhoda? Že to byl chybný test? Nebo to ty ostatní prostě ještě nezachytily?
@deli_lah ahojky 😃 ja jsem zrovna taky v dobe MS, tak na tom budeme dalsi cyklus podobne 😂
@lenka253 vyzkousej dalsi test treba za 2 nebo 3 dny, 6 dni pred je preci jen dlouha doba.
Jinak koukam, ze se tady vsechny snazime docela kratce 😃 tak snad se nam brzy vsem postesti 😊
Ja verim ze joooo 😊 jen bohuzel mame tendency na to tak intenzivne myslet ze aj kdyby nam svrbel nehet na noze uz citime tehu 😂😂😂
Uz me asi fakt hrabe :D tendency s tvrdym...
@markethy235 jee super 😀 jsem rada, ze nebudu sama 😝

Tak ja bych test urcite udelala. Ja ho treba delala ted jeste 2 dny pred MS, ale ja mam fakt ovu uprostred cyklu (zjisteno nekolikrat i ovu testy) takze ty 2 dny by tam mohl byt aspon pidi duch. Ja tedy nestestovala kvuli tomu, ze jsem byla nedockava - coz samozrejme take 😂 ale hlavne kvuli praci..
Ale tak samozrejme je to individualni.