icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

vjercik
9. srp 2016

@europa00 rekla ze jsem mlada... ale pak rekla ze to mame po 3mesicich vypustit a snazit se... rekla to podle me, protoze se to doporucuje.ona je hodne opatrna. Zadny duvod dle me nemela, cipek a vse kolem je v poradku...

mirindad
autor
9. srp 2016

@cherry09 moc ti to preju at je to priznak tehu 😊

cherry09
9. srp 2016

@mirindad Děkuji, už vidím, jak to do té neděle nevydržím 🙂

markethy235
9. srp 2016

Ahoj holky, teda tady je za ten prispevku 😊 koukam, ze i spoustu tehulek, moc vam devcata gratuluji 😃 my uz se zaciname tesit na dalsi snazeni, samozrejme delam pred pritelem, jak na to netlacime atd 😂

markethy235
9. srp 2016

@cherry09 je, 3 den spozdeni, to vypada velmi dobre 😊 asi budu nervni za tebe 😂

mirindad
autor
9. srp 2016

Me je od rana nevolno a od vcera pocit knedliku v krku :( a bolest na leve strane bricha...ne podbrisek ale jak kdyby hned vedle zaludku 😂 pripadam si jak mrzak 😂

cherry09
9. srp 2016

@markethy235 No já je mám, ale jsem statečná 🙂 Čekám na neděli 🙂 Doufám, že zítra bude taky zpoždění :D

@mirindad Jé, tak to je mi líto, ale třeba to taky něco znamená :p 😉

markethy235
9. srp 2016

@mirindad a budes taky zkouset ted testovat? Treba ta tvoje MS uz byla jen takova na oko 😃

markethy235
9. srp 2016

@cherry09 urcite bude, ja uz verim, ze jsi tehulka 😃 a fakt mas muj obdiv, ja bych testovala uz prvni den po vynechani a pak treba obden, abych videla, jak sili pripadna carka 😃

cherry09
10. srp 2016

@markethy235 Dneska možná už podlehnu, jen si to spočítam a uvidím 😊

mirindad
autor
10. srp 2016

Holky jestli do toho jdete se mnou tak dnes budu testovat 😁

cherry09
10. srp 2016

@mirindad V kolik??? :D

cukricek123
10. srp 2016

Ahoj, jako první Ti chci říct, že držíme pěstičky, aby jsi měla brzy dvě čárečky. 🙂 U nás to probíhalo takto a nyní jsme ve 13tt. 🙂

terez93
10. srp 2016

@cukricek123 Úžasný!!! Moc gratuluji a přeji, ať je vše v pořádku a dělá vám radost 🙂))

mirindad
autor
10. srp 2016

@cherry09 klidne hned 😁😁
@cukricek123 jaky pekny drobecek 😍 uzivej si tehu, moc ti to preju 😊

cherry09
10. srp 2016

@mirindad Sakra jsem nervózní :D Já přemýšlím, jestli nepočkat na muže 😉

@cukricek123 Gratuluji 🙂 Přeji hlavně zdravíčko 🙂

cukricek123
10. srp 2016

@terez93
@mirindad
@cherry09 Děkuji holky 🙂 Jinak já si test dělala po 5 dnech meškání a i tak byl slabý. Tak já bych ještě počkala, ať nejste smutné a přitom může být fazolka v bříšku. 🙂

lenulinka10
10. srp 2016

Ahoj holky,dnes jsem 14DC,tak snad se ovulka blizi. Vcera hrozne bolesti v podrisku,dnes zatim klid 😉 tak uvidime

mirindad
autor
10. srp 2016

@cherry09 tak az budes chtiit 😍
@lenulinka10 mam rozhozeny cyklus taky bych si ty testy mohla koupit.. Kolik ty testy na ovu stoji? 😊

lenulinka10
10. srp 2016

@mirindad ja si kupuji za 87 a je jich tam 5… ale samozdrejme ze jsou i levnejsi 😉

cherry09
10. srp 2016

@mirindad Já radši počkám 🙂 Ale klidně si udělej.

mirindad
autor
10. srp 2016

@cherry09 tak na mem testiku ani stopa 😢

cherry09
10. srp 2016

@mirindad Jé, tak to mě strašně mrzí. 😔 😢 Já se bojím, že taky bude sněhobílý, ale zase to vynechání MS, mě laká ho udělat hned... 😉

mirindad
autor
10. srp 2016

@cherry09 tak si ho udelej a na muze budes treba cekat s prekvapenim 😊😊

europa00
10. srp 2016

@cherry09 no myslím, že v den zmeškané menzes už musís mít alespoň ducha..to záleží jak moc to chceš vedět .-)

cukricek123
10. srp 2016

@europa00 to není pravda.. jak jsem psala výše, já měla slabého ducha až 5 den po meškání. Je to individuální.

mirindad
autor
10. srp 2016

Kazde telo je jine 😊 i testy se muzou splest 😊 jsou pripady kdy i pres negativni testy mohla byt zena tehotna 😊

europa00
10. srp 2016

@mirindad jj ale to jsou spíše vyjímky...to je v případech kdy žena fakt nevbí kdy má ovulaci má rozházeny cyklus například a otěhotní tím pádem pozdeji...ALE JE TO TAK V MEDICÍNĚ JE VŠE MOŽNÉ, SNAD NAPROSTO VŠE...ale když to chcete něja procentuálně tak v 70% už tam duch vidět je...bohužl ani to někdy neznamená úspěšné těhu...jak tady mnohé včetn mě víme...takže je otázkou zdali testovat ano či ne..co to s naší psychikou děla nebo neděla..zase včasne zjištění třeba ženu odradí od případného planovaného večírku plného alkoholu, atd..například .-) to fakt záleží...já měla ducha krasného už 3 dny před menzes mám 30 denní cyklus a ovulaci v terminu...jk říkám záleží jak moc je slečna zvedava .-)

mirindad
autor
10. srp 2016

Ja dnes mela test negativni a neztracim nadeji.. Jsem mlada, mam toho jeste dost pred sebou... Jak to vyjde, tak to proste vyjde, budem se s pritelem snazit dal 😊 v pristich dnech a tydnech toho mam dost na baracku k podelani, planovani, zarizovani... Treba diky jinym myslenkam to pujde snadneji 😊 .. Podle me je ale stejne nejlepsi reseni jit k doktorovi.. Test z krve, vitaminky at se telo lip pripravuje... Takze zamirim asi rovnou tam a uvidim jak na tom jsem na 100%,) 😊

europa00
10. srp 2016

@mirindad no právě, jak dlouho se snažíte...zkus se na to tolik neupínat jestli seš ještě mladá není to přeci alarmující....nech to volně..ja bych se o to začla zajímat kde je chyba si az po roce snažení...dříve bych to neřešila..přeji at se ti brzy zadaří

Strana