Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 děkuji, věřím, že je ohlídá 🙂
Ahojky, tenhle tyden nestíhám pomalu ani cist, nějaké nove tehulky? U me porad stejne, 43 DC, dnes u dr, který mi rekl, ze tehu nejspíš nejsem, ale poslal me jeste na krev a v pondeli objednal na vyvolavacku. Jinak hlásil sestře, ze levý vajecnik je bez tekutiny a pravý s folikuly do 7mm...z toho co jsem pochytila, mne k tomu nerekl nic, tak nevim nic.
Holky, tak pohovor nedopadl. (Ale beru to tak, ze ti tak mělo byt) Každopádně včera v práci nastal hodně velký zvrat, a řekla jsem i moji "nadřízené" (oficiálně není ani zaměstnanec ale má ten náš nadační fond tak nějak na starosti - resp to byl její výmysl), že chci odejít a že si hledám jinou práci a chci dite.. ona mi řekla ze ti naprosto chápe po tom všem co se tam děje a i ona už přiznala ze to tam nemá smysl. A řekla mi at dám výpověď klidně hned a kdybych něco našla změní mi to na dohodu a ze můžu odejít kdykoli.. tak tomu dám ještě čas měsíc dva, skrz ty léky co beru, a když nic, tak nemá smysl čekat dál. Tak přeji Vám více úspěchu a štěstí než mám momentálně já 🙂 Ale nebudu si stěžovat, jsem zdrava, mam milujícího manžela a rodinu a jsem ve svém životě fakt šťastná. Nemůžu mít vše, že 🙂
@brambora28 to mě mrzí, že práce nedopadla. Pokud to nadřízená bere tak, že ti dá klidně odchod na dohodu, tak bych tu výpověď dala, až něco budeš mít. Držím moc palečky 🙂
@brambora28 to mi mrzi, ze to nedopadlo. Nicmene musim rict, ze pristup tve nadrizene je super, malokde je to takove, vetsinou by te drive nepustili, tohle je fajn. Mizna bych redy vyckala aspon do konce ledna, jestli ty prasky pomohly a mezitim si neco hledala, pripadne odesla drive na tu dohodu.. Jinak ja dnes byla na pohovoru, sice jsem od 1.12. zamestnana, ale neni to uplne ono, celkove mam i pocit, te mi moc nechteji zaucovat a v podstate si hledam praci sama, ani mi nereknou co a jak. Tady se mi libilo, firma he krasna, moderni a v hezke lokalite, jenze mi nabidli nastupni plat o dost nizsi nez mam tady a ja se trubka v tom stresu nejak nezeptala, jestli se treba po zkusebce zvedne (cely pohovor byl natacen na kameru) 😞 ale mam jeste pred sebou dalsi pristi tyden a dnes jsem opet poslala par zivotopisu, tak uvidime.
@markethy235 No šéfka je z toho úplně stejně na nervy jako já, nejhorší je že celý to peklo tam dělá její manzel, v podstatě předseda správní rady kterej te problematice vůbec nerozumí a předseda je jen proto protože má pocit ze je pánem tvorstva.. takže ona chudák to všechno s ním zažívá i doma.. Ta moje práce je opravdu jeden velkej zacarovanej kruh a jediná cesta z něj je prostě odejít.. Ale asi uvidím ten měsíc dva s tim že vim, ze můžu kdykoliv odejít..
Tobe přeji hodně úspěchů při pohovorech, jestli se tam necítís a budeš mít možnost jít jinam, tak jdi 😉
Ahoj holky, zdravím. Já má za sebou tento týden už druhou kontrolu u svého lékaře - po revizi. A hcg šlo rapidně dolů, aktuálně asi 17,9 - takže pozitivní zpráva je, že revizí se vše vyřešilo a nemusím znovu do nemocnice a hledat, kde se ta fazolka schovala...Mimoděložní je tímto vyloučeno 🙂 Mno a zítra pomažu do práce, ještě jednou si mám pro jistotu dojít na krev za pár týdnů a v únoru na běžnou kontrolu. Doktor mi doporučil 4 měsíce pauzu a já se ptala, proč zrovna 4, že někdo říká 2, někdo 3, někdo 6...a on mi řekl, že doporučuje 4 z jeho letité praxe primáře. No a dnes mi řekl, že jak jsem se minule ptala, že pokud by 3, že se nic nestane, ale že to není závod a ať si trochu odpočinu. Tak uvidím no, jak se budu cítit 🙂 Všem s čárkami a srdíčky držím palečky!
@brambora28 tak to mě moc mrzí, evidentně neví, o co přišli ;) Ono se najde něco lepšího, uvidíš nebo je to znamení, že se nemáš nikam hnát, protože ti do toho "něco vleze" ;) A to bychom ti tady všechny moc přaly 🙂❤
Holky děkuji, jste všechny moc hodné 🙂 Jinak já se momentálně nacházím ve fázi Ovulárium :D Tak uvidíme, třeba z toho něco bude před Vánocema :D Zároveň jdu koukat po pracovních nabídkách 😉
Holky já to mám nějaký divoký ☹ měla jsem to dostat předevčírem, taky jsem začla špinit tak jsem čekala že se to rozjede a nic. Včera pořád špinění, dneska téměř nic. Tak nevím co si z toho vybrat. Su zvědavá jestli se MS rozběhne nebo budu příští týden volat na gyndu.
Ahoj holky,prosim o radu...vcera vecer se mi delalo nejak zle od zaludku a jak jsem si dala brambory,sly za chvili ven a celou noc jsem prosedela na zachode..nejdriv zvraceni,pak do toho prujem uplne voda....nemohla jsem vubec spat,potila se,merila jsem se v podpazi 36,2 a pak dole a tam 37,4.....nevim,jestli mam tehotenske priznaky,nebo strevni chripku ani co si na zacatku tehu vzit,abych neohrozila miminko ☹ mam strach ☹ ted mam zaludek porad na vode a na jidlo se nechci ani podivat.... co s tim,kdyz nechci hned plasit a letet na pohotovost a vyvolavat u přítele paniku?
Jinak ja si dnes vyvolala paniku sama,vcera jsem prcka neposlouchala a rano bum,prcek nikde,no taky me to prohnalo na zachod,pak teda se na to meknul manzel a nasel,ten maly rostak za vcerejsek preplul na druhou stranu bricha a dela si z nas blazny. Jeste parkrat a bude mit misto narozeni psychiatrie bohnice.
@medulinek tak vousek si rikal-pro trochu toho domaciho napeti...😀 😉 chapu,ze te to vydesilo,ve mne by se taky krve nedorezal,kdybych byla ve tve kuzi...ale dopadlo to krasne 😀 🙂
Ja mam jenom hruzu z toho,aby ta chripka nebo teplota neublizily mimcu ☹ klidne si to odtrpim,ale at je maly v pořádku🙏
@bibianne tak meli by vadit horecky nad 38 stupnu. Ty muzes srazet obycejnym paralenem 500 - paracetanol, se v tehu muze. A jak psala medulinek suche rohliky a piskoty jist. Na zacatku tehu je ta imunita trochu potlacena at, se embryjko muze chytnout. Ja na zacatku vyfasovala antibiotika na zanet mocaku...
@bibianne Já jsem hned v 2. měsíci chytla nějakou hnusnou silnou chřipajznu ze který jsem se vzpamatovávala dalších 14 dní a na gyndě mě řekla že při teplotě nad 38 lepší ten paralen než trápit mimčo horečkou. Ale obyčejnej ne stopgrip apod.
@yelowangel tak to se mi ulevilo,ze kdyz by bylo jeste hur,mam se cim branit...holky děkuju moc za pomoc a rady,vim,ze jsem plasan,ale pokud muzu nejak predejit dalsimu nezdaru,tak to urcite udelam 🙂

@carries vzdycky jsem si rikala,ze dost dukladne v tehu i po porodu hlidaji prave ledviny a nevedela proc,je to smutne a urcite tezke rozhodnuti,jestli doufat v trnsplantaci aa co kdyz by nesl atd atd atd. Kamaradka sla tez na preruseni po velkem UZ,zjistilo se,ze miminku se nestihlo srdicko stahnout do tela a bilo stale venku. Hrozna predstava,doufam,ze tady vsechny vyjdeme ze vsech vysetreni s cistymi stity