Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@medulinek hlavne ta doktorka je dobra 🙂 ani to nebolelo, chvilema to bylo neprijemny, ale bolest jsem necitila vubec. Tak at ti to pres svatky vydrzi! Ja mam pred sebou jeste trhani osmicek, ale to mi nechtej ted delat, urcite ne v prvnim trimestru, na jedny mam kaz, takze doufam, ze se to nejak nevysype v nejblizsi dobe.
@medulinek Dala, no, rikala, ze se nemusim bat, ze je to lokalni a na nic jinyho to nema vliv a ze v tehu je to lepsi, nez bolest a stres. To samy mi rikala i sestricka na gynde, ktery jsem se na to minule ptala, takze verim, ze je to cajk. Ta problemova osmicka prave je spodni a kvuli tem atb to presne ted nechtej delat, dokonce mi, kdyz jsme to planovali a jeste jsem nevedela, ze jsem tehu, nabizeli, ze by to slo v celkovy anestezii, coz by ted samozrejme vubec neslo. Tak snad to zoubky jeste nejakou dobu vydrzej 🙂
@bibianne diky, fotecka snad bude 🙂 taky se na ni tesim. Uz jsme se s muzem dohodli, ze to jeho rodicum reknem o vanocich, takze by to chtelo nejaky hezky obrazek na oznameni 🙂
@bibianne doufam doufam 🙂 Jinak teda doufam, ze vsechno dobre dopadne, protoze moje matka tu radostnou novinku v navalu stesti roztroubila uplne vsude, od kolegu v praci az po vzdalene pribuzenstvo v Ostrave, ktere jsem naposledy videla pred par lety :D Nemam ji to za zly a nejsem poverciva, ale bylo by mi lito, kdyby musela zase vsem rict, ze to nevyslo...
@jade85 to chápu, ale uvidíš, že to nebude potřeba tuto radostnou novinu zase rušit ;) já jsem to minule roztroubila všude a pravda je, že nebylo příjemný to pak vetovat :( ale to už nebude náš případ 🙂 teď si naopak říkám, že budu prckovi víc věřit a počítat s tím, že se narodí a zdravý a na Ježíška mu koupím první dáreček 🙂 ❤
holky,ja bych nakupovala az bych brecela,ted po vanocich budou v nextu vyprodeje,miluju jejich detske oblecky a ty miminkovske zvlast,ale asi si jeste neroufnu
Holky taky bych nakupovala, až bych brečela :D Ale nemám mimi, a nemám ani peníze, tak to mám vyřešeno :D Jinak včera jsem byla ve městě s holkama z výšky, a když jsem na ně čekala, ve výloze obchodu Tiger jsem uviděla toto, a musela jsem to vyfotit :D
Jinak mě stále pobolívá podbřišek a hlava, jsem unavená - Duphaston mi dává docela zabrat, tak snad to k něčemu bude :D
holky, odbocka od tematu nakupovani, at se trochu uklidnime (taky bych nakupovala az bych brecela) 😀 - kdy se dostava tehotenska prukazka? Je nejaka sance, ze uz mi ji da zitra, kdyz budu podle ms 8+6? Nebo se dava az pozdeji? A co termin porodu? Stanovuje se podle utz uz na zacatku? Podle kalkulacky to mam na 20.7. (coz by bylo super, vyhla bych se nejvetsi smrsti, kterou budeme mit v praci v pulce cervna) 🙂
@bibianne jdu uz na druhou, ale pred dvema tydny se doktor tvaril tak jako neurcite, nechtel mi nic potvrzovat, kdyz tam byl jen ten vacek, takze pripravenou ji asi mit jeste nebudou. Predpokladam, ze mezi svatkama tam asi nebudou, takze dalsi kontrola az po novym roce...achjooo 🙂
@jade85 u dcery jsem ji dostala az po 12tt,pak u dvou nepovedenych nic,u trtiho mi ji doktor nacpat v 7tt a pak jsem musela koukat na to,jak se skartuje ☹ a ted jsem ji dostala v 10tt kvuli prvotrim screeningu,abych ji uz mela sebou. A termín ti do ní napíše podle MS a pokud se bude ve 12tt na UZ lišit o víc jak týden (někdo píše až o 14 dní),tak ti tam pripise i termin podle UZ,jsou tam dve kolonky
@bibianne Bibi a kolik máš být v pátek posle MS a podle toho Uz ted?
@bibianne to to leze ted to je des,co,ale verim,ze to bude v poradku.
@jade85 prave,jeste jsem mazelovi rikala,ze aby se to nezakriklo,ale doktor,mate srdicko,tak ji tu mate a to uz jsem za sebou mela 2 ZT a taky ze jo. Jinak krev se bere kolem 10-11tt a screening by mel byt od 12-14tt (ja to mela napsane uplne nejak presne,ale uz ten papir nemam,ale stejne mi to delali o den driv,protoze jsem se nikam nevlezla),pry je podminkou,aby melo miminko 4,5cm. Kam se chces registrovat?
@medulinek aha, no tak to jsem zvedava, co se zitra dozvim. Chci do Motola. Sice to budu mit dal od domova, az se prestehujeme, ale byla jsem tam na laparce s tou cystou a byla jsem moc spokojena s tim, jak to tam vypada, jaky je tam pristup personalu a tak. Navic dostupnost veskere pece, kdyby bylo neco se mnou nebo s mimcem. Plus tam mam trosku protekci pres jednu mladou doktorku, ktera je moje pribuzna 🙂
Ahoj holky, tak máme srdíčko a 7mm! Podle ultrazvuku jsem tedy 6+4 teprve. Za tři týdny další kontrola, dostanu průkazku a udělá se screening z krve, už teď se mám objednat na utz screening, prý v 12tt, dělá to nějaká special doktorka, ne můj doktor 🙂 Fotecku mám, hodím ji sem večer 🙂 ❤
Tehotenský test jsem si nelala je na nej asi brzy ovu mela být 7.12 jestli to tak bylonevim nic na sobě nepocituji.Dnes jdu na gyndu zda to neni treba nastydlí moč. měchýř,tak uvidime.Každopadně holky být těhu tak by to byl hezky dárek pod stomeček nemyslíte?🙂

@jade85 teda to jsi dobra,prvni vrtani,zavidim,ze to mas za sebou,ja musela minuly tyden zrusit,protoze s kaslem bych to nedala a buh vi,kdy me vezme po novem roce a mam takovy blby pocit,ze se mi tam neco deje a nerada bych o svatcich letela na pohotovost,na tehule se tam divaji vylozene zle