Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Muzes jich 6 za 24 hodin
Holky, jak jste na tom s ultrazvukama?
no právě,myslím,že chyběl někdo jen v úterý a mám pocit,že dneska nás bylo víc ne? Já jsem byla na tom 4D,řeknu vám,že po tom zážitku lituju,že jsem nebyla i s Adou 🙂 fakt nádherný,hrozně hodná doktorka (navíc to bylo jediný spolupracující mimčo,u ostatních holek mimča spala a holky běhaly po chodbě,aby je probudily 🙂 ) krásně se vrtělo,střídalo nožičky,pak nám ukázalo tytyty,chytalo se za hlavičku a takly se snažilo ožužlat pupečník,no fakt sranda,máme 7mi minutový záznam na videu a ještě asi 6 nebo 7 fotek.
@bibianne on je ted manza takovy opatrnejsi,ale bylo videt,ze se mu to libi i mala teda koukala,doma jsme si pustily DVD a ona bezela pro casopis a hned v nem prckovi neco ukazovala 🙂 Na kolik zítra jdeš? Budu na tebe moc myslet. Chtěla jsem si dnes zajiít k doktorce,ale sestra mi po telefonu sdelila,ze si peken vysedim drontu v cekarne,tak jsem to vzdala a zkusim to v utery,kdyz se to nezlepsi.
@medulinek ti doktori jsou taaak ochotni :-/ jsem objednana na 7:40,takze budu vstavat se slepicema 😀 protoze moje dr je 40km od Brna. Dekuji moooc 🙂 🍀🌹
Chapu,ze je manza opatrnejsi,my to s pritelem mame taky tak,clovek se boji i radovat,aby se to zase nepokazilo...Ale verim,ze to bude v pořádku 🙂
@bibianne je to lepší, díky! včera Paralen zabral, do hodky jsem měla pod 38 a přes noc už se to nezvedlo. Ráno bez teploty, dopoledne jsem dělala něco do práce, ale byla jsem v posteli, od oběda už jen odpočívam. Jsem pořád děsně unavená, ale horečku už určitě nemám. Tak snad včera embryjko v břiše těch pár hodin s vyšší teplotou zvládlo...
Holky zda se mi to nebo jsem už jediná, která není v tom? 😀
Jinak Vám to strašně moc přeji, nedávno jsem se dozvěděla, ze jedna holčina, se kterou jsem viděla jednou a bavily jsme se o tom, ze taky planuji, tak je těhotná, tak jsem měla hroznou radost 🙂
Ja jsem cca 5-8 DPO, nevím, nepoznám to.. ale nevidím to nadějně...
@brambora28 jeste ta marketka ne?
@jade85 urcite to zvladlo tu chvilicku
@bibianne no teda, to by na me bylo kruty 😂
Tetyyyyy, at uz me nerusi,uz me boli hlavickaaaa 😁
@brambora28 to je znameni,ze uz to brzy potka i tebe,uvidis 🙂 a ze na tebe tu krasnou "nemoc" posleme taky😀 moc ti drzim palce,ono to prijde🍀
@medulinek musel to byt krasny zazitek 😊 v kolikatem tt uz vlastne jsi? Ze uz to bylo tak krasne videt 😉
😍 paneboze to je uz tak krasne videt? Asi jsem se zamilovala do tveho miminka😀❤ koukam jak oparena🍀
@brambora28 neboj, jeste jsem tu ja, zustavam tu nadale 😞 my ted ovu prosvihli, takze ja jsem nula nula nic 😐
Ahoj holky, s dovolenim se pridavam 🙂
Ale koukam,ze se ve skupine snazilek budu uz snazit sama.vsem GRATULUJI 🙂

@jade85 určitě bych dala paralen, pokud by to teplotu nesrazilo, tak na pohotovost