icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

carries
14. pro 2016

@jade85 určitě bych dala paralen, pokud by to teplotu nesrazilo, tak na pohotovost

medulinek
14. pro 2016

@jade85 dej si panadol,obklad na nohy a zalez do pelechu,na pohotovosti ti nic jinyho nereknou

medulinek
14. pro 2016

Muzes jich 6 za 24 hodin

jade85
14. pro 2016

@medulinek prave, taky nevim, co by mi tam rekli. Panadol nemam, ale paralen mi vetsinou v pohode zabira. V pelechu jsem cely odpoledne, ale uz kaslu na praci a jdu spat.

medulinek
14. pro 2016

@jade85 ono je to stejny,dneska je vubec blby den,rano mi bylo na omdleni,odpoledne jsem nejak vubec nenasla srdicko na ASounds,ted me boda v pravem podbrisku,dcera ubulena a manzel na vanocnim vecirku. Tak doufam,ze je mimco v poradku jen nekde dal

bibianne
14. pro 2016

@jade85 jeste krom paralenu mi radil doktor sprchu s vlaznou vodou na ochlazeni,to mi o vikendu srazilo teplotu z 38...drz se,bude lip🍀

jade85
14. pro 2016

@medulinek
@bibianne
@carries
Holky, jste zlatý, děkuju za rady a podporu, vše jsem provedla i vlažnou sprchu 🙂 nalila jsem se vodou s citronem a už teď cítím, že to jde dolů. Plus mě tu opečovává můj drahý, dokonce mi přinesl večeři do postele, takže je mi vlastně fajn, v rámci možností.

carries
14. pro 2016

@jade85 tak hlavní, aby ses té horečky zbavila!!!

medulinek
15. pro 2016

Holky, jak jste na tom s ultrazvukama?

bibianne
15. pro 2016

@medulinek jakbto myslis? 🙂

jade85
15. pro 2016

@bibianne no dneska měl jít někdo na utz, ne? Měly jsme jeden na každý den tenhle týden 🙂

medulinek
15. pro 2016

no právě,myslím,že chyběl někdo jen v úterý a mám pocit,že dneska nás bylo víc ne? Já jsem byla na tom 4D,řeknu vám,že po tom zážitku lituju,že jsem nebyla i s Adou 🙂 fakt nádherný,hrozně hodná doktorka (navíc to bylo jediný spolupracující mimčo,u ostatních holek mimča spala a holky běhaly po chodbě,aby je probudily 🙂 ) krásně se vrtělo,střídalo nožičky,pak nám ukázalo tytyty,chytalo se za hlavičku a takly se snažilo ožužlat pupečník,no fakt sranda,máme 7mi minutový záznam na videu a ještě asi 6 nebo 7 fotek.

jade85
15. pro 2016

@medulinek no to muselo být boží 🙂 to ti dalo jako odměnu za to, že se včera schovávalo před Angel sounds 🙂

medulinek
15. pro 2016

@jade85 no,mohla bych na to chodit co týden 🙂 a ve zprávě mám psáno - dobře živené miminko (ještě aby ne,když se živí ve dne v noci 😀 )

bibianne
15. pro 2016

@medulinek to musel byt nadherny zazitek,doufam,ze to taky brzy zazijem 🙂 a co tvuj muz na to rikal,byl dojaty?
Me ceka utz az zitra,uz ted jsem z toho cela nervozni. Jinak mi homeopatka dala kulicky na tu cystu,tak schvalne,jestli to zabere...

bibianne
15. pro 2016

@jade85 a co ty a tvoje nemoc a horecka? Uz tp bylo v noci lepsi? Jak ti je?

medulinek
15. pro 2016

@bibianne on je ted manza takovy opatrnejsi,ale bylo videt,ze se mu to libi i mala teda koukala,doma jsme si pustily DVD a ona bezela pro casopis a hned v nem prckovi neco ukazovala 🙂 Na kolik zítra jdeš? Budu na tebe moc myslet. Chtěla jsem si dnes zajiít k doktorce,ale sestra mi po telefonu sdelila,ze si peken vysedim drontu v cekarne,tak jsem to vzdala a zkusim to v utery,kdyz se to nezlepsi.

bibianne
15. pro 2016

@medulinek ti doktori jsou taaak ochotni :-/ jsem objednana na 7:40,takze budu vstavat se slepicema 😀 protoze moje dr je 40km od Brna. Dekuji moooc 🙂 🍀🌹
Chapu,ze je manza opatrnejsi,my to s pritelem mame taky tak,clovek se boji i radovat,aby se to zase nepokazilo...Ale verim,ze to bude v pořádku 🙂

jade85
15. pro 2016

@bibianne je to lepší, díky! včera Paralen zabral, do hodky jsem měla pod 38 a přes noc už se to nezvedlo. Ráno bez teploty, dopoledne jsem dělala něco do práce, ale byla jsem v posteli, od oběda už jen odpočívam. Jsem pořád děsně unavená, ale horečku už určitě nemám. Tak snad včera embryjko v břiše těch pár hodin s vyšší teplotou zvládlo...

brambora28
15. pro 2016

Holky zda se mi to nebo jsem už jediná, která není v tom? 😀
Jinak Vám to strašně moc přeji, nedávno jsem se dozvěděla, ze jedna holčina, se kterou jsem viděla jednou a bavily jsme se o tom, ze taky planuji, tak je těhotná, tak jsem měla hroznou radost 🙂
Ja jsem cca 5-8 DPO, nevím, nepoznám to.. ale nevidím to nadějně...

medulinek
15. pro 2016

@brambora28 jeste ta marketka ne?

@jade85 urcite to zvladlo tu chvilicku

@bibianne no teda, to by na me bylo kruty 😂

Tetyyyyy, at uz me nerusi,uz me boli hlavickaaaa 😁

bibianne
15. pro 2016

@brambora28 to je znameni,ze uz to brzy potka i tebe,uvidis 🙂 a ze na tebe tu krasnou "nemoc" posleme taky😀 moc ti drzim palce,ono to prijde🍀

markethy235
15. pro 2016

@medulinek musel to byt krasny zazitek 😊 v kolikatem tt uz vlastne jsi? Ze uz to bylo tak krasne videt 😉

bibianne
15. pro 2016

😍 paneboze to je uz tak krasne videt? Asi jsem se zamilovala do tveho miminka😀❤ koukam jak oparena🍀

bibianne
15. pro 2016

@medulinek asi te ale nebude moc poslouchat,rekla bych 😀 😉

markethy235
15. pro 2016

@brambora28 neboj, jeste jsem tu ja, zustavam tu nadale 😞 my ted ovu prosvihli, takze ja jsem nula nula nic 😐

jade85
15. pro 2016

@medulinek no to je ňuňu, jak si drží packama tu hlavu 😍

carries
15. pro 2016

@medulinek to už je krásné miminečko ❤ a už víte co to bude? Nebo se necháváte překvapit?

gry
15. pro 2016

Ahoj holky, s dovolenim se pridavam 🙂

gry
15. pro 2016

Ale koukam,ze se ve skupine snazilek budu uz snazit sama.vsem GRATULUJI 🙂

Strana