icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
15. pro 2016

@gry Vítej, a sama nebudes 😉 Ještě já a
@markethy235 . Ale určitě to všechny 3 brzy dozeneme!

@bibianne Děkuji moc 🙂

@medulinek To je úplně kouzelné! <3

gry
15. pro 2016

brambora83 jupi, nevykladejte si to spatne 😉

A jaky je u vas stav? Ja nejaktento mesic ani nechytla OVU☹

medulinek
15. pro 2016

@markethy235 jsem v 16+6tt 🙂 tyhle první dělají do 17tt a pak zase az nejak od 24 nebo 26tt a to uz se zameruji na oblicejik,cele mimco se jim tam už nevejde 🙂

@bibianne taky jsem zamilovaná,náhodou bylo jedno z mála,který s paní doktorkou spolupracovalo,asi uznává autority 🙂 takže mě ne 😀

@carries vypadá to,že jsem se zase cítila holčičkovsky správně (pohled do zrcadla to jen potvrdí),nikde se žádný pytlík nehoupal,ještě to pak paní doktorka kontrolovala na 2D a tam to potvrdila,takže další slečna. Manžel říkal,že aspoň příštího psa si pořídí psa a ne fenu 😀

@jade85 dělala tam krásný eldorádo,sedala si na kolínka,chytala nohy,pak žužlala pupečník,pak na nás udělala prstíkem tytyty,zívla a zabořila hlavu do placenty - má ji tam jak polštářek 🙂 Já čekala takovou vyzáblou kostřičku a fakt už je to mimčo,jen když si vezmu,že nožička ma cca 2,4cm,tak kolik muze mit prstik na rucce a je to tak nadherne videt 🙂

@gry moc tě tu vítám,tady se každá snažilka za chvilku zařadí mezi těhulky neboj 🙂

markethy235
15. pro 2016

@medulinek tak to je krasa, navic to hrozne utika, ja mela za to, ze jsi tak o 3 tydny min. Za chvili budes v polovine ☺

markethy235
15. pro 2016

@gry ahojky, opravdu tu jsme snazilky uz jen asi ja a Terka, tak se tady muzeme pekne podporovat 😉

gry
15. pro 2016

@markethy235 tak to je super.

Jinak ja si vcera udelala jen tak ovu test a slaba carka a dnes,na den presne, jak hodinky, dorazilaMS. Takze nic. Ale je fakt,ze jsem vysadila anti.v rijnu jeste narazove kojim dvouletou dceru,tak uvidime. A jak jste na tom holky vy?

bibianne
15. pro 2016

Holky,neco pro pobaveni..koupila jsem si Vanocni hvezdu..a musim se pochlubit jak se ji pekne dari...co stonek,to listek...ale neptejte se me,kde jsem ji kupovala...tajny 😉

bibianne
15. pro 2016

Tadaaa

bibianne
15. pro 2016

@gry vitej mezi nami a preju hodne stesti,at najdes na testu taky dve // 🙂

medulinek
15. pro 2016

@bibianne hele,ta je jeste dobra,ja cely rok opatrovala lonskou a chcipla nedavno 😀 to snad na to maji slechteny 😀

carries
16. pro 2016

@medulinek tak to moc moc gratuluji k holčičce😍 a jméno už máte?

medulinek
16. pro 2016

@carries jedine,co mi tak sedlo byla Stela,Stelinka,manzel hned souhlasil,ale sve nerekl,takze cekam az se mi zase vrati hlas aby jsme to mohli probrat

bibianne
16. pro 2016

@medulinek jako myslim si,ze jsem celkem dobra pestitelka 😀 taky jsem mela za to,ze je ta hvezda jedovata,ale nase dve kocky na me akorát zhlizeli otravene,😂kdyz jsem jim vymachala cumak ve vsech otrhanych listech vsude po mostnosti😀 koupila jsem jim i kocici travu,bohuzel v blbym poradi 😀

bibianne
16. pro 2016

@medulinek tak vy budete mit princeznu? Moc gratuluji 🙂 🙂 🙂

medulinek
16. pro 2016

@bibianne dekujeme 😊

bibianne
16. pro 2016

Holkyyy,mame kontrolu u pani doktorky za sebou a dopadlo to výborně! 🙂 tak bud je prdousek rekordman v rustu nebo nevim,ale v po na pohotovosti mi rekli,ze jsem 4+3 a o ctyri dny pozdeji mi moje dr rekla,ze jsem 5+6 🙂 takze jen o dva dny pozadu ale uz nam bilo krasne srdicko😍 jsem tak stastna a doufam,ze uz bude jen dobre a miminkovi se u me bude darit jak v pokojicku :-* pry se to pani dr tentokrat libi,ze to nechce zakriknout,ale ze je to ok 🙂 uz se mam pry objednat na screening mezi 25.1.-5.2.

jade85
16. pro 2016

@bibianne no tak vidis, to je naaaaadhera 🙂 to je nejlepsi, byt pripravena na to, ze jeste nic nebude a pak hned srdicko a takovy posun - bomba ❤ jo a jsi presne tyden po mne, jestli se teda muj doktor posledne trefil 😀

bibianne
16. pro 2016

@jade85 vazne? Takto nam to hezky vyslo 😀 no,po tom podnelku kdy mi rekla 4+3jsem to dneska vazne necekala,o to vic jsem ted stastna..5+6a bobisek uz pumpuje :-* nabizela mi neschopenku,abych se nestresovala v praci a tak,ale rekla jsem,ze ted to mame v praci na pohodu a ze uvidime po svatcich,jdu na dalsi kontrolu 6.1.,uz ted si preju,aby to uteklo jako voda a nasla zase bijici srdíčko😍 🙂 a kdy mas kontrolu ty???neco jsem malickymu koupila za odmenu...prvni siditko 😀

medulinek
16. pro 2016

@bibianne super zprava 😙 to budou krasne vanoce

jade85
16. pro 2016

@bibianne parada 🙂 tyjo a neschopenku aby ses nestresovala? Jako na cely tehotenstvi? 🙂 Ja mam dalsi kontrolu u svyho doktora az prvni stredu po vanocich (4.1.), to uz bych mela byt 9+4, dostanu konecne tu prukazku a pokud bude mimi uz dost velky, tak naberou krev, aby byly vysledky, az pujdu na utz screening, kam jsem objednana na 24.1. no a jestli i tam bude vse ok, tak tyden na to uz se musim registrovat do porodnice 🙂 Takhle napsany to zni jako strasna rychlovka, ale mne ted prijde, ze se ten cas uplne zastavil a vubec to neutikaaaa 🙂

bibianne
16. pro 2016

@medulinek to teda budou,po dlouhe dobe ❤ 🙂

bibianne
16. pro 2016

@jade85 rikala ze aspon na ten prvni trimestr,kdyz to minule dopadlo spatne..na tech 14 dni si rikam,ze si volno klidne vezmu,pokud to bude potřeba,nechci nic riskovat. Toho 6.1. mi budou brat

bibianne
16. pro 2016

*brat taky krev,budeme mit screening tak skoro ve stejnou dobu,doufam,ze uz vsechno pujde podle planu 🙂
Jj,zitra uz budu taky odpocitavat dny do dalsi navstevy 🙂 😀

jade85
16. pro 2016

Jo a holky, ja jsem se tak rozepsala o tom svym casovym planu na pristi tydny, tak 14.2. mame s pritelem treti vyroci, jedeme v tu dobu na par dni na hory do Rakouska - hezky hotel, romanitka, pohodicka. A ja moc doufam, ze se vratim nejen tehotna, ale i zasnoubena, protoze kdyz jsme se zacali snazit, tak nekde pronesl, ze svatba nejdriv za dva roky (hlavne kvuli casu a penezum, ktere nas stoji a jeste bude stat barak), ale ja jsem mu na to jasne rekla, ze nechci byt svobodna matka 😝 Takze doufam, ze se pochlapi nejpozdeji na to vyroci 😉

yelowangel
16. pro 2016

@jade85
@bibianne Holky hrozně moc vám gratuluju!!! Máte krásný dárek pod stromeček. Držím palce aby všechny testy vyšli v pořádku.

medulinek
16. pro 2016

@bibianne bibi to jsou krásný obrázky,mně to furt nejak neuitíkalo,pocitala jsem kazdy den a najednou 18tt 🙂

@jade85 moc držím palce na to zasnoubení,chlapi jsouo v tomhle poněkud natvrdlejší 🙂

a v lednu máme zase kontroly v jeden týden,takže pupíky opatrovat at mame jen dobre zpravy

bibianne
16. pro 2016

@yelowangel moc dekujiii 🙂

bibianne
16. pro 2016

@jade85 hihi,to mame taky pofobne,ja rekla chlapovi totez,ale nemyslim si,ze by ho to zlomilo..rekl,ze na svatbu nemame a ze jeho rodice jsou rozvedeni=spatne vzpominky....a tak jsem rekla,ze se v tom pripade mimi bude jmenovat po mne a to jste meli slyset tu sirenu...😀 takze drzim pesti,at je ten tvuj vic chlap a dotahne to do rafneho finiše 😉

bibianne
16. pro 2016

@medulinek souhlasim,musime nase poklady opatrovat,at mame v lefnu jen dobre zprávy 🙂 asi ti nejmíň utikal ten prvni trim,ze? Hadam,ze moje infarktovy stavy zacnou cca za 14 dni,to budu zrovna v obdobi,kdy jsem sla na re

bibianne
16. pro 2016

*vizi

Strana