Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
brambora83 jupi, nevykladejte si to spatne 😉
A jaky je u vas stav? Ja nejaktento mesic ani nechytla OVU☹
@markethy235 jsem v 16+6tt 🙂 tyhle první dělají do 17tt a pak zase az nejak od 24 nebo 26tt a to uz se zameruji na oblicejik,cele mimco se jim tam už nevejde 🙂
@bibianne taky jsem zamilovaná,náhodou bylo jedno z mála,který s paní doktorkou spolupracovalo,asi uznává autority 🙂 takže mě ne 😀
@carries vypadá to,že jsem se zase cítila holčičkovsky správně (pohled do zrcadla to jen potvrdí),nikde se žádný pytlík nehoupal,ještě to pak paní doktorka kontrolovala na 2D a tam to potvrdila,takže další slečna. Manžel říkal,že aspoň příštího psa si pořídí psa a ne fenu 😀
@jade85 dělala tam krásný eldorádo,sedala si na kolínka,chytala nohy,pak žužlala pupečník,pak na nás udělala prstíkem tytyty,zívla a zabořila hlavu do placenty - má ji tam jak polštářek 🙂 Já čekala takovou vyzáblou kostřičku a fakt už je to mimčo,jen když si vezmu,že nožička ma cca 2,4cm,tak kolik muze mit prstik na rucce a je to tak nadherne videt 🙂
@gry moc tě tu vítám,tady se každá snažilka za chvilku zařadí mezi těhulky neboj 🙂
@medulinek tak to je krasa, navic to hrozne utika, ja mela za to, ze jsi tak o 3 tydny min. Za chvili budes v polovine ☺
@gry ahojky, opravdu tu jsme snazilky uz jen asi ja a Terka, tak se tady muzeme pekne podporovat 😉
@markethy235 tak to je super.
Jinak ja si vcera udelala jen tak ovu test a slaba carka a dnes,na den presne, jak hodinky, dorazilaMS. Takze nic. Ale je fakt,ze jsem vysadila anti.v rijnu jeste narazove kojim dvouletou dceru,tak uvidime. A jak jste na tom holky vy?
Holky,neco pro pobaveni..koupila jsem si Vanocni hvezdu..a musim se pochlubit jak se ji pekne dari...co stonek,to listek...ale neptejte se me,kde jsem ji kupovala...tajny 😉
@medulinek jako myslim si,ze jsem celkem dobra pestitelka 😀 taky jsem mela za to,ze je ta hvezda jedovata,ale nase dve kocky na me akorát zhlizeli otravene,😂kdyz jsem jim vymachala cumak ve vsech otrhanych listech vsude po mostnosti😀 koupila jsem jim i kocici travu,bohuzel v blbym poradi 😀
Holkyyy,mame kontrolu u pani doktorky za sebou a dopadlo to výborně! 🙂 tak bud je prdousek rekordman v rustu nebo nevim,ale v po na pohotovosti mi rekli,ze jsem 4+3 a o ctyri dny pozdeji mi moje dr rekla,ze jsem 5+6 🙂 takze jen o dva dny pozadu ale uz nam bilo krasne srdicko😍 jsem tak stastna a doufam,ze uz bude jen dobre a miminkovi se u me bude darit jak v pokojicku :-* pry se to pani dr tentokrat libi,ze to nechce zakriknout,ale ze je to ok 🙂 uz se mam pry objednat na screening mezi 25.1.-5.2.
@jade85 vazne? Takto nam to hezky vyslo 😀 no,po tom podnelku kdy mi rekla 4+3jsem to dneska vazne necekala,o to vic jsem ted stastna..5+6a bobisek uz pumpuje :-* nabizela mi neschopenku,abych se nestresovala v praci a tak,ale rekla jsem,ze ted to mame v praci na pohodu a ze uvidime po svatcich,jdu na dalsi kontrolu 6.1.,uz ted si preju,aby to uteklo jako voda a nasla zase bijici srdíčko😍 🙂 a kdy mas kontrolu ty???neco jsem malickymu koupila za odmenu...prvni siditko 😀
@bibianne parada 🙂 tyjo a neschopenku aby ses nestresovala? Jako na cely tehotenstvi? 🙂 Ja mam dalsi kontrolu u svyho doktora az prvni stredu po vanocich (4.1.), to uz bych mela byt 9+4, dostanu konecne tu prukazku a pokud bude mimi uz dost velky, tak naberou krev, aby byly vysledky, az pujdu na utz screening, kam jsem objednana na 24.1. no a jestli i tam bude vse ok, tak tyden na to uz se musim registrovat do porodnice 🙂 Takhle napsany to zni jako strasna rychlovka, ale mne ted prijde, ze se ten cas uplne zastavil a vubec to neutikaaaa 🙂
Jo a holky, ja jsem se tak rozepsala o tom svym casovym planu na pristi tydny, tak 14.2. mame s pritelem treti vyroci, jedeme v tu dobu na par dni na hory do Rakouska - hezky hotel, romanitka, pohodicka. A ja moc doufam, ze se vratim nejen tehotna, ale i zasnoubena, protoze kdyz jsme se zacali snazit, tak nekde pronesl, ze svatba nejdriv za dva roky (hlavne kvuli casu a penezum, ktere nas stoji a jeste bude stat barak), ale ja jsem mu na to jasne rekla, ze nechci byt svobodna matka 😝 Takze doufam, ze se pochlapi nejpozdeji na to vyroci 😉
@yelowangel moc dekujiii 🙂
@jade85 hihi,to mame taky pofobne,ja rekla chlapovi totez,ale nemyslim si,ze by ho to zlomilo..rekl,ze na svatbu nemame a ze jeho rodice jsou rozvedeni=spatne vzpominky....a tak jsem rekla,ze se v tom pripade mimi bude jmenovat po mne a to jste meli slyset tu sirenu...😀 takze drzim pesti,at je ten tvuj vic chlap a dotahne to do rafneho finiše 😉
*vizi

@gry Vítej, a sama nebudes 😉 Ještě já a
@markethy235 . Ale určitě to všechny 3 brzy dozeneme!
@bibianne Děkuji moc 🙂
@medulinek To je úplně kouzelné! <3