icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
16. pro 2016

@bibianne On si me podle vseho vzit chce a proti svatbe principielne nic nema a obecne pokud si nevymyslim uplny blbosti, tak se mi snazi v mych pranich a potrebach vzdy vyhovet, na to celkem spoleham 🙂 To s tim jmenem napadlo moje rodice, ze kdyz se nevezmem, tak bude mit dite nase rodinny jmeno, ale to ja bych nepripustila, preci jen chci dat vsem najevo, ze otcem je on a jsem na to hrda 🙂 Vydiraci technika by to byla dobra, ale to my nemame zapotrebi 😉
@medulinek natvrdly urcite jsou, ale tak ten muj o tom dost casto mluvi a ma na tu svatbu nejaky narazky, takze si rikam, ze mu to aspon v ty hlave lezi jako tema 🙂 Jako kdybych chtela, tak si myslim, ze si s nim muzu sednout a rozumne se domluvit, ze se proste vezmeme, nez se mimco narodi, ale zatim mu davam prostor pro aspon trochu romantickou zadost 🙂 Pokud se k nicemu nebude natvrdle mit, tak holt nastoupi racio 😀

Ale svatbu at klidne vezme cert, dulezity jsou zdravy miminka, zejo 🙂

medulinek
16. pro 2016

@bibianne presne,20x denne jsem pocitala kolik jsem tt,po terminu revizi jsem pocitala o kolik dni uz jsme to prelezli a tak.

demikett
16. pro 2016

Holky to je krásný kolik z vás má už ultrazvuk! 🙂 a moc všem gratuluju, je to nádhera vidět ty miminka uvnitř :-*
Mě má zítra dorazit MS.. dneska ráno mi bylo špatně od žaludku a teď k večeru mě začala pálet žáha. Ale myslím si, že tento měsíc se nám určitě nezadařilo a jsem o tom skoro přesvědčená. Nebyl moc čas, kvůli stěhování 🙂

Hezkej večer všem holky :-* a ať vám hezky v bříšku spinkaj :-*

medulinek
16. pro 2016

@demikett aby jsi se právě nedivila 😀

jade85
16. pro 2016

@demikett já taky byla strašně přesvědčená :D

henesee
16. pro 2016

Zdravim vsechny 🙂 chtela bych se zeptat,cekam druhe ditko (jsem dle ms 7+0,k dr jdu v pondeli) a dnes me cely den picha v podbrisku a zaboli jak pri ms. Bohuzel si to moc z prvniho tehotenstvi nepamatuju( je to presne 6 let,dcera je 08/2011). Je to normalni? Zacinam lehce panikarit 😒

medulinek
16. pro 2016

@henesee je 😊

henesee
16. pro 2016

@medulinek dekuji,asi jsem to dnes prehnala s aktivitou 😖 peceni a uklid,ten advent je vzdy hekticky

bibianne
17. pro 2016

@demikett jak rikaji holky,aby ses nedivila,nekdy staci jednou a je poreseny 😀 drzim ti moc pesti,at je tve presvedceni mylne 🙂 :-*

bibianne
17. pro 2016

@henesee jsou to bezne priznaky,neboj 🙂 ale asi by to chtelo se vic setrit a opatrovat,nenamahat brisko zvlast v prvnim trim 🙂 a gratuluji 🙂

demikett
17. pro 2016

@medulinek
@jade85
@bibianne

No, holky :D většinou to tak potom je :D ale nevydržela jsem to a dneska dělala test a je negativní. Jen jsem to zkusila a když nepřijde ms(má přijít dnes), tak zkusím asi zítra. Jsem na tohle strašně nedočkavá a netrpělivá .

bibianne
17. pro 2016

@demikett mne povidej neco o netrpelivosti 😀 ja si delala testy dvakrat denne i kdyz uz byly testy jasne pozitivni...tak pro jistotu 😀 takze te uplna chapu 🙂 a dej pak vedet co a jak

demikett
17. pro 2016

@bibianne tak jsem ráda, že v tom nejsem sama 😀 první měsíc snažení jsem si dělal test snad už 3 dny před MS pak jsem to pořád zkoušela, jestli náhodou není pozitivní 😀 ale pak jsem se uklidnila a dělala v den, kdy měla dorazit ms, ale ona většinou dorazila dřív než jsem čekala 😀 a dneska jsem teda zkusila v den vynechání 🙂 určitě dám vědět 🙂 byl by to super vánoční dáreček <3

monib66
17. pro 2016

@bibianne moc gratuluji 🙂 Máš ten nejkrásnější dárek pof stromeček. Moc krásný obrázek z utz😍Taky mi vůbec ten první trimestr neutíkal a teď mě 6.1 čeká druhý velký ultrazvuk❤

@jade85 moc gratuluji k miminku 🙂 Já to s přítelem měla,jak ty. Pořád se neměl k zásnubám a to jsme spolu už překonali i ztrátu prvního embrya. Když jsme se začali snažit podruhé,tak jsem mu řekla,že kdy se konečne vymáčkne a zda potřebuje jakou ještě potřebuje jistotu,že já jsem ta jeho ''pravá''. No dopadlo to tak,že 10.9 se vyádřil a na loďkách mě požádal o ruku,nejvtipnější na tom je,že on koupil prstýnek v 6.9 koupil prstýnek a já mu 7.9 řekla,že jsem na testu našla //

brambora28
17. pro 2016

Holky ja fotku pozitivního testu ani UTZ nemám, ale vzali jsme si včera s manželem volno a nakupovali v Olomouci dárečky a byli na trzich, tak dávám aspoň nás 🙂

henesee
17. pro 2016

@bibianne diky a ja tobe tez,koukam,ze ti taky vychazi srpnatko 🙂

demikett
17. pro 2016

@brambora28 moc vám to sluší 🙂 a máš krásný vlasy :-O

brambora28
17. pro 2016

@demikett Děkuji 🙂

monib66
17. pro 2016

@brambora28 moc krásný pár jste a máš úplně boží vlasy 😍

brambora28
17. pro 2016

Holky díky moc, byla jsem teď nedávno na Nano keratinu. I když musím říct, ze jsem to vlastně asi ani nepotřebovala, vlasy jsou asi jediný co mám hezky 😀

jade85
17. pro 2016

@brambora28 naaaadherny vlasy 🙂 takovou delku se mi nikdy nepodarilo vypestovat 🙂

jade85
17. pro 2016

@monib66 diky, ale miminko jeste nemame 🙂 kdy budete mit svatbu? nebo uz byla? 🙂

markethy235
17. pro 2016

@brambora28 je, vam to zase slusi 😍 mas opravdu krasne vlasy, i barva super ☺ co ja bych dala za rovne vlasy, ja i jdyz je vyfoukam do rovna a nebo vyzehlim, tak vylezu ven a krouti se mi 😂

nelussska
17. pro 2016

@brambora28 nejsi neboj 🙂 já očekávám MS :/ protože vůbec žádný příznaky nemám, ale řekla jsem si že to hodím za hlavu 🙂

bibianne
17. pro 2016

@monib66 dekuji moc,to mam 🙂😍 tobe uz to utika jinak,vid,to je dobreee 🙂 ja si klidne budu rikat,ze to utika pomalu,hlavne kdyz to maly bude v poradku rust a bude zdravy 🙂 🙂 🙂 a co pohyby? Uz mas fotbalovy zapasy? 😉

monib66
17. pro 2016

@jade85 myslela jsem k embryjku,věřím že za pár měsíců už budete mít v náručí miminko. Ne,svatba bude nejspíš v září,až bude prcek na světě 🙂

@bibianne přesně,jak říkáš. Radši ať to utíká pomalinku,hlavně ať je vše v pořádku a prcek ať roste a je zdravý. Už týden cítím malé kopanečky :-*,ale máme klidné miminko,tak tam moc nedovádí.

uwe
18. pro 2016

Holky,jsem po revizi,konec tehu 7.-8.tyden.Kazdy doktor rekl neco jineho.Sportovat pry muzu uz zitra,coz je 3.den po zakroku?Pry i na bricho.Jiny doktor rikal netahat nic tezke,ale to posilovani na bricho je dost podobny 😊 No a tehotnet za 2-3 cykly nebo druhy nazor az za 4 cykly,jinak muze zas dojit k potratu...no tak jsem z toho jelen.Muzete mi nekdo napsat Vase zkusenosti?A jak jste se s tim vyrovnaly,co Vam pomohlo?

jade85
18. pro 2016

@monib66 Děkuji moc 🙂 Ká mám právě takovou divnou potřebu vdát se ještě před porodem. I za cenu toho, že to nebude úplně svatba mých snů 🙂

medulinek
18. pro 2016

@uwe ahoj,je mi to moc líto,ja mam tyhle zkusenosti 3,ale vzdy se vsichni shodli,ze snazeni po 2-3 probehlych ms,cviceni mi povolili az po mesici od revize,pokud nebudou koplikace. A to vyrovnani - nejvic mi pomohla prvni menzes po sestinedeli,to jsem mela pocit,ze se to tak nejak uzavrelo. No a ssamozrejme jsem si dost pobrecela.

saidy
18. pro 2016

@uwe Ahoj, mrzí mě, že těhu nedopadlo ☹ Já byla na revizi kvůli ZT před měsícem (mimčo odpovídalo 7+5 bez srdeční akce, která tam o 2 týdny dříve byla) a doktorka říkala, že snažit se můžeme po 2. MS. Právě mi skončila první a asi tomu necháme volný průběh, cítím se dobře a vyloženě se těším. Mi pomohlo vybrečet se v prvních dnech a pak se zabavit jinak - týden po revizi jsme jeli na dovolenou, převzala jsem novou práci od kolegyně a teď budeme kupovat byt. Přeju brzké zotavení a už jenom samé dobré zprávy 😉 Jinak jsem měla pokyn dodržet šestinedělí se zvýšenou hygienou, bez sexu, moc se nenamáhat a nic těžkého nezvedat, takže já bych s cvičením počkala.

Strana