Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@saidy jj taky jsem na 2kontrolach srdecni akci mela...vse zaclo hnedym hlenem,pak spinenim,pak horecka(chripka) i kdyz jsem mela teplotu pod kontrolou,hnedy vytok a konecna bylo krvaceni. Tak s tim sportem radeji pockame a se snazenim mozna taky cim dele,tim lepe.Dovolenou uz jsme take naplanovali..tak se ted jen nezblaznit.
Holky, pro pobaveni a pro odlehceni nakupnich a jinych horecek 😉 v noci se mi zdal sen, ze jsem na gynde a doktor mi zjistil tehu a ze jsem uz ve 14 tt 😂 navic ten doktor byl nejaky divny (mel nejaky zvlastni nohy) a od neho jsem odchazela cestou, ktera vedla nejakym lesem 😂 no hruza, rano jsem se musela smat, ani to nerekla chlapovi. By mi zajimalo, kde se takovy veci v mysli berou 😁
Ahoj, taky bych rada prispela. Rok jsem nebrala antiko a nic. Porad jsme meli problemy s rodici, kupovali jsme barak a problemy v praci. Dva mesice je klid, v poradku bydlime a ejhle cerna tecka na utz. Ve ctvrek mam jit jeste na kontrolu. Bylo to prekvapeni a stejne si nemyslim ze mi to doslo. Jsem teprve v 6.tydnu. Myslite ze za tyden toho bude videt vic? Kazdopadne gratuju tam kde se zadarilo a tam kde jeste nedrzim palecky🙂
@markethy235 krásný 🙂 mně se včera zdálo,že jsem se vážila a měla jsem 85kilo,přišlo mi divný,že bych shodila za těhu 10 kilo,tak jsem posunula váhu a bum 127 😀 brrr
@90janka ahoj,to víš,že bude něco vidět,mimčo se ted vyvíjí v podstate kazdou minutou 🙂
Děkuju holky, ale už teď mě pronásledují tři strachy. Váha, finance a že si mímo nezamiluju. Z toho mám největší hrůzu. Chvílema se strašně těším, chvílema ne. A nechci být krkavčí matkou :( Stalo se to někomu, nebo děje se to některé?
@uwe Ahoj, já mám dnes přesně 3 týdny po revizi. Doktor mi řekl alespoň 4 měsíce pauza, když jsem se ptala, proč zrovna 4, proč ne třeba 2 nebo 3, tak mi řekl, že se musí zahojit tělo i duše. Když jsem byla na další kontrole a zřejmě už viděl, že po psychické stránce je mi líp, řekl, že kdyby za 3, tak za 3, že taky záleží, jak bude chodit menstruace, kdy tělo hormonálně naskočí do normálu a jak se budu cítit. Každýmu asi pomůže něco jinýho, aby se s tím srovnal. Mně hodně pomohl můj lékař, který o "tom" mluvil jako o naprosto běžné věci, nedělal z toho vědu, uklidnil mě, že se to prostě stává a že je vlastně dobře, že se to stalo, protože něco nebylo v pořádku a je lepší, když tělo zafunguje ukázkově a poradí si s tím samo v počátku. Samozřejmě, slzy byly a mnohdy nekontrolovatelně, ale mně pomohlo začít chodit do práce, mezi lidi, na akce, s přáteli, s rodinou a prostě se zabavit. Asi je to trochu klišé, ale člověku to pomůže se v tom pořád nenípat. Hormony mám asi pořád trochu rozhašený, protože jsem v pátek ráno jela metrem na výběrové řízení (vybírat si nového člověku do pracovního týmu) a naproti mě si v metru sednul takovej malej chlapeček, kolem 6 let, aktovku přes celý záda, kulicha s obří bambulí, velký plastový brýle a přelepený jedno očíčko náplastí (asi tupozrakost)...nevím, co to do mě vjelo, ale pohled na něj mě absolutně rozněžnil a přišel mi hrozně roztomilej a bylo mi ho líto, že se mu určitě děti smějou a začaly mi téct slzy. Večer jsem to chtěla povyprávět manželovi, že vůbec nechápu, co to do mě vjelo a začala jsem bulet zas 🙂
Hezký večer všem 🙂 Tak co, už máte dárečky? Já nejspíš jo, včera jsem i balila, ale jinak je toho ještě tolik... Uklidit, dneska jsme teda nakoupili.. a 23.mame volno a chceme jet s manželem někam za sněhem na procházku... Do toho dělám alba ze svatby, takže jsem asi 14 dní rozdělovala fotky, a teď musím lepit a zdobit alba..
Jinak mi to nedalo (do dneska se musím rozhodnout jestli budu chodit na kurz jógy) a dneska jsem testovala, jsem cca 10-12DPO a sněhobílo, takže nás vánoční dáreček nečeká :-/ Tak si dneska půjdu koupit permanentku na jógu na další 2 měsíce..
Jinak jsem včera dobrala Duphaston a včera a dnes cítím podbřišek, ale ne jak na MS.. co jsem četla, tak dojde většinou do 3 dnu po dobrání (takže 22.), ale normálně bych to měla dostat 24. Tak uvidíme.. Zatím žádný příznaky, a to mě posledního asi půl roku bolí a pnou prsa už tak 5 dni před..
Tak přeji všem dalším čekajícím na výsledek, ať jsou úspěšnější 🙂
@brambora28 ahoj ahoj 🙂 tak ja nakupuji darky jak diva a porad mi prijde,ze jich mam malo...a potrebovala bych pomoc-co kupujete vasim drahym polovickam,dva dárky mam,ale vic ze sebe nejsem schopna vymacknout,nechce obleceni ani nic nehmotneho a nejlepe neco,co by si sam od sebe nekoupil,no..a tes babo rad...rikala jsem si,jestli mu nekoupit bodycko pro mimi,dudlik a lahev neceho tvrdsiho,az se prdousek narodi,tak jako na zapiti..symbolika..je to blby?
Teri a jeste neni vsem dnum konec, dokud neprisla ms,tak je porad nadeje,moc bych vam prala,aby uz se zadarilo 🙂
Ten duphaston je na co?
@bibianne Duphaston je na růst sliznice a případně na udržení tehu 🙂
Jinak já koupila takový vánoční trenky a ponožky, knížku Malý princ pac ji nikdy nečetl, poukaz na únikovou hru, poukaz na košili na míru u Le Premiere a šampon a olej na vousy.. Já mám spíš problém s tatkama a dědou... 😀
@brambora28 🙂 mas moc hezky darky,ja mam zatim boxerky a dalekohled,takovej ten dlouhej,co se s nim diky vysokymu rozliseni"daji pozorovat krome sousedu 😀 😉 i hvezdy 🙂 tatika mam naruzivyho cyklistu,drive profika,takze cokoli na kolo je top a kosili a zimni bundu..mamce obag,ikdyz ja sama nejsem fanouskem 😀
Já se připojím 🙂 Pro přítele mám předplatné časopisu svět motorů, mikinu a autokameru. Pro rodiče poukaz na hody v golden café. Pro bráchu a jeho přítelku vstup na neviditelnou výstavu, pro přítele bratra hlavolam, pro přítele maminku thajskou masáž a jeho tátu s macechou bylinky a sadu hlavolamů (kvůli zdravotním potížím).
Ale ráda bych se zeptala ohledně těhu: Jsem z toho taková vyplácaná. Je např. normální, když každé ráno mám průjem? Nechutenství a nevolnost klasika (štve mě to, ráda bych si dala řízek se salátem, ale letos asi bohužel) a co bolesti svalů břišních a prsních? Připadám si jako po fitku.
Ahoj holky ☺ konecne jsem si vas po dlouhy dobe poradne precetla, v pondeli nam konecne udelali v obyvaku podlahu, tak uz mame nastehovany krome jedne skrine i nabytek, dnes doladim dekoraci a pohravam si s myslenkou, ze vecer mozna postavim stromek, kvuli casu. Darky mam vsechny, krome bratra, nechala jsem to na posledni chvili a samozrejme uz to co chci nemaji 😐 tak to pujdu za chvili zabalit. Jinak jsem pritelovi koupila kozenou penezenku, bio kosmetiku s pivni radou, pyzamo, boxerky a takovou specialni rakytnikovou sadu (sirup, med, marmeladu) - uz asi 4 rok mu kupuji tyhle sady a vzdycky se snazim brat od jinych vyrobcu a jinou prichut, ma to docela rad. Tak snad bude letos spokojeny ☺
ahoj holky, to jste teda vsechny desne vzorny, ja jsem dneska jeste posledni den v praci, chodim domu az tak po 8, doma bordel jak v tanku, takze dokud neuklidim, tak zadna vanocni vyzdoba 🙂 Zitra jdu jeste cvicit a pak se na to snad vrhnu. Nejak jsem to porad odkladala, protoze jsem doufala, ze se budeme stehovat do domecku uz konecne, ale nakonec to vypada az na konec ledna 🙂 Pro muze mam holici strojek na klasicky ziletky, kosmetiku a luxusni zapalovac od Pierra Cardina. Sam si o to v prubehu roku rek, takze jsem to letos mela jednoduchy 🙂 Vanocum zdar 🙂
Ahoj holky 🙂
máte všechny super dárky pro svý chlapy 🙂 já mám pro toho svého model letadla, který si musí slepit, tlakovou myčku od Makity (oblíbená značka nářadí), z aliexpressu flashku ve tvaru vrtačky taky od Makity- je to kutil domácí 😀 a pak ještě klasika, voňavka od Nike 🙂
Jinak MS stále nepřichází. Měla jsem to dostat v sobotu. A testy jsou negativní i s citlivostí 10.
Já mám pro manžela župan, pásek, whiskey stones (kameny, které se nachladí v mrazáku a pak ochlazují nápoj, aniž by ho ředili vodou jako led), tenisky Converse s kresbou Batmana, solo kartáček na čištění osmiček (někdy se mu ráno zvedá kufr, když tlačí kartáček dozadu), láhev rumu Don Papa a sadu panáků Bohemia Crystals k jeho whiskey sadě, co už má doma....koukám, asi byl letos nějak moc hodnej! 🙂 🙂 🙂
holky, jeste jsem si vzpomnela, trochu jiny tema - vcera jsem objevila super trik na ranni nevolnosti. Nemam je nijak strasny, ale proste rano, obcas i v noci (kdyz predchozi den malo jim), je mi blbe od zaludku. Snazim se veceret lehce a zdrave - vetsinou zelenina + kousek masa, ryby nebo syru a k tomu max platek knackerbrotu. No ale vcera me nejak chytla chut na sladky (kterou normalne vubec nemivam) a spraskala jsem neco "malo" cukrovi 🙂 Rano po nevolnosti ani pamatky! 🙂
Můj chlap dostane tento rok sadu parfémů,skládací hřebínek do saka,kameru do auta a ten největší dárek-dozví se,že čekáme chlapečka❤

@medulinek zkusenosti 3?achjo,ja cetla clanek-pozitivni,ze je priste ta deloha tak posilena,ze to pri dalsim tehot. dopada dobre,to me teda mrzi...