Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Zapojuji se k Vám jako snažilka 🙂 15.12.16 - ovulka, tak jsme na to s přítelem poprvé vlétli. K dnešku je to 6 dní od "plodného styku" :D ale mám neskutečně nafouklé břicho, nedopnu kalhoty, stravuji se normálně, do toho, skoro ustavičné, celodenní píchání, většinou na levé straně u vaječníka a ještě trošku níž, a HLAVNĚ pocit horkosti v podbříšku, Nejde si toho nevšimnout, 2 dny mám problém usnout a čučím do zdi, v leže cítím nejintenzivněji pobolívání, já Vám nevím, s přítelem víme, že to hned nejde, ale zavládl mě pocit euforii, a citím se tak nějak divně, přijde mi to zvláštní. Napadlo mě, nemůže třeba ta horkost naznačovat alergii na spermie? už jsem to někde četla... ale že by se jednalo o těhu příznaky a hned napoprvé? Jsem z toho jelen, Takový pocity jsem neměla, prsa mě bolí po bocích ale za týden mám mít MS, tak to přikládám k tomu. Je toho víc, co se naseskupilo, ale nechci to vytahovat. Prosím o radu, děkuji mockrát a omlouvám se za případný blbý dotaz nebo je za tým nejspíš nedočkavost? Ale rozliším bolest od "nebolesti, Možná jen shluk nervů a všeho 🙂 Děkuji
Holky já mám dotaz... nemám ovulaci a tak jsem užívala clostil stim ze 10-12 den cyklu mam prijit na kontrolní UTZ a poté když bude folikul dostatečně velký pichnou mi pregnyl.. byla jsem dnes to je 10.den cyklu a folikul jen na jedné straně a to 12 mm 😔😔 jenže já si myslím že to je docela jeste brzo .. mam prijit v utery to bude 16.den cyklu myslíte si ze mam nejakou naději ze folikul bude větší a dočkám se? Popřípadě jak tomu všemu pomoct krom bylinek a nosifolu? Děkujiii
v patek bude jeste maly no,budete to muset pokryt doma 🙂
taky nic,ta hladina dost kolísá,může být zítra silnější,stejná nebo taky žádná
Krásný Štědrý den holky 🙂 přáníčko po pošlu ať později, ale alespoň dávám fotku ze včerejška, kdy jsme utekli od toho všeho shonu za sněhem na Králický Sněžník. Bylo tam nádherně! A co vy, máte vše připraveno? Nám se včera hrozně dařilo, dělala jsem salát a málo uvařila brambory, do toho jsme chtěli zdobit stromek, ale neměli jsme stojan jelikož jsme ho loni půjčili mamce.. tak jsem pro něj jela, jenže oni už v něm měli stromek že.. tak nám půjčila jiný, takže jsme stromek do něj dali, jenže se převracel.. tak jsme stejně museli jet pro ten náš, kam se musel kmen ještě víc osekat, a přesto se pořád převracel.. tak jsme museli usekat spodní větve, a nakonec stejně stojan na stolečku podlozit na jednu stranu 😀 takže jsme šli spát v 1:00 a dneska v 6:00 vstávat, protože posloucháme každý rok vánoční ranní show, jsme superposlichaci 😀 No ode mě prozatím vše..
P.S: MS ještě nedošla, ale měla by dojít dnes....
@brambora28 vam to opet slusi ☺ a pejskove taky ladi ☺ na snehu muselo byt paradne.
Jinak ja uz ozdobila dva stromky 😁 nas maly uz ve ctvrtek a vcera jsem jela zdobit jeste pred odpoledni k nasim jejich obra 😂 ale me to bavi, uz jsem nasala atmosferu. Obyvak jsme plne dostaveli ve ctvrtek, tak dneska uz budeme mit aspon klidek a v podvecer jedeme k nasim, bude tam i bracha a deda, tak to bude prijemny ☺ akorat jsem trochu nastydla, boli mi v krku a vcera vecer kdyz mi pritel dovezl z prace domu, tak se mi udelalo i spatne, ale uz je to nastesti dobry.
Jo a dorazila mi MS, ovsem pokazit svatky si tim nehodlam 😎 posledni snad 3 mesice mi vzdycky chodi o 2 dny jinak, bud drive a nebo pozdeji, to si se mnou telo pekne pohrava 😂
@markethy235 děkujeme! V novém roce se nam určitě zadari! Mě ještě nepřišla, ale má dnes přijít. TT negativní..
Holky, ráda bych Vam popřála k Vánocům.
Přichází kouzelné období, které by mělo být plné lásky, porozumění, klidu, míru a radosti.
Přejeme Vám, ať tento čas strávíte s těmi, které milujete a kteří milují Vás. Ať se Vám nejen na Vánoce, ale během celého roku plní i ta nejtajnější přání a sny.
Nechť Vám nový rok přinese především zdraví, štěstí, mnoho nádherných zážitků, a splněných snů. Ať v životě potkáte takové lidi, kteří náplní Vaše srdce, a zažijete s nimi chvíle, na které nikdy nezapomenete!
Krásné prožití svátků vánočních a jen to dobré do roku 2017 přejí Kučerovi.
A samozřejmě všem snazilkam spoustu štěstí, a všem tehulkam a jejich mimiskum spouští zdraví!
Ahoj holky, trochu opožděně vám všem prěju krasně prožité svátky vánoční a doufám, že jste všechny dostaly co jste si přály a hlavně, že jste byli s lidmi, které máte rádi. To je nejdůležitější a o tom jsou Vánoce 💜 ať se všem snažilkám brzo zadaří a těhotným miminka dělají samou radost a rostou 💋 Krásné svátky ☺ já se vám teda taky pochlubím s naším stromečkem s fotkou s přítelem (chudak se musel vyfotit, nemá to rád 😄 )
@brambora28 panebože!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 je tam 😇 jezis me uplne vyhrkly slzy 😄 ja mam takovou radost. Nejlepsi darek co sis mohla prat 💜💜💜
@brambora28 je taaaam 😍😍 mam radost i za tebe 😇 mate s manzelem krasny darecek 😍
@markethy235
@demikett
Holky strašně moc děkuju! já jsem se rozbrečela, když jsem to dala manželovi pod stromečkem že nám tam Ježíšek nechal ještě jeden dáreček. A když jsem uviděla poprvé tu druhou čárku a čekala jestli půjde trošku vidět, citila jsem se jak před státnicemi 😀 každopádně manžel se moc neradoval, protože už jsem takhle jednou asi v říjnu přišla s dusíkem na mamatestu, ale to bylo 5DPO, a po několika hodinách zaschnutí.. už nemám ale žádný test, tak počkám pár dní 🙂
MS měla přijít včera, ale žádný příznaky ani MS ani tehu nebyly, jen bolely prsa a dost bradavky..
Nemůžu tomu uvěřit.. Strašně si přeju ať čárka sílí, opravdu nejkrásnější dárek 🙂
@brambora28 to verim, ze to musela byt parada u stromecku 😇 hlavne to manzel skvele bere.
Myslim, ze je to u tebe docela jasne, jelikoz MS zatim nic a hlavne nejsou tve problemy s ni spojene. Hrozne moc gratuluji 😘 a v utery rychle nekam pro testik, at nas nenapinas 😍
Ahoj holky potrebuju názor nebo tak něco.... 15.12. Jsem měla dostat menstruaci ale nic jen jsem splnila asi 2 dny a poslední dobou mám křeče do břicha a někdy i po sexu. Někdy i navali horka, motani hlavy, tahání na zvracení unavenost noční můry náladovost a tak dal... Co myslite? 😐
@brambora28 jee,moc gratuluji 🙂 To je ten nejúžasnější dárek pod strpmeček,přeji ať čárka pěkně sílí a už se těším na fotku z utz 😉

Holky mě zas laply pro změnu křeče v břiše a šílený průjem :/ můžu na to v 7tt smectu? snad to miminkovi nijak neuškodí tyhle potíže...ale holky psali kdesi, že to bývá celkem často ...