icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
28. pro 2016

Ahoj holky, prosím o radu, jsem druhy měsíc po vysazeni HA. 10.12 začala MS, ovulacni testy pozitivni 21.12., 22.12. i 26.12. Od 20. do 23.12. slaboucke spineni, vcera vecer velká bolest podbrisku a zacalo krvácení docela dost, červená krev a v ni kusy čehosi. Dnes docela silné spinim, tmavě hnědé spineni. Prosím o radu, zda tohle muze byt normalni...neumím zatim vložit graf, tak prikladam fotku 🙂

brambora28
28. pro 2016

@llenka_li Jak dlouhý nás cyklus? A tyto příznaky nejsou u tebe běžné při MS? Z tvého popisu mi to připadá jako MS.. Jinak ovulace nemůže byt 3 dny, ale jen jeden, max pozitivní test 2dny po sobě...

llenka_li
28. pro 2016

@brambora28 no prave, je to cele divné...😏 jak dlouhé cykly mam nevim. Pri HA 28 dnu, ten prvni měsíc po HA jsem ji vysadila v půlce platicka a dostala jsem to az za 36dni po vysazeni, což bylo toho 10.12. Ze bych to dostala takhle brzy, 18DC a BT 37,1? A ani ta barva by MS neodpovídala....

llenka_li
28. pro 2016

Ze shora 21.,22., a 26.12.

evikkk13
28. pro 2016

@brambora28 A jak to vypadá dnes s Tebou? Dělala sis další test? Já když měla pozitivního dušíka, testovala jsem pak každý den 😂 I když jsem si říkala, že to chce alespoň obden a ráno jsem ho fakt neudělala....nevydržela jsem a udělala ho odpoledne 👧

brambora28
28. pro 2016

@llenka_li ne přijde jako nejvíc pozitivní ten prostredni 🙂 každopádně bych možná zkusila doktora, to krvácení je divné. TT jsi zkoušela?

@evikkk13 Taky testuju furt 🙂 a stále je tam dusík, sílící ale 🙂 Zítra si udělám digitalni a podle výsledků už se na to asi vykašlu a udělám nějakej až později, az tam budu mít pořádnou čáru.. jinak jsem dnes volala doktorovi, a říkal, až přijdu po novém roce, že se na to podíváme 🙂 tak budu volat na objednání se.. jsem zvědavá 🙂

gry
28. pro 2016

Holky,nekde jsem cetla,ze ovu prijde az 1-2 dny po pozitivnim testu,co myslite?

evikkk13
28. pro 2016

Holky, dnes je v práci taková šílená nuda, že jsem přečetla celé vlákno od začátku asi až do str.65, kde jsem již byla napojená. JE TO MAZEC!!! Dnes jsem prožila počáteční vystresované stavy @medulinek , pak nevěřící počáteční stavy @jade85 a poznámky @brambora28 , že jestli do konce roku neotěhotní, dává výpověď a jiné a jiné historky...😂 Já jsem dnes 30 dnů od revize a začínám vyhlížet 1. MS. Doma ve skříňce na mě čeká femibion a manžel se už nemůže dočkat, až na to vletíme (i když s ochranou) 🙂

carries
28. pro 2016

@llenka_li pokud si po vysazení HA tak klidně si mohla mít dvojitou ovulaci 🙂 právě proto velice často mívají ženy po vysazení HA dvojčata, protože jsou hormony rozházené 🙂 To krvácení je, ale divné. Jako 5 den po ovulaci by se mohlo zahnizďovat vajíčko, ale zase je divné, že ti jdou pryč i kusy sliznice. Jestli to nebude ustávat, šla bych k dr.

carries
28. pro 2016

@evikkk13 dr. ti řekla, že máte počkat? Mě moje první ošetřující dr. na kontrole po první ms po revizi, řekla že se můžeme snažit. Tak jsme na to hupsli a už končím 15 týden s dvojčátky 🙂

medulinek
28. pro 2016

@evikkk13 😀

@carries ja nechapu,ze na to snazeni se po revizi nemaji nejaky jednotny manual,pri prvni mi doktor rekl 3 mesice,pri druhy doktorka pul roku,pri treti rikala dalsi doktorka,ze bud pockat jednu dve nebo naopak rok.Pak si vyber

evikkk13
28. pro 2016

@carries Jj, můj šetřující lékař řekl 4-6 měsíců. Když jsem se na další kontrole ptala na 3, protože 4-6 mi přišlo zbytečné, tak řekl, že když 3, tak 3 🙂 Každopádně ty 2 MS chci počkat určitě a to by tak nějak těm 3 měsícům mohlo odpovídat...vyjde mi to zrovna i do běžné prevence v únoru, tak do něj rýpnu, jestli UŽ ... 🙂

carries
28. pro 2016

@medulinek
@evikkk13
mě právě moje dr první řekla, že máme počkat minimálně dvě ms. A pak po kontrole po první ms, mi řekla, ať už se klidně začneme snažit 🙂 Takže si taky protiřečila 😀 Ale je to jedno na drobky se těšíme 🙂

llenka_li
28. pro 2016

Ted uz spinim jen uplne nepatrne, slipovka čistá, ale od vcera ze me šly ty kousky a to dost. Dnešní test ovu. Nemohl to byt folikul ty kousky?

llenka_li
28. pro 2016

@brambora28 tehu test mi prijde zbytečný. Pokud jsem otěhotněla tenhle měsíc, tak by to jeste neukázal a 8.12. jsem byla na UTZ a 9.12. na krvi a ta byla také negativní...ted uz nespinim. Je jasne, ze nezbývá, nez vyčkat, ale musim na to furt myslet...a dneska test zase stejný jako ty předchozí..takze vlastně se da říct od 21. stále pozitivni.

evikkk13
28. pro 2016

@carries A jak rychle se pak zadařilo? Já vím, že to má každý jinak, ale pořád si říkám, že kéž by do léta...

carries
28. pro 2016

@llenka_li tak některé ženy mají pozitvní ovu test, když jsou těhotné 🙂 I já to tak měla 🙂 Otázka, zda ještě není brzo 🙂

@evikkk13 hned po té první ms. Na kyretáži jsem byla 25.8 🙂

markethy235
28. pro 2016

@llenka_li zkusila bych tehu test 😉 tak dlouho by ovu nebyla a nekterym holkam ovu test ukazuje brzke tehotenstvi drive nez tehu test 😉 ja bych ho zkusila.

markethy235
28. pro 2016

@evikkk13 to jsou asi docela story, co 😂 si pamatuju, ze na zacatku se tu toho sepsalo dost 😂

medulinek
28. pro 2016

@llenka_li to akt nemohl 🙂 kusy sliznice

jade85
28. pro 2016

@evikkk13 diky za pripomenuti, za posledni dva mesice se toho semlelo opravdu hodne, kdo by to byl rekl 🙂

markethy235
28. pro 2016

@brambora28 to je dobre ze sili, mam za tebe radost 😊 jsem zvedava na ten digi, tak nam ho nezapomen vyfotit 😉 stejne ty pozitivni testy, to je parada 😊 snad se ho taky dockam.

markethy235
28. pro 2016

Holky, kdo je tady vlastne jeste se mnou snazilka? Abych tu nebyla uz sama, si tu budu pripadat hloupe 😐 😂😂 jinak me dneskem konci MS, takze hura do dalsiho snaziciho cyklu 😊

llenka_li
28. pro 2016

@markethy235 no dobre, zkusím ho, i kdyz nevim, kdy bych stihla otěhotnět, kdyz 9.12. byl test z krve negativní, pak MS a ted tohle 🙈😄

llenka_li
28. pro 2016

@medulinek ale uprostřed cyklu je sliznice divná...😏

medulinek
28. pro 2016

@llenka_li zase vzhledem k tomu,jaky mas cyklus divny to muze byt i ms

evikkk13
28. pro 2016

@markethy235 Ja jsem jiz brzy snazilka, ted jeste nesmim...budes mit tak 2 mesice naskok 🙂

markethy235
28. pro 2016

@llenka_li bylo by to zvlastni, ale clovek nikdy nevi 😉 zkus testnout a treba se neco ukaze. Mozna ze ani testovat nebudes a rozjede se te to samo.

markethy235
28. pro 2016

@evikkk13 tak to tu budeme spolecne 😊 a dva mesice utecou jako nic 😉

feijoa
29. pro 2016

Ahoj Holky, mohla bych se k vám přidat? Snažíme se o první miminko. Je mi uz 31.

Strana