Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@feijoa Ahoj, vítej mezi námi 🙂
Ahoj holky, jsem tu chvilku, nechcete písnout něco o vás ? 🙂 Ať vás trochu poznám .
@gry Ahoj, já jsem Tereza, a v červnu jsme měli s manželem po 3 letech zasnoubení svatbu 🙂 Od té doby se snažíme.. Měla jsem docela problémy s cystama atd., tak jsem vyměnila doktora po půl roce snažení, ten mi předepsal Clostilbegyt a Duphaston, a hned při prvním braní této kombinace se zadařilo 🙂 A 25. 12., den po vynechání MS jsem objevila dušíka 🙂 Nejkrásnější vánoční dárek, jaký jsme mohli dostat 🙂
Teď jsem ve fázi, kdy se budu modlit, ať vše dobře dopadne.. Manžel má totiž postižení, které je z 50% genetické, ale my pevně věříme, že vše dobře dopadne 🙂
A co ty..? 🙂
@gry Ahoj, ja jsem tady uplne nova. Zaregistrovala jsem se pred hodinou a utekla z emimina. 😝 Je mi 31 a snazime se chvilku, tedy 3 měsíce. Jsem ted 5DPO. Ovulace byla presne na Stedry den, tak doufám v zazrak. Jinak mimi jsem driv nechtela a nebylo s kym. Toho pravého jsem potkala až před tremi lety a musela ho nechat trochu "vyrust". Je mladší než ja, takže dříve ani nebyl pripraven.😀
@llenka_li To je pozitivní ne..???
Tak ted mi vubec neni dobre....😥
@brambora28 ale predevcirem ta krev a kusy....a 11.12. jen byla po bouračce asi na 9 rentgenech....😥
@brambora28 Gratuluji. 🙂 To co jsi brala jsou nejake hormony? Promin, nevyznam se. 🙂
@llenka_li No, je to zvláštní.. Určitě bych zašla k doktorovi, minimálně znova na odběr HCG.. Nechci strašit, ale z toho, co popisuješ, a vzhledem k těm pozitivním testům, by to mohlo být zamlklé těhotenství, protože při tom uhnizďování se podle mě jen trošičku špiní.... Určitě bych zašla k Dr. na odběry a asi i UTZ.. Budu na tebe myslet!
@feijoa Jojo, ten Clostilbegyt je na podporu ovulace, a Duphaston na růst sliznice, a tím případné udržení plodu 🙂
@brambora28 Já mám právě menstruaci kratkou, jen dva dny. Tak by me zajimalo, zda mam vubec dosatečnou tu sliznici.😠 Jinak vim, ze je jeste brzy a samozřejme hlavni je, aby bylo mimi zdrave. Ale co byste radsi?.Chlapecka, holcicku?🙂
@feijoa Pokud máš normálně takhle krátkou menstruaci, tak to podle mě problém nemusí být.. Ovulaci na sobě poznáš nebo jsi někdy testovala?
Jinak nám je to pohlaví fakt jedno, pro nás je primární to zdraví.. Manžel by nechtěl postižené miminko, protože nechce, aby si prošlo tím, co on, a já to naprosto chápu.. Navíc při tomto postižení dochází k deformaci končetin - to má manžel, ale i k závažným onemocněním srdce, což naštěstí nemá.. Každopádně tak nějak oba máme pocit, že to bude holčička :D
@llenka_li a myslis, ze toho 11.12 si mela uz po ovulaci? Jinak jak uz jsem psala, po vysazeni HA, se casto podari dvojcatka. Kdy se ze 20% muze stat ze to jedno miminko odejde a druhe zustane. Znama takhle o jednoho prcka prisla v cca 10tt, kdy sni sly kusy sliznice. Kazdopadne je to jen ma domnenka. Spis te chci uklidnit, ze nemusi byt nic ztracene!!! Ale urcite bych si zasla k dr.
@brambora28 moc gratuluji k pozitivnimu testiku!!! Drzim Vam palecky, at je vsechno v poradku!!!
@carries Děkujeme 🙂
Ahoj holky, 24.12 jsem vysadila ha qlairu (28 pilulek ja uzila jen 24) u ktere jsem ms vubec nemela. Zatim ms nikde nevite kdy by se mi mela dostavit? Uz si prejeme miminko ,nejake doporuceni?
@llenka_li Budeme na tebe moc myslet!
@brambora28 Jen si počti, opravdu jsem se někdy dost bavila a někdy měla i zatajený dech, jak to bylo napínavé a jindy zase skoro slzy v očích z těch happy endů 😅
Jinak mi slzy do očí skoro vehnal i ten Tvůj Clear Blue, protože já ho měla taky a ten pocit, když se ukázalo 2-3 byl nepopsatelný....no a dnes ráno jsem byla na kontrolním odběru hcg, zda už je na 0 😔 Promiň, nechci nikoho stresovat! Je to zkrátka radost a dar a musíš pevně věřit a myslet pozitivně ve zdravé mimčo - úplně Tě obdivuju, s jakým klidem to bereš ohledně té genetiky (to jsem se také dočetla včera o tvém manželovi). RESPEKT! 👍 MOC DRŽÍM PALCE a budu bedlivě sledovat a fandit ❤
@evikkk13 Ono to ani nejde jinak brát, protože to postižení, co má - Holt Oram Syndrome, je tak výjimečné, že nám stejně nikdo nijak nepomůže.. A můj manžel je (bohužel) díky tomu, ten nejúžasnější člověk - má jiné priority, na svět se dívá jinak, všeho si mnohem víc váží.. Ale bohužel je k tomu ta srdeční vada.. Teď jsem si o tom trošku více četla, všechny články jsou v angličtině, a ty srdeční vady prý bývají docela špatné.. Takže nám opravdu nezbývá, než doufat, že vše bude dobré 🙂
Jsi moc hodná, že mě takhle podporuješ 🙂 Tobě to určitě taky brzy vyjde, a tentokrát do konce!
@gry Ahoj, vítej,já jsem Eva, je mi 29. V září jsem se vdávala, ale jsme spolu již 9. rok 🙂 Oba jsme studovali vysokou, pak hledali první job, dělali kariéru, brali hypotéku, budovali domov a pak jsme si řekli....tak teda už! HA jsem vysadila v červenci, chtěla jsem tělu dát možnost si srovnat cyklus. Bála jsem se, abych to vůbec dostala a aby nebyl cyklus anovulační. Lékař mi doporučil Inofolic. Do svatby v září jsem se chránila jiným způsobem a pak jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh a uvidíme. Žádný spěch, žádný stres, vše na pohodu....ba poprvé, když jsem čekala MS, i jsem si říkala, že snad přijde 😝 Ještě jsem nebyla úplně sžitá s tou představou, že bych mohla být těhotná. Při druhé MS už jsem se víc pozorovala, sledovala ovulační kalendář a říkala si noooo, tak asi by to vlastně bylo moc hezký, ale dostala jsem to a byla jsem s tím OK. Pak mě začaly hrozně bolet prsa, tak jsem si udělala test a byl na něm duch. Duch sílil, po týdnu jsem začala špinit a skončila ve špitále s podezřením na mimoděložní, které se po týdnu uzavřelo jako neprosperující malá gravidita a šla jsem na revizi dělohy. Teď mám za sebou téměř pátý týden z šestinedělí a musím počkat ještě aspoň 2 měsíce, než se budeme moc s manželem zase pokoušet. Bohužel nebo možná bohudík...i těch několik dnů, kdy jsem žila s pocitem, že něco nosím v bříšku mi stačilo k tomu, abych si uvědomila, ŽE CHCI!!! A CHCI CO NEJDŘÍV! Jak mi řekla jedna spolubydlící na nemocničním pokoji...občas holt člověk musí něco zažít, aby si uvědomil, co vůbec chce 🙏
@brambora28 Terez a kdy se to vlastně pozná? Nejsem moc zběhlá v těch všech vyšetřeních, která se dělají a kdy se dělají...Včera jsem se dočetla v historii, že máš v albu fotky ze svatby, hned jsem je sjížděla a musím teda říct, že to byla nádhera! Krásné prostředí a vám dvěma to moc slušelo, vypadáte opravdu šťastně 😉
My jsme si s manželem řekli, že alespoň teď víme, že já mám ovulaci (po 12 letech na HA) a on nestřílí naslepo, což je taky pozitivní 😂
@llenka_li Ty jo, neházej flintu do žita. V nějaké diskuzi jsem četla příspěvek holčiny, která také zjistila těhotenství po prodělaném RTG. Říkala, že laboratoř pak někam posílala na rozbor dávky toho ozařování a pak jí řekli, že ty dávky nemohli plod ohrozit, že se nedávají nijak extra velké.
@evikkk13 No, tak srdíčko by mělo být vidět hned v 7 - 8 týdnu.. Což je u mě za 14 dní cca.. Ale co jsem pochopila, tak srdíčko u tohoto postižení normálně vznikne, ale nevzninke nebo se špatně vivine třeba komora mezi chlopněmi atd.. No a pak se to pozná na končetinách, když budou vyvinuté prsty, tak jestli budou nějaké chybět.. Na genetice nám řekli, že v tom cca 12 týdnu myslím, by to mělo být zjistitelné.. Uvidím, co mi řekne můj gynekolog.. Moje gynekoložka, kam jsem chodila, to nějak moc neřešila, ale hlavně asi proto, že jsem nebyla těhotná, a tím pádem to nebylo moc aktuální...
Mimodelozni nebo cysta, odpoledne budu mit výsledky krve.

Krásné ráno holky 🙂 snad někomu zpříjemní tento testik den tak jako mě a manželovi 🙂 jinak dneska v noci se mi poprvé co jsem to zjistila spalo jako kdyby se nic nedělo, zato od rána mě tak táhne děloha, jako bych tam měla kámen 😀 ale to je asi normální, že..? 🙂 jsem dnes a zítra taky v práci a očekávám taky nudu, tak že bych si taky početla @evikkk13 ? 😀 vtipný je, že krom toho že jsem chtěla vlastně dnes nebo zítra dávat výpověď, tak mě nevzali do té práce kde jsem byla na pohovor.. prostě osud.. teď jen doufat, že vše bude dobré 🙂