icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
30. pro 2016

Holky, tak si predstavte, ze jsme si zacaly s @llenka_li psat soukrome zpravy, abychom vas tady nespamovaly a zjistily jsme, ze lezi ve stejne nemocnici, jako jsem byla pred mesicem ja, protoze jsme ze stejneho mesta 😀 a stejne stare 😂

llenka_li
30. pro 2016

@evikkk13 fakt hrozná náhoda, jak je ten svět maly a příběhy podobne 😄

brambora28
30. pro 2016
jade85
30. pro 2016

@evikkk13
@llenka_li
Dobra nahodicka, treba se za par mesicu potkate v porodnici! 🙂

llenka_li
30. pro 2016

😂 to je pravda, podobne příběhy, tak bych se mohli potkat i v porodnici 😂

pipiala
30. pro 2016

Děkuji ;)

evikkk13
30. pro 2016

@jade85 cha 😀 ja verim, ze @llenka_li dopadne lepe nez ja, tak bude v porodnici drive 😉

kaculik007
30. pro 2016

Ahoj, měla bych takový dotaz... Už mi asi hrabe a pozoruji snad úplně vše 😔 .... Jaký má být čípek při MS, nahmatatelny nebo více vzadu?

markethy235
30. pro 2016

@evikkk13
@llenka_li holky to je super nahoda ☺ hlavne bude parada, ze se muzete treba i setkat a potom spolu vozit kocarky, mimca budou podobne stara ☺

jade85
30. pro 2016

kocky, to se omlouvam, necetla jsem vsechny prispevky, takze jsem nebyla uplne v obraze, rozhodne jsem nechtela naznacovat, ze by to pro @llenka_li nemelo dopadnout dobre uz ted 🙂 Ale tak treba se tam potkate za par let s druhatkama nebo tretatkama 😀

llenka_li
30. pro 2016

@jade85 uplne v pohode ;)))) cekam raději horší variantu. Takhle jsem to vubec nebrala...kdyz to nevyjde, tak se treba potkáme a kdyz ne, budou miminka urcite hodne podobne stará ;)

evikkk13
30. pro 2016

@jade85 mno, ani ja jsem to tak nemyslela, ale fakt je, ze to asi blbe vyznelo, pardon🙄 proste jen fandim v lepsi konec

jade85
30. pro 2016

@evikkk13 to je jasny, v pohode, to ja jsem byla mimo 🙂

feijoa
30. pro 2016

Ahoj Holky, ja jsem se sem teprve vcera prihlasila a dnes jsem nevydrzela a 7DPO jsem si udelala test z ranni moci a vysledek viz nize. Myslite, ze to muze byt pravda? Carka se ukazala hned a silna, nejde to moc vyfotit. Tak ja nevim 😕🙂

evikkk13
30. pro 2016

@feijoa ahoj, pravda to byt muze 🙂 ale taky to klidne muzes dostat a odejde to. Kdy mas mit MS?

feijoa
31. pro 2016

@evikkk13 No prave az 6.1. Tak doufam, ze se do te doby poradne zavrta 😀

evikkk13
31. pro 2016

@feijoa mno, tak drzim palce nedockavce 😀 mela bys testovat az pri zpozdeni, abys nebyla treba zklamana 🙂 tak drzim palce a dej pak vedet

demikett
31. pro 2016

Tak dneska se mi zdál krásnej sen. Asi5x jsem si v něm dělala test a vždy byl pozitivní. Na popud toho, jsem dnes rano udelala test.. a co myslite. Je negativni. 14 dnu spožděni... 😭

feijoa
31. pro 2016

@demikett To se mi taky minuly cyklus zdalo, a taky ze jsem mela uz bricho atd. A pak jsem mela negativni test. 😨Byla jsem pak o to vic zklamana. Ale 14 dni zmeskana je uz teda dost.😕

bibianne
31. pro 2016

Ahoj holky,jsrm strachy bez sebe...vcera jsem merila jako kazde rano bazalni teplotu a mela jsem misto obvyklych 36,9-37,0 najednou 36,7..pak behem dne uplne normal 37,0-37,2...ale nebylo zle od zaludku jako obvykle ...a dneska rano teplota 36,7 pak 36,6 a pak to postupne stoupalo na 36,8 36,9...v minulem tehu to znamenalo konec bylo to ZT, mam strach...nemetite nektera bt? :'( bojim se....

brambora28
31. pro 2016

@feijoa ty jo takovou čárku nemám ani dnes, 37DC a 8den zpoždění.. budu držet palce ať vše dobře dopadne!

@bibianne já nemerim, ale budu na tebe myslet, ať je vše dobré!

medulinek
31. pro 2016

@bibianne bibi merit pres den nema smysl jedina vypovidajici hodnota je ta prvni ranni. Vyprdni se na to uz,zbytecne si drazdis cipek. Ona ta teplota potom uz se taky chova jinak vlivem vsech tech hormonu

jade85
31. pro 2016

@bibianne teplotu neměřim, ale co se týče těch nevolností, taky mi různě kolísají, podle mě se to mění i s tím, co jíš, piješ, jak spíš... Určitě to bude dobrý, kdy máš další kontrolu? 🙂

bibianne
31. pro 2016

@jade85 na kontrolu jdu v patek 6.1.,jak jsem byla porad ppzitivni,tak tohle me rozhodilo. Zvlast kdyz mi teplota klesla ve stejnou dobu jako minule...ale snazim se byt v klidu,co se ma stat,stane se..snad je mimi v pořádku a srdicko mu bije❤

evikkk13
31. pro 2016

@brambora28 Sila carky nic moc neznamena ne? Teda ja nevim, ale kdyz jsem tenkrat lustila ty svoje silici duchy, tak jsem se docetla, ze koncentraci hcg v moci ma kazdy jinak. Nekdo muze mit v den vynechani dalnici a nekdo ji nema ani v 8tt. Tak doufam, ze neplasis 😉

evikkk13
31. pro 2016

Holky, mam takovy pocit, ze to dostanu. Vcera me parkrat pichlo v podbrisku a udelaly se mi na obliceji 2 pupinky (tenhle priznak fakt miluju). Dnes rano lehky naznak zacinajiciho spineni na toaletnim papiru, tak doufam 🙂 33.den od revize. Musela jsem se dnes smat, jak netrpelive vyhlizim MS a za dva mesice budu naopak doufat, ze neprijde. Svet je zvracenej 😂

brambora28
31. pro 2016

@evikkk13 Nene, jsem úplně v klidu. Čárka sílí, ale dálnice to není.. ale měla jsem poslední test, takže dal testovat nebudu, počkám až na kontrolu u Dr. 😉
Držím palce, ať MS teď přijde a za ty 2 měsíce ať nepřijde 😀

evikkk13
31. pro 2016

@brambora28 dekuju 😀 a kdy jdes k doktorovi, mas uz termin? Mne tenkrat doktor rikal, ze objednava az tak dva, tri tydny od testu, tak ja tam ani nevolala, ze je cas. A pak uz jsem volala, kdy muzu prijit, ze spinim...Kazdy doktor to ma asi nastavene jinak.

jade85
31. pro 2016

@bibianne budu držet palce, ať je to v pořádku 🙂 já mám kontrolu 4.1. a vlastně se těším, ale v koutku duše i bojím. Musíme ten první trimestr nějak překlepat, pak už ta pravděpodobnost, že se něco pokazí, bude přeci jen menší 🙂

brambora28
31. pro 2016

@evikkk13 volala jsem mu 28.abych mu rekla ze jsem těhotná a zeptala se, jestli mám brát ten Duphaston i teď.. a on že ne, že gratuluje a ať přijdu ten den jestli chci že se na to mrkneme.. tak jsme řekla že ne, že ať po novém roce, a objednala jsem se na 10.1. to bych měla být myslí 6+4 😉 tak snad tam bude už něco vidět..

Jinak holky, měla jste některá na začátku tehu trošku výtok. Je to fakt jen trochu, nezapachajici nic.. četla jsem v článcích, ze ti bývá.. a pleť mám teda hroznou, samej jebak, a to jsem nikdy žádný neměla 😀

Strana