Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
😂 to je pravda, podobne příběhy, tak bych se mohli potkat i v porodnici 😂
Děkuji ;)
Ahoj, měla bych takový dotaz... Už mi asi hrabe a pozoruji snad úplně vše 😔 .... Jaký má být čípek při MS, nahmatatelny nebo více vzadu?
Tak dneska se mi zdál krásnej sen. Asi5x jsem si v něm dělala test a vždy byl pozitivní. Na popud toho, jsem dnes rano udelala test.. a co myslite. Je negativni. 14 dnu spožděni... 😭
Ahoj holky,jsrm strachy bez sebe...vcera jsem merila jako kazde rano bazalni teplotu a mela jsem misto obvyklych 36,9-37,0 najednou 36,7..pak behem dne uplne normal 37,0-37,2...ale nebylo zle od zaludku jako obvykle ...a dneska rano teplota 36,7 pak 36,6 a pak to postupne stoupalo na 36,8 36,9...v minulem tehu to znamenalo konec bylo to ZT, mam strach...nemetite nektera bt? :'( bojim se....
@brambora28 Sila carky nic moc neznamena ne? Teda ja nevim, ale kdyz jsem tenkrat lustila ty svoje silici duchy, tak jsem se docetla, ze koncentraci hcg v moci ma kazdy jinak. Nekdo muze mit v den vynechani dalnici a nekdo ji nema ani v 8tt. Tak doufam, ze neplasis 😉
Holky, mam takovy pocit, ze to dostanu. Vcera me parkrat pichlo v podbrisku a udelaly se mi na obliceji 2 pupinky (tenhle priznak fakt miluju). Dnes rano lehky naznak zacinajiciho spineni na toaletnim papiru, tak doufam 🙂 33.den od revize. Musela jsem se dnes smat, jak netrpelive vyhlizim MS a za dva mesice budu naopak doufat, ze neprijde. Svet je zvracenej 😂
@evikkk13 Nene, jsem úplně v klidu. Čárka sílí, ale dálnice to není.. ale měla jsem poslední test, takže dal testovat nebudu, počkám až na kontrolu u Dr. 😉
Držím palce, ať MS teď přijde a za ty 2 měsíce ať nepřijde 😀
@brambora28 dekuju 😀 a kdy jdes k doktorovi, mas uz termin? Mne tenkrat doktor rikal, ze objednava az tak dva, tri tydny od testu, tak ja tam ani nevolala, ze je cas. A pak uz jsem volala, kdy muzu prijit, ze spinim...Kazdy doktor to ma asi nastavene jinak.
@evikkk13 volala jsem mu 28.abych mu rekla ze jsem těhotná a zeptala se, jestli mám brát ten Duphaston i teď.. a on že ne, že gratuluje a ať přijdu ten den jestli chci že se na to mrkneme.. tak jsme řekla že ne, že ať po novém roce, a objednala jsem se na 10.1. to bych měla být myslí 6+4 😉 tak snad tam bude už něco vidět..
Jinak holky, měla jste některá na začátku tehu trošku výtok. Je to fakt jen trochu, nezapachajici nic.. četla jsem v článcích, ze ti bývá.. a pleť mám teda hroznou, samej jebak, a to jsem nikdy žádný neměla 😀

Holky, tak si predstavte, ze jsme si zacaly s @llenka_li psat soukrome zpravy, abychom vas tady nespamovaly a zjistily jsme, ze lezi ve stejne nemocnici, jako jsem byla pred mesicem ja, protoze jsme ze stejneho mesta 😀 a stejne stare 😂