icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

bibianne
1. led 2017

@brambora28
@jade85 dekuji moc,holky,jsem rafa,ze jsme jeli,aspon jsem se uklidnila a budu vic v pohode 🙂 ted me pomalu infarktove situace zpusobuje cysta. Jaa se ale mam 🙂 😉 hlavne ze miminko je v poradku,to je nejdůležitější❤

bibianne
1. led 2017

@llenka_li drz se a nehszej jeste flintu do zita,drzime pesti a zitra pisni 🍀 🌷

markethy235
1. led 2017

@bibianne dobre ze jste jeli, clovek opravdu nikdy nevi. A ty kontroly budou taky lepsi, aspon budes klidnejsi 😉

markethy235
1. led 2017

@llenka_li snad to dopadne v ramci moznosti co nejlepe, dej potom hned vedet, at jsme klidnejsi 😉

evikkk13
1. led 2017

@llenka_li Zitra to zmakni, myslim na tebe! Jinak me tehu priznaky zmizely az tak do tydne po revizi. Clovek ma ty hormony proste rozhazeny...A pozor, zitra tam bude zase primar 🙂

llenka_li
2. led 2017

@evikkk13 myslíš zitra jako dnes nebo zitra v utery? Doufám, ze dneska nee 😄 to je hrozny, tehu neni a příznaků, kolik chces. Ty prsa by mi mohli zůstat 😋 vcera me fakt uz hodne bolely a jsou o dost plnejsi 😉

llenka_li
2. led 2017

Uz jsem po odběru, tak cca za dvě hodinky výsledky. Jinak uz zase nespinim, v podbrisku trochu tlak. Nevim, jak to vysvětlit, nebolí, ale vím o nem...

medulinek
2. led 2017

@bibianne bibi,tak v ramci moznosti super,ze ti to tak dopadlo,mne se to stalo v 7/8tt,k tomu cipku mi rekla at ho necham na pokoji 😊

demikett
2. led 2017

Tak jsem přišla od doktorky a nic moc nevím. Když to shrnu, tak cystu nemám a na těhotenství to nevypadá. Když to nedostanu do konce ledna, tak mám přijít znovu a do tý doby si ještě udělat test 😄 takže vím úplný ho***

brambora28
2. led 2017

@demikett Ani ti nedala vyvolávačku?

demikett
2. led 2017

@brambora28 ne 😑 říkala, že ještě počkáme 😒

evikkk13
2. led 2017

@llenka_li Myslím zítra jako dnes, v pondělí je velká vizita 🙂 Já jsem jásala z menstruace, ale asi jsem to zakřikla, nějak se to stoplo a je to jen takové lehké špinění, tak doufám, že je to počátek a ještě se to zvrtne. Pokud nevyjde hcg dobře, tak hlavně, ať to není mimo a ať jsi brzy fit!

brambora28
2. led 2017

@demikett Tyjo, tak to se divím.. A jinak máš cyklus pravidelný?

demikett
2. led 2017

@brambora28 jojo, kolem 30. dne jsem to vždycky dostala a dnes mám spoždění 15. den 😒 fakt nevím co si myslet, ale snažíme se to brát tak, že těhotná nejsem. Ale pořád to ve mě hlodá

llenka_li
2. led 2017

@evikkk13 výsledek zase hroznej...stouplo to o 110....🙈 takze čekáme do středy. Ani UTZ nebyl. Ze to vypada na neprosperujici tehu, ale ze mala šance jeste je. To je hrůza...😏

jade85
2. led 2017

@bibianne na cystu se vykasli, mas ji chvilicku, takze se s nejvetsi pravdepobnosti zase sama vstreba, ani nebudes vedet jak. A kdyby nahodou ne, tak ja s tou svoji zila nekolik let, aniz bych si ji vsimla, v nicem mi nevadila 🙂

llenka_li
2. led 2017

Za dva dny hcg z 570 na 680. Pravděpodobně neprosperujici tehu, ale na kyretaz me nechtějí, ze šance, i kdyz mala, je.

Ctvrtek hcg 400, sobota 570, pondeli 680..😔

brambora28
2. led 2017

@llenka_li Takže ještě čekat?

llenka_li
2. led 2017

@brambora28 Jj, ve středu opět krev a UTZ. Od utery od půlnoci zase nejíst, nepit..to bude uz potřetí...

medulinek
2. led 2017

@evikkk13 evi,ona ta první nemusí být silná,zvlast,kdyz jsi ji dostala celkem brzo,musí ti znovu dorust obe casti sliznice,tak druha jeste asi nedorostla a odchazi jen první

medulinek
2. led 2017

@llenka_li ja se dopredu omlouvám,že budu možná necitlivá,ale myslím,že ti jen naprosto zbytečně dávají naděje,který nejsou,stoupá to tak strašně pomalu,že si myslím,že není uz moc na co cekat.

llenka_li
2. led 2017

Jj, vidím to stejne. Akorat to bude víc bolet...

evikkk13
2. led 2017

@llenka_li A pustili Tě zase domů nebo Tě tam drží, jako tenkrát mě? Rozpoznávám postup, je to totiž fakt úplně stejné ☹ Myslím si jako @medulinek že naděje na prosperující těhu není. Chápala bych, pokud vyčkávají, aby se pak nemusela ještě dělat laparka, kdyby to bylo mimo, ale kyretáži se asi nevyhneš.

evikkk13
2. led 2017

@medulinek Aha, děkuji za informaci 🙂 Já jsem jásala, mívala jsem vždy takové 2 dny špinění a pak se to rozjelo, ale teď to moc nevypadá, že by se to rozjíždělo, je to fakt minimální...A překvapilo mě to, protože jsem četla, že spíš mívaly holky bolestivou a silnou tu první MS, tak nevím ani, jestli se to za MS dá označit. Budu se tedy nadále bedlivě sledovat 😅

evikkk13
2. led 2017

Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s chlorellou a mladým ječmenem. Známý mi to doporučuje, že bych si vyčistila tělo a zároveň je v tom spoustu vitamínů a minerálů a doporučuje to brát i v těhotenství a při kojení, že je v tom vše potřebné. Může napomoci i otěhotnění atd. No, beru to trošku s rezervou, ale opravdu nevím 🙂 Vzhledem k tomu, že trpím asi rok atopickým ekzémem, tak jsem si četla k tomu nějaké info na netu a mohlo by to pomoci i na to. Uvažuju, že bych to zkusila, ale zároveň jsem začala brát femibion 800 (kvůli té přeměněné listovce) a ten také obsahuje vitamíny, tak si zas říkám, jestli bych to nemohla s nějakou dávkou něčeho pak přehnat. Můj stravovací režim je sice katastrofální, takže nějaké vitamíny by to chtělo a já se kolikrát nestihnu ani za celý den vůbec najíst, ale nevíte, zda by mohla vadit ta kombinace?

llenka_li
2. led 2017

@evikkk13 nepustili, musim tu byt. Uz jsem na nadstandardu. Nechci vedle sebe porad nove a nove plakajici tehulky, chci byt spis sama.
O mimodeloznim dnes nikdo nemluvil, nedělali mi ani UTZ...

medulinek
2. led 2017

@evikkk13 no,ja to brala,teda v tabletach,protoze v piti jsem to nedavala,ale cca 3 mesice trva nez se to fakt rozjede,ty prvni 3 mesice je potreba pocitat s tim,ze se ti vsechno spis zhorsi. V tehu bych se asi trochu bala,preci jen je to detox,ktery z tela vylucuje to,co tam nepatri,coz je z pocatku i miminko. Cenove podobne se vlezes treba i s wobenzymem,s tim mam teda dobre zkusenosti a v nekterych pripadech se muze i v tehu.

bibianne
2. led 2017

@markethy235 samozřejmě se mi hrozně ulevilo.. 🙂 člověk má furt před očima tu poslední zkušenost, tak se bojí o to víc...

bibianne
2. led 2017

@medulinek nehat ho na pokoji? :D to je hezký, ale když si zavádím denně 2 utrogestany, tak ač jemně, tak musím trošku čistit a celou dobu to bylo ok až teď byl vepředu měkší a na bokách pořád pevný...tak nevím...milování máme zakázaný...vy jste mohli? Nebo čím jsi to mohla mít? Ještě že to tak dopadlo, ale ty nervy :/ však ty to moc dobře znáš :(

tammm
2. led 2017

@evikkk13 já užívam 3 měsíc Chlorellu a Superfolin 1 a v lekarne mě řekla,že se to může,že ta chlorella čistí hlavně střeva a žaludek.

Strana