Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@bibianne dobre ze jste jeli, clovek opravdu nikdy nevi. A ty kontroly budou taky lepsi, aspon budes klidnejsi 😉
@llenka_li snad to dopadne v ramci moznosti co nejlepe, dej potom hned vedet, at jsme klidnejsi 😉
Uz jsem po odběru, tak cca za dvě hodinky výsledky. Jinak uz zase nespinim, v podbrisku trochu tlak. Nevim, jak to vysvětlit, nebolí, ale vím o nem...
Tak jsem přišla od doktorky a nic moc nevím. Když to shrnu, tak cystu nemám a na těhotenství to nevypadá. Když to nedostanu do konce ledna, tak mám přijít znovu a do tý doby si ještě udělat test 😄 takže vím úplný ho***
@demikett Ani ti nedala vyvolávačku?
@brambora28 ne 😑 říkala, že ještě počkáme 😒
@llenka_li Myslím zítra jako dnes, v pondělí je velká vizita 🙂 Já jsem jásala z menstruace, ale asi jsem to zakřikla, nějak se to stoplo a je to jen takové lehké špinění, tak doufám, že je to počátek a ještě se to zvrtne. Pokud nevyjde hcg dobře, tak hlavně, ať to není mimo a ať jsi brzy fit!
@demikett Tyjo, tak to se divím.. A jinak máš cyklus pravidelný?
@brambora28 jojo, kolem 30. dne jsem to vždycky dostala a dnes mám spoždění 15. den 😒 fakt nevím co si myslet, ale snažíme se to brát tak, že těhotná nejsem. Ale pořád to ve mě hlodá
Za dva dny hcg z 570 na 680. Pravděpodobně neprosperujici tehu, ale na kyretaz me nechtějí, ze šance, i kdyz mala, je.
Ctvrtek hcg 400, sobota 570, pondeli 680..😔
@llenka_li Takže ještě čekat?
@brambora28 Jj, ve středu opět krev a UTZ. Od utery od půlnoci zase nejíst, nepit..to bude uz potřetí...
Jj, vidím to stejne. Akorat to bude víc bolet...
@llenka_li A pustili Tě zase domů nebo Tě tam drží, jako tenkrát mě? Rozpoznávám postup, je to totiž fakt úplně stejné ☹ Myslím si jako @medulinek že naděje na prosperující těhu není. Chápala bych, pokud vyčkávají, aby se pak nemusela ještě dělat laparka, kdyby to bylo mimo, ale kyretáži se asi nevyhneš.
@medulinek Aha, děkuji za informaci 🙂 Já jsem jásala, mívala jsem vždy takové 2 dny špinění a pak se to rozjelo, ale teď to moc nevypadá, že by se to rozjíždělo, je to fakt minimální...A překvapilo mě to, protože jsem četla, že spíš mívaly holky bolestivou a silnou tu první MS, tak nevím ani, jestli se to za MS dá označit. Budu se tedy nadále bedlivě sledovat 😅
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s chlorellou a mladým ječmenem. Známý mi to doporučuje, že bych si vyčistila tělo a zároveň je v tom spoustu vitamínů a minerálů a doporučuje to brát i v těhotenství a při kojení, že je v tom vše potřebné. Může napomoci i otěhotnění atd. No, beru to trošku s rezervou, ale opravdu nevím 🙂 Vzhledem k tomu, že trpím asi rok atopickým ekzémem, tak jsem si četla k tomu nějaké info na netu a mohlo by to pomoci i na to. Uvažuju, že bych to zkusila, ale zároveň jsem začala brát femibion 800 (kvůli té přeměněné listovce) a ten také obsahuje vitamíny, tak si zas říkám, jestli bych to nemohla s nějakou dávkou něčeho pak přehnat. Můj stravovací režim je sice katastrofální, takže nějaké vitamíny by to chtělo a já se kolikrát nestihnu ani za celý den vůbec najíst, ale nevíte, zda by mohla vadit ta kombinace?
@evikkk13 no,ja to brala,teda v tabletach,protoze v piti jsem to nedavala,ale cca 3 mesice trva nez se to fakt rozjede,ty prvni 3 mesice je potreba pocitat s tim,ze se ti vsechno spis zhorsi. V tehu bych se asi trochu bala,preci jen je to detox,ktery z tela vylucuje to,co tam nepatri,coz je z pocatku i miminko. Cenove podobne se vlezes treba i s wobenzymem,s tim mam teda dobre zkusenosti a v nekterych pripadech se muze i v tehu.
@markethy235 samozřejmě se mi hrozně ulevilo.. 🙂 člověk má furt před očima tu poslední zkušenost, tak se bojí o to víc...
@medulinek nehat ho na pokoji? :D to je hezký, ale když si zavádím denně 2 utrogestany, tak ač jemně, tak musím trošku čistit a celou dobu to bylo ok až teď byl vepředu měkší a na bokách pořád pevný...tak nevím...milování máme zakázaný...vy jste mohli? Nebo čím jsi to mohla mít? Ještě že to tak dopadlo, ale ty nervy :/ však ty to moc dobře znáš :(

@brambora28
@jade85 dekuji moc,holky,jsem rafa,ze jsme jeli,aspon jsem se uklidnila a budu vic v pohode 🙂 ted me pomalu infarktove situace zpusobuje cysta. Jaa se ale mam 🙂 😉 hlavne ze miminko je v poradku,to je nejdůležitější❤