Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@bibianne presne to jsem ji rikala taky,ja ho teda nijak necistila,to me nenapadlo,ale tezko se mu cestou na konec vyhnu ze 😉 Sex jsme meli zakazany zezacatku kvuli tem potratum,pak kvuli krvaceni,spali jsme spolu prvne nejak kome 15/16tt,mela jsem proste strach a jako uprimne- jak jsem si s dcerou sex uzivala,tak ted vubec - nejak jsem se dole hrozne roztahla,manžel říká,že tam plave jak v bazénu a ja taky nic necitim
Ahoj holky. Dneska jsem projížděla fotky tehulej tady na MK a některý holky teda mají už v 9tt pupek jak jiný v 9m.. 😀 a tak mě napadlo, jestli je tu nějaká z vás, která není zrovna úplně hubená, stejně jako já, kdy na vás začalo jít vidět břicho..? A pak ještě takovej blbej dotaz, jestli některá z vás má břicho, jako takovej ten špek (říkám tomu nadpicnik 😀 ) a jestli se to až bude bříško slije celý břicho dohromady a bude pěkně kulatý nebo tam furt bude takovej ten špek co přepadává přes gate 😀 snad mě chápete, foto mojí postavy se mi moc dávat nechce... 😀
@brambora28 ja dneska na vaze 99,takze urcite vic jak ty,bricho mi vylezlo v podstate pres noc asi pred mesicem a hned se slilo se spekem.
@brambora28 taky nad tím přemýšlím :D plochý břicho rozhodně nemám a neměla jsem ani před těhu, takže když se kouknu z profilu do zrcadla, tak to zakulacení přikládám špíčku, zatím to vypadá jako moje normální břicho, možná jako po větším obědě, jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet 🙂
@brambora28 Nadpicnik 😂😂😂 Tak teď jsi mě rozesmála! Já mám špek normálně, nejsem žádný tintítko, mám 161 cm a 85 kg ( njn 🙄 ) A je fakt, že když si dám pořádnou večeři, mám břicho jako v 6. měsíci 😅 Takže....pokud někdy otěhotním, asi se mi podaří to klidně dlouho tajit, pokud nebudu zvracet, kudy budu chodit 🙂
@brambora28 ja ti teda fotku fakt nedám 😀 diky tomu,ze jsem na zacatku 2 kila zhubla mam zatim na 20tt jen 1,5kila navic,coz jsem rada,kamoska ma na 24tt 15 kilo mazec¨
ale mozna to u me bylo i tim,ze uz po jednom porodu mam a brisko bylo i vytazene
@brambora28 tak jsem se Terezko i ja musela usmat 😀 krasne si to popsala, ale rekla bych, ze to u tebe nebude tak horke, nebot na fotkach, ktere si nam sem davala opravdu vypadas krasne a ne nijak tluste 😉 jinak me je kus i takhle normalne, jsem sice nastesti vyssi, ale uz ted mi muj obcas chyta za bricho, ze tam to miminko proste mit musim 😒😂😂
A to já zas klidně fotky dám. Na koupáku je stejně všechno vidět 😀 Takže já jsem otěhotněla v říjnu a postupně je to 27.2., 24.3., 13.4., 9.5., 22.5., 8.6., 29.6., 1.7. a 17,7. Taky nejsu vychrtlina a břicho mě vylezlo pořádně až v 7. měsíci a přibrala jsem obdivuhodný 4 kila, po porodu jsem najednou byla lehčí o 6 kilo. Ty jo už se těším až si to zopakuju.
Jsem ráda, že jsem vás pobavila 😀 my si s manželem říkáme, že tam miminku bude aspoň teplo, že tam má pořádně nastlano 😀 jinak me je taky dost, co jsem se dostala na 80kg tak už se raději nevazim ☹ před svatbou jsem docela cvičila - kalanetika, TRX, VacuShape.. pak po svatbě jak bylo léto tak nic moc.. a pak se těžko začínalo.. zkusila jsem pak jógu a ta me hodně bavila, chodila jsem 2 mesice, pak si koupila permanentku na další 3 a otěhotněla 🙂 ale chci chodit na těhotenskou jógu nebo aspoň nějaký cvičení, v práci celej den sedim a nic nedělám..
@yelowangel ale bříško jsi měla krásný, takový to fakt těhotenský 🙂 taky se těším 🙂
@brambora28 Děkuju. Byla zima a pod oblečením bylo dlouho schovaný. A teda musím uznat že dokud jsem ho měla ani jsem si nepřišla nijak omezená, nic mě nebolelo, neměla jsem problém se vstáváním ze země nebo zavazováním tkaniček, ale hned po porodu to byla taková úleva že ani nevím kde se vzala. A zůstala jsem teda koukat že už nemusím tak často na záchod 😀
@yelowangel bože jak se ti to povedlo,4 kila,to je parada,ja nabrala 15 a v porodnici nechala 3,fakt ciste jen vahu dcerky a placenty,vody bylo malo,takze ta tam zna nebyla
@medulinek ja jsem na sex taky nemela vubec naladu,hlavne ze strachu,aby se neco nepokazilo a pritel je pomerne hodne obdaren,tudiz me obavy byly o to vetsi,ale jak jsme na to vlitli,tak jsme si to museli i zopakovat,jak se nam to zacalo pacit 😇 😀 ale fakt jako opatrne...hlavne kdyz nemas chut,tak te musi chlap chapat 🙂...
@medulinek já ani nevím ani jsem nezvracela a nebylo mě špatně ale je fakt že mě přestalo chutnat sladký. Mohla jsem se utlouct po ovoci a mlíku ale čokoládu jsem nemusela. A chvilku před tím než jsem otěhotněla jsem nastoupila do obchodu takže tahání palet a krabic taky udělalo svoje - teda než jsem jim to oznámila pak jsem měla utrum. Na svou váhu jsem se vlastně dostala cca v 8 měsíci a ty 4 kila pak šli rychle.
@llenka_li Jo, telka mi děsně chyběla! A nemají tam ani wifi! Ale dostala se mi na pokoj paní, která si přinesla notebook a wifi router, dala mi heslo a manžel mi přinesl tablet (notebook jsem tam radši nechtěla), takže jsem sjížděla na tabletu pohádky a seriály na youtube a tak. Je fakt, že tam se čas neskutečně vleče! Tak se vyplakej, ono to asi je potřeba, ale max. pár dnů, ju? 😉
@llenka_li Že to roste neznamená, že je mimo, taky mi to rostlo, tak buď v klidu. Po zákroku jsem se cítila hrozně unavene. A nejvíc to na mě padlo asi druhý den, když jsem přišla domů, ale ona to byla i psychika z toho pobytu, 9 dnů. Začala jsem hulit, jen jsem strčila klíč do zámku. No a druhá vlna, když jsem šla za pár dnů vyhodit ty pozitivní testy, co jsem měla v šuplíku...
Tak dnes v noci mi dorazila MS. Cyklus dlouhý 47 dní 🤔 a jinak teda s přítelem odkládáme snažení, protože od září mě chtějí jako učitelku v MŠ,kam jsem sama jako malá chodila a moc tam chci 🙏🏻 a mezitím budeme rekonstruovat dům 😊
Ale moc ráda si ti s vámi popovídám i tak holky, jste všechny skvělý a moc jste mi pomáhali 💋
@evikkk13 :D Dneska mi dr na vizite rekla, ze budu tady, dokud to tehu nenajdou. Ze pokud zitra neco najdou v děloze, pusti me na nekolik dnu domu a i tomu neprosperujicimu těhotenství daji sanci. Ale ze napřed musi vidět, kde to tehu je, ze ani kyretaz mi neudělaji, dokud nezjistí, kde to je. Tak snad to někde najdou.
A to jsem porad teprve 25DC. Jsou to nervy to čekání, uz to chci mit za sebou.
😀

@llenka_li Chápu, já tam byla 9 dnů a užila jsem si různých historek dost. Člověk si pak říká, že normální těhotenství je fakt asi zázrak, ale na druhou stranu jsem alespoň neměla pocit, že jsem v tom sama nebo, že je to nějak výjimečné, co se stalo jen mně, víš jak to myslím...nechci, aby to vyznělo blbě.