Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@feijoa to vypadá moc dobře 🙂 jinak já projíždím alba vždy na te úvodní straně a projíždím různý profily a fotečky UTZ a bříšek a miminek 🙂
Holky mám takovou chuť na víno, tak jsem si koupila aspoň nealkoholicky Strongbow 😀
@brambora28 Ja zas na cinskou polevku😀 A to ji jinak vubec nejim. Ted si uz od vcera predatavuju, jak jim tunu cinske polevky se syrem.😂
ja na pinacoladu 🙂 mam ji v lednicce,ale mam strach 🙂
@brambora28 objevila jsem skvělý vynález - Revine. Nealko perlivý víno od Michlovskýho 🙂 je to vínu hodně chuťově blízké, i když to samozřejmě není ono, tak na tyhle chutě ideál 🙂
@jade85 ja prave sumivy vina moc nemusím.. ale dělá se i nealko víno, tak zkusím když na něj někde narazim.. my pijeme právě víno docela často, takhle večer si dát sklenku, dve.. a v létě skoro denně grilujeme, třeba jen hermelín, klobasku, a to si zase dávám hodně ty ovocný piva 😀
Ahoj holky , chci se zeptat ktera mate menstruaci 22DC kdy se snazit ?nebo jsem sama ktera to takhle ma ? Ja uz fakt nevim
Tak mi delame v praci 12cky a taky sme radi :D ale dnes sem cetla o gynex a premyslime ze ho koupime
A je tu nekdo kdo ma menstruacni C 22? Abych tak nejak priblizne vedela ;) dost by mi to pomohlo
Dobré ráno holky 🙂 Jak se dnes cítíte? já docela naprd, v noci jsem docela blbě spala, a od rána mě bolí břicho - jako děloha.. taková tahavá bolest.. A jak v práci celej den sedím, tak to tomu vůbec nepřidá.. Mám pořád zimnici, nejraději bych zůstala doma a spala...☹
Ahoj holky, tak právě jedu z kontroly, mimco tam pořád je a srdíčko mu bije. Akorát velikostí neodpovídá 9+4 (před 3 týdny naměřil 6+4), ale 9+1. Doktor ale řekl, že se to vyvíjí dobře, že to nejspíš posledně špatně změřil, že teď, jak je větší, tak že už je to přesnější. Popravdě už začínám mít trochu nedůvěru v jeho schopnosti práce s ultrazvukem, ale jinak je fajn, takže to zatím nebudu řešit. Každopádně jdu na další kontrolu za týden, abychom přeměřili, že je mimčo dost velký na screening. Takže aspoň nebudu tak dlouho čekat, než znovu uvidím srdíčko 🙂 Už jsem dostala průkazku, ale peníze na těhotenský balíček (ve kterém je ten screening atd.) si sestřička ještě vzít nechtěla, prý se "ještě může cokoliv stát". Tak jsem z toho zase trošku rozpačitá.
Jinak holky, k nedavnym diskuzim o vaze...dneska jsem byla nucena se zvazit a mam obludnych 78 kilo. Koncem zari jsem mela jeste 73 (i to bylo moc, spokojena jsem tam kdyz mam do 65, i kdyz vse pod 70 je jeste ok). 5 kilo za 3 mesice...asi je to i vysazenim HA, ale jestli to takhle pujde dal, tak budu rodit snad stokilova! 😀
Holky, napadlo mě, jak to děláte s návštěvami lékařů v těhotenství skrz práci? Přijde mi, že se chodí celkem často na kontroly a nedejbože někdy i akutně a neplánovaně. Ví o vás v práci, že jste těhotné? Protože já kdybych byla, určitě bych to aspoň 3M nechtěla pustit a zároveň když jdu k lékaři, je to vždy problém, pokud je to v pracovní době. Prostě nemám zástup, musí se často volat někdo z jiné pobočky, abych ji já vůbec mohla opustit a tím pádem všichni ví, že jdu k doktorovi a ptají se samozřejmě kam a s čím a ještě po nás šéfová chce razítko od lékaře.
@evikkk13 u nas jsou vsichni diskretni, co se tyce zdravi, nikdo se nepta, u jakeho doktora jsem byla, spis si delaj starosti, jestli jsme ok, kdyz porad litam k doktorovi (ted se mi toho seslo vic, byla, jsem i u zubare, chodim na endokrinologii), tak se snazim nejak vyhybave odpovidat, ale je to jeden z duvodu, proc bych to uz chtela brzo oficialne oznamit. Ale asi zkusim vydrzet do screeningu, takze jeste cca 3 tydny 🙂
@evikkk13 Jo, je to fajn, v minuly praci jsme museli nosit propustky s razitkem, kvuli kazdy pulhodince z pracovni doby, to by bylo uplne na hlavu, ted. Ale ted mam stejne prace tolik, ze kdyz se nekde zdrzim, tak stejne zustavam v kanclu dele, abych stihla, co potrebuju, i kdyz bych oficialne nemusela 🙂

Tak jsem z toho blazen. Jsem 20DC, ovulace 26.12., posledni sex 26.12. mam 8 dni do MS. A takhle vysel OVU a TEHU test. Nechapu.