Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 To je hezký 🙂 Přijde mi zvláštní, že v 26 je toho kolem Tebe tolik. Zrovna jsme teď řešili na třídním srazu, že nám táhne na 30 a z nás, co jsme došli k maturitě (22), mají prcka asi 4 lidi (2 spoluzacky a 2 spoluzaci). A bavili jsme se o tom, jak jsou dlouhý léta na VŠ, pak nejaka první práce, vlastní bydlení, lepší práce a je Ti 30 ani nevíš jak. Někteří dokonce pořád a nebo už zase studuji. A to je ideální věk na dítě kolem 25 z biologického hlediska.
@evikkk13 není to zvláštní, mě je 25 a mám kolem sebe 2 ženský co čekají mimčo ( z toho jedna už má 3letou slečnu), jednu co už 2 děti má, 6 + já co mají 1 odrostlejší dítko a 3 co porodili v posledním půlroce. Spíš je to asi o tom že z nás všech je asi jenom 1 co šla na VŠ a tím se to všechno posouvá.
@evikkk13 no v mým okolí to právě vypadalo, že nikdo dítě mít nebude, všechny holky i kluci ze zdravky nechtěli dělat zdravotní sestry a chtěly studovat.. dopadlo to tak, že skoro všechny šly dělat do špitálu, a půlka z nich už má děcka 😀 z vysoké už tolik holek ne.. a zrovna teda v mým okoli mají ty děti lidi, od kterých bych to fakt nečekala 😀
Ale moje ségra má 32 a stále nic.. Ale rodiče a děda by si všichni už miminko přáli 🙂
Jinak před chvílí mi zacalo být pěkně blbě.. dělala jsem cibulku na rýži a z toho pachu smazenyho je mi pěkně soufl, dokonce se mi navalilo a úplně mě tlačí břicho.. tak snad nepřišli nevolnosti.. Vlasta mi včera řekl, že mám pocit, že to přehrávám - boliva ne docela za děloha a večer ležím u TV protože jsem prostě unavená, potřebuji se natáhnout a bývá mi hrozná zima.. tak říkám aha.. no asi dokud neuvidí ten UTZ tak neuveri, že jsem v tom, a že můžu mít nějaké příznaky...
Holkyyy, tak se podrzte, ono to vyslo 😊 zitra uz mi tam chce, vyresit nastup atd. Tak mam radost, musela jsem to hned zavolat pritelovi, byl zrovna na ceste za tatou, tak je taky rad, pry konecne budeme fungovat jako normalni par, ze budeme travit volny cas spolu a ne v praci 😊
Jinak co se deti tyka, tak okolo me je taky plno tehotnych nebo novopecenych maminek, dokonce i mladsi rocniky a to je mi 27. Z rodiny uz maji i bratranci deti, pravda jsou o neco starsi. Nasi uz by radi taky vnouce, obcas treba na oslavach o tom mluvi, bratr je sice starsi, ale deti nikdy moc nechtel a ta jeho ma dite z predchoziho vztahu, tak mu to asi staci.
@markethy235 Tak moc gratuluji Markétko, začíná nová a určitě lepší etapa!
@markethy235 paráda! Ať se ti tam líbí 🙂
Ahoj holky, tak já jsem včera večer začala špinit..☹ Taková tmavě hnědá krev.. Nevím, co to může být.. A doufám, že to není to nejhorší.. Bolesti nemám, jen o špinění trošku na toaletní papíře, na intimce, přes noc nic, jak jsem ležela.. Myslíte, že mám jít k Dr.? Zkusím mu asi zavolat..
@brambora28 neves hlavu a volej!
@evikkk13 Je tam až od 8, tak musím počkat... Achjo..:-/
@brambora28 To je za minutu, nemusí to nic deštivého znamenat, ale raději volej a tfuj tvůj!
@brambora28 hlavne klid, urcite to bude dobre. Zavolej mu a snad te jeste ted rano prohledne. Drzim palce, at je vse v poradku a dej hned potom vedet.
@evikkk13 @markethy235 Díky holky.. U Dr. to nikdo nebere, snad nemají dovolenou... to je hrozný, když o tom nikdo neví (kromě Vás), a nemůžu to ani s nikým řešit (kromě Vás).. Včera večer říkám Vlasťovi, že jsem začala špinit.. a on tak to je třeba jenom tak.. a pak říkám, že to může třeba znamenat potrat.. A on místo, aby mě nějak utěšil a řekl ale ne, to bude dobrý nebo nezajedeme na pohotovost nebo něco, tak řekl, že hm, co nadělám, já ti to tam zpátky nevrátím.. On prostě takovej jinak není, ale teď mám pocit, že prostě ani nevěří tomu, že jsem těhotná, tak ani nebere jako nic vážnýho tohle....
Jinak jsem se dovolala, a na 11:30 jdu, tak na mě prosím myslete..
@brambora28 držím pěsti,ať vše dopadne dobře a Ty i mimi jste v pořádku 🙂
@monib66 Děkuji 🙂
@brambora28 to me mrzi ☹ ja tenkrat krvacela po sexu a pritel jako co tedy, jestli pojedeme na pohotovost... tak se jelo, ale i tak pak zamlkle 🙂
@brambora28 jinak na tebe myslim! Ale spineni je snad castecne i normální... bude to dobry 🙂
@simi1510 Děkuji, po sexu nemám.. ani žádné bolesti.. a to špiněné je právě slabounké, jakoby tmavě hnědý výtok.. No včera večer jsem to obrečela.. Snad to bude dobré.. Měla bych být dnes 6tt..
@brambora28 Terez hlavně klid! Umím si naprosto představit, jak hrozně se teď cítíš, ale pokud něco není v nejlepším pořádku, je potřeba klid, stres ničemu nepomůže 😒 Je super, že Tě doktor vezme takhle brzy, tak vyčkej, co poví. Dle dosavadních popisům doktora bych řekla, že jsi v dobrých rukou. A Vlasťu samozřejmě neznám, ale jen chci říct, co bych za tou jeho reakcí možná viděla já...možná se jen bojí věřit. Já když našla 1.ducha, řekla jsem to manželovi až druhý den s tím, že je to fakt divné a nerozumím tomu a že to asi nejspíš nic neznamená - v podstatě nad tím jen mávl rukou, že to je úplná blbost. Celý týden testy sílily a pak digitál ukázal 2-3 týdny od oplození, takže 4.-5. týden těhotenství a já to ukázala manželovi, že teda to asi není blbost, že si myslím, že jsem fakt těhotná. Byla jsem o tom už naprosto přesvědčená i vzhledem k příznakům. A on místo toho, aby mě objal nebo se zaradoval, tak suše řekl: "Uvidíme až, co řekne doktor...". A mě to v tu chvíli hrozně mrzelo a zároveň naštvalo a zeptala jsem se ho, proč takto reagoval. Že samozřejmě víme oba, že se něco může stát, to se může stát kdykoliv, tak kdy je ta správná chvíle na to, aby mě objal a projevil radost? On se mi pak omluvil, ale vysvětlil mi, že se zkrátka bojí se radovat. A nakonec to zklamání přišlo....a vím, že to nesl dost těžce, i když to navenek nedal úplně najevo.
@brambora28 dr rikala,ze dokud to neni jasna krev,tak se nestrachuj,urcite to nebude nic vazneho. Moc na tebe myslim a drzim pesti.🍀 😘
@brambora28 A moc držím palce! Já když začala mít špinění jakoby světle hnědý výtok, asi 4 dny jsem to vůbec neřešila, protože jsem všude četla komenty, že je to úplně normální, že děloha se roztahuje, všechno je hodně prokrvené a že ta špinila až do 5. měsíce a ta do 3. měsíce a pak zase pár komentářů, že to dobré být nemusí. Zkrátka to má každá jinak! Může to něco znamenat, ale taky vůbec nemusí! Dej vědět, moc na Tebe myslím!
@evikkk13 Děkuji.. No přesně takhle to máme i u nás.. Chce to mít prostě potvrzené od doktora a vědět, že je vše v pořádku, aby tomu opravdu uvěřil a radoval se (ovšem to ještě neví, že i kdyby doktor řekl ano, jste těhotná, tak to neznamená, že je už vše ok :D ) .. My jsme si teď psali a v podstatě to má asi úplně stejně jako tvůj manžel, on hodně stojí nohama na zemi, a napsal mi, že nechce, abychom se z toho oba sesypali, kdyby se něco stalo.. Já to chápu, ale na druhou stranu jak píšeš, potřebovala bych taky někoho, kdo by mě objal nebo řekl to bude dobré, uvidíš.. Sám uznal, že jeho včerejší reakce byla nepřiměřená...
@brambora28 zlato, moc na tebe myslim a drzim ti palce, bude to dobry. Treba nejaka praskla zilka, jak se ti roztahuje deloha? Muze to byt cokoliv, nemysli hned na nejhorsi 😘
@evikkk13 No právě, z toho, co jsem četla, tak je to tak na 80% že se to rozjelo a blbě to dopadlo, a zbytek, že špinil taky pár dní nebo naopak celý těhu.. Tak už diskuze raději nečtu.. No nejraději bych se sbalila a šla z práce domů :D Dneska jsem tu navíc sama, kolegyně má dovolenou, takže v tom kumbále se cítím fakt moc dobře :D A venku zima jako prase, tam se mi taky moc nechce teda...
@brambora28 *objímám Tě* a říkám bude to dobré! 🙂 Prostě muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Důležitý je, že jsme si to vysvětlili a vy taky 😉
@jade85 Děkuji, já právě doufám, že bude vše ok.. Ale strach prostě mám.. Jako napadlo mě, jestli to nemůže být ta prasklá žilka, protože mám docela problémy s chozením na velkou, a jak nejdu pravidelně, tak se to pak zasekne a nejde.. a teď v těhu to jde celkově samozřejmě hůř že.. tak mě napadlo, včera jsem byla po dlouhé době, a jak jsem tlačila, jestli nemohla ta žilka prasknou.. no kéž by... za chvíli už budu moudřejší 🙂
Holky jste zlaté, ještě, že jsme se tu tak dobře sešly, a že Vás mám.. Kdybych to tady měla dusit v sobě, tak se asi rozbrečím :D

Holky my jdeme dneska s kámoškou za další kámoškou do porodnice. My 3 jsme už skoro 20 let nejlepší kamarádky, a jedna z nich právě porodila předevčírem. Má chlapečka Kubíčka, ale on je tak neskutečně blonďatej, že to jste nikdy neviděly 🙂 A ony dvě teda jediný vědí, že jsem těhotná 🙂 A včera porodila další kamarádka holčičku Emily.. Je toho kolem mě teď fakt dost :D