Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 to bude dobry, jeste ze te vzal takhle dopoledne. Hlavne klid, stres neprospiva tobe ani miminku. Muze chapu, preci jen takto na zacatku se muze stat cokoliv, ovsem chtelo to lepe zvolit reakci, verim ze to zle opravdu nemyslel 😉 drzim palce at je to jen nejaka banalita.
@bibianne Děkuji.. No pokud to bude dobré, v což opravdu pevně doufám, tak pujdu vlastně poprvé od zjištění těhotenství k Dr. a na UTZ 🙂 Tak snad to bude dobré a miminko bude tam, kde má 🙂
@brambora28 urcite bude na spravnem miste, kdyby nebylo,tak bys to poznala...🙂 ted uz se budes taky jen strachovat,ale tak jinak...pekne 🙂
@brambora28 ono pokud to neni vyloženě červená krev, tak to nemusi defakto nic znamenat. Je to i tim jak pracuje vse uvnitr a připravuje se na mimi a jeho růst
@brambora28 kolikrat me tu holky uz taky podrzely, kdyz jsem nevedela co a jak, kdyz to melo byt moje prvni... a ted zase me podporuji, aby se podruhe povedlo a spravne 🙂
@simi1510 Já sleduji Vaši diskuzi ve skupince těhotenský test 🙂 Taky držím palce, ať to brzo vyjde, a hlavně ať je vše v pořádku.. Čím jsem starší, tím si fakt mnohem víc uvědomuji, že to zdraví je prostě to nejdůležitější...
@brambora28 Myslím, že klidně mohla. A nebo nějaká cysta a nebo hematom, i s tím se dnes většinou umí poradit. A nebo je to prostě jen to, že jak se připravuje děloha na miminko, tak se hodně prokrvuje a prostě to jakoby trochu prosáklo no 🙂 Neumím to říct, jsem laik, ale já takhle špinila často třeba týden před MS a doktor vždy říkal, že mám prostě citlivou dělohu a slabý stěny žil a říkal, ať beru ascorutin. Takže když mi to začlo, tak jsem si říkala no jooo, to je zase to moje "prosakování". A zrovna nebylo, ale to prostě neovlivníš.
Holky, tak dneska hcg 1011...🙄 Primář to nikde nenašel, musíme čekat. Hcg roste, takze to někde žije, ale spis se přiklání k mimodeloznimu, vzhledem k tomu, jak to roste. A ptal se me, jak jsem pane bože mohla zjistit ve 3.tydnu, ze jsem těhotná....dalsi kontrola v pondeli.Jeste mi rekl, všimněte si, ze jsem rekl, ze spis je to spatne založené. Protoze známe i případy, kdy se i v takovém případě jednalo o normalni těhotenství...
@llenka_li Ty máš teda zvraty! Jak se teď cítíš? Když to takhle vyrostlo, tak ale už dříve nebo později by to mělo být vidět a pokud je to skutečně mimoděložní, tak je moc dobře, že Tě hlídají, i když je to děsný vopruz ☹ Já vím, že se neznáme a možná je to trochu divný, ale kdybys něco potřebovala, klidně dej vědět, bydlím kousek od nemocnice. I třeba jen, kdybys potřebovala mluvit s někým jiným, než s vyplašenými členy rodiny 😉
@llenka_li Tyjo, to vypadá, že to bude na dlouhý lokte.. Na jednu stranu je moc hezký vidět, že tomu dávají někde šanci a neženou tě hned pod kudlu, na druhou zase to je ta naděje... Ale věřím, že to dobře dopadne 🙂 V kolikátém tt by jsi vlastně měla být?
@brambora28 dneska 3+6..
@llenka_li Tak oni asi právě proto čekají, ne..?
@evikkk13 moc dekuju, jsi zlata 🙂) Cítím se strašně. Ve středu jsem to obrecela a smířila se s tim, ze je to blby, kdyz doktorka rekla 100% neprosperujici, vcera uz jsem byla v pohode a smirena a dneska...tlak mam 87 na 57, klepu se jako ratlik a je mi zle od žaludku. Nervy trosku na pochodu....Zase ta nadeje, a pak stejne prijde zklamání.
@brambora28 čekají, protoze to roste...takze jsem nepotratila. A nenašli to, takze nevi kde hledat. Je to hodne pravděpodobně mimodelozni, ale možnosti jsou i neprosperujici v děloze a i ze bude vsechno dobry. I kdyz jsou dle slov primáře ty šance menší....
@llenka_li A s tím kamarádem jsi to nekonzultovala? Ona totiž ta hodnosta HCG odpovídá tomu tt.. Ale horší, že neví, kde je.. Moc na tebe myslím 🙂
@simi1510 je to masakr.
@brambora28 hodnota hcg je v normě, kdyby to byl jen jeden udaj. Ve 4tt je to rozpětí pro hladinu hcg hodne široké, ale neroste jak by mělo. Jeste jsem mu nepsala, vím to chvili a musela jsem to nejak vstřebat 🙂)
Holky tak jsem zpět.. Dobrá zpráva je, že mám potvrzené těhu 🙂 Doktor říkal, že tam je, ale že je hrozně maličké, a že teď je vše na přírodě.. Objednal mě za 14 dní na kontrolní UTZ, říkal, že mám dělat vše jako doposud, že jsem zdravá, že nevidí žádný problém, a že kdybych začala krvácet, mám dojít dřív.. Ani fotku nemám, ani jsem tu bublinku neviděla.. ☹ Ale dobrá zpráva je, že je tam, kde má být, teď jen doufat, že se bude vyvíjet tak, jak má 🙂
@brambora28 tak super! 🙂 drzim pesti dal, at je vse v poradku!
@brambora28 Myslím, že to je moc dobrá zpráva! Ještě je to začátek, dny podle MS podle mě věčně nesouhlasí, ale za dva týdny se uvidí 🙂 SUPER! Tak vidiiis, bude to dobrý 🤰
@simi1510 @evikkk13 Díky holky.. Akorát jsme to chtěli po té první kontrole, kdy jsem myslela, ž že už nějaká fotečka bude, říct rodičům a sestrám.. Protože mě hrozně drtí, že to nikomu nemůžu říct, a hlavně mi vadí, jak se pokaždý, když tam přijdeme ptají tak co si dáte? Kafe? Ne. Víno? Ne. Panáka? Ne.. a všichni se hrozně diví proč... Ale budu to muset nějak vydržet..
@brambora28 tak rekni, ze ti neni dobre a mas v sobe prášek... 🙂
@brambora28 no vidis,to je moc dobra zprava 🙂 za 14dni uz bude treba videt i srdicko,zalezi o kolik se ti bude lisit termin podle ms kalkulacky a dle utz,tak bud v klidu a pohode...🙂 nenapsal ti zadne leky? Mne po tom zakrvaceni napsala ascorutin na zpevneni cev,mozna se ho příště zeptej,at te nelekaji potom takovehle zazitky casto...ale gratuluju ti moc jeste jednou,tehulko 🙂 🙂 🙂
@simi1510 Jo, jenže na to mi nikdo neskočí, protože ví, že se snažíme.. A nepila jsem už na Vánoce, na Silvestra, teď na koncertě.. Myslím, že mají podezření už teď.. Ale co už..
Ja uz mam taky po kontrole a uf uf jsme v poradku a krasne pry prospivame. Podle ms 9+1,dle

@brambora28 uplne te chapu,jsme tady vazne dobra parta Hic 🙂 a ty se neboj,bude to dobry...ja jsem taky zakrvacela,ale bylo to i tak dobry 😉🐝