Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Gratuluju 🍀
@brambora28 kolikaty jsi tyden? Nejak se mi to nepodařilo najít 🙄😉
@bibianne Jůůů, nádhera!
@evikkk13 Jojo, zkusím to vydržet.. Je mi totiž jasný, že Vlasťova mamka by hned začala hledat nějaký věci pro mimi, dělá totiž v sekáči..
@llenka_li Dnes bych měla být přesně 6tt.. Nechci si to info dávat do profilu, protože jsem zjistila, že tady na koníkovi mám dost kamarádek, kterým to chci říct osobně 🙂
@brambora28 konecne jsem doma a cela netrpeliva se bezim podivat na Konika, jak si dopadla, jsem byla z toho pomalu uz nervni 😀 parada, aspon vis, ze je broucek v poradku 😊
@bibianne to je kraaasa 😍
@markethy235 :D Ještě, že jsi nemusela čekat přes noc, to by ses nevyspala :D
@bibianne moc gratuluju, se nam ty tydny zacinaji pomalu srovnavat 🙂 abychom nakonec neporodily ve stejny den 🙂
@brambora28 super zprava! Za ty dva tydny urcite bude srdicko 🙂 Jinak ja to rodicum a segre rekla taky po prvni kontrole, kdyz jsem jeste byla bez srdicka a bez fotky. Meli jsme zrovna vikend na to rodinnou oslavu a nechtela jsem mlzit s nepitim. A to jsem mela na utz jen gestacni vacek. Vsichni to vzali jako hotovou vec a pred dalsi kontrolou me nikdo nestresoval, proste pocitali s tim, ze to bude v poradku 🙂
@llenka_li teda to je napinave, do kdy se ceka ted?
@brambora28 no, presne 😂😂 nebo az do pondeli, to by byl vikend 😀
@markethy235 do pondeli ;)
@brambora28 to uplne chápu..🙂 takze 6+0, takze o dva týdny víc...nejhorší je, ze to ma kazdy tak hrozne jinak. Moc gratuluju, ze je mimi hlavne tam kde ma....🙂))
Doufám, ze nebudu čekat jeste dva týdny nez to bude někde vidět...🙄
@llenka_li Děkuji. Já myslím, že do týdne by u tebe měla být určitě vidět alespoň bublink, a moc ti přeju, aby vidět byla!
Ahojte dámy,.)
Potřebuji poradit. Mám podezření na těhotenství (o týden opožděná MS, jiné chutě, bolesti v podbřišku) každopádně jsem trochu ťumpachová z těhotenských testů. Včera jsem si dělala test, a s přítelem jsme objevili maličkého ducha - ale stále v limitu. A dnes dopoledne jsem pokus opakovala a nic. V pondělí jdu na gynekologii, tak uvidíme.. každopádně by mě zajímalo, jestli s touhle změnou názoru u těhotenského testu máte zkušenost.
@mysinaa A dělala jsi test od stejné značky?
zensky ukecany,to je des vas docist 🙂
bramborko určitě to dobrý,já krvácela jasnoou krví na vložku a te me tu mala kope a nikdy nezjistili z ceho
Bibi moc gratuluju k prckovi,at je i dal vsechno v poradku
Ili - ty to mas teda sileny,jsem zvedava,jak to u tebe nakonec dopadne
@mysinaa Ten druhý test byla stejná značka nebo jiná? Ten první mohl být citlivější...nebo byla moč víc naředěná protože ten druhý není z první ranní moči tak se nic nemuselo ukázat. Zkus zítra z první ranní moči, dobrý test je od doktora maxe nebo pokud chceš víc investovat tak clear blue je super. A nebo vydrž do pondělí a nech se překvapit 😉 Držím palce

@brambora28 Jo, to chápu. Tak jsou 2 varianty: 1)snažit se dál mlžit a nebo 2)říct, že je možné, že jsi, ale k doktorovi jdeš tehdy a tehdy a tak nechceš pokoušet. Já osobně bych zkusila 2 týdny vydržet, abych se sama nedostala do toho tlaku, že mi ten den kontroly u lékaře budou všichni psát a volat a říkat tak cooooo, uuuuž? Užila jsem si toho v nemocnici dost, nesnáším to!