icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
6. led 2017

@simi1510 děkuji moc. Nejhorší je, že jsem si dala před pár dny horkou vanu, ve které jsem teda byla sice jen chvilku, a neuvědomila jsem si, že se to nesmí, takže se teď cítím provinile jak kdybych tím ten potrat způsobila.. den po ní me bolelo břicho.. ☹

llenka_li
6. led 2017

@brambora28 je mi to moc líto 😢

bibianne
6. led 2017

@brambora28 bozenee,Teriii,to je mi hrozne lito :'( nevim co rict,prosim neboj,priste to urcite vyjde..dej si vinko a zkus to zaspat ☹

simi1510
6. led 2017

@brambora28 to nemuzes, tak to brát nesmis! Stalo se to, neco bylo spatne proste a slo...

Ja v tom srpnu si nadavala, ze to byl stres, tepla sprcha delsi, ze to byl sex, kdyz spustil krvaceni... a bylo to pak zamlkle... pak jsem si rikala, jak jim mam verit, co kdyz to zabiju, kdyz se budou mýlit.... je toho moc.

Ale v těchto případech za to clovek nemuze.

A s obviňováním se to stejne nevrátí...

V teorii se muzete hned pak snazit ne? Ze zadne sestinedeli u tebe neni... a to pak bude urcite uz vse v poradku!

simi1510
6. led 2017

Jednou jsem tu cetla komentář jedne oni... miminko slo nakouknout, jak se u vas bude mit, jak se mu bude libit a aby vědělo do ceho pujde. A ze pak uz to bude na ostro 🙂

brambora28
6. led 2017

@simi1510 mám jít za týden na kontrolu ke svému dr, tak uvidím, co mi řekne. Jako já se neobvinuji, jen je mi líto, že jsem to udělala. Osobně žiju s tím, že co se stalo se stát mělo, že je to prostě osud. Doktor říkal že temer všechny takhle brzké potraty jsou vinou nějaké dědičné vady, a já to tak beru.. ale stejně je to hrozný pocit že ve mě byl.zivot a už není.. však sama víš.. 😢

simi1510
6. led 2017

@brambora28 já vím... kolikrát to na mě padne i teď... bude časem ale lépe. jen se s tím člověk musí nějak srovnat a sžít

medulinek
6. led 2017

@brambora28 Terezko,je mi to moc lito,klidne si to vino dej,nikomu to neublizi a trebas to i pomuze,pokud se mel prcek udrzet,neublizily by mu ani termalni lazne a pokud ne,mohlas lezet s nohama za hlavou a stejne by odesel. Dej si ten tyden klid,at se vycistis a uvidis,ddeloha je ted jako pohnojena,pujde to brzo.

evikkk13
6. led 2017

@brambora28 Co říct.... Moc mě to mrzí 😔 Také jsem si vycitala několik horkých van a celodenní tahání těžkých břemen při stěhování, málo spánku, málo jídla, sex, kafe, vino... Ale ono to tím vůbec být nemusí. Možná se jen stalo, že Tvé vajíčko našla prvni spermie, která nenesla dobrý geneticky materiál a tělo si s tím poradilo teď, než aby ses později trápila. Chápu, že jsou Ti teď všechny řeči jedno. A posílám hodne síly!!!

brambora28
6. led 2017

@evikkk13 nejsou, já vím, že to tak je. Jsem si jistá, že to tak mělo být z nějakého důvodu. Jen to teď prostě bolí.. ale to chce jediné, čas..🙂
@medulinek Vinko už si dávám. Ted už nic nepokazim. Děkuji za slova útěchy. Ty sis z nás zažila nejvíc..

markethy235
6. led 2017

@brambora28 Terezko, hrozne me to mrzi, posilam obrovske objeti. Miminko si k vam cestu naslo a najde brzy znovu, tomu verim. Jak jsme tu stejne dlouho a skoro stejne stare, tak to vse s tebou prozivam, je mi to moc lito 😖

brambora28
6. led 2017

@markethy235 moc děkuji za podporu Markétko 😘

yelowangel
6. led 2017

@brambora28 hrozně moc mě to mrzí. Vybreč se z toho, vyvztekej, a dej si čas na oplakání, nic víc ti poradit neumím. Drž se.

medulinek
6. led 2017

@brambora28 neboj,ono nahore vyridi,ze to u vás vypadá dobře a vybere silnějšího andílka. Já teda nejsem věřící,ale tyhle představy mi hrozně pomáhaly.

carries
7. led 2017

@brambora28 moc mě to mrzí ☹ vybreč se, určitě to alespoň trochu pomůže. Stres a smutek je nejlepší ventilovat slzami. Uvidíš, že další miminko už s Vámi zůstane až dokonce.

jade85
7. led 2017

@brambora28 moc mě to mrzí 😢 myslím na tebe. Držte se 😘 určitě se vám rychle znovu zadaří a tohle už se nebude opakovat.

brambora28
7. led 2017

@carries @jade85 Děkuji holky. Dnes je mi mnohem líp.. A je to asi hodně tím včerejším doktorem. Tím, jak byl mladej, tak šlo vidět jak je jednak pečlivej, a hlavně lidskej, že to nebral jako další kus a hlavně jako obtěžování (což většinu doktoru na pohotovosti každej pacient obtěžuje, aspoň u nás).. Bylo mi ho líto, že mi musel oznámit tu špatnou zprávu..

Jen teda holky skoro vůbec nekrvacim, a včera právě rikal, že mám dělohu plnou krve a že když jsem začala krvácet, tak to odejde samo.. máte některá zkušenosti s potratem bez revize? Modlím se, ať to aspoň odejde samo a na tu revizi nemusím ☹

evikkk13
7. led 2017

@brambora28 Ja bohužel, ale nemáš ještě domluvenou kontrolu příští týden u tvého lékaře? Ten by určitě poradil co a jak. Stejně asi bude fajn, aby se na tebe ještě mrknul. Jsem ráda, že se cítíš líp!

brambora28
7. led 2017

@evikkk13 jojo, budu tam v pondělí volat a pokud se do té doby krvácení nespustí tak se objednám hned ze začátku týdne asi..

bibianne
8. led 2017

@brambora28 mam taky skvelou homeopatku,ta mi rikala,ze holkam,ktere prijdou o miminko pise prirod i leky na to,aby vsechno spatne z delohy odešlo. Pokud bys mela cestu do brna,muzu ti na ni dat kontakt...ale vstupni schuzka neco stoji,ale stoji za to...ber to jako dalsi z moznosti,nic nenutim. Myslim na tebe a ver,ze ted to mas v sobe "pohnojeny" a brzy se zadari znovu 🙂🍀

brambora28
8. led 2017

@bibianne ahoj, budu ráda, já v Brně pracuji, takže jsem tam každý den. Já mám dobrý zkušenosti s Bachovkama, dáváme je psům, a na homeopatii mám zase dobry recenze. Děkuji.

bibianne
8. led 2017

@brambora28 ja k te dr chodim na doporučení me mamky,meli ji brat delohu a diky homeo se vsechno spravilo,mela takovy drbol po operaci palce,chodila na řezání a když se ji to udelalo znovu,nechala si zase napsat homeo a od te doby ma klid. Ja jsem po re

bibianne
8. led 2017

@brambora28 ja jsem po revizi dlouho nedostala ms a sla jsem k ni a do tri dnu jsem to hned dostala,jak rikala a je hned u cukrarny U Kapucinu... adresu a webovky muzu poslat do zpravy,kdybys chtela...🙂

brambora28
8. led 2017

@bibianne jojo pošli prosím 🙂 Ja měla problémy se zarůstáním nehtů na palcích u nohy jako malá, chodila jsem k léčitelce a od té doby mám klid 🙂

evikkk13
8. led 2017

Holky, já se včera večer pustila po 4 měsících do dělání svatebního fotoalba. Je to pěkná dřina - vybrat který fotky a i to lepení 🙂 Ale baví mě to a nabíjí neskutečně. Byl to krásný den ❤

evikkk13
8. led 2017
brambora28
8. led 2017

@evikkk13 já chtěla udělat takhle alba na Vánoce. Pro všechny, mám asi 1000 fotek, takže jsem je asi 14 dní rozdělovala, nám sem jich samozřejmě nechala nejvíc, takže ostatním chybělo a nam asi 100 přebývalo. Poté, co jsem to teda rozdělila, jsem to stejně nestihla nalepit do alb.. a teď už se k tomu tak nějak nemůžu dostat... 😀

evikkk13
8. led 2017

@brambora28 Ja mám asi 450. A na Vánoce jsme rozdávali fotoknihy v rodině. Tam je výhoda, že to můžeš v PC donekonečna opravovat 🙂 Tady jsem na počítala strany a dle formátu orientačně propočítala kolik a jakých fotek se vejde. Udělala jsem výběr a čím víc se budu blížit konci, tím víc budu muset kalkulovat s tím, která se ještě vejde. Ale už 4 měsíce mě to dohání, to album jsem si přála jako svatební dar 🙂

markethy235
8. led 2017

@evikkk13 je, vam to sluselo, ta kvetina do zluta to krasne ozivi ☺
Mne se ty foto knihy moc libi, je to dobry darek a bratranec nechal jednu mensi udelat a vzal ji k nam na oslavu, myslim ze je to lepsi, nez tahat cele album ☺

evikkk13
8. led 2017

@markethy235 děkuji, kytka byla nádherná 🙂 to album určitě není nikam na nošení, je to těžký a ty fotky by se mohly zohýbat, ale fotokniha ideál. Nechali jsme si taky jednu udělat, že třeba když jdeme někam na návštěvu nebo s někým posedět, tak se to všude vejde a babičky z ní byly nadšene

Strana