icon

Tejpy na pozvednutí velkých prsou. Jaké jsou zkušenosti?

31. kvě 2022

Ahojky děvčata, mám 8 týdenní miminko a jsem kojící mamina a musím říct že mám obří prsa. Zkoušela jsem několik kvalitních tvarovacích podprsenek ale vzhledem k velikosti (85E) jsou i tak povislé.... vypadá to hrozně..Napadly mě na pozvednutí tejpy. Nevím zda to ale něco neudělá s mlíkem např abych o něj nepřišla :( ...nějaké rady a zkušenosti prosím?

veronicka89
31. kvě 2022

Nevim ale 85 e neni zas tak silene ... Ja mam 75 h coz je sice mensi obvod ale prsa podobne ...

Mam podprdu anita a je super.

Pokud jsi nenasla tu svoji zkus kojivi sportovni - pevne a se sirokyma raminkama a dej rafsi hodne penez za jednu nez zkouset vice smejdu ....
Fakt pevnou.

jjasmina
31. kvě 2022

@veronicka89 mám něco podobneho a to půl roku nekojim, ale klasicka podprsenka bez šance, máte i plavky v podobném stylu?

mamadvoudeti
31. kvě 2022

Já mám taky velké 🐐🐐 bohužel a tím mám pořád problém

veronicka89
31. kvě 2022

@jjasmina ja mam normalni krasnou kojici podprdu a krasne plavky ...to sportovni jsem jen doporucila autorce ...ja to nemam

zizkmi
31. kvě 2022

Me vyhovuje podpsenka od Trioly a pak Hotmilk maji super podprsenky

ovin
31. kvě 2022

Mám vel. 85E a jsem velmi spokojená s podprsenkou z tchiba.

hanca78
31. kvě 2022

Ahoj. Já už několik let nosím hlavně podprsenky značky Anita. Měla jsem i kojící, vel. 95G a byla úžasná. Sportovní od nich jsou také top a hlavně vydrží několik let a to je beru s běžným prádlem. Podprsenky zn. Triola apod. jsou pro mě nepoužitelné, ani ne po hodině nošení jsou strašně volné a nic nedrží na místě. A Anitou můžu bez problémů hrát třeba badminton nebo podobný sporty.
Odkaz na výběr kojících je zde: https://www.anita.com/us/bras/nursing-bras.html
Lze objednat i u nás, na jejich sttrabkaxhje seznam prodejců u nás. 🙂