Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@konik_mischel po clistiku jsem mela jen zy navaly horka. Prujem neprujem mam az ted 10-11DPO 🙂. Ale u tebr to z toho clostiku bude nejspis ... Presne. Ja ztloustla i 3 kkg.Ale jestli to pomuze tak mi to bude uplne jedno ...
@lucina90 jasný,ale každý to bere a zvládá jinak..me furt hlídá a vyzvida,a chce vše vědět, ale pak on nemusí nic. .neprovedl me,ale lhal ve spoustu věcech, dala jsem mu okostovat to,co on me a najednou je jak priposrany..zítra budu již doma;tak jsem zvědavá, a popravdě domů se mi nechce:-/
tak holky,komu se blíží testování?😀
@hermanek1985. Zítra na tebe budu moc myslet.Drž se.
Jinak já testuji za 9 dní
@lucina90 negativní :-/
@luciasek1987 tak musíš počkat 🙂
@hermanek1985 uvidíš, třeba se to nějak vyřeší 🙂
@kolmenka děkuji 🙂...jeee..už se Ti to blíží 🙂
@hermanek1985 Blíží ale hrozně pomalu.
@lucina90 Má je moje ségra. A úplně přírodní cestou.
@luciasek1987 A kolik jsi DPO? Neni to jeste brzy?
Holky já jsem měla ovu před dvěma lety taky na Silvestra a pozitivní test jsem měla 17.1., tak ještě máte čas 🙂 držím palce
@luciasek1987 tak třeba je ještě brzy🙂
@kolmenka hihi..ono vždy když cekas na něco, tak se to táhne 🙂
@hermanek1985 Bohužel mám i práci takovou že si celý den sedím na internetu jako dneska. Takže to taky neutíká.Uteče mi asi až středa kdy jedu do Prahy.pak už se to zase povleče.
Není zač 😉 určitě se to povede. My se ted´snažíme o další a nějak nejde ☹
@ayperi jsem 13 DPO... myslíš že to je ještě brzy?
holky, moc vám to všem přeji a teď moje otázka, když jsem brala nepravidelně antikoncepci, mohu být těhotná? Nedobrala jsem platíčko, měla jsem ms dřív, tak kvůli tomu, pak jsem si nevzala 2 pilulky z nového. No nic pohl. styk jsem měla 26. 12, po první pilulce z nového platíčka, poslení menstruaci od 16. - 23. 12. a teď se bojím, my už miminko nechceme a ani nemůžeme. Těhotenský test zatím snad nic neukázal, kdy mám zkusit? děkuji za odpověď, vím, že to sem úplně nepatří a všem vám držím palečky, ať se vyvede🙂
@kropice ahojky... MS máš mít kdy? cca kolem 17.1.? máš nějaké příznaky.. myslím si, že to možné je.. záleží, zda jsi měla ovulku kolem toho 26.12.... nevím, to je můj názor... tak za týden bych si udělala TT a uvidíš.. 🙂

ahoj, tak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo takové příznaky má - už jsem si říkala, že jsem divná, taky mám po clostíku průjem - neprůjem, při minulém pokusu jsem i několikrát zvracela a to, že je mi občas šílená zima a z toho hrozné horko ani nemluvím.... ale co bychom pro naše vymodlená miminka nezvládly, že? 😉