icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

kropice
11. led 2016

těhotná být nechci, proto se o to zajímám, když tady každý píše, že 37 a výš, už znamená těhotenství ☹
smajlík pro mě, jinak vám všem to moc přeji 🙂

ayperi
11. led 2016

@kropice BT je dobra na urceni ovulace. Ale k tomu fakt potrebujes vysledky tveho mereni z nekolika mesicu pred.

ayperi
11. led 2016

@kropice kdyz jsi si ji nikdy nemerila a jsi po ovu, tak teplita nad 37 pro tebe absolutne nic neznamena. Neni to vubec smerodatny. Musis pockat do MS nebo zajit na krevni testy ...

kropice
11. led 2016

jj, trochu děkuji za uklidnění, jen si to asi všechno moc beru

ayperi
11. led 2016

@kropice v pohode. Fakt bohuzel nemuzes vedet, jestli jsi nebo ne jen hadat :(. Stejne jako my ...

martanka007
11. led 2016

@ayperi Samozřejmě nikoho neodsuzuji pokud jde na interupci, je to na každé ženě, jak se rozhodne a přeji, ať je to rozhodnutí vždy správné. Taky nechci moralizovat, jen jsem napsala svůj názor 🙂

kropice
12. led 2016

a holky, prosím vás, mohly by antibiotika na močové cesty nitrofurantoin ovlivnit těhotenský test? v případě, že bych byla, že by se to neukázalo, užívala jste některá? děkuji

ayperi
12. led 2016

@kropice utcite nee. Tehu test je jen na bazi HCG hormonu, ktery zacne produkovat plod po uhnizdeni. To by ti museli pichnout u dr na otehotneni primo tehu hormon. Jinak nee.

kolmenka
12. led 2016

@kropice Ahoj určitě ne.

Jinak dnes mě v podbřišku bolí už od rána. 12 hodin sedět v kalhotách nevím jak zvládnu.

ayperi
12. led 2016

@kolmenka to vypada nadejne 🙂)). Mas v sobe porad pregnyl?

kolmenka
12. led 2016

@ayperi Nevím. Asi bych to zjistila jen TT že? A myslíš že by byl pozitivní i odpoledne pokud by to byl pregnylem?

ayperi
12. led 2016

@kolmenka jj jen TT. Ja ho mela negativni uz 5DPO, ale mela jsem davku jen 5000... tohle zkusj klido i odpo. Jen pak jestli se zadarilo je lepsi zkouset rano, aby jsi mela vetsi sanci videt ducha ...

ayperi
12. led 2016

@kolmenka ono i v navodech na testech je napsano, ze muzes zkouset po cely den. Doporucuje se ranni moc jen kvuli tomu, ze mas rano o neco vyssi HCG. Ale Pregnyl funguje naopak zejo.te zadne HCG nevytvari, ten HCG je a postupne z tebe vyprchava. Takle klidne testovat i odpoledne.

kolmenka
12. led 2016

@ayperi. No já dostala 10 000 jednotek. Podle mě ještě v krvi bude píšou až 12 dní a já jsem teď 6 dní po

kolmenka
12. led 2016

@ayperi Asi si odpoledne zkusím TT koupit a zkusím to.

ayperi
12. led 2016

@kolmenka 1000 se rika, ze muze byt v tele az 14 dni. Ale kazde telo je jine. Kdyz ma nekdo rychlejsi metabolismus, tak to tam ani ten 6 den mit nemusi. Zalezi no ... Ale aspon budes vedet, jestli to jsou priznaky z pregnylu nebo ne ... Protoze vedlejsi ucinky pregnylu je prave tahani podbrisku nebo i nevolnost ...

kolmenka
12. led 2016

@ayperi Aha ale to by ,se to asi mělo spíš lepšit ,a né horšit.

ayperi
12. led 2016

@kolmenka To asi jo no ... Nevim. Mne je spatne od 3DPO (do toho 5DPO to bylo kvuli pregnylu urcite) porad. Jako kdybych i mela pred mentruaci v podbrisku. Pritom ta ma byt az 18.1 ... Ale rikam si, ze je mozne, ze si to i vsugerovavam. Nevim. Treba nam to vyslo obema :D 🙂

kolmenka
12. led 2016

@ayperi Taky si myslím že to mám vsugerované. Mě to bolí taky jako před MS možná. trochu víc.

cheynee
12. led 2016

Ahoj holky, můžu se přidat? Také jsme si řekli, že tehle cyklus to prostě musí vyjít 😀 tak jsem teda zvědavá... Snažíme se od konce léta a jestli to teď nevyjde, tak už se vážně naštvu a odložím to zase až na léto 😖

kolmenka
12. led 2016

@cheynee Ahoj., Když by to ,nevyšlo raději bych to řešila s dr.než odkládat

cheynee
12. led 2016

@kolmenka U dr. jsem byla nedávno na preventivní kontrole a řekla mi, že pár měsíců není dlouhá doba a že to nemáme hrotit 🙂. Jsme oba mladí, takže pevně doufám, že se nám podaří zadělat na mimi zcela přirozeně 😀

kolmenka
12. led 2016

@cheynee Samozřejmě ti to moc přeju

cheynee
12. led 2016

@kolmenka Díky 🙂 začneme to řešit až třeba příští podzim, pokud se do té doby nezadaří. Ale snad zadaří 😉

ayperi
12. led 2016

Holky, ja jsem taaaak strasne unavena! I mamka me upozornila na kruhy pod ocima. Spim klidne i 12 hodin. Tohle u me neni vubec normalni ...
@cheynee Drzim palce! 🙂

cheynee
12. led 2016

@ayperi Díky, já Tobě taky 🙂 snad Ti to vyjde, ale přehnaná únava v zimě je docela normální jev ☹.

kolmenka
12. led 2016

@ayperi tak jsem to ,zkoušela a už byla jen /. Ale je fakt že hodně piju a chodím na. Wc tak zkusím ještě ráno z ranní moči.

kolmenka
12. led 2016

@ayperi dělalo citlivostí 10 mamatest

ayperi
12. led 2016

@cheynee No ja to normalne nemivam ani v zime ... :/

kolmenka
12. led 2016

@ayperi Třeba ti to vážně vyšlo! Máš dost jasné příznaky

Strana