Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
jj, trochu děkuji za uklidnění, jen si to asi všechno moc beru
@ayperi Samozřejmě nikoho neodsuzuji pokud jde na interupci, je to na každé ženě, jak se rozhodne a přeji, ať je to rozhodnutí vždy správné. Taky nechci moralizovat, jen jsem napsala svůj názor 🙂
a holky, prosím vás, mohly by antibiotika na močové cesty nitrofurantoin ovlivnit těhotenský test? v případě, že bych byla, že by se to neukázalo, užívala jste některá? děkuji
@kolmenka 1000 se rika, ze muze byt v tele az 14 dni. Ale kazde telo je jine. Kdyz ma nekdo rychlejsi metabolismus, tak to tam ani ten 6 den mit nemusi. Zalezi no ... Ale aspon budes vedet, jestli to jsou priznaky z pregnylu nebo ne ... Protoze vedlejsi ucinky pregnylu je prave tahani podbrisku nebo i nevolnost ...
Ahoj holky, můžu se přidat? Také jsme si řekli, že tehle cyklus to prostě musí vyjít 😀 tak jsem teda zvědavá... Snažíme se od konce léta a jestli to teď nevyjde, tak už se vážně naštvu a odložím to zase až na léto 😖

těhotná být nechci, proto se o to zajímám, když tady každý píše, že 37 a výš, už znamená těhotenství ☹
smajlík pro mě, jinak vám všem to moc přeji 🙂