icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

cheynee
12. led 2016

@ayperi No tak snad to klaplo!! 🙂 já jsem teď třeba dva dny zvracela, pořád mi je špatně a včera jsem si dělala test a nic. A to už jsem si taky myslela, jak to je jasný 😒. Ono jak na to pořád myslíme a hodně se pozorujem asi není úplně dobrý 😀 jenže se to nedá nad tím nepřemýšlet 😒 ☹

semisovamys
12. led 2016

Holky,tak jsem to nevydržela a test jsem.si udělala 😀 a je to tam!! Jak jste na tom vy ostatní? 🙂

lucina90
12. led 2016

@semisovamys gratuluji 🙂 já čekám, zítra má dojít ms, příznaky ani na ms ani na těhotenství nemám. Trochu cítím jako by tlaky dole, ale nebolí to. Měla si příznaky?

kolmenka
12. led 2016

@semisovamys Moc gratuluji. Kolik jsi dnů od ovulace?

semisovamys
12. led 2016

@kolmenka děkuji 🙂 jsem 17 dnů od ovulace, 4 dny mám zpožděním MS 🙂

semisovamys
12. led 2016

@lucina90 Po.ovulaci mne asi 5 dnů docela pichalo v podbřišku, a teď mně 4 dny hrozně bolí v kříži 🙂 moc děkuji a držím pesticky ať to.vyjde 🙂

kolmenka
12. led 2016

@semisovamys Tak to jsi vydržela netestovat dlouho! A nějaké příznaky kromě vynechané ms?

cheynee
12. led 2016

@semisovamys gratuluju 🙂 🙂 🙂

no_title
12. led 2016

@cheynee taky mi bylo ráno blivno, píchá mě v podbřišku, ale mám takový pocit, že si ty příznaky možná i vsugerovávám 🙂. Jsem teprve 4 dny po ovulaci, takže je ještě brzo... Ale vleče se to panečku, už aby byl 32 DC 🙂

fatal_error
12. led 2016

@semisovamys ms asi pristi tejden a priznaky zadny, akorat me picha v pravy casti podbrisku.

A gratulace!!!!!!

cheynee
12. led 2016

@no_title No já si to zvracení nevsugerovala stopro, ale spíš si myslím, že jsem snědla něco co mi nesedlo 😀 akorát mi už je divný, že to trvá třetí den...

kolmenka
12. led 2016

@cheynee ztrácet můžeš i z nervů, ze stresu a podobně.

cheynee
12. led 2016

@kolmenka Nervy ani stres nemám, ale problémy se žaludkem mám od malička, takže to vážně přisuzuji spíš jídlu ☹

kolmenka
12. led 2016

@cheynee zkus cocacolu ledově vychlazenou a jen po lžičkách.Mě to doporučil dr pro syna ale musí to být cocacola né nic jiného

semisovamys
12. led 2016

@kolmenka Držela jsem se zuby nehty 😀 příznaky jsem už napsala o příspěvek výše 🙂

kolmenka
12. led 2016

@semisovamys To věřím. Já sice neuvěří že by se to konečně podařilo ale nemůžu se dočkat testování.

lucina90
12. led 2016

Holky, ráno asi testnu 😀 už to nevydržím 😀

kolmenka
12. led 2016

@lucina90 a kolik jsi od ovulace?

lucina90
12. led 2016

@kolmenka úplně přesně nevím kdy byla. Kolem Silvestra, ale zítra to mám dostat

ayperi
12. led 2016

@cheynee presne no. Rikam si, jestli si to vse nevsugetovavam :((
@semisovamys obrovska gratulace!!!!! 🙂))

semisovamys
12. led 2016

@kolmenka A kdy budeš testovat? Neztrácej naději,vždy to může vyjít 🙂

lucina90
13. led 2016

Holky co myslíte? Ranní test Clear blue

kropice
13. led 2016

Ahoj holky, tak co myslíte, od 26. 12. od PS a dneska na testu po ránu ještě nic, antinu jsem teda brala nepravidelně, takže nevím jak ovulka, i MS mívám nepravidelně, někdy vůbec, já už nevím, fakt jsem tady z toho nervní. Teď bych měla menzes dostat kolem toho 17. Ještě do čtvrtka dobírám antinu.

kropice
13. led 2016

lucina 90 @ já myslím, že jo, gratuluji, to já tam tohle nemám, já mám bílo 🙂

cl8ireh
13. led 2016

@lucina90 Já si taky myslím, že tam náznak je 🙂 Kolik jsi DPO?

luciasek1987
autor
13. led 2016

@lucina90 je to tam!!! Moc gratuluji

lucina90
13. led 2016

@cl8ireh já přesně netuším, kolem Silvestra podle hlenu.

lucina90
13. led 2016

@luciasek1987 fakt myslíš? Já tomu nevěřím 😀 nic mi není

cl8ireh
13. led 2016

@lucina90 Tak to já cca taky. Ale radši vydržím do MS 😀

kropice
13. led 2016

holky a co myslíte mě?

Strana