icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

ayperi
13. led 2016

@lucina90 to bude dobre 🙂 ... U Tebe to bylo krasne videt 🙂))
@kolmenka Penize jsou to nejmensi ... Spis ta psychika moje :(((

lucina90
13. led 2016

@kolmenka ano, myslím to tak, že je ještě brzy. Minimálně to chci mít od dr potvrzený. Přijede v březnu, to si budeme brát i štěně 🙂

lucina90
13. led 2016

@ayperi stejně tomu nevěřím pořád 😀

kolmenka
13. led 2016

@lucina90 Jako neříct mu to až do března??? Tak to nevím jak to udělat. To je hrozně dlouho.

ayperi
13. led 2016

@lucina90 To jsi dobra. Ja bych to nevydrzela nerict :D :D :D. Kdyz mam z neceho radost, tak se chci hned podelit a nevydrzim to :D

kolmenka
13. led 2016

@ayperi já bych to vydržela třeba týden nebo 14 dní než by to bylo jisté ale déle určitě ne.

lucina90
13. led 2016

@kolmenka
@ayperi
Jako mám to v plánu, ALE asi to nevydržím 😀 jenže bych hrozně ráda viděla jeho výraz 🙂 nicméně už se ptá jestli bude miminko a já říkám ještě nevím 😀

kolmenka
13. led 2016

@lucina90 no jo ale tohle můžeš říkat ještě maximálně 14 dní. Pak už to nepůjde. A nemůžeš třeba některý víkend za ním???

lucina90
13. led 2016

No do Anglie...daleko, jedině lětět, ale stejně chodí do práce i v sobotu

kolmenka
13. led 2016

@lucina90 i tak bych asi letěla mu to říct.

luciasek1987
autor
13. led 2016

@kolmenka já budu testovat kolem 19.2. doufám :DDD ovu zhruba vím kdy bude... jen potvrdím testy a pak hurá na 19.2..... :DD

kolmenka
13. led 2016

@luciasek1987 přeji moc moc štěstí

luciasek1987
autor
13. led 2016

@kolmenka zatím nejsem 1 DC, ale "neočekávám" zítra.... testy sněhobílé... takže spíše očekávám.. proto píšu další testování až na únor 🙂) a co ty?

lucina90
13. led 2016

@kolmenka uvidím ještě. On už to stejně tuší a ptá se 🙂

kolmenka
13. led 2016

@luciasek1987 já test mezi 20-24.1 ale teď večer je mi špatně až skoro na zvracení. Doufám že si to jen nevsugerovávam. Nebo že to není z utrogestanu. Dneska jsem teprve 7 dní od ovulace

luciasek1987
autor
13. led 2016

@kolmenka no podle mě, si spoustu věcí vsugerovat bohužel můžeš.... přestaň se soustředit na svoje tělo... mně pomáhá cvičení... fakt chodím alespoň 4x týdně... a poté jsem úuuplne fresh a v pohodě...

kolmenka
14. led 2016

@luciasek1987 Na cvičení jsem moc velký lenoch

michaela110
14. led 2016

Tak dámy, potajmu vás sleduji, ale nechtěla jsem nic psát a zakřiknout. Dnes test ClearBlue ukázal + a 2-3týden.
Přeji i vám ostatním // nebo + co nejdříve.
S manželem jsme brali FertilityBlend, oba pijeme druhý rok mladý ječmen a vysazená antikoncepce je 5měsíců. Nakonec se to povedlo v měsíci, kdy je nad hlavu školy a řešíme, zda do baráčku nebo ne 😀 . Ta psychika je opravdu mrcha....
Líbí se mi, jak přemýšlíte, kdy a jak to oznámit drahé polovičce. Také jsem měla spoustu plánů a hrozně jsem se na to těšila. Nakonec jsem ho poslala do koupelny, aby se na výsledek podíval sám, že nechci být zase smutná. Bylo to den po jeho narozeninách, tak to měl jako opožděný dárek. 🙂
A to jsem chtěla čekat na snímek z ultrazvuku, mám koupený krásný 3D rámeček, kam jsem chtěla dát krom fotky i malou botičku a napsat nějaký pozdrav tatínkovi 😀 . Tak to využijeme u babičky...
Přeji Vám pevné nervy!

lucina90
14. led 2016

@michaela110 gratuluji 🙂

hermanek1985
14. led 2016

@lucina90 gratuluji :-*..drzim pesticky at vše proběhne v pořádku :-*

lucina90
14. led 2016

@hermanek1985 Děkuji, ještě zítra testuju 🙂

kolmenka
14. led 2016

@michaela110 Moc gratuluji

ayperi
14. led 2016

@michaela110 Gratuluji ! 🙂)). O skole mi povidej, take mam ted zkouskove 🙂). A do baracku bezte. My stavime uz par let, minuly rok jsme se stehovali (z Prahy na okraj Prahy) do baracku a nemenila bych za nic na svete 🙂))
A ja mam vymysleno, ze to pritelovi reknu tak, ze mu dam jakoze darek knuhi "Ahoj tati" a k tomu jsem uz koupila hracku pro mimco, kde mluvi zvirata z farmy, kdyz zatahnes za takovy kolecko 🙂). A u tchyne to udelame tak, ze ji dame do obalky ultrazvuk 🙂)
Jinak damy, boli me pekne prsa teda a bradavky mam tak obrovsky jako nikdy jeste. Tak doufam, ze moje tuseni je spravne a ze to neni nejaka cysta nebo tak neco ... Zitra jdu k doktorovi, tak drzte palce 🙂)

kolmenka
14. led 2016

Holky plánujete některá koupit přístroj na poslouchání srdíčka přes břicho.

lucina90
14. led 2016

Všechny vás zdravím 🙂 konečně se mi podařilo tu fotku sem nahrát. Dnes dopoledne jsem zkusila další test a je to tam!!! 🙂 mám smíšené pocity a uvěřím až mi to řekne doktorka 😀 takže zatím si to neuvědomuju a nepřipouštím. Přeji vám všem také dvě čárky a hlavně zdraví

kolmenka
14. led 2016

@lucina90 Krásné.Moc gratuluji.

kropice
14. led 2016

@ také moc gratuluji 🙂

lucina90
14. led 2016

Teda odpoledne to bylo...blbnu 😀 děkuji 🙂

kolmenka
14. led 2016

@lucina90 kolik dnů od ovulace?