Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
Ahoj holky, už Vás tu pár dní sleduju a doufám, že nebude vadit, když se připojím. S přítelem jsme se taky začali snažit o miminko. Před rokem jsem vysadila po x letech antikoncepci a nedostavila se mi vůbec menstruace, kvůli nízké sliznici. Menstruace se mi dostavila po nějakkých hormonálních práškách a pak zase nic. Teď po další dávce a Proveře jsem brala Clostillbegit. A konečně jsem se dostala do prvního "krásného" cyklu s ovulací. V pondělí ráno jsem byla na gynekologii a bylo mi řečeno, že se mi v noci byla ovulka, takže doufám, že to večer před a den před stačilo 😵 , další dva dny totiž přítel odjel na služební cestu. Ovulaci jsem měla až 22 DC, takže vůbec netuším, kdy by měla přijít menstruace a doufám, že to nezjistím, ale asi by to byla velká náhoda, kdyby se to povedlo ☹ . Od příštího měsíce bych si případně chtěla začít měřit teplotu, dnes ráno jsem to zkoušela s tím, že nemám absolutně žádné porovnání, protože jsem to nikdy nezkoušela a byla jsem překvapená jak je nízká 36,5. Četla jsem několik článků a diskusí a 5 dní po ovulaci jsem počítala s teplotou vyšší, ale je to asi hodně individuální. Beru kys. listovou a dnes jsem si koupila ananasový džus 😀 . Držím palečky všem!
@mandlicka25 Ahoj držím palečky. Naděje určitě je. Já jsem ovulaci měla až 25.DC a dneska jsem 8 dní od ovulace
@kolmenka Tak to jsi 3 dny napřed! 🙂 držím palečky.
@mandlicka25 Děkuji už se těším až budu moct testovat. A doufám že nebudu zklamaná
@kolmenka to já se spíš bojí testovat, abych nebyla zklamaná, no uvidíme. Dnes mě zase začaly bolet bradavky, nechápu proč, asi se mi bouří hormony 🙂.
@ayperi
mne to také potvrdila bolest prsou a hlavně bradavek. První noc jsem asi nemohla spát. To by u Tebe mohlo být dobré znamení 🙂.
Dej vědět co u doktora! Já jdu až příští týden, ve čtvrtek.
S tím baráčkem máš pravdu, je to určitě správné rozhodnutí. Jen spíš řešíme jestli teď hned do menšího baráčku, nebo za 5 let do toho našehé "baráčku snů" 🙂.
Uvidíme...
Tak už se mi to čekání začíná krátit. Konečně. Dneska jsem 9. DPO Hurá 😅
@kolmenka kdy se chystáš na test?
@kropice
@mandlicka25 Zkusím zítra ráno (10DPO) a když bude bílo tak pak až 20.1 Bojím se dělat si nějakou naději ale moc bych si přála aby tam zítra byl alespoň malinkatý duch 😎
@kolmenka tak dej vedet budu držet palce, já jestli to nedostanu do 26, to by mělo být asi už vidět, kdyby...
@mandlicka25 Děkuji určitě dám vědět ať to bude jakkoliv! Taky ti držím palečky
hm, v tom případě si ještě týden počkám a jako ikdyž beru antinu? a blbě mě bylo hned po sexu, kdy byl u vás sex? já abych si to přirovnala jen
u nás byl 5.1 a 7.1
no u nás 26.12. a od té doby je mi fakt blbě, takže nic, tak co myslíš? mám být v klidu? menzes ale nikde ☹

Holky, POZOR, kdo pouziva Utrogestan! http://www.sukl.cz/sukl/avizo-sukl-13-1-2016-st...