icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

ayperi
14. led 2016

Holky, POZOR, kdo pouziva Utrogestan! http://www.sukl.cz/sukl/avizo-sukl-13-1-2016-st...

kolmenka
14. led 2016

@ayperi děkuji za odkaz.hned jsem se šla podívat. Naštěstí mám jinou šarži.

ayperi
14. led 2016

@kolmenka Tak to je dobre 🙂))

kolmenka
14. led 2016

@ayperi to určí ano. Jen doufám že ten co už skoro dobírám jsou taky ok když jsou ze stejné lékárny kupované týden od sebe.Krabičku už od něj nemám.

ayperi
14. led 2016

@kolmenka Snad ano no :/

ayperi
14. led 2016

@kolmenka Muzes se tam jit zkusit zeptat 🙂

kolmenka
14. led 2016

@ayperi už ho mám na poslední 3 dny. Podle mě bude ok když je i ten nový.

mandlicka25
14. led 2016

Ahoj holky, už Vás tu pár dní sleduju a doufám, že nebude vadit, když se připojím. S přítelem jsme se taky začali snažit o miminko. Před rokem jsem vysadila po x letech antikoncepci a nedostavila se mi vůbec menstruace, kvůli nízké sliznici. Menstruace se mi dostavila po nějakkých hormonálních práškách a pak zase nic. Teď po další dávce a Proveře jsem brala Clostillbegit. A konečně jsem se dostala do prvního "krásného" cyklu s ovulací. V pondělí ráno jsem byla na gynekologii a bylo mi řečeno, že se mi v noci byla ovulka, takže doufám, že to večer před a den před stačilo 😵 , další dva dny totiž přítel odjel na služební cestu. Ovulaci jsem měla až 22 DC, takže vůbec netuším, kdy by měla přijít menstruace a doufám, že to nezjistím, ale asi by to byla velká náhoda, kdyby se to povedlo ☹ . Od příštího měsíce bych si případně chtěla začít měřit teplotu, dnes ráno jsem to zkoušela s tím, že nemám absolutně žádné porovnání, protože jsem to nikdy nezkoušela a byla jsem překvapená jak je nízká 36,5. Četla jsem několik článků a diskusí a 5 dní po ovulaci jsem počítala s teplotou vyšší, ale je to asi hodně individuální. Beru kys. listovou a dnes jsem si koupila ananasový džus 😀 . Držím palečky všem!

kolmenka
14. led 2016

@mandlicka25 Ahoj držím palečky. Naděje určitě je. Já jsem ovulaci měla až 25.DC a dneska jsem 8 dní od ovulace

mandlicka25
14. led 2016

@kolmenka Tak to jsi 3 dny napřed! 🙂 držím palečky.

kolmenka
14. led 2016

@mandlicka25 Děkuji už se těším až budu moct testovat. A doufám že nebudu zklamaná

mandlicka25
14. led 2016

@kolmenka to já se spíš bojí testovat, abych nebyla zklamaná, no uvidíme. Dnes mě zase začaly bolet bradavky, nechápu proč, asi se mi bouří hormony 🙂.

kropice
15. led 2016

@kolmenka prosím prosím a jak dlouho jsi od PS, za jak dlouho se vajíčko může oplodnit? moc ti děkuji

kolmenka
15. led 2016

@kropice já měla ms naposledy 13.12 ale ovulaci až 6.1 od ovulace za 4-10 dní by se mělo vajíčko uhnízdit a od ovulace za cca 14 dní by to už mohlo být vidět na TT. Na oplodnění vajíčka je 6-12 hodin od ovulace ale bacha spermie dokážou přežít až 4 dny a čekat na vajíčko

michaela110
15. led 2016

@ayperi
mne to také potvrdila bolest prsou a hlavně bradavek. První noc jsem asi nemohla spát. To by u Tebe mohlo být dobré znamení 🙂.
Dej vědět co u doktora! Já jdu až příští týden, ve čtvrtek.
S tím baráčkem máš pravdu, je to určitě správné rozhodnutí. Jen spíš řešíme jestli teď hned do menšího baráčku, nebo za 5 let do toho našehé "baráčku snů" 🙂.
Uvidíme...

kropice
15. led 2016

@kolmenka takže jestli tomu rozumím dobře, vajíčko uvolňuje hcg již po oplodnění? ne až po uhnízdění?
nikdy jsem fakt tohle nestudovala, nepotřebovala jsem to, dík za info

kolmenka
15. led 2016

@kropice ne až po uhnízdění dřív ne

kolmenka
15. led 2016

Tak už se mi to čekání začíná krátit. Konečně. Dneska jsem 9. DPO Hurá 😅

kropice
15. led 2016

a kdy budeš zkoušet první, já jen abych věděla, kdy to mám zkusit ještě já, bude to jistě podobný jako u tebe, tak si to tu nějak přepočítám, ale já jsem tak 14 dní po opl. a včera ráno na tom testu nic, jedině dobře pro mě, tobě to moc moc přeju
@kolmenka

mandlicka25
15. led 2016

@kolmenka kdy se chystáš na test?

kolmenka
15. led 2016

@kropice
@mandlicka25 Zkusím zítra ráno (10DPO) a když bude bílo tak pak až 20.1 Bojím se dělat si nějakou naději ale moc bych si přála aby tam zítra byl alespoň malinkatý duch 😎

kolmenka
15. led 2016

@kropice Pokud jsi 14DPO tak to kdyby jsi byla těhotná už by tam byl alespoň ten duch. Myslímže už můžeš být naprosto klidná

kropice
15. led 2016

no, to já nevím, já si nic takového nehlídám, jen tak počítám, kdyby, tak kdy asi, v klidu budu, jestli to dostanu a to zatím taky nic, počkám do neděle
@kolmenka

kropice
15. led 2016

@kolmenka a test jsem si dělala včera ráno a nic tam nevidím

kolmenka
15. led 2016

@kropice tak když nevíš počítej 14 dní od sexu

mandlicka25
15. led 2016

@kolmenka tak dej vedet budu držet palce, já jestli to nedostanu do 26, to by mělo být asi už vidět, kdyby...

kolmenka
15. led 2016

@mandlicka25 Děkuji určitě dám vědět ať to bude jakkoliv! Taky ti držím palečky

kropice
15. led 2016

hm, v tom případě si ještě týden počkám a jako ikdyž beru antinu? a blbě mě bylo hned po sexu, kdy byl u vás sex? já abych si to přirovnala jen

kolmenka
15. led 2016

u nás byl 5.1 a 7.1

kropice
15. led 2016

no u nás 26.12. a od té doby je mi fakt blbě, takže nic, tak co myslíš? mám být v klidu? menzes ale nikde ☹

Strana