Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
No do Anglie...daleko, jedině lětět, ale stejně chodí do práce i v sobotu
@kolmenka já budu testovat kolem 19.2. doufám :DDD ovu zhruba vím kdy bude... jen potvrdím testy a pak hurá na 19.2..... :DD
@luciasek1987 přeji moc moc štěstí
@kolmenka zatím nejsem 1 DC, ale "neočekávám" zítra.... testy sněhobílé... takže spíše očekávám.. proto píšu další testování až na únor 🙂) a co ty?
@luciasek1987 já test mezi 20-24.1 ale teď večer je mi špatně až skoro na zvracení. Doufám že si to jen nevsugerovávam. Nebo že to není z utrogestanu. Dneska jsem teprve 7 dní od ovulace
@kolmenka no podle mě, si spoustu věcí vsugerovat bohužel můžeš.... přestaň se soustředit na svoje tělo... mně pomáhá cvičení... fakt chodím alespoň 4x týdně... a poté jsem úuuplne fresh a v pohodě...
@luciasek1987 Na cvičení jsem moc velký lenoch
Tak dámy, potajmu vás sleduji, ale nechtěla jsem nic psát a zakřiknout. Dnes test ClearBlue ukázal + a 2-3týden.
Přeji i vám ostatním // nebo + co nejdříve.
S manželem jsme brali FertilityBlend, oba pijeme druhý rok mladý ječmen a vysazená antikoncepce je 5měsíců. Nakonec se to povedlo v měsíci, kdy je nad hlavu školy a řešíme, zda do baráčku nebo ne 😀 . Ta psychika je opravdu mrcha....
Líbí se mi, jak přemýšlíte, kdy a jak to oznámit drahé polovičce. Také jsem měla spoustu plánů a hrozně jsem se na to těšila. Nakonec jsem ho poslala do koupelny, aby se na výsledek podíval sám, že nechci být zase smutná. Bylo to den po jeho narozeninách, tak to měl jako opožděný dárek. 🙂
A to jsem chtěla čekat na snímek z ultrazvuku, mám koupený krásný 3D rámeček, kam jsem chtěla dát krom fotky i malou botičku a napsat nějaký pozdrav tatínkovi 😀 . Tak to využijeme u babičky...
Přeji Vám pevné nervy!
@michaela110 gratuluji 🙂
@lucina90 gratuluji :-*..drzim pesticky at vše proběhne v pořádku :-*
@hermanek1985 Děkuji, ještě zítra testuju 🙂
@michaela110 Moc gratuluji
@michaela110 Gratuluji ! 🙂)). O skole mi povidej, take mam ted zkouskove 🙂). A do baracku bezte. My stavime uz par let, minuly rok jsme se stehovali (z Prahy na okraj Prahy) do baracku a nemenila bych za nic na svete 🙂))
A ja mam vymysleno, ze to pritelovi reknu tak, ze mu dam jakoze darek knuhi "Ahoj tati" a k tomu jsem uz koupila hracku pro mimco, kde mluvi zvirata z farmy, kdyz zatahnes za takovy kolecko 🙂). A u tchyne to udelame tak, ze ji dame do obalky ultrazvuk 🙂)
Jinak damy, boli me pekne prsa teda a bradavky mam tak obrovsky jako nikdy jeste. Tak doufam, ze moje tuseni je spravne a ze to neni nejaka cysta nebo tak neco ... Zitra jdu k doktorovi, tak drzte palce 🙂)
Holky plánujete některá koupit přístroj na poslouchání srdíčka přes břicho.
@ také moc gratuluji 🙂
Teda odpoledne to bylo...blbnu 😀 děkuji 🙂

@lucina90 to bude dobre 🙂 ... U Tebe to bylo krasne videt 🙂))
@kolmenka Penize jsou to nejmensi ... Spis ta psychika moje :(((