Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@klara215 pekne, tak tohle nedělám. .zatím nějak nespechame extra...jinak holky normálně se rozutekly☹..nikdo sem již nepíše ☹
@klara215 a kolik si dc? nechce se mi lustit graf přes telefon 🙂
Jsem dnes 3 dpo... už se snažíme 9.měsíc,takmto první měsíc trochu sleduju
@hermanek1985 já tu pořád jsem 😀 sleduju vás 😀
holky, já tu také pořád jsem..... ale zítra mám konec školy - závěrečné zkoušky :-/ a pak odlétám za přítelem.. ovu klepe na dveře... takže po ovu budu zase aktivnější :D
@luciasek1987 tak přeji ať to dáš 🙂 brácha mi ráno volal dal to 🙂 i když den předtím říkal, že to je v .... Že nic neumí 😀
Taky se snažíme 9. měsíc, teď už 10. cyklus, dnes 8DPO. Prvně jsme v den ovulky vyzkoušeli gel na podporu početí a po ovu se cpu ananasem (už ho nemůžu ani vidět) 😀 ale prý jsou v něm látky, co podporujou uhnízdění, tak co by člověk všechno neudělal. Já bych snědla snad i hovno, kdyby to pomohlo 😀 Podpořili jsme početí i uhnízdění, tak teď už zas jen čekat.
@lucina90 no ja jsem taky v pr.... A taky to vzdy rikam :D no a titul Ing. jsem mela za 1,1,1 :D vsichni by me nakopaly do prd..., ;D ale stres je svina ... :D
@luciasek1987 to zvládneš levou zadní, věřím ti 🙂 v kolik to máš? Budu na tebe myslet 🙂
@luciasek1987 taky moc držím palce 🙂
Jinak já holky MS stále nikde a test stále bílý.. tak nevím co to je.. :-/
@petkasoki a kolik dni mas zpozdeni? A kolik jsi dpo??
@luciasek1987 to dááááš 🙂
@luciasek1987 ovu byla 4.1. podle testu a zpoždění mám cca 8 den.. v pátek mám jít k doktorce na preventivku tak uvidím co bude.. ale malá fazolka tam asi nebude ☹
Luci sklenku vína na uklidnění schvaluju a neboj, myslíme na Tebe 😉 tak tfuj tfuj pro štěstí 🙂
@luciasek1987 At pri tobe stoji stesticko! Já státnicovala dnes a už píšu jako Mgr. 🙂. zítra mám 38 cyklu, menstruace nedorazila a testnu to, budu strašne zklamaná až to nevyjde....
@lucina90 jeeee...a jak Ti je?co noveho?
@luciasek1987 tak to držím palecky🙂...jinak nevim,kdy jsem mela ovu..bud jsem ji prosvihla,anebo nebyla ☹
@petkasoki dekuju 🙂 neboooj treba budes prijemne prekvapena 🙂) budu na tebe myslet;)
@mandlicka25 velika gratulace slecno/pani magistro 🙂))
@ mandlicka25 a drzim palecky abys mela pozitivni // 😉 😉
@luciasek1987 tak negativní ☹ .... a děkuju:*
@luciasek1987 tak coooo?
@hermanek1985 2.2. jsem objednaná k doktorce. Teď bych měla být podle poslední ms 6+2, zatím mi je dobře 🙂 trošku bolí prsa a sem tam pobolívá v břichu. Test jsem si dělala v den ms a pak ještě 2x 😀 mám větší hlad a přitom žádnou chuť. A co ty?
tak holky mám tooooo 🙂))
@luciasek1987 grutuluju!
@luciasek1987 gratuluju!!!
@luciasek1987 supeeer 🙂 gratulace 🙂 jsem to říkala, že to dáš 🙂
@lucina90 jooo a dokonce 1,2,1 :D ted jeste aby se povedla ovu a budu happy

Snad to ten devátý měsíc snažení vyjde...