Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
ja jsem 15dc..a musím koupit ovu testy,pac jsem ty objednané někde vytratila☹
@hermanek1985 já čekám🙂. Jak už jsem psala, ovucele u mě byla až 22 den cyklu a po 6 dnech (16.1.) po se objevilo jednodenní krvácení, které bylo ráno silnější a k večeru sláblo a pak? Vůbec nic. Ptala jsem se maminky a ta prý, když mě čekala, tak taky měla MS jeden den, tak uvidíme, kéž by to tak bylo! Napadá vás jiný důvod proč to krvácení? Sliznici mám teď naprosto v pořádku, takže by měla být normální i menstuace, drujý den ji mám naopak nejsilnější a trvá cca 4 dny a teď? Nic... Navíc si nejsem jistá, kdy si můžu udelat test, tak raději počám do 26.1.
@kolmenka myslis ze by to mohlo byt uz tak brzy po ovulce? Ovulace byla v nedeli a ... Bylo v ten den vecer a den pred tedy sobota a nedele. To krvaceni bylo v sobotu hned rano, bylo to jak bezna menstruace, od te doby mozna maximalne trochu spineni, ale jen malicko.
Uvidime, sance tam doufam je. Jinak me nic nenapada, proc by to tak bylo :(.
@kolmenka jsi zlata, hele pockam 14 dni od ovulace, to je 25, ale to delam statnice tak 26 :p, ty, kdy znovu? Budu myslet
@kolmenka ver, drzim palecky. Ja se strasne bojim, toho, ze mam nadeji a ze budu smutna...
@mandlicka25 je možné, ze došlo k uhnizdeni..🙂...ja mám tlaky v podbřišku, takže dnes testnu ovu. ..jsem přece jen 15dc..takže je možné, ze to je ovulka 🙂
@kolmenka neboj chapu te ;* , problem resis s doktorem, takze kdyz to nevyjde ted, tak brzy, taky v to doufam
@hermanek1985 porad nad tim musim premslet a tajne si preju, aby to vyslo, preju hodne stesticka!
@mandlicka25 určitě vyjde..ja teď jsem taky zmatená. .jsem 16dc a vychází mi ovu test tak,ze se mi zabarvuje a teď nic☹...14dc a a včera jsem měla mega tlaky v podbřišku, ze jsem myslela,ze zešílím ,tak jsem včera a dnes zkoušela ovu test a ono nic ☹...teď nevím, jestli jsem testovala pozdě čí brzy:-/☹
@hermanek1985 tak treba jeste prijde! Holky ja uz si asi vsugerovam vsechno mozny, dnes me boli zada a podbrisek... Ze mi neni dobre, tak na to jsem docela zvykla, protoze mam nizky tlak, premyslim, jestli to nemam zkusit testnou, ale bylo by asi jeste brzy
@no_title to je super! Podle grafu je to jasne, jen co jsem pochopila z ruznych clanku ovulce a bazalni teplote, tak tohle je snad ten posledni nejplodnejsi den? Takze idealni je se snazit pred a somozrejme i dnes, tak at to vyjde!
@mandlicka25 myslím, že by ovulace měla být ten poslední den nízkých teplot (ten sešup dolů 23.DC, a to jsme se tulili 🙂 (kupodivu nezávisle na tom, že bych to tušila, ani jsem nepočítala, že tento cyklus budu ovu mít...), tak snad, uvidíme, jestli to vyjde, i kdyby ne, tak budu mít radost z tohoto, protože to jsem vůbec nečekala. Pomohla mi kombinace gynex, femibion a kontryhelový čaj (po ovulce už jen femibion), bez těchto pomocníčků by k tomu sotva došlo.
@no_title já po tom, co jsem začala krvácet jsem si koupila kontryhel, ale jak krvácení prestalo, tak jsem ho pít přestala, protože jsem četla, že v tehu se nesmí, tak radši...
Holky tak jsem 36 DC, 5 dní zpoždění a test úplně bílý a po MS ani stopy.. třeba mrchu tímhle přivolám..
dneska 42DC a cca 14DPO a ani tuk, ani stin, nic. tak tenhle mesic to nevyslo a v pondělí hura na vyvolavacku. :/
@mandlicka25 jakpak si na tom...jinak ovulka buď byla nebo ani nebude jsem 17dc a na ovu mega slabá. ..je to divné. .cyklus mám 28-31dc..a vždy mi tak 5dnu před ovulaci postupně sílí ovulacni test a od pondělka me táhnou vajecniky a je mi trošku špatně a dokonce jsem i unavená ☹...nevím, co to je..tjn. mám 11dni do menstruace..se z toho zblaznim, je mí z tého i nazvraceni☹
@hermanek1985 já jsem si dnes večer dělala, test, ale bylo to uplně zbytečný protože je ještě brzy, ale necítím se dobře, ale to je možná z učení na státnice, už aby bylo pondělí a konec

ahoj holky jak se daří?..a co je nového i krom snazenicka🙂