Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@luciasek1987 super, držím palce 🙂
@luciasek1987 taky držím palce 🙂
@cheynee hlavně je to dost frustrující. kolegyně sestra si nedala bacha jednou a v květnu rodí, její kamarádka si nedala pozor taky jednou a porodila v září a to si dokonce vzala postinor, jenže jen jednu tabletu, jaksi si nepřečetla, že si musí vzít po x hodinách další a má dítě. a my všechny tady na tom makáme měsíce a prd, je to o náhodě no. :/
jinak já jsem 5.DC dneska, takže zase nic, ale aspoň přišla menstruace sama bez vyvolávačky, což mám radost. v pondělí jsem na ní chtěla jít a v sobotu před jsem to dostala.
k tý ovulaci by mě zajímala jedna věc, když je druhá čárka stejně tmavá nebo tmavší než kontrolní, tak to znamená, že 100% bude ovulace nebo ne? když je světlejší, tak se test bere jako negativní, to vim. jde mi o to, jestli aspoň ta stejně silná/silnější je opravdu záruka, že ovulace bude.
@fatal_error já to chápu tak, že ano! protože to indikuje zvýšení toho luteizačního hromonu. Když se nezvyšuje, test nesílí, ovulace nepřijde.
@fatal_error já třeba patřím k jistému % žen, kterým se čárka plně nezobrazí, testy u mě nefungují a prokazatelně dle příznaků i Dr. normálně ovuluju....
@fatal_error Myslím, že když ti to ukáže dvě stejný čáry nebo je testovací silnější, tak ovulace musí přijít. Někdo ovuluje, i když mu to test neukáže, jak psala popelucha. Ale pochybuju, že by to ovulaci ukazovalo, a ona neproběhla. Někdo má slabou druhou čárku celej cyklus. Já mám testy vždycky bílý, pak asi dva tři dny před pozitivním ovu testem se mi začne objevovat druhá čárka a po ovu zase slábne.
@luciasek1987 tak o něco silnější mám teď a to jsem 23dc..akorát ovulku jsem nevychytala. .zacla jsem testovat později..takže za 5dni uvidím, zda mrcha přijde. :-/
@hermanek1985 drzim palce... Moc!
@luciasek1987 děkuji 🙂..je možné, ze ovu byla dřív anebo přijde s menstruaci..ale zase ovu jsem nikdy neměla těsně před mrchou..kolem půl jedné testnu zase ovu test,zda sílí čí je stejná .včera jsem měla banální teplotu 37,1 a dnes mám 37,7...takže nevím co si myslet:-/
@luciasek1987 bazalni😀
@hermanek1985 pochopila jsem 🙂)) ta teplita vypada slibne.. No uvidis 🙂
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat... jsme ve snažení teprve začátečníci, tak uvidíme jak to brzo vyjde, či ne.. Vysadila jsem antikoncepci po 14!! letech přesně na silvestra, nyní spíše čekám jestli přijde menstruace sama, nebo budu muset na vyvolávačku, jelikož ještě před antikoncepcí jsem měla MS strašně nepravidelnou. Ovulaci jsem proto zatím ještě neřešila, uvidíme jestli budu mít pravidelný cyklus, či ne. Podporuji otěhotnění braním kyseliny listové a koupila jsem si kontryhelový čaj, ale chtěla jsem se zeptat, kdy ten kontryhel pít?
@luciasek1987 jo ,ale ja jsem tak trochu poslední dobou priblbla..včera jsem i vyjela po tom mým..koukal jak puk chudák ☹..a co ty a ovulka🙂
@gabulkam ahoj..tak držím palecky..no ja četla, ze prvních 14dni ode dne menstruace,pak do te doby než otehotnis..ja to brala prvních 14dni..pak vysadila a teď čekám, a navíc je prdel,ze 15dc jsem dělala ovu a negativní, takže buď ovu jsem mela dříve, anebo vůbec, takže nemůžu říct, ze pomáhá me..beru ho 2 .hy cyklus🙂
@hermanek1985 ja mam mit ovu asi v sobotu a na testech zatim strasne slaba carka... Tak doufam ze ovu jeste nebyla.. Ale bricho me boli od vcerejska..
tak to drzim palecky🙂
@luciasek1987
holky ..uz aby bylo pondělí. .teď se mi to táhne :-/
Tak já hlásím, že včera pozitivní ovu test, hned sem večer přepadla muže, jak přišel z práce, bolesti v podbřišku byly dnes odpoledne, tak doufám, že tam ty mršky nějaký nechrápaly a šly pozdravit vajíčko! Konec hlášení! 😀 Kdy byste testovaly?
@hermanek1985 v pondělí očekáváš mrchu? Já taky, plus mínus 😀
@frapik ty sis něco slehla ne?😀
@kikidii dobrý. .😀..bazalni teplota mi roste nez klesá a zkousim ovu testy a nejak sílí postupně. ..tak jsem zvedava😀

začíná se něco dít... Břicho bolí... Ovulka bude 🙂